-
Moυ φαίνεται περίεργο αυτό που έλεγαν στο Top Gear περι κιβωτίου ('you go through the windshield every time you change gears!')... Τόσο χάλια;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Moυ φαίνεται περίεργο αυτό που έλεγαν στο Top Gear περι κιβωτίου ('you go through the windshield every time you change gears!')... Τόσο χάλια;Τι μπορεί να σημαίνει αυτό που είπαν?
-
Έτσι όπως το καταλαβαίνω εννοεί ότι κλωτσάει πολύ στην αλλαγή της ταχύτητας...
-
Αδυνατώ να το καταλάβω. Το πόσο θα κλωτσήσει, είναι θέμα οδηγού.
-
Ο JC αναφέρεται στο αυτόματο άλλωστε η μάνα του μόνο αυτόματα οδηγεί
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θορυβος με 6η λειπει, αρα στο ταξιδι λογικα θα ειναι χαμηλότερο και επίσσης ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
με pilot exalto!!!! 500 euro τα 4.
Δεν ειναι φτηνιαρικα ελαστικά. Ειναι απο τα καλάΡε συ ... θα το παρεις το mx5 απο το video club μπροστά?
Βρε δεν ειναι δικο μου σου λεω!!!
Το δικό μου 'αναπαυεται' στα στενά η στα πάρκιν της Δάφνης, πλην σπανίων περιπτώσεων που το ανεβάζω Αθήνα!off topic mode off.
-
σε δουλεύω ρε....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Moυ φαίνεται περίεργο αυτό που έλεγαν στο Top Gear περι κιβωτίου ('you go through the windshield every time you change gears!')... Τόσο χάλια;Αυτό ρε παιδιά πρεπει να είναι το αυτόματο που ρίχνεις καρφωτές ταχύτητες (χωρις την υπαρξη συμπλέκτη)
Τι δείχνει ακριβώς?
Για κοιτάχτε το -
αυτά τα κιβωτια είναι αλλη φιλοσοφία και δε θέλει να πατας το γκάζει τέρμα και να καρφωνεις
δεν είναι CVT ψηφιακό που παταμε το κουμπάκι
-
Μήπως γνωρίζετε εάν μπορώ να βρω σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία στην Αττική το καινούριο 1.8 5d Civic για test drive;
Από ότι βλέπω πάντως, προφανώς δεν έχει παραδοθεί μέχρι τώρα ούτε ένα σε αγοραστή, ε;
-
Όχι, έχουν παραδοθεί μερικά. Πχ από το forum το έχει ο borbos. Εγώ test drive είχα κάνει από τη Motorsystem στη Ν.Κηφισιά.
-
υπαρχουν πολλά φίλε, εχω δεί και εγω γενικά να κυκλοφορούν τεστ.
-
Σήμερα πήρα και το top gear Ιουνίου, έχει κριτική (μέτρια σε έκταση) του 1.8 5θ Civic. Δεν λέει τίποτα σπουδαίο σε σχέση με αυτά που ξέραμε, συνοπτικά:
-Πολύ καλές επιδόσεις και συμπεριφορά για την κατηγορία του
-Πολύ καλό design μέσα έξω, στέκονται στην μέτρια ορατότητα προς τα πίσω(βοηθάνε οι μεγάλοι καθρέφτες, αλλά στη βροχή φαίνεται η απουσία του πίσω καθαριστήρα)
-Δίνει επιτάχυνση 9,4sec και -τσιμπημένη- μέση κατανάλωση 10,5 (αν θυμάμαι καλά..).--WinMik--
-
Εγω εκανα test drive στις 13/5 στην Παπρας στην Γρ.Λαμπρακη για κανενα μισαωρο περιπου και αμεσως μετα το εκλεισα
Εχω παρει παραδοση για Ιουλιο και τωρα που αμφιταλαντευομαι για την ταπετσαρια και ζητησα αλλαγη μου ειπαν οτι κλεινουν παραδοσεις για Σεπτεμβριο και βαλε!!!
Α ρε Σαρακακη με τα ωραια σου
Εχω κλεισει galaxy grey με ηλιοροφη και μπεζ εσωτερικο και εχω μετανιωσει για το εσωτερικο σκεπτομενος οτι σε 1 χρονο το πολυ θα εχω κανει μανταρα το σαλονι λογω παιδιου και δουλειας
Απο την ημερα που το εκλεισα και το οδηγησα εχω παει αλλες 10 φορες να το δω και να μπω μεσα και φανταστειτε οτι εχουν περασει μολις 17 μερες και θα περιμενω αλλον ενα μηνα τουλαχιστονΑπο την ολιγολεπτη επαφη μου στο test drive διαπιστωσα τα εξης
Υπερ
Τιμονι
Κινητηρας
Κλισεις σε στροφες (μηδενικες)
Εμφανιση μεσα εξω
Ανεση εσωτερικουΚατα
Λιγο ψοφιο κατω απο τις 3000rpm (για 1800cc)
Μικρη ακτινα τιμονιου που κρυβει μερος του ταμπλο
Εγκαρσιες ανωμαλιες σαμαρακια κλπ λογω σφικτης αναρτησης
Ελλειψη συρταριων αποθ.χωρων κατω απο τα μπροστινα καθισματα
Ελλειψεις στον εξοπλισμο στις εισαγωμενες στην Ελλαδα εκδοσεις (κυριως η οθονη για το mp3 και το προεραιτικο nav)Περιμενω να το παρω για να κρινω
Αν αληθευουν τα περι μεσης καταναλωσης (με 225 λαστιχο δυσκολο μου φαινεται -
Προφανώς μιλάς για το πεντάθυρο?
Τι φταιει ο Σαρακακης για την παράδοση του?
Είναι προφανές ότι ο ντήλερ που πηγες έχει προαγοράσει αυτοκίνητα στο όνομα του (ή σε τυχαία ονόματα) και σου πουλάει ένα από αυτά που περιμένει στα επόμενα καράβιαΓι αυτό και η αναμονή σου δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλους που κάνουν παραγγελια τώρα.
Αυτά στα λέω για να καταλάβεις τι σου λένε.... σχετικά με τις παραδόσεις που αλλάζουν συνέχεια
Και μην είσαι πάντα σίγουρος οτι ο ντηλερ είναι παναγίτσα
-
Προφανως φιλε coyote μιλαω για το 5θυρο
Και να μην σου πω και τα χειροτερα....
Ο dealer αλλης (επαρχιακης) πολης μου ζητουσε 2000 προκαταβολη απο το Πασχα για να μου κλεισει στην καραβια του Αυγουστου ...ημαρτον!!!! και δεν ειχε και διαθεσιμο αυτοκινητο για τεστ drive και ακομα δεν εχει!!!Δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι ο Α ντιλερ ειναι παναγια και ο Β αχρηστος ...απλα εγω προσωπικα το γουσταρα πολυ το αυτοκινητο απο την εκθεση στην Αθηνα που το πρωτοειδα απο κοντα και το μονο που ηθελα ηταν ενα τεστ drive για να το κλεισω...διοτι βασικο ειναι να σου ταιριαζει και στο σωμα το αυτοκινητο και οχι να το οδηγας μετα για 2-3 χρονια χωρις να βολευεσαι η να σε ενοχλει κατι
Και στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια που εκλεισα εκτιμησα την αμεση ανταποκριση και το οτι συμβαδιζουν αν μη τι αλλο με την εποχη (λιγο με τα emails και την αμεση απαντηση, λιγο με το προκαθορισμενο ραντεβου για test drive)Παντως οντως υπαρχει προβλημα με το 5θυρο και τις παραδοσεις του και εκτιμω οτι ειναι αδυναμια της αντιπροσωπιας που δεν ειχε προβλεψει την ζητηση του μοντελου
Η στην τελικη μπορει και να ειναι η Ελλαδα β προτεραιοτητα για την μαμα Honda λογω μη επιτευξης ικανων στοχων πωλησεων τα προηγουμενα χρονιαΣε καθε περιπτωση παντως δεν παραμονιεμαι για τιποτα...αφου ετσι ειναι τα πραγματα... κανω υπομονη μετρωντας αντιστροφα τις μερες
Και βεβαια υπαρχουν και χειροτερα σε αλλες μαρκες (κατι παραδοσεις μετα απο 6 μηνες εχω ακουσει κατα καιρους κλπ κλπ)
-
Το αμάξι υπάρει και σε diesel στην Ευρωπη στο ίδιο αμάξωμα
Ολη η Ευρωπη εχει 5 πορτες και εμεις εχουμε και τις 4 από Ιαπωνία
Γι αυτό και το 5 πορτο είναι λιγοτερο ανετο
Ενω στις 4 πορτες φορτώνει απο Ιαπωνία για την Παρτι του και φέρνει αμάξιαΔεν υπαρχει σε όλη την Ευρωπη αμάξι, έτσι λένε για το civic πλεόν. Εχει κανει πολυ καλές πωλήσεις
-
-
Το είχω δει και γω, έχει μπει εδώ και λίγο καιρό. Αξιόλογη προσπάθεια
-
Ύστερα από e-mail που έστειλα στη Honda (uk) σχετικά με τη βέλτιστη μέθοδο για το στρώσιμο του αυτοκινήτου, έλαβα την εξής απάντηση:
...
Thank you for your email. There isn't any specific run in process Honda
recommend. We would only advise that you drive carefully for the first 500 miles.
....
Δεν με ικανοποίησε η απάντηση. 'Carefully'??
Ηonda Civic 2005