-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τελικά φίλε καλέ μου Γαβριήλ θα βρείς τον συμπαραστάτη σου εκεί που δεν το περίμενες!!!Μπράβο στους συμμάχους μας ΗΠΑ και Αγγλία!!!
Μπράβο γιαυτό που συντελείται , χωρίς να το θέλουν βέβαια, αλλά τα τσουγκρίσαν με την Τουρκία για τον έλεγχο του Νέου ΗΠΑΚουρδικού Κράτους , αλλάζοντας άρδην τις ισοροπίες Ελλάδας - Τουρκίας υπέρ της Ελλάδας.
Ο θάνατός σου η ζωή μου λένε.
Τώρα και αν σκοτώνονται κάποιοι κακόμοιροι Ιρακινοί , μπροστά στο όφελος που έχουμε εμείς οι Ελληνες σαν κράτος ,ποιός το υπολογίζει?
Που τους ξέραμε και που μας ξέρανε!Η Τουρκία τα τσούγκρισε με την Αμερική , ειναι εκτός ΕΕ , έχει να σκεφτεί χοντρά προβλήματα στο εσωτερικό της , υπερχρεωμένη είναι , θα χάσει κανα 20 εκ πολίτες , όλα καλά!!!
Η Ελλάδα κράτησε και την πιό αξιοπρεπή στάση! Καταδίκασε , παρότρυνε , δεν συμμετείχε αλλά έχει και δύο σκαφάκια στον Περσικό για νηοψίες , όλα καλά!!!
Καί ο Πρόεδρος Μπούς , και ο Πρόεδρος Σιράκ , και ο Μπλέρ και ο Σροέντερ και όλοι τους είπανε τον καλό τους λόγο , όλα καλά!!!
Τα εξασφαλίσαμε τα συμφέροντα της Ελλάδας!!!
Να δείς που και κάποιες τεχνικές εταιρείες μπορεί να πάρουν και καμμιά δουλειά στην ανοικοδόμηση του Ιράκ,όλα καλά!!!
Και πλεονάζον στρατιωτικό υλικό που θα περισσέψει θα αγοράσουμε σε τιμές ξεφτίλα , όλα καλά!!!
Και τους patriot στην Κρήτη θα κρατήσουμε , όλα καλά!!!
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο , αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσω , είναι κάτι που με ρώτησε ο γυιός μου , γιατί γίνεται αυτός ο πόλεμος , για να απολύσουν τον υπάλληλό τους Σαντάμ ή για τα πετρέλαια ???
Δεν ξέρω τι να του απαντήσω βρε Γαβριήλ καλέ μου φίλε , του είπα για τον κακό Σαντάμ και τα υπόλοιπα , αλλά δεν με πιστεύει ....!!!
Είμαι , πραγματικά λίγο απελπισμένος με το τελευταίο γιαυτό βοήθησε με !!!
Υ.Γ. (Πιθανόν να πιστεύει την εκδοχή του πετρελαίου , αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος , πιθανόν να θεωρεί ότι οι ΗΠΑ θέλουν να επιβάλουν την Απόλυτη Πολιτικο-Στρατιωτική τους κυριαρχία στον Πλανήτη)
Καστορ, αν και η ειρωνια σου στο παραπανω ειναι το λιγοτερο που με πειραζει, αυτο που ειναι λυπηρο ειναι οτι δεν εχεις ιδεα για ποιο λογο γινετε αυτος ο πολεμος και ας γραφω εγω κατεβατα και ας λεει ο Προεδρος Μπους και Μπλερ αυτα που λενε. ΟΚ. Απλα διφωνουμε, ο καθενας εχει την ικανοτητα να διαμορφωσει την γνωμη του. Μακαρι να ελεγες στον γιο σου την αληθεια και διστυχως αυτη δεν ειναι αυτη που πιστευεις σημερα. Και τελικα ο γιος σου θα μεγαλωσει με το ψεμα και την αντι-ΗΠΑμερικανικη προπαγανδα και θα μεγαλωσει ως ακομη ενας Ελλην που αποκαλει τους πολιτες των ΗΠΑ Αμερικανακια και δεν τον πειραζει οταν την διαβαζει σε 'εγκυρα' ΜΜΕ και θα λεει 'αυτα τα Αμερικανακια δεν τα παω καθολου'. Και θα νομιζει οτι ειναι δικαιολογημενος.
ΑΥτο ειναι το πιο λυπηρο απο ολα.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Ρε παιδια το πιο ωραιο το ακουσα πριν απο λιγο που συναντηθηκα με ενα φιλο.
Λοιπον οταν διαλυθηκε η σοβιετικη Ενωση πολλες Ρωσιδες ερχοντουσαν στη χωρα μας και πολλα επαρχιακα νυχτερινα μαγαζια ανοιγαν και πριν κανουν εγκαινια εγραφαν 'Προσεχως Ρωσιδες'.
Λοιπον τωρα που θα διαλυθει οπου ναναι και η Αμερικη ειδαμε το πρωτο γραμμενο και πολυ πετυχημενο 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ'.
Το προβλημα ειναι ομως οτι ειναι τοσο πολυ ξενερωτες που μαλλον το μαγαζι που θα τις φερει δεν θα παει καλα.
Εκτος αν ειναι μαγαζι petshop με ηλιθια ειδη ζωων, οποτε κανενας δεν θα καταλαβει την διαφορα.Χωρις επιχειρησεις οπως την Iraqi Freedom σιγουρα θα διαλυοταν οι ΗΠΑ.
-
Αμερικανός επιτίθεται σε Αμερικανούς!!! Άλλο πράγμα και αυτό, Αμερικανός ρίχνει 3 χειροβομβίδες στην τέντα των αξιωματικών και καθώς βγαίνουν έξω τους πυροβολεί κιόλας. Ένας νεκρός και 12 τραυματίες.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Αμερικανός επιτίθεται σε Αμερικανούς!!! Άλλο πράγμα και αυτό, Αμερικανός ρίχνει 3 χειροβομβίδες στην τέντα των αξιωματικών και καθώς βγαίνουν έξω τους πυροβολεί κιόλας. Ένας νεκρός και 12 τραυματίες.Ξερεις, πριν 4 μερες ειπα στην γυναικα μου: Ενα απο αυτα που φοβαμαι ειναι τρομοκρατια μεσα στα στρατοπεδα το πιστευεις ή οχι. Με κοροιδευε επι μιση ωρα για την τοτε χαζη ιδεα μου. Αδυνοταν μου ειπε.
Ναι καλα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Καστορ, αν και η ειρωνια σου στο παραπανω ειναι το λιγοτερο που με πειραζει, αυτο που ειναι λυπηρο ειναι οτι δεν εχεις ιδεα για ποιο λογο γινετε αυτος ο πολεμος και ας γραφω εγω κατεβατα και ας λεει ο Προεδρος Μπους και Μπλερ αυτα που λενε. ΟΚ. Απλα διφωνουμε, ο καθενας εχει την ικανοτητα να διαμορφωσει την γνωμη του. Μακαρι να ελεγες στον γιο σου την αληθεια και διστυχως αυτη δεν ειναι αυτη που πιστευεις σημερα. Και τελικα ο γιος σου θα μεγαλωσει με το ψεμα και την αντι-ΗΠΑμερικανικη προπαγανδα και θα μεγαλωσει ως ακομη ενας Ελλην που αποκαλει τους πολιτες των ΗΠΑ Αμερικανακια και δεν τον πειραζει οταν την διαβαζει σε 'εγκυρα' ΜΜΕ και θα λεει 'αυτα τα Αμερικανακια δεν τα παω καθολου'. Και θα νομιζει οτι ειναι δικαιολογημενος.
ΑΥτο ειναι το πιο λυπηρο απο ολα.
Ποιά ειρωνία Γαβριήλ,
Εγώ facts γράφω και το ξέρεις!
Ο γυιός μου παρεπιπτόντως πηγαίνει σε Αμερικάνικο Σχολείο και παρόλα αυτά έχει απορίες που δεν με βοηθάς να τις καλύψω.
Και εγώ Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο τελείωσα , και τουλάχιστον έμαθα ότι 'everything is business'!
Μπορεί στα debates να έπαιρνα κακούς βαθμούς αλλά σε όλα τα business είχα CPA 3,5 και πάνω.
Γιαυτό πές μου κάτι που θα τον πείσει , πές μου τι αλήθεια να του πώ!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Λοιπόν φίλε Γαβριήλ.
Και σε σχέση με τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο,απλά για να ξέρουμε τι λέμε.
Μετά την συνθήκη παράδοσης του 1ου ΠΠ οι όροι που επιβλήθηκαν στην Γερμανία ήταν τουλάχιστον ατιμωτικοί.
Αυτό οδήγησε τους Γερμανούς στα όρια της εξαθλίωσης.Αυτή την εξαθλίωση εκμεταλεύθηκε ο Χίτλερ για να φτιάξει ένα νέο μικρό κόμμα που 8 χρόνια αργότερα κατέλαβε την εξουσία.
Πριν τον πόλεμο,οι Δυτικές Δημοκρατίες της Ευρώπης προσπαθούσαν να αποφύγουν έναν ακόμα πόλεμο με την Γερμανία.
Δεν έδιναν λοιπόν σημασία στους λόγους του Χίτλερ,που έλεγε ότι η Γερμανία είναι αδικημένη,γιατι εχει προσφέρει τόσα πολλά στην Ευρώπη,γιατι πρέπει να εχει μεγαλύτερο χώρο,γιατι σαν λαός είναι ανώτεροι από τους άλλους Ευρωπαίους,γιατι οι άλλες χώρες είναι μαλθακές και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απειλές όπως π.χ. οι Εβραίοι κ.α.. (σου θυμίζουν τίποτα αυτά?)
Ο Χίτλερ δεν δίστασε να υπογράψει συμφωνία με τον Στάλιν για ειρήνη και με όρο το μοίρασμα της Πολωνίας.Αργότερα είπε ότι προτίμησε να συνεργασθεί με τον χειρότερο εχθρό του για να καλύψει τα νώτα του προς Ανατολάς.Την ίδια στιγμή Αγγλοι,Γάλλοι κλπ απλά θεωρούσαν ότι οι Γερμανοί δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν κι άλλο πόλεμο,αφου δεν είχαν να φάνε και ο στρατός τους ηταν ανύπαρκτος.
Οι Αμερικάνοι?Απλά δεν ανακατεύτηκαν καθόλου.Φρόντισαν απλά να πουλάνε τα εμπορεύματα τους και στους δύο και να παραμένουν ουδέτεροι.
Μέχρι που μπήκαν στον πόλεμο,ειχαν ηδη εξάγει τόνους προϊόντων προς την Ευρώπη ενώ οι ίδιοι δεν είχαν καμμιά απώλεια από τον πόλεμο.
Ο Ρούσβελτ μπήκε στον πόλεμο μετα το Περλ Χάρμπορ και κάποιοι ιστορικοί λένε,ότι αν το Πέρλ Χάρμπορ δεν είχε συμβεί θα έπρεπε να το κατασκευάσει.
Ο λόγος ηταν ότι κατάλαβε πόσο μπορούσαν οι ΗΠΑ να εκμεταλευθούν τον πόλεμο ώστε να αποκτήσουν πρώτο ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα.
Μετά τον πόλεμο δημιουργήθηκε και ο ΟΗΕ (παλιά λεγόταν Κοινωνία των Εθνών) που ηταν για πολλά χρόνια στην σκιά του ΝΑΤΟ.Όλα αυτά τα μάθαμε πολλά χρόνια αργότερα,όταν ηρέμησαν τα πράγματα. Τότε ο πατέρας μου και ο πατέρας σου ηξεραν αυτά μόνον που τους έλεγε το ραδιόφωνο.
Σου γράφω τα παραπάνω μήπως καταλάβεις,ότι η πολιτική είναι ένα βρώμικο παίχνίδι που δεν μπορεί να εξηγηθεί με όρους της καθημερινής μας ζωής.Μην ψάχνεις για καχυποψίες.Όλα στην πολιτική είναι παιχνίδια ισορροπιών.
Και βέβαια τα παραπάνω είναι τα συμπτώματα.
Η πραγματικότητα ηταν οτι η Αγγλική Αυτοκρατορία κατέρρεε,η Ιαπωνική είχε επεκτατικές τάσεις,οι Ρώσοι έκαναν Επανάσταση και αυτό σήμαινε οτι οι ισορροπίες άλλαζαν.Και οι ΗΠΑ ήθελαν να εχουν αναβαθμισμένο ρόλο στις νέες συνθήκες.Και το κατάφεραν. -
Η δημοκρατία μας είναι αυτή που επιτρέπει στον καθένα να λέει τη γνώμη του.
Οπως αυτη που προσπαθησα να πω στο θεμα που κλειδωσατε?
Αν δεν κατάλαβες ακόμη γιατί το κλειδώσαμε, φοβάμαι ότι δεν θα το καταλάβεις ποτέ...
Αστο λοιπόν και πάμε παρακάτω... -
Αμερικανός επιτίθεται σε Αμερικανούς!!! Άλλο πράγμα και αυτό, Αμερικανός ρίχνει 3 χειροβομβίδες στην τέντα των αξιωματικών και καθώς βγαίνουν έξω τους πυροβολεί κιόλας. Ένας νεκρός και 12 τραυματίες.
Ξερεις, πριν 4 μερες ειπα στην γυναικα μου: Ενα απο αυτα που φοβαμαι ειναι τρομοκρατια μεσα στα στρατοπεδα το πιστευεις ή οχι. Με κοροιδευε επι μιση ωρα για την τοτε χαζη ιδεα μου. Αδυνοταν μου ειπε.
Ναι καλα.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ!!!
ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ PATRIOT ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΥΒΕΙΤ-ΙΡΑΚ!!!
ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ 5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 12 ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΗΤΕΙΑΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η POLICE ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΝΕΑΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ 'GIVE PEACE A CHANCE',
MΠΡΑΒΟ ΡΕ γΑΒΡΙΛΑΚΟ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ
'ΑΠΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!' -
Το Δ' Ραιχ καταφερε και εξοντωσε περιπου 50 τρομοκρατες χτες στη Βασορα. Οι τρομοκρατες αυτοι ηταν παιδια, γυναικες και αντρες (οχι στρατιωτες). Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες οι ανθρωποι αυτοι ετοιμαζοταν να κανουν τρομοκρατικα χτυπηματα στις ΗΠΑ και UK.
Μαλιστα στις τσεπες των αντρων βρεθηκαν χρηματα, τσιγαρα και αναπτηρες πραγμα που ενισχυει τη πεπιθηση των νεοναζιστων οτι οι ανθρωποι αυτοι πραγματικα ηταν ετοιμοι για ολα... Ευτυχως ομως οι θυλακες αυτοι των τρομοκρατων καταστραφηκαν επιτυχως διαμελιζοντας κυριολεκτικα αθωα παιδια.. συγνωμη εννοω τρομοκρατες!
Επισης το Δ' Ραιχ ειπε οτι δεν βρηκε ακομη τα χημικα που εψαχνε. Δηλωσαν ομως οτι θα τα βρουν στη συνεχεια, αλλωστε ακομη και αν δε τα βρουν, μπορουν καλλιστα να τα τοποθετησουν οι ιδιοι και να πουν οτι τα βρηκαν εκει!!
Ο ιερος πολεμος του Δ' Ραιχ κατα της τρομοκρατιας συνεχιζεται προελαυνοτας προς την πηγη της τρομοκρατιας, τη Βαγδατη. Εκει μαλιστα, συμφωνα με πληροφοριες, οι Ιρακινοι τρομοκρατες συνοστιζονται σε καποια κυβερνητικα κτιρια, οποτε το Δ' Ραιχ τα βομβαρδιζει ανηλεως με σκοπο να τους εξοντωσει.
Επισης 3 πυραυλοι επεσαν κατα λαθος στο Ιραν και το Δ' Ραιχ ζητησε να εξεταστει με προσοχη το γεγονος διοτι οι Ιρανοι τρομοκρατες εχουν λαβει περιοδο χαριτος για να συμμορφοθουν, οποτε δεν θα πρεπει να εξοντωθουν ακομη!
Η Β. Κορεα κανει ανενοχλητη τις δοκιμες της για τα πυρηνικα που κατασκευαζει. Εκπροσωπος του Δ' Ραιχ δηλωσε οτι μετα την εξοντωση 800.000 Ιρακινων τρομοκρατων θα ερθει και η δικη τους σειρα. Προφανως ομως λογω της δυσκολης καταστασης που θα αντιμετωπισουν εκει, το Δ' Ραιχ εχει αποφασισει να τους ριξει τα περηφημα 'Πυρηνικα Ειρηνης' τα οποια ειναι εξισου αποτελεσματικα και κυριως δεν σκοτωνουν πανω απο 2.000.000 τρομοκρατες καθε φορα....
Τα ειρηνικα αυτα οπλα ειχαν σχεδιαστει να σκοτωσουν κομμουνιστες οποτε πιστευεται οτι θα ειναι εξισου αποτελεσματικο και με τους τρομοκρατες. Η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν μετατραπει σε ειρηνικα, βαφοντας τα με τα χρωματα της αμερικανικης σημαιας απο αμερικανο βουτηρο-μπεμπε-ραμπο, ο οποιος ομως πρεπει να εχει εκπαιδευτει στην εξοντωση Ιρακινο-Αφγανων τρομοκρατων.
Ο βλαχο-βλαξ αμερικανος προεδρος αποσυρθηκε στο camp david για να ξεκουραστει το Σαβατο/ακο. Απο δηλωσεις που εκανε εκει, μαθαμε οτι τα 1.000.000+ αμερικανοι που διαδηλωσαν χτες συνολικα στις ΗΠΑ δεν σημανει τιποτα διοτι αλλοι 299.000.000 αμερικανοι διαδηλωσαν υπερ του πολεμου παραμενοντας σπιτια τους σαν ενδειξη συμπαραστασης στο στρατο του Δ' Ραιχ!!!!
Ο ιερος πολεμος συνεχιζεται. Σημερα μαλιστα αλλο ενα ελικοπτερο κατεριφθη απο ειρηνικο πυραυλο τυπου 'πατριοτ' (κατα το... πατριωτης!!) ο οποιος παροτι εξυπνος, δεν αντεληφθη οτι το ελικοπτερο ηταν των 'Βρετανων ειρηνιστων'.
Τα τελευταια νεα αναφερουν οτι οι Ιρακινες δυναμεις παραδινουν (κατα το deliver, που λεει και το CNN) τα πυρομαχικα τους, πανω (!!!) στις δυναμεις του Δ' Ραιχ. Το Δ' Ραιχ αναφερει οτι δεν εχει απωλειες κατα τις 'παραδοσεις' αυτες, και οι μονοι νεκροι ειναι οι απιστοι τρομοκρατες. Επισης με υπερηφανια αναφερουν οι τα πανακριβα F18 σφυροκοπουν (με πυραυλους αξιας πολλων δις δραχμων...) συνεχως θεσεις ξυπολυτων τρομοκρατων. Στο βαθος της εικονας παντως η Ιρακινη σημαια κυματιζει ακομη, δειγμα του οτι οι τρομοκρατες εχουν τον Αλλαχ με το μερος τους και οτι οι βουτηρομπεμπεδες κομαντο δεν εκαναν καλη προπονηση στο Κοσσοβο ή στο Αφγανισταν!!!
Σημερινες εφημεριδες στις ΗΠΑ αναφερουν οτι ο αντιπροεδρος των ΗΠΑ εχει μετοχες σε μεγαλη κατασκευαστικη εταιρια η οποια θα αναλαβει την ανοικοδομηση του Ιρακ!!!! Επισης, μελη της κυβερνησης του Δ' Ραιχ, εχουν επισης σχεσεις με παρομοιες κατασκευαστικες εταιριες και μαλιστα για να μην φαινεται αυτο μεταβιβασαν τις μετοχες που και αυτοι ειχαν, σε αλλα συγγενικα προσωπα!!
Ολα αυτα βεβαια ειναι συμπτωσεις καθοτι ειναι ευρεως γνωστο οτι μαλλον ολοι οι αμερικανοι πολιτες εχουν αντιστοιχες μετοχες και κυριως μετοχες σε μεγαλες πολεμικες βιομηχανιες.... -
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Η δημοκρατία μας είναι αυτή που επιτρέπει στον καθένα να λέει τη γνώμη του.
Οπως αυτη που προσπαθησα να πω στο θεμα που κλειδωσατε?
Αν δεν κατάλαβες ακόμη γιατί το κλειδώσαμε, φοβάμαι ότι δεν θα το καταλάβεις ποτέ...
Αστο λοιπόν και πάμε παρακάτω...Στείλτε γρήγορα δυνάμεις για την 'απελευθέρωση' του forum....μπορεί να αλλάξουν συνειδησεις και δεν κάνει....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το Δ' Ραιχ καταφερε και εξοντωσε περιπου 50 τρομοκρατες χτες στη Βασορα. Οι τρομοκρατες αυτοι ηταν παιδια, γυναικες και αντρες (οχι στρατιωτες). Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες οι ανθρωποι αυτοι ετοιμαζοταν να κανουν τρομοκρατικα χτυπηματα στις ΗΠΑ και UK.Μαλιστα στις τσεπες των αντρων βρεθηκαν χρηματα, τσιγαρα και αναπτηρες πραγμα που ενισχυει τη πεπιθηση των νεοναζιστων οτι οι ανθρωποι αυτοι πραγματικα ηταν ετοιμοι για ολα... Ευτυχως ομως οι θυλακες αυτοι των τρομοκρατων καταστραφηκαν επιτυχως διαμελιζοντας κυριολεκτικα αθωα παιδια.. συγνωμη εννοω τρομοκρατες!
Επισης το Δ' Ραιχ ειπε οτι δεν βρηκε ακομη τα χημικα που εψαχνε. Δηλωσαν ομως οτι θα τα βρουν στη συνεχεια, αλλωστε ακομη και αν δε τα βρουν, μπορουν καλλιστα να τα τοποθετησουν οι ιδιοι και να πουν οτι τα βρηκαν εκει!!
Ο ιερος πολεμος του Δ' Ραιχ κατα της τρομοκρατιας συνεχιζεται προελαυνοτας προς την πηγη της τρομοκρατιας, τη Βαγδατη. Εκει μαλιστα, συμφωνα με πληροφοριες, οι Ιρακινοι τρομοκρατες συνοστιζονται σε καποια κυβερνητικα κτιρια, οποτε το Δ' Ραιχ τα βομβαρδιζει ανηλεως με σκοπο να τους εξοντωσει.
Επισης 3 πυραυλοι επεσαν κατα λαθος στο Ιραν και το Δ' Ραιχ ζητησε να εξεταστει με προσοχη το γεγονος διοτι οι Ιρανοι τρομοκρατες εχουν λαβει περιοδο χαριτος για να συμμορφοθουν, οποτε δεν θα πρεπει να εξοντωθουν ακομη!
Η Β. Κορεα κανει ανενοχλητη τις δοκιμες της για τα πυρηνικα που κατασκευαζει. Εκπροσωπος του Δ' Ραιχ δηλωσε οτι μετα την εξοντωση 800.000 Ιρακινων τρομοκρατων θα ερθει και η δικη τους σειρα. Προφανως ομως λογω της δυσκολης καταστασης που θα αντιμετωπισουν εκει, το Δ' Ραιχ εχει αποφασισει να τους ριξει τα περηφημα 'Πυρηνικα Ειρηνης' τα οποια ειναι εξισου αποτελεσματικα και κυριως δεν σκοτωνουν πανω απο 2.000.000 τρομοκρατες καθε φορα....
Τα ειρηνικα αυτα οπλα ειχαν σχεδιαστει να σκοτωσουν κομμουνιστες οποτε πιστευεται οτι θα ειναι εξισου αποτελεσματικο και με τους τρομοκρατες. Η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν μετατραπει σε ειρηνικα, βαφοντας τα με τα χρωματα της αμερικανικης σημαιας απο αμερικανο βουτηρο-μπεμπε-ραμπο, ο οποιος ομως πρεπει να εχει εκπαιδευτει στην εξοντωση Ιρακινο-Αφγανων τρομοκρατων.
Ο βλαχο-βλαξ αμερικανος προεδρος αποσυρθηκε στο camp david για να ξεκουραστει το Σαβατο/ακο. Απο δηλωσεις που εκανε εκει, μαθαμε οτι τα 1.000.000+ αμερικανοι που διαδηλωσαν χτες συνολικα στις ΗΠΑ δεν σημανει τιποτα διοτι αλλοι 299.000.000 αμερικανοι διαδηλωσαν υπερ του πολεμου παραμενοντας σπιτια τους σαν ενδειξη συμπαραστασης στο στρατο του Δ' Ραιχ!!!!
Ο ιερος πολεμος συνεχιζεται. Σημερα μαλιστα αλλο ενα ελικοπτερο κατεριφθη απο ειρηνικο πυραυλο τυπου 'πατριοτ' (κατα το... πατριωτης!!) ο οποιος παροτι εξυπνος, δεν αντεληφθη οτι το ελικοπτερο ηταν των 'Βρετανων ειρηνιστων'.
Τα τελευταια νεα αναφερουν οτι οι Ιρακινες δυναμεις παραδινουν (κατα το deliver, που λεει και το CNN) τα πυρομαχικα τους, πανω (!!!) στις δυναμεις του Δ' Ραιχ. Το Δ' Ραιχ αναφερει οτι δεν εχει απωλειες κατα τις 'παραδοσεις' αυτες, και οι μονοι νεκροι ειναι οι απιστοι τρομοκρατες. Επισης με υπερηφανια αναφερουν οι τα πανακριβα F18 σφυροκοπουν (με πυραυλους αξιας πολλων δις δραχμων...) συνεχως θεσεις ξυπολυτων τρομοκρατων. Στο βαθος της εικονας παντως η Ιρακινη σημαια κυματιζει ακομη, δειγμα του οτι οι τρομοκρατες εχουν τον Αλλαχ με το μερος τους και οτι οι βουτηρομπεμπεδες κομαντο δεν εκαναν καλη προπονηση στο Κοσσοβο ή στο Αφγανισταν!!!
Σημερινες εφημεριδες στις ΗΠΑ αναφερουν οτι ο αντιπροεδρος των ΗΠΑ εχει μετοχες σε μεγαλη κατασκευαστικη εταιρια η οποια θα αναλαβει την ανοικοδομηση του Ιρακ!!!! Επισης, μελη της κυβερνησης του Δ' Ραιχ, εχουν επισης σχεσεις με παρομοιες κατασκευαστικες εταιριες και μαλιστα για να μην φαινεται αυτο μεταβιβασαν τις μετοχες που και αυτοι ειχαν, σε αλλα συγγενικα προσωπα!!
Ολα αυτα βεβαια ειναι συμπτωσεις καθοτι ειναι ευρεως γνωστο οτι μαλλον ολοι οι αμερικανοι πολιτες εχουν αντιστοιχες μετοχες και κυριως μετοχες σε μεγαλες πολεμικες βιομηχανιες....Δ' Ραϊχ. Αυτο ειναι πολυ αστειο.
Τωρα αν εχεις να πεις κατι της προκοπης οχι διανθισμενο απο πραγματα που δεν ειναι οχι μονο μη σοβαρα αλλα χρωματισμενα με μισος, αντιπαθεια και ρατσισμο σε παρακαλουμε να το κανεις αν οχι τοτε ....Νικος
-
ο Μουσάραφ είναι δημοκρατικά εκλεγμένος?θα μου πείτε είναι και στρατηγός ε......σύμπτωση!
σε ένα ποστ είδα γραμμένο ότι χωρίς επιχειρήσεις του στυλ iraqi freedom οι ΗΠΑ θα κατέρρεαν... είμαι της ιδίας άποψης!!!!!!
σκληρά καρύδια οι μουστακαλήδες...αναρωτιέμαι γιατί δε παραδίνονται στην μισθοφορική ανωτερότητα? -
μίσος αντιπάθεια και ρατσισμός....κάτι μου θυμίζουν αυτές οι έννοιες....
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δ' Ραϊχ. Αυτο ειναι πολυ αστειο.
Τωρα αν εχεις να πεις κατι της προκοπης οχι διανθισμενο απο πραγματα που δεν ειναι οχι μονο μη σοβαρα αλλα χρωματισμενα με μισος, αντιπαθεια και ρατσισμο σε παρακαλουμε να το κανεις αν οχι τοτε ....Νικος[/quote]
Σοβαρα μιλας???
Αυτο εχεις να απαντησεις?
Σε πληροφορω οτι ουτε μισος εχω, ουτε ρατσισμο κυριως.Απο μισος, ρατσισμο, ψευδουπερηφανια, εγωισμο κινουνται οι πραξεις του βλαχο-μπους και των υπολοιπων ραμπο οι οποιοι βομβαρδιζουν αθωα παιδακια...
Αν μισω καποιον, τον μισω αφου τον εχω γνωρισει και φυσικα δε θα τον σκοτωσω!!
Οι δικοι σας αγαπητε, εχουν γνωρισει καθολου ολους αυτους τους αθωους που εχουν σκοτωσει??????
Επισης αυτα που εγραψα, αν εξαιρεσεις την γλαφυροτητα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!!!
-
Λογικε εισαι τοσο κολλημενος με την αντι-ΗΠΑμερικανικη ατμοσφαιρα στην Ελλαδα ειναι λυπηρο ειδικα απο ατομα που εχουν δηξει λιγο επιπεδο σε αυτο το φορουμ οπως εσυ.Για σενα, οποιος βοηθαει τους ΗΠΑμερικανους ειναι 'ο κακος'. Και οποιος γραψει οτι κατι τετοιο ειναι καλο για την χωρα που βοηθαει τις ΗΠΑ, ειναι τα πιονια. Σκεψου χωρις παροπιδες για λιγο.
Δεν είπα ότι όποιος βοηθά τους Αμερικανούς είναι κακός. Λέω ότι ένας δικτάτορας είναι πάντα κακός, γιατί χρησιμοποιεί την εξουσία, που παράνομα απέκτησε, εναντίον του λαού του. Το αν συνεργάζεται με τις ΗΠΑ στο λεγόμενο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» είναι «άλλου παπά Ευαγγέλιο» και δεν τον απαλλάσσει από τα εγκλήματα που θα διαπράξει σε βάρος του λαού του.
Σκεψου. ΤΟ Πακισταν και οι 2 συμφωνουμε οτι δεν ειναι η δημοκρατικοτερη και πιο ανεπτυγμενη χωρα. Και ερχεται μια αναγκη για τις ΗΠΑ οπου το Πακισταν μπορει να βοηθησει τις ΗΠΑ στον πολεμα εναντια στην τρομοκρατια και ο Μουσαραφ βοηθαει και πολυ μαλιστα.
Και ο Σαντάμ τη δεκαετία του ΄80 πολεμούσε τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές του Ιράν και φυσικά είχε τη στήριξη των ΗΠΑ, καθώς οι Ιρανοί ήταν οι «κακοί» της υπόθεσης. Τη στήριξη των ΗΠΑ είχαν και οι Ταλιμπάν, που αντιστάθηκαν στα Σοβιετικά στρατεύματα. «Ηθικό δίδαγμα»: Του εχθρού μου ο εχθρός είναι σύμμαχός μου, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο διάβολος (όπως πλέον αποκαλεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ τον Σαντάμ). Αν κάποια στιγμή ο Μουσάραφ πάψει να συνεργάζεται με τους Αμερικανούς, θα έχει την ίδια τύχη με το Σαντάμ, αφού πρώτα «δαιμονοποιηθεί».
Τοσο βαθυ μισος για τις ΗΠΑ δηλαδη, σας εχει τυφλωσει και απο τα βασικα?
Δε μισώ της ΗΠΑ. Διαφωνώ με την εξωτερική πολιτική τoυς.
Σκεψου ρε συ ποιος ειναι με ποιον και τι ποσους κοινους εχθρους εχουμε εσυ και εγω. Σκεψου αυτο που μετραει στο τελος. Μην ανηγεις σηζητηση σαν το ρομποτ, 'ΗΠΑ= Διαολος κι ας μιλαμε για κατι που εχουμε ως κοινο'. Τοσο τυφλα δηλαδη?
Δε με ενδιαφέρει μόνο αυτό που θα γίνει στο τέλος. Με ενδιαφέρει επιπλέον γιατί και πώς φτάσαμε σε αυτό το τέλος. Δεν πιστεύω ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
-
Ναι, σε πολλες χωρες, υπαρχει γεινικα μια αδιαθεση για τον πολεμα στην πλειοψηφια των πολιτων. Ομως δεν το βλεπεις παραξενο το οτι εχεις τοσες χωρες που ενω οι πολιτες αυτων ειναι εναντια στον πολεμα ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, οι πολιτικοι ειναι υπερ και παιρνουν τεραστιο ρισκο να το δηξουν και δημοσια.Με αλλα λογια εχουμε=
- Δυσκολη η αποκτηση intelligence απο το Ιρακ
- Αρα αυτην που εχουμε πρεπει να την κρατησουμε μυστικη για να μην προδοθουμε
- Αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να την μοιραστουμε ΜΟΝΟ μεταξυ αρχηγων κρατων και λιγο παρακατω. Πιο δημοσια ειναι ρισκο να χασω τα λινκς που εχω μεσα στο Ιρακ και διαφορα αλλα.
Τώρα μπλέξαμε σε κατασκοπευτικά σενάρια. Πολύ πιο απλή και λογική μου φαίνεται η εξήγηση που λέει ότι ένας πόλεμος πραγματοποιείται για την εξυπηρέτηση οικονομικών, γεωπολιτικών και στρατηγικών συμφερόντων (τα οποία έχουν αναφερθεί πολλάκις, αλλά δεν τα παραδέχεσαι). Ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λες, οι «αποδείξεις» των ΗΠΑ «έπεισαν» τους κυβερνώντες των 45 από τα 191 κράτη-μέλη του ΟΗΕ. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι ορισμένες χώρες, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, δε θέλουν να γίνει ο πόλεμος, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, τα οποία είναι αντίθετα προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό δε δικαιολογεί την ανάληψη στρατιωτικής δράσης από την πλευρά των ΗΠΑ εναντίον του Ιράκ χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Τα κράτη πρέπει να σέβονται το Διεθνές Δίκαιο σε κάθε περίπτωση και όχι επιλεκτικά.
Σκεψου σε τι δυσκολη θεση εχει ερθει αυτος ο Προεδρος. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, μονο που δεξια και αριστερα εχει 2 λυκους και 4 αρκουδες και απο πανω πεφτει λαβα και απο κατω εχει καμμενα καρβουνα και δεν φορας παπουτσια 'η καλτσες.
Δεν ανησυχώ για τον Μπους. Θα τα βγάλει πέρα, γιατί τον στηρίζει ο Θεός!
-
Ξερετε τι εχουν παθει οι Αμερικανοι πολιτες?????
Ο ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Φωναξτε ρε!!!!! Δε θα σας φαει η CIA kai to FBI !!!!!!!!!
-
Οχι τέτοιες γενικέυσεις spiros!!
Σκέψου οτι ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει μια κατάσταση με βάση αυτά που του δινονται σαν πληροφόρηση.Οταν είσαι μέσα σε μια χώρα με τόσο εκτεταμένο δίκτυο πληροφόρησης οπως οι ΗΠΑ είναι λογικό να ακούς μια πλευρά κυρίως του θέματος.
Μην τους αφορίζουμε λοιπόν όλους συλλήβδην.Δεν είναι δίκαιο. -
οι Ταλιμπάν και οι λοιποί αφγανοί που τα βρήκαν τα όπλα? θέλω να αγοράσω ένα stinger,may come in handy!!
τη φώτο με ραμσφελντ και σαντάμ κάποιοι επέλεξαν να την αγνοήσουν.....
πως είχα την εντύπωση ότι ο σανταμ είχε πάρει 99% στις πρόσφατες εκλογές....
άμα διδάσκεσαι ιστορία από το περλ χάρπορ με τον μπεν άφλεκ και το sum of all fears έτσι είναι...... -
Πρεπει να μαθουν καποιοι εδω μεσα οτι οταν λεμε αυτα που λεμε για τους αμερικανους, προφανως ΔΕΝ εννοουμε τον απλο αμερικανο πολιτη. Αυτος δεν φταει! Αναφερομαστε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ των ΗΠΑ και οχι στους πολιτες των ΗΠΑ.
Αλλωστε οπως σαφεστατα φανηκε τις τελευταιες μερες, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των κυβερνησεων ΔΕΝ ταυτιζεται παντα με τις αποψεις και της θεσεις των λαων τους!!!
Κανενας εδω μεσα δεν μισει τον Αμερικανικο λαο οπως λανθασμενα πιστευετε! Εγω καπνιζω marlboro, φοραω blue jeans, ακουω Αμερικανικη μουσικη, βλεπω τις ταινιες σας! Σας φαινομαι για αντι-αμερικανος? Δεν μπορω ομως να θεωρησω σωστη την ΠΟΛΙΤΙΚΗ που εχουν οι ΗΠΑ. Αυτο κατακρινω και καυτηριαζω, οχι τον απλο Αμερικανο πολιτη! Αν αυτο δεν μπορειτε να το καταλαβετε, τοτε λυπαμαι πολυ!
Ο Αμερικανικος λαος εχει παραμυθιαστει αγρια εδω και πολλα χρονια... Σας εχουν προπαγανδισει τοσο αγρια που δεν μπορειτε να καταλαβετε απλες εννοιες και γεγονοτα παραδεκτα απο ολους.
Πολυ φοβαμαι οτι με την πολιτικη που εφαρμοζετε εδω και 2-3 χρονια, το μονο που καταφερνετε ειναι να γεννατε μισος και αντιπαθεια. Ξερετε ποσοι νεοι Μπιν Λαντεν γεννηθηκαν με ολα αυτα τα τελευταια γεγονοτα? Ξερετε ποσοι Ιρακινοι, Αφγανοι κτλ οι οποιοι βρισκονται στις ΗΠΑ εχουν πλεον ορκιστει να δωσουν τη ζωη τους για να σας κανουν τη ζωη δυσκολη?? Αν συμφωνω με αυτα? Οχι βεβαια, αλλα και εγω αν εβλεπα να βομβαρδιζουν τη χωρα μου (με παρανομο τροπο), αν εβλεπα να σκοτωνονται αθωα παιδια, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...
Ο ευδαιμονισμος σας ομως, σας εχει αποχαυνωσει. Τι νοιαζει τον καλοβολεμενο Αμερικανο ο οποιος εχει 3 αυτοκινητα και 2 σπιτια αν σκοτωθουν μερικες χιλιαδες αθωοι? Αυτος αυριο το πρωι θα παει στη δουλεια του οπως παντα, και ξερει οτι θα συνεχισει να εχει φθηνη βενζινη για τα αυτοκινητα του!!!! If that's the price, ok then, let the others pay for it, i dont give a shit!
Απο τα παραπανω μη νομισει κανεις οτι γενικευω, δινω απλα μια εικονα.
Η ουσια ειναι οτι η πολεμικη βιομηχανια δουλευει πλεον στο φουλ, οι ληγμενες βομβες αντικαθιστανται με νεες και ολα ειναι καλα. Τα αεροπλανα σας επισης θα χρειαστουν νεα ανταλλακτικα λογω φθορων και οι κατασκευαστικες σας εταιριες (στις οποιες μετεχουν στελεχη της κυβερνησης σας!!!) εχουν ηδη κλεισει τις συμφωνιες που χρειαζεται για τη μετα- Σανταμ εποχη. Ολα ειναι καλα λοιπον, συν βεβαια οτι η Αμερικη πλεον θα ειναι αυταρκης σε πετρελαιο και μαλιστα θα ειναι σε θεση να καθοριζει και την τιμη του και δε θα ειναι υποχρεωμενη να παρακαλα τον καθε Αραβα για να ριξει ή να ανεβασει τη τιμη!
Μη τρωτε κουτοχοτρο Αμερικανακια! Ή μηπως δε σας νοιαζει και πολυ γιατι περνατε μια χαρα???????
Οπως περιπου λεει και ενα χαζοτραγουδο 'πολυ καλα περναμε, αρχιζω και φοβαμαι...'
Τυχον συμπτωσεις με ατομα τα οποια γραφουν εδω μεσα, ειναι εντελως συμπτωματικη βεβαιως. (ετσι δε λετε και στις ταινιες σας??)
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙ !!!!!!