-
-
Το χρώμα πώς είναι έτσι; Σαν διασταύρωση κεραυνών με κουτσουλιές περιστεριών που είχαν διάρροια!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
stoilasΤί μου θύμησες τώρα.... Γνωστός μου συνεργειατζής είχε φτιάξει προ ετών το Transit του και το είχε παρουσιάσει στα πρώτα τεύχη του Power Technics...Κινητήρας Cosworth,βαμμένο μωβ (όχι κούκε δεν έχεις τα πρωτεία....!! ) κοντρίτσες κλπ κλπ...Και οι..επαγγελματίες έχουν ψυχή..
το ξερω αυτο ρε
δεν ηταν μωβ ακριβως, ενα μωβ-μπλε δεν ηταν;
που ειχε και δυνατο ηχοσυστημα; -
-
Ο.Μ.G.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
stoilas
Τί μου θύμησες τώρα.... Γνωστός μου συνεργειατζής είχε φτιάξει προ ετών το Transit του και το είχε παρουσιάσει στα πρώτα τεύχη του Power Technics...Κινητήρας Cosworth,βαμμένο μωβ (όχι κούκε δεν έχεις τα πρωτεία....!! ) κοντρίτσες κλπ κλπ...Και οι..επαγγελματίες έχουν ψυχή..
το ξερω αυτο ρε
δεν ηταν μωβ ακριβως, ενα μωβ-μπλε δεν ηταν;
που ειχε και δυνατο ηχοσυστημα;Κάτι σαν μπλε-μωβ τέλος πάντων...(είπαμε οποιαδήποτε συγγένεια με τη BMW του κούκου είναι σύμπτωση... ).Με τα απαραίτητα αυτοκόλλητα Cosworth και αεροτομούλα σαν του επαγγελματία παραπάνω...!!!Όντως είχε και δυνατό ηχοσύστημα...και μάλιστα πέταγε πολύ άνετα κ@λους...Είχε γίνει θρύλος εδώ στη μεταμόρφωση...!!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το χρώμα πώς είναι έτσι; Σαν διασταύρωση κεραυνών με κουτσουλιές περιστεριών που είχαν διάρροια!Έμαθε το κόλπο από το Πάσχα που έβαφε αυγά με κλωστές για να έχουν τέτοια σχέδια και του άρεσε, 'βάψε και το αμάξι'.
-
-
Με 100 ευρώ,περνάνε όλοι
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
καλά ρε παιδιά, πως περνάνε ΚΤΕΟ αυτοί οι τύποι???
Τι κάνουν είπες;
-
-
-
δεξι κλικ εδω και θα δειτε τα απιστευτα καγκουρο!
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
δεξι κλικ εδω και θα δειτε τα απιστευτα καγκουρο!Να μην ήταν και encrypted...
-
ΔΕΙΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης NajaNaja έγραψε:
ΔΕΙΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!κυκλοφορει εδω και μερικες μερες αυτο!
αυτος δεν ειναι καγκουρας, ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!
-
Πάλι τον πέτυχα σήμερα στον Κηφισό, και πάλι δεν πρόλαβα να τον φωτογραφήσω:
Λευκό πεντάπορτο Astra G, με skirts κ.λ.π. και μάσκα βαμμένη μαύρη, έτσι ώστε να δείχνει Audi Α3! -
κλικ ειναι απιστευτοι μερικοι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΔΕΙΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!
κυκλοφορει εδω και μερικες μερες αυτο!
αυτος δεν ειναι καγκουρας, ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!
Ρε ΄σεις.....Εδω στην Ελλάδα έγινε αυτό??? Σε ποιό δρόμο????
-
αττικη οδο!
εξοδος 18
Australia Uber Alles!!!!!