-
παιδιά πάντως με azureus κάτω απο 45kb/sec με 512 σύνδεση δεν εχω πεσει ειδικά στα topgear που εχουν πολλούς seeders..!!!!..
εδώ κατέβασα με την μία 4,7 giga (2004 series) σε 1 και κάτι μέρα..!!
-
Μην αρχίσει πόλεμος clients τώρα ε; Όπως είναι πιστεύω προφανές, λίγη σημασία έχει αν ο ένας με τον χ συνδυασμό πάει 2kb/sec πιο γρήγορα από τον άλλο με τον ψ.
Σημασία έχει ότι μπορούμε την επόμενη μέρα να δούμε (και να κρατήσουμε για αρχείο) εκπομπές από Αγγλία και Ιαπωνία. Επιπλέον, η λογική του συγκεκριμένου συστήματος με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, γιατί (ειδικά σε private trackers) ενθαρύννει τους 'συνειδητοποιημένους' χρήστες και δυσκολεύει τους ευκαιριακούς πουθενάδες.
(μTorrent και εγώ btw)
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
αμα δωσω λινκ για κατευθειαν κατεβασμα απο http χωρις τορρεντ και χαζομαρες , πειραζει???
Καθόλου! Αποφάσισα να κατεβάσω το μTorrent μόνο και μόνο για το TopGear άρχισα να κατεβάζω το επεισόδιο και έδειχνε ότι χρειαζόμουν 1 μερα ++ για να κατέβει ολόκληρο το επεισόδιο (απο mininova) εεε τελικά το έκανα cancel και delete το μTorrent!
Καλά τί γραμμή έχεις και χρειαζόσουν '1 μέρα ++'...;;;
Η τεχνολογία BitTorrent δημιουργήθηκε ακριβώς για τον σκοπό να μπορείς εύκολα, να κατεβάζεις ως leecher τα αρχεία που θες από **άπειρους **seeders που διαθέτουν **ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ **το **ΙΔΙΟ **αρχείο.
Αν εσένα δεν σου κάνει αυτό και προτιμάς one2one σχέσεις επικοινωνίας, υπάρχει πάντα και η δορυφορική , κι αν σου πέφτει ακριβή για ένα μόνο επεισόδιο την εβδομάδα, υπάρχει υστάτως και το courier, ε; . 'Χώσε' κάποιον να στο κατεβάζει, να στο καίει και σ'ένα CD και να στο στέλνει, για να μην παιδεύεσαι και μ'αυτό βρε άνθρωπέ μου, και άσε εμάς τους μαράκες να παιδευόμαστε με Τόρρεντ αρχεία και να το παίρνουμε απ'όλο τον κόσμο και να το μοιράζουμε σ'όλο τον κόσμο αντίστοιχα...
Υ.Γ.
O μTorrent προφανώς και δεν φταίει για την αργοπορία του download, αλλά μάλλον η 'τώρα θέλω, επεισόδιο θέλω' νοοτροπία σου . Εμείς βλάκες είμαστε δηλ. που το αφήνουμε να ανεβο/κατεβαίνει νυχτιάτικα (άσε το upload ratio που φτιάχνουμε...), και το ευχαριστιόμαστε με το καφεδάκι μας το πρωί;;;;**@hachiroku_GR: **Ο client είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο tracker που αποκτάς προκειμένου να κατεβάσεις το όποιο αρχείο, και προφανώς είναι χαζομάρα ν'ασχολούμαστε με το ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο...Υπάρχουν μικροδιαφορές, αλλά εν τέλει όλα καταλήγουν να είναι σχεδόν ίδια...Προσωπικά χρησιμοποιώ Azureus τόσο στα Windows όσο και στο Mac και τον προτιμώ περισσότερο λόγω της εξοικείωσής μου με το περιβάλλον παρά για την συγκριτική του απόδοση, την οποία και δεν έχω μετρήσει έναντι άλλων προγραμμάτων για Win & Mac...
@face: **Πες τα **για τις επιδόσεις του τόρρεντ γιατί θα βγούμε τρελλοί εδώ μέσα...και btw μην ξεχνάς να αφήνεις το upload ratio σου να περνάει τουλάχιστον την μονάδα! Ό,τι παίρνεις να το προσφέρεις κι εσύ σε άλλους! 'Δούναι και λαβείν' έλεγαν οι αρχαίοι, ασχέτως κι αν οι Νεοέλληνες το 'ρήμαξαν' και το έκαναν 'πάρε-δώσε'! Έχει διαφορά στην νοοτροπία...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
αμα δωσω λινκ για κατευθειαν κατεβασμα απο http χωρις τορρεντ και χαζομαρες , πειραζει???
Καθόλου! Αποφάσισα να κατεβάσω το μTorrent μόνο και μόνο για το TopGear άρχισα να κατεβάζω το επεισόδιο και έδειχνε ότι χρειαζόμουν 1 μερα ++ για να κατέβει ολόκληρο το επεισόδιο (απο mininova) εεε τελικά το έκανα cancel και delete το μTorrent!
Καλά τί γραμμή έχεις και χρειαζόσουν '1 μέρα ++'...;;;
Η τεχνολογία BitTorrent δημιουργήθηκε ακριβώς για τον σκοπό να μπορείς εύκολα, να κατεβάζεις ως leecher τα αρχεία που θες από **άπειρους **seeders που διαθέτουν **ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ **το **ΙΔΙΟ **αρχείο.
Αν εσένα δεν σου κάνει αυτό και προτιμάς one2one σχέσεις επικοινωνίας, υπάρχει πάντα και η δορυφορική , κι αν σου πέφτει ακριβή για ένα μόνο επεισόδιο την εβδομάδα, υπάρχει υστάτως και το courier, ε; . 'Χώσε' κάποιον να στο κατεβάζει, να στο καίει και σ'ένα CD και να στο στέλνει, για να μην παιδεύεσαι και μ'αυτό βρε άνθρωπέ μου, και άσε εμάς τους μαράκες να παιδευόμαστε με Τόρρεντ αρχεία και να το παίρνουμε απ'όλο τον κόσμο και να το μοιράζουμε σ'όλο τον κόσμο αντίστοιχα...
Υ.Γ.
O μTorrent προφανώς και δεν φταίει για την αργοπορία του download, αλλά μάλλον η 'τώρα θέλω, επεισόδιο θέλω' νοοτροπία σου . Εμείς βλάκες είμαστε δηλ. που το αφήνουμε να ανεβο/κατεβαίνει νυχτιάτικα (άσε το upload ratio που φτιάχνουμε...), και το ευχαριστιόμαστε με το καφεδάκι μας το πρωί;;;;**@hachiroku_GR: **Ο client είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο tracker που αποκτάς προκειμένου να κατεβάσεις το όποιο αρχείο, και προφανώς είναι χαζομάρα ν'ασχολούμαστε με το ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο...Υπάρχουν μικροδιαφορές, αλλά εν τέλει όλα καταλήγουν να είναι σχεδόν ίδια...Προσωπικά χρησιμοποιώ Azureus τόσο στα Windows όσο και στο Mac και τον προτιμώ περισσότερο λόγω της εξοικείωσής μου με το περιβάλλον παρά για την συγκριτική του απόδοση, την οποία και δεν έχω μετρήσει έναντι άλλων προγραμμάτων για Win & Mac...
@face: **Πες τα **για τις επιδόσεις του τόρρεντ γιατί θα βγούμε τρελλοί εδώ μέσα...και btw μην ξεχνάς να αφήνεις το upload ratio σου να περνάει τουλάχιστον την μονάδα! Ό,τι παίρνεις να το προσφέρεις κι εσύ σε άλλους! 'Δούναι και λαβείν' έλεγαν οι αρχαίοι, ασχέτως κι αν οι Νεοέλληνες το 'ρήμαξαν' και το έκαναν 'πάρε-δώσε'! Έχει διαφορά στην νοοτροπία...
-
To είδα κι εγώ το επεισόδιο, πολύ καλό. Ειδικά η S-class του Ιερεμία όλα τα λεφτα! Μα πόσο budget έχουν πια αυτοί στο Top Gear;;
Υ.Γ. Παιδιά ένα trick για το μtorrent, δεν ξέρω αν δουλεύει σε άλλους clients: αν βιάζεστε να κατεβάσετε ένα αρχείο τότε περιορίστε την ταχύτητα με την οποία τα ανεβάζετε! Ειδικά τις πρώτες ώρες 'ζωής' ενός torrent αυτή η πρακτική θα σας σώσει. Αντί για 20 ώρες μπορεί να κάνει 4-5!! Αλλά τουλάχιστον όταν το κατεβάσετε αφήστε το και μερικές ώρες να κάνει seeding, χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα upload.
-
Η δοκιμή της S class είχε όντως πάρα πολύ γέλιο!!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο βελτιώθηκε ο χρόνος του koenigsegg! Αν προσέξατε όμως εκτός από την αεροτομή στο πίσω μέρος είχε και ένα τεράστιο spoiler στο μπροστινό προφυλακτήρα και λογικά και άλλες αλλαγές μη ορατές! Και ερωτώ, δεν το ήξεραν στην koenigsegg ότι με αυτές τις παρεμβάσεις το αυτοκίνητο θα γινόταν πολυ καλύτερο?? Ή το ήξεραν αλλά για άλλους λόγους δεν μπορούν να τις κάνουν στην έκδοση δρόμου.
-
Διόλου απίθανο να συμβαίνει αυτό που λες, χώρια που το CCX προορίζεται για τα Αμερικάνικα lardy a$$es , επομένως δεν θα πρέπει να είναι και πολύ 'Βίκινγκ' σ'εμφάνιση....
-
εκτος αυτου, οι αλλαγες θα μειωναν την τελικη ταχυτητα, για την οποια ειναι πολυ υπερηφανοι...
-
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
To είδα κι εγώ το επεισόδιο, πολύ καλό. Ειδικά η S-class του Ιερεμία όλα τα λεφτα! Μα πόσο budget έχουν πια αυτοί στο Top Gear;;Κι όμως, εγώ θεωρώ ότι τα φετινά επεισόδια έχουν πολύ μικρότερο budget, σε σχέση με τις περσινές υπερπαραγωγές τύπου veyron ή winter olympics, και αποδεικνύουν ότι οι ιδέες είναι που κάνουν το αποτέλεσμα, και όχι τα χρήματα (χωρίς, εννοείται, αυτό να σημαίνει ότι το budget τους είναι ευτελές, ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα)
-
Πάντως η κραυγή-προσταγή 'REGAIN CONTROL!!' ήταν απο τις πιο αστείες φάσεις του top gear!
-
Είδα κι εγώ το επεισόδιο...!!
Ο Stig όσο πάει βελτιώνεται...Τι πέρασμα ήταν αυτό από την Gambon;
-
Το Fifth Gear ακολουθεί πιστά τα βήματα του Top Gear ή μου φαίνεται;
Βλέπε 'Πόσο καλοφτιαγμένες ήταν οι παλιές Mercedes?'...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το Fifth Gear ακολουθεί πιστά τα βήματα του Top Gear ή μου φαίνεται;Βλέπε 'Πόσο καλοφτιαγμένες ήταν οι παλιές Mercedes?'...
Όντως, θύμιζε υπερβολικά πολύ την αντίστοιχη εκπομπή του Top Gear με το Hilux. Μόνο που το Hilux άντεξε πιο πολλά από τη Merc.
Έχουν όμως ακόμα δρόμο μπροστά τους. Ειδικά φέτος το Top Gear έχει ξεφύγει πραγματικά με τα challenges που έχουν κάνει. Γελάω ακόμα με τα amphibious cars. Χρειάζεται μεγάλη φαντασία από το 5th Gear για αν φτάσουν σε αντίστοιχο επίπεδο. Αυτό το λένε και οι τηλεθεάσεις των 2 εκπομπών στην Αγγλία όπου το Top Gear βαράει κορυφές ενώ το 5th Gear απλώς ακολουθεί.
-
Το πρόγραμμα του Top Gear θα μεταδίδεται απο τον Σεπτέμβριο απο τον ΑΛΦΑ.
-
Πάντως, δε θα δείχνει τα τρέχοντα επεισόδια. Δε θα δείχνει καν ολόκληρα τα επεισόδια έτσι όπως προβάλλονται στο BBC. Λογικά θα είναι επιλογές best of και δε θα υπάρχει και το 'star in a reasonably priced car'. Κάτι όπως είναι οι προβολές του Discovery (ΗΠΑ).
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λογικά θα είναι επιλογές best of και δε θα υπάρχει και το 'star in a reasonably priced car'.Λογικό είναι, αφού αυτά παραείναι U.K.-centric...
Πάντως για το καλό των non-broadband-enabled τηλεθεατών, ελπίζω να δείχνουν τα challenges!
-
Ναι, λογικότατο. Δε λέω ότι δεν κάνουν καλά. Απλώς δε θα επηρεάσει νομίζω όσους από εμάς ήδη κατεβάζουμε τα επεισόδια την εβδομάδα που βγαίνουν.
-
-
Μ' αρέσει το Liana στο background.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion