-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πώς λέγεται το αβγό που ετοιμάζεται να βγει?Έτσι μήπως? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 690#592690
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πώς λέγεται το αβγό που ετοιμάζεται να βγει?
Έτσι μήπως? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 690#592690
-
Πώς λέγεται το αβγό που ετοιμάζεται να βγει?
Έτσι μήπως? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 690#592690
-
Είναι λοιπόν η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο
νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται
καλύτερα, κ.ο.κ... Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα,
κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον
κοίταζε που ξάπλωνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο
τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο:- Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες
στιγμές... Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με
παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με
υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν χάσαμε
το
σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου... Τώρα που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαι
συνεχώς στο πλευρό μου... Λοιπόν ξέρεις κάτι; - Τι, αγάπη μου; τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του.
- Δεν φεύγεις, μωρή γκαντέμω, από δίπλα μου, μπας και δω και γω μια
άσπρη
μέρα;
- Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες
-
dimsabas
-
-
-
Γυναίκα ή ποδήλατο;
- Τα ποδήλατα τα καβαλάς και δεν πιάνουν παιδί.
- Μπορείς να το καβαλάς όποτε σου αρέσει.
- Όταν τα καβαλάς φτάνουν μαζί με εσένα ταυτόχρονα.
- Δεν παραπονιέται εκτός και αν συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο.
- Μπορείς να το μοιρασθείς με τους φίλους σου.
- Το ποδήλατο δεν ενοχλείται σχετικά με το πόσοι το καβαλάνε.
- Το ποδήλατο δεν γκρινιάζει αν έχεις και άλλα ποδήλατα.
- Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν κοιτάς άλλα ποδήλατα.
- Το ποδήλατο δεν νοιάζεται αν αγοράζεις περιοδικά με ποδήλατα.
- Αν πάθει κάτι μπορείς εύκολα να το φτιάξεις.
- Για να μην το χάσεις μπορείς να το δένεις.
- Μπορείς να πάρεις ένα μαύρο ποδήλατο και να μην έχεις πρόβλημα να το δείξεις στη μαμά σου.
- Εάν μιλήσεις άσχημα στο ποδήλατο σου δεν χρειάζεται να του ζητήσεις συγνώμη πριν το ξανακαβαλήσεις.
- Μπορείς να το καβαλάς όση ώρα θες και αυτό δεν θα παραπονεθεί ότι πονάει ποτέ.
- Δεν θα σου παραπονεθεί ποτέ ότι είσαι κακός αναβάτης.
Μετά από αυτά, υπάρχει κανείς που προτιμάει τις γυναίκες;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μετά από αυτά, υπάρχει κανείς που προτιμάει τις γυναίκες;Ναι
-
Μετά από αυτά, υπάρχει κανείς που προτιμάει τις γυναίκες;
Ναι
Σπύροοοοοοοοοοοοοο,
Ανέκδοτο είναι βρε, μην απαντάς σοβαρά. -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
http://img455.imageshack.us/img455/9204/lotr5fs.gifhttp://images8.fotki.com/v145/photos/2/ ... dor-vi.gif
-
Ο Κώστας και η Άννα...
.... ήταν κι οι δυο ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική.
Μια μέρα κι ενώ περπατούσαν δίπλα στην πισίνα της κλινικής, ο Κώστας χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, πηδάει στα άπατα. Βυθίζεται στον πυθμένα της πισίνας και μένει εκεί.
Αμέσως η Άννα πηδάει για να τον σώσει. Κολυμπάει μέχρι τον πυθμένα, σέρνει τον Κώστα έξω από την πισίνα και τον πηγαίνει στο δωμάτιό του.
Όταν ο διευθυντής της κλινικής μαθαίνει για την ηρωική πράξη της Άννας, δίνει αμέσως εντολή να της δοθεί εξιτήριο, κρίνοντας πως έχει επανακτήσει την ψυχική της ισορροπία. Πάει λοιπόν στην Άννα και της λέει, «Έχω καλά κι άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι φεύγεις από εδώ, γιατί αντέδρασες πολύ λογικά σε μια κρίση. Με το να πηδήξεις μέσα στην πισίνα και να σώσεις τη ζωή ενός άλλου ασθενή, απέδειξες ότι είσαι ένα ψυχικά υγιές άτομο.
Τα άσχημα νέα είναι ότι ο Κώστας, που έσωσες, κρεμάστηκε στο μπάνιο με τη ζώνη της ρόμπας του, αμέσως μετά από τη διάσωσή του.
«Λυπάμαι, αλλά είναι νεκρός.» Και η Άννα απαντά: «Δεν κρεμάστηκε μόνος του. Τον έβαλα εκεί για να στεγνώσει. Πότε φεύγω;» -
-
Κάποτε, ένας μάγκας, πηγαίνει σ'ένα καφενείο μαζί με τους φίλους του, για να παίξει λίγο τάβλι, ώστε να περάσει η ώρα. Πηγαίνει λοιπόν, κάθεται και περιμένει μέχρι να έρθει ο καφετζής να πάρει παραγγελία.
- 'Τί θα πάρετε παρακαλώ;'
- 'Που `σαι φίλε, θέλω ένα καφεδάκι περιποιημένο. Δε θέλω να είναι ούτε πολύ γλυκός, αλλά ούτε και πολύ πικρός. Τσακ στη μέση. Δε θέλω να έχει ούτε πολλές φουσκάλες, αλλά ούτε και λίγες. Τσακ στη μέση. Το φλυτζάνι στο οποίο θα το βάλεις, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Τσακ στη μέση.'
Ο καφετζής αγανακτισμένος φεύγει. - 'Ε! Φίλε που πας, δε τελείωσα ακόμα. Άκου λοιπόν. Μαζί με το καφέ θέλω και κουλουράκια. Τα οποία, δε θέλω να είναι ούτε πολύ μεγάλα, αλλά ούτε και πολύ μικρά. Τσακ στη μέση. Δε θέλω να έχουν ούτε πολύ σουσάμι, αλλά ούτε και λίγο. Τσακ στη μέση. Και τώρα σπάσε, είσαι ελεύθερος.'
- 'Μάλιστα κύριε', απαντάει πυρ και μανία ο καφετζής.
Η ώρα περνούσε και ο μάγκας περίμενε το καφέ του με ανυπομονησία. Το μαγαζί άδειασε και ο μάγκας δεν είχε πάρει ακόμα το καφέ του. Έτσι λοιπόν, μετά από περίπου μιάμιση ώρα, λέει στο καφετζή: - 'Ε! Φίλε! Τι θα γίνει με το καφέ;'
Και ο καφετζής: - 'Άκου μεγάλε! Δε σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, αλλά ούτε και πολύ αριστερά. Τσακ στη μέση...'
-
Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ο άντρας της να έχει όλα τα παρακάτω προσόντα;
Πράος
Ομορφος
Υποταγμένος
Τετραπέρατος
Συναισθηματίας
Αρρενωπός
Ρωμαλέος
Ανθρωπος
Σπορτίφ...επειδή όμως το τέλειο συναντάται σπάνια... αρκέσου στα αρχικά.
-
-
-
hrdoukas
-
Γυναικες!!Ποτέ δεν θα τις καταλαβουμε!!!!
-
Φανταστικό
Ανέκδοτα - #3