-
1984 είναι φίλε Τάκη το βιβλίο του Όργουελ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ε όχι βρε Τάκη, δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είμαστε όλοι μαζί. Τόσα εκατομμύρια κόσμος. Ώρα για αντίσταση.Κώστα μου μη αυταπατάσαι. Μόνος του είναι πλέον ο κάθε ένας απο εμάς!!!! Μας κάνανε να ζούμε έτσι, μας μάθανε ζούμε έστι, μας έχουν απομονώσει στη ουσία. Μας μπουχτήσανε σε υλικά αγαθά, και πλέον το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα περνάμε καλά μέσα στα τετραγωνικά του σπιτιού μας. Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου. Πόσους απο τους ενοίκους ή ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας που τυχόν διαμένεις γνωρίζεις? Σε πόσους λές έστω και μια καλημέρα?
Τι θέλω να πώ. Μας καταντήσανε μαλθακά καταναλωτικά όντα, με μειωμένες αντιστάσεις. Θα θυμηθώ κάποιους στοίχους απο ένα παλιό τραγούδι του θαύμάσιου Κώστα Χατζή που λέγανε 'στο δε βαριέσε τελικά παραδεινόμαστε και πάμε σπίτι μας και ήσυχα κοιμώμαστε' -
Αμερικανικά στρατεύματα (7η ίλη πεζικού, αν άκουσα καλά) προελαύνοντα από το Κουβέιτ συνεπλάκησαν με Ιρακινά, τα οποία ανέκοψαν την προέλασή τους.
Πηγή: CNN
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Πόσους απο τους ενοίκους ή ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας που τυχόν διαμένεις γνωρίζεις? Σε πόσους λές έστω και μια καλημέρα?
Τι θέλω να πώ. Μας καταντήσανε μαλθακά καταναλωτικά όντα, με μειωμένες αντιστάσεις.Έχεις δίκιο, αλλά μην υποτιμάς ποτέ τους ανθρώπους. Έχουμε τρομερές δυνάμεις μέσα μας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αμερικανικά στρατεύματα (7η ίλη πεζικού, αν άκουσα καλά) προελαύνοντα από το Κουβέιτ συνεπλάκησαν με Ιρακινά, τα οποία ανέκοψαν την προέλασή τους.Πηγή: CNN
Πάω να δώ τα νέα. Θα τα ξαναπούμε όποτε θέλεις.
Τάκης
-
Η Ιρακινή τηλεόραση αναφέρει ότι αμερικανοβρετανική δύναμη εισβολέων απωθήθηκε κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία.
-
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι βομβαρδισμοί προκάλεσαν - όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι στη Βαγδάτη - και ΠΟΛΛΑ θύματα μεταξύ των αμάχων.
Έτσι 'απελευθερώνετε' λαούς, πλανητόμπατσοι, ε;
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ! ΑΧΡΕΙΟΙ!
-
καποτε ρωτησαν ενα σκουλικι πως ειναι η ελευθερια και αυτο δεν απαντησε οχι γιατι δεν ηξερε αλλα γιατι το πατησαν
-
Στη σύνοδο που έγινε σήμερα, ο Αθνάρ ήταν απομονωμένος. Μόνον ο Μπλαιρ του έκανε παρέα.
-
Exει και ενα μαλλι ο τυπος μου θυμησε τον Πασχαλη στο μαθημα σολφεζ
-
Η όχθη του Τίγρεως στη Βαγδάτη φλέγεται, ενώ χτυπήθηκαν κατοικημένες περιοχές. Ο Ερυθρός Σταυρός ανέφερε δύο θανάτους αμάχων. Πάνω από δέκα άμαχοι τραυματίες.
Το Υπουργείο Εξωτερικών του Τετάρτου Ράιχ αξιώνει οι άλλες χώρες να κλείσουν Ιρακινές πρεσβείες.
-
Το Ιράκ καταγγέλλει στα Ηνωμένα Έθνη τις ΗΠΑ για επιθετικό πόλεμο με στόχο να ξαναανοίξει το θέμα στα πλαίσια του ΟΗΕ. Αν απορριφθεί, η Ινδονησία θα φέρει το θέμα στη Γενική Συνέλευση που έχει 191 μέλη, όπου τα έθνη που αντιτίθενται στον πόλεμο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν την πλειοψηφία.
http://www.reuters.com/newsArticle.jhtm ... ID=2419669
-
Η δυτική όχθη του Τίγρεως ποταμού στη Βαγδάτη φλέγεται. Οι καπνοί προέρχονται από το υπουργείο σχεδιασμού.
-
Να θυμάστε:
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
-
Μερικά από αυτά που ακούω από αμερικαναδικά κανάλια:
Οι Μπους, Τσένι, Ραμσφελντ (γεράκια) θέλανε να επιτεθούν στο Ιρακ με το που εκλεγήκανε (άσχετο δηλ με το 9-11).
Ο Παουελ ήθελε να πάνε στον ΟΗΕ, οι άλλοι ουτε θέλανε να το ακούσουν.
Ο Ραμσφελντ απειλει όσους καίνε πετρελαιοπηγές ότι θα τους δικάσει σαν εγκληματίες πολέμου (για ευνόητους λόγους....το πετρέλαιο θα πληρώσει για την ανοικοδόμηση του Ιρακ....).
Οι Δημοκρατικοί ανοικτά διαφωνούνε με την τακτική του επιθεσης σε όλους.
Τα περισσότερα κράτη που τους υποστειρήζουν είναι τριτοκοσμικοί πειναλέοι...Καναδάς, Μεξικό δεν υποστηρίζουν (ούτε οι γειτονές τους).
Είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν εκλογές σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να κέρδιζε ο Μπους. Ο αυτός θα κάνει έναν πόλεμο μετά τον άλλο. Μου θυμίζει αυτούς που μετά τον ΒΠΠ θέλανε να επιτεθούν στην Σοβ. ¨Ενωση με πηρυνικά. Τελικά δεν έγινε τίποτε και έπεσε μόνη της.
-
Άγη, αυτό επιβεβαιώνει αυτό που σκεφτόμουν, ότι ο Πάουελ σύρθηκε σε όλην αυτήν τη διαδικασία. Τον θεωρώ αρκετά σώφρονα και δεν πιστεύω ότι από μόνος του θα ξεκίναγε κάτι τόσο χοντρό.
-
Τα δυο αμερικανικά ελικόπτερα ΔΕΝ έκαναν αναγκαστική προσγείωση. Κατερρίφθησαν. Αυτό δε που λέγανε ότι αργότερα το κατέστρεψαν για να μην πέσει στα χέρια των Ιρακινών κι ότι το πλήρωμά του είναι σώο (αυτό που έπεσε στο Βόρειο Κουβέιτ), στην πραγματικότητα κατερρίφθη και το πλήρωμα αγνοείται.
-
επεσε λεει το 3το αμερικανικο ελικοπτερο
-
Τρίτο; Εδώ στην ΕΡΑ συζητάνε ακόμα για το πρώτο στο Βόρειο Κουβέιτ. Λέει το Πεντάγωνο ότι ήταν μηχανική βλάβη. Αλλά τρίτο; Χμμμ...
-
ναι ετσι ακουσα στο ραδιο,λες να ακουσα λαθος?παντως σκοτωθηκαν 16
ΓΕΝΙΚΩΣ!!!