-
Eχετε να προτεινετε κανεναν καλα free anti-virus απο το internet γιατι ελειξε Kaspersky που είχα;;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Eχετε να προτεινετε κανεναν καλα free anti-virus απο το internet γιατι ελειξε Kaspersky που είχα;;;Αntivir PE Classic 7.0 (το καλύτερο)
Avast 4.7
AVGόλα free
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι φταίω εγώ αν εσύ είσαι επιρρεπής?
Νομίζω, 297 ευρώ η συσκευή σκέτη (και μειωνόταν πολύ βέβαια, σε συνδυασμό με συνδέσεις, ειδικά με τη δική μου - επαγγελματικό 300 + απεριόριστες ενδοεταιρικές).
Οπως είπα και πιο πριν, του χρόνου το Ε60.
To E50 είναι το ίδιο με κάμερα? πότε θα έρθεΙ?
-
Σ'ευχαριστώ elteo, το κατεβασα και το χρησιμοποιω ήδη!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σ'ευχαριστώ elteo, το κατεβασα και το χρησιμοποιω ήδη!!Tίποτα!
Από σήμερα χρησιμοποιώ το Kerio firewall. Μου αρέσει που δεν με ενοχλεί. Ολα auto pilot από την αρχή. Επιτέλους!
-
κατεβαζοντας μια ταινια με τους 'γνωστους' τροπους, με ποιο προγραμμα μπορω να την δω (το κοματι που εχει κατεβει μεχρι τοτε εννοειται!) χωρις να χρειαστει να κατεβει ολοκληρη?
-
Αν οι γνωστοί τρόποι είναι τα torrent, δυστυχώς λίγα μπορείς να κάνεις. Μπορείς να δοκιμάσεις το avi preview, αλλά όχι με πολλές ελπίδες.
Αν μιλάμε για DC++, απλώς αντιγράφεις κάπου το μισοκατεβασμένο αρχείο, του διαγράφεις την κατάληξη που δίνει στα αρχεία που δεν έχουν κατέβει ακόμα το πρόγραμμα και το τρέχεις.Τα παραπάνω συμβαίνουν γιατί το πρότυπο torrent κατεβάζει τα αρχεία κομματιαστά και έτσι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να αναπαραχθούν εκτός αν είσαι τυχερός και έχουν κατέβει όσες χρειάζονται νωρίς. Αντιθέτως στα άλλα πρότυπα τα αρχεία κατεβαίνουν γραμμικά και μπορείς να δεις το βιντεάκι ως εκεί που κατέβηκε.
-
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στον Azureus μπορείς να επιλέξεις transfer, prioritize first and last piece of file για να βλέπεις την αρχή από βίντεο κλιπ.
-
πειτε μου παρακαλώ ιδέες για webcam... θελω να είναι ευκολες στη χρήση (για να μαθω γονείς να μιλάμε με αυτήν Ελλάδα - Σουηδία) και καλή ποιότητα εικόνας...
(θα πάρω 2!!)..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν οι γνωστοί τρόποι είναι τα torrent, δυστυχώς λίγα μπορείς να κάνεις. Μπορείς να δοκιμάσεις το avi preview, αλλά όχι με πολλές ελπίδες.
Αν μιλάμε για DC++, απλώς αντιγράφεις κάπου το μισοκατεβασμένο αρχείο, του διαγράφεις την κατάληξη που δίνει στα αρχεία που δεν έχουν κατέβει ακόμα το πρόγραμμα και το τρέχεις.Τα παραπάνω συμβαίνουν γιατί το πρότυπο torrent κατεβάζει τα αρχεία κομματιαστά και έτσι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να αναπαραχθούν εκτός αν είσαι τυχερός και έχουν κατέβει όσες χρειάζονται νωρίς. Αντιθέτως στα άλλα πρότυπα τα αρχεία κατεβαίνουν γραμμικά και μπορείς να δεις το βιντεάκι ως εκεί που κατέβηκε.
Eυχαριστω Μανο.
Τελικα δοκιμασα το VLC media player και κανει καλη δουλεια! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
πειτε μου παρακαλώ ιδέες για webcam... θελω να είναι ευκολες στη χρήση (για να μαθω γονείς να μιλάμε με αυτήν Ελλάδα - Σουηδία) και καλή ποιότητα εικόνας...(θα πάρω 2!!)..
παρε 2 της creative με 15ευρω η καθε μια νομιζω.
εντελως plug&play εκτος και αμα θες να εγκαταστησεις τα προγραμματα επεξεργασιας video κλπ.
για εικονα οχι καμια τρελη αλλα δεν νομιζω να χρειαστεις και τπτ παραπανω.
-
Δεν είδα αν αναφέρθηκε πιο πριν ... έχω εγκαταστήσει μερικές ημέρες τον ΙΕ7 beta2.
Εκτος απο διαφορετική εμφάνιση έχει tabs και ένα βολικό zoom που μου έλυσε το πρόβλημα της μικρής γραμματοσειράς λόγω ανάλυσης οθόνης (1600χ1200)
Βλέπω όμως ότι δεσμεύει μεγάλη μνήμη, χωρίς να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
έχω εγκαταστήσει μερικές ημέρες τον ΙΕ7 beta2. -
Αμέσως εσύ ....
Μιά χαρά είναι ..
-
Και ΙΕ και beta!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
πειτε μου παρακαλώ ιδέες για webcam... θελω να είναι ευκολες στη χρήση (για να μαθω γονείς να μιλάμε με αυτήν Ελλάδα - Σουηδία) και καλή ποιότητα εικόνας...
(θα πάρω 2!!)..
παρε 2 της creative με 15ευρω η καθε μια νομιζω.
εντελως plug&play εκτος και αμα θες να εγκαταστησεις τα προγραμματα επεξεργασιας video κλπ.
για εικονα οχι καμια τρελη αλλα δεν νομιζω να χρειαστεις και τπτ παραπανω.
Είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω αρκετά παραπάνω για να μπορώ να βλέπω ελλάδα σαν άνθρωπος. Οπότε τι έχετε να προτείνετε;; Σύνολο ας πούμε 150-170 ευρώ.
-
Η ποιότητα δεν εξαρτάται τόσο από την κάμερα όσο από την ταχύτητα σύνδεσης. Υπάρχουν βέβαια κάμερες που είναι μάπα, αλλά με κανένα 30άρι-50άρι ευρώ θα βρείς κάτι πολύ καλό. Όταν όμως ο Έλληνας που θα σου στέλνει εικόνα θα έχει μάξιμουμ 11 ΚΒ/sec και θα δέχεται με 30 ΚΒ/sec, θα υπάρχει μια καθυστέρηση (άρα 'σπάσιμο' της εικόνας) που με καμιά κάμερα δεν θα ξεπερνιέται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ποιότητα δεν εξαρτάται τόσο από την κάμερα όσο από την ταχύτητα σύνδεσης. Υπάρχουν βέβαια κάμερες που είναι μάπα, αλλά με κανένα 30άρι-50άρι ευρώ θα βρείς κάτι πολύ καλό. Όταν όμως ο Έλληνας που θα σου στέλνει εικόνα θα έχει μάξιμουμ 11 ΚΒ/sec και θα δέχεται με 30 ΚΒ/sec, θα υπάρχει μια καθυστέρηση (άρα 'σπάσιμο' της εικόνας) που με καμιά κάμερα δεν θα ξεπερνιέται.που σημαινει οτι θα κανουν μαυρα ματια να τους δω;; Η dsl 512 τι upload εχει;
-
citastak
, 128Κ έχει -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αμέσως εσύ ....Μιά χαρά είναι ..
το είχα βάλει ένα φεγγάρι...μαύρο χάλι! Firefox rocks!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]