-
Εγώ είπα golf γιατί αυτό το τιμόνι των Όπελ είναι μεγάλο ξενέρωμα! Κατα τ' άλλα είναι θέμα γούστου μάλλον πιο όμορφο το όπελ.
-
Tί έχει ρε παιδιά το τιμονάκι του astra; Γρήγορο και ακριβές είναι, το 'δεν δίνει πληροφόρηση' δεν το καταλαβαίνω γιατί όταν ο δρόμος έχει κλίση 'βαραίνει' ελαφρώς προς τα εκεί ενώ, όσον αφορά το 'πωπόμετρο' λειτουργεί μια χαρά λόγω της ξερής πίσω ανάρτησης.
-
**Golf._ **(δε χρειάζεται super-ατού βενζίνη πλέον )
Καλύτερο παντού:
-Καλύτερος συνδυασμός 'πλαίσιο-κιβώτιο-τιμόνι-φρένα'
-Κινητήρας
-Ποιότητα κατασκευής- 4χρόνια εγγύηση πλέον
-
Γιατί δεν χρειάζεται σούπερ-ατού βενζίνη πλέον;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν χρειάζεται σούπερ-ατού βενζίνη πλέον;Διότι καταργήθηκε η **στρωματοποιημένη **λειτουργία του κινητήρα FSI
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί δεν χρειάζεται σούπερ-ατού βενζίνη πλέον; -
Άντε με το καλό και twinport λοιπόν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tί έχει ρε παιδιά το τιμονάκι του astra; Γρήγορο και ακριβές είναι, το 'δεν δίνει πληροφόρηση' δεν το καταλαβαίνω γιατί όταν ο δρόμος έχει κλίση 'βαραίνει' ελαφρώς προς τα εκεί ενώ, όσον αφορά το 'πωπόμετρο' λειτουργεί μια χαρά λόγω της ξερής πίσω ανάρτησης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tί έχει ρε παιδιά το τιμονάκι του astra; Γρήγορο και ακριβές είναι, το 'δεν δίνει πληροφόρηση' δεν το καταλαβαίνω γιατί όταν ο δρόμος έχει κλίση 'βαραίνει' ελαφρώς προς τα εκεί ενώ, όσον αφορά το 'πωπόμετρο' λειτουργεί μια χαρά λόγω της ξερής πίσω ανάρτησης.ότι και αυτό
-
...whatever...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Tί έχει ρε παιδιά το τιμονάκι του astra; Γρήγορο και ακριβές είναι, το 'δεν δίνει πληροφόρηση' δεν το καταλαβαίνω γιατί όταν ο δρόμος έχει κλίση 'βαραίνει' ελαφρώς προς τα εκεί ενώ, όσον αφορά το 'πωπόμετρο' λειτουργεί μια χαρά λόγω της ξερής πίσω ανάρτησης.H αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν οδήγησα το τελευταίο astra εξεπλάγειν από το τιμόνι αφού ήταν σκάλες ανώτερο από διάφορα corsa και vectra που έχω οδηγήσει κατά καιρούς. Από την άλλη είναι ακόμα πίσω σε αίσθηση σε σχέση τουλάχιστον με των ford γιατί σε σχέση με golf 4 που οδηγούσα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι είχε διαφορά.
Τι εστί το 'πωπόμετρο'? Υπερστροφή? -
Η πρότασή μου. Μακράν για μένα ότι καλύτερο στην κατηγορία και στα λεφτά του. Το Civic 1.8 140hp ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με το GT.
το αναγνωρίζεις lkar?
-
Με την έξτρα εγγύηση όμως στα extra.
Για καλό και για κακό -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η πρότασή μου. Μακράν για μένα ότι καλύτερο στην κατηγορία και στα λεφτά του. Το Civic 1.8 140hp ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με το GT.+1.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τι εστί το 'πωπόμετρο'? Υπερστροφή?
Εχμ, ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι η μεταφορά της ποιότητας και της κλίσης του οδοστρώματος στον οδηγό. Ίσως για άλλους η λέξη έχει διαφορετική σημασία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άντε με το καλό και twinport λοιπόν.ναι, μαζί με τους πολλαπλούς συνδέσμους του Astra
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η πρότασή μου. Μακράν για μένα ότι καλύτερο στην κατηγορία και στα λεφτά του. Το Civic 1.8 140hp ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με το GT.το αναγνωρίζεις lkar?
πάει, χάλασε ο κόσμος
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί δεν χρειάζεται σούπερ-ατού βενζίνη πλέον;
Διότι καταργήθηκε η **στρωματοποιημένη **λειτουργία του κινητήρα FSI
Αυτό δεν το καταλαβα... Μπορεις να μας το εξηγησεις ; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η πρότασή μου. Μακράν για μένα ότι καλύτερο στην κατηγορία και στα λεφτά του. Το Civic 1.8 140hp ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με το GT.το αναγνωρίζεις lkar?
ας μην εστριβα εγω λιγο το τιμονι και θα σου ελεγα αν θα εβγαινε ωραιο στη φωτο...
-
lkar
spirosσιγά ρε μην μας πάθετε τίποτα από την συγκίνηση...
golf 1.6 sportline vs astra gtc 1.6 cosmo + sport button