-
ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΑ).
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ 'ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ'? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΚΑΙ ΟΜΩΣ,ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ(ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΑ).
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ 'ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ'?Συμφωνώ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ 'ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ'?.... KAI ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ!!!
Τεσσερα topics με το ιδιο θεμα ειναι μαλλον υπερβολη. Νομιζω οτι οι mods θα πρεπει να κανουν καποιες συγχωνευσεις
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Πάρα πολύ σωστά. Ξέρεις, το να μην τους απαντάς είναι που τους τρελαίνει ακόμα περισσότερο.
Ελα όμως που δεν τα καταφέρνεις να τους αγνοήσεις, όπως κάνει η πλειοψηφία των μελών μας και παίρνεις φόρα κανοντάς τα χειρότερα...
Σκέφτεσαι πόσα θα είχαμε γλυτώσει αν παρέμενες ψύχραιμος?Επειδή νιώθω υπεύθυνος για την αναστάτωση που προκάλεσα στο forum, θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όσα μέλη έχουν ενοχληθεί. Συγνώμη, εάν σας προκάλεσα με ένα θέμα που όπως φαίνεται, δέν έπρεπε να πάρει τόση έκταση.
Εξάλλου αυτό το site έχει σχέση με τα αυτοκίνητα. Επειδή θεωρώ κάποια σχόλια ώς μομφή, Θα ήθελα σ' αυτό το σημείο να σας αποχαιρετίσω. Να σας ευχηθώ μόνο καλές διαδρομές-πάρτε και κανένα εργαλείο της προκοπής-καμιά Cadillac patriot 12000 cc long vehicle.Μήν μένετε σε αηδίες. Επιτέλους, βάλτε κι εσείς το στίγμα σας.Οπως οι Cow-boys from america έτσι και τα Gow-boys from GRAIKIA απο τα fart horses κρίνονται. Yo know men about'a hors?Η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και μετά απο έναν πόλεμο στο Ιράκ. Μια ζωή όμως, που προκαλεί φρίκη ακόμη και μέσα απο φωτογραφίες... Μια ζωή που είναι χειρότερη απο τον Θάνατο...
Μερικοί δέν έχουν αντιληφθεί οτι το όχημα του θανάτου έχει ήδη ξεκινήσει την τρελή πορεία του. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ αυτή τη φορά...Ποιός θα τολμήσει να βάλει φρένο σ αυτό το πανηγύρι του σκοταδισμού;(-ΩΧΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ). -
Σαφώς και ψήφισα ναι στην ύπαρξη πολιτικού προβληματισμού στο forum.
Όπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω όλα είναι πολιτική.Το κάθε μέρα μας και η ζωή μας είναι πολιτική πράξη.
Επίσης οι περισσσότεροι από εμάς έχουν γαλουχηθεί από ένα περιοδικό κατεξοχήν πολιτικό.Οι θέσεις των 4ΤΡΟΧΩΝ ήταν πάντα θέσεις πολιτικές που αν ποτέ τις έκανε πράξει κάποιο πολιτικό κόμμα, η χώρα μας θα ήταν σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση και θέση.
Οπότε ναι στην πολιτική στο forum με χέρια και με πόδια! -
Ο χρήστης abc έγραψε:
Πάρα πολύ σωστά. Ξέρεις, το να μην τους απαντάς είναι που τους τρελαίνει ακόμα περισσότερο.
Ελα όμως που δεν τα καταφέρνεις να τους αγνοήσεις, όπως κάνει η πλειοψηφία των μελών μας και παίρνεις φόρα κανοντάς τα χειρότερα...
Σκέφτεσαι πόσα θα είχαμε γλυτώσει αν παρέμενες ψύχραιμος?Επειδή νιώθω υπεύθυνος για την αναστάτωση που προκάλεσα στο forum, θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όσα μέλη έχουν ενοχληθεί. Συγνώμη, εάν σας προκάλεσα με ένα θέμα που όπως φαίνεται, δέν έπρεπε να πάρει τόση έκταση.
Εξάλλου αυτό το site έχει σχέση με τα αυτοκίνητα. Επειδή θεωρώ κάποια σχόλια ώς μομφή, Θα ήθελα σ' αυτό το σημείο να σας αποχαιρετίσω. Να σας ευχηθώ μόνο καλές διαδρομές-πάρτε και κανένα εργαλείο της προκοπής-καμιά Cadillac patriot 12000 cc long vehicle.Μήν μένετε σε αηδίες. Επιτέλους, βάλτε κι εσείς το στίγμα σας.Οπως οι Cow-boys from america έτσι και τα Gow-boys from GRAIKIA απο τα fart horses κρίνονται. Yo know men about'a hors?Η ζωή συνεχίζεται, ακόμη και μετά απο έναν πόλεμο στο Ιράκ. Μια ζωή όμως, που προκαλεί φρίκη ακόμη και μέσα απο φωτογραφίες... Μια ζωή που είναι χειρότερη απο τον Θάνατο...
Μερικοί δέν έχουν αντιληφθεί οτι το όχημα του θανάτου έχει ήδη ξεκινήσει την τρελή πορεία του. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ αυτή τη φορά...Ποιός θα τολμήσει να βάλει φρένο σ αυτό το πανηγύρι του σκοταδισμού;(-ΩΧΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ).ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ. -
Ούτε εγώ πάντως είναι το δεύτερο μέλος του Forum που αποχωρεί λογώ απροσδιορίστου λόγου μέσα σε μια βδομάδα αν δεν κάνω λάθος.
-
απο οτι βλεπω τα αγρια διωχνουν τα ημερα
-
...όπως κάποιοι σωστά έγραψαν δεν έχει να κάνει σε γενικό πλαίσιο με ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ.Το θέμα είναι όμως ότι στην Ελλάδα της παρακμής της τελευταίας 20ετίας η πολιτική ευθύνεται για το 95% των ατυχημάτων σε δημόσιους δρόμους.Έργα,κάκιστο οδικό δίκτυο,ανύπαρκτη ανάλογη παιδεία,φορολογικό σύστημα θάνατος για δυνατά και ροπάτα αυτοκίνητα(ασφαλή),αναρμόδια τροχαία με απλή ύπαρξη στις εθνικές με αναμμένο προβολέα και τίποτα άλλο και φυσικά με κάθετη,οριζόντια σήμανση αλλά και υπηρεσίες οδοποιείας ανάλογες! Οπότε η πολιτική άμεσα επηρρεάζει τη ζωή μας στο δρόμο, ο οποίος για πολλούς είναι και η ζωή του!Μη γελοιόμαστε:αυτούς που ψηφίσαμε(ψηφίσανε,ψηφίσατε) , αυτούς θα πάρουμε!
-
ΩΠΑΑΑΑ Εχουμε επανασυνδεση με...............Καιρο? [/quote]
-
...από πολύ πιο κοντά!Τί κάνεις G60?Ετοιμάζομαι για σούπερ σάρβις με τα λάδια θαύμα που πρότεινες και κάνουν τον κινητήρα μου να τραγουδάει εκί ψηλά!
Να είσαι καλά.Τί λές για την πολιτική και το φόρουμ? -
eimai kainourios kai sas xairetw.Loipon Xronometri se diabazw kairo kai an kai de symfwnw me thn oli katastasi poy epikratei sto foroym telika moy thymises kapoies katastaseis kai eggrafomai ki egv gia na ekfrasw thn katadikh ths opoias politikhs hgesias kai armodiothtas anaforika me thn kataskeyh dromvn apo Stayro pros Layrio, poy moy exei stoixisei dyo fores se psalidi sto kata ta alla apiasto moy Nissan Primera!An einai dynaton , ti paliodromoi einai aytoi?Prepei na kanoyme kati bre paidia!xronometris kai oi ypoloipoi ti tha legate...sta plaisia twn kinhtopoihsewn gia ton polemo na kaname kai mia...enantia stis lakoybes???? Xa
Geia -
ψηφισα Ναι στην πολιτική,ομως προτείνω προσοχή στις πολιτικές 'κορώνες' κλπ.Η ζωή μας ειναι πολιτικοποιημένη και αλίμονο αν δεν ηταν.Σε μια κοινωνία ζούμε ρε παιδιά........
-
...koulis1. Στις μέρες μας αν αποκτήσεις πολιτική ταυτότητα είσαι καταδικασμένος!Σίγουρα όχι στις πολιτικές κορώνες. Απλά είμαι αγανακτησμένος γενικά με την πολιτική κάποιων σε αυτόν τον τόπο!Με τουα ανεύθυνους ,αρμοδιοαναρμόδιους αλλά και άνανδρους που 'κυβερνούν' και ορίζουν την οδηγική παιδεία και το δίκτυό μας!
Killer σε καλοσωρίζω με τη σειρά μου και εύχομαι να πέσεις...στα μαλακότερα από ότι εγώ.Από εκεί και πέρα είμαι μέσα σε ανάλογη κινητοποίηση!Άλλωστε είναι και στον τρόπο σκέψης μου να τα βάζω ακόμα και με ισχυρότερους και να μην είμαι άνανδρος όπως πολλοί στον τόπο μας!Κινητοποίηση ενάντια στις λακούβες λοιπόν.Να είσαι καλά! -
Ψηφισα ναι μια και ο Ελληνας και η πολιτικη συζητηση δεν χωριζεται. Βεβαια καμμια φορα περεκτρεπομεθα αλλα αυτο ειναι χαρακτηριστικο της φυλης. Οπως παντα παν μετρον αριστον αλλα ποτε ηταν η τελεταια φορα που ακολουθησαμε την σοφια των αρχαιων ημων προγονων. Συνηθως παμε με το 'ο πρωτος διδαξαντας....'
Νικος
-
Από τη στιγμή που ξεχώρισαν πολλές ενότητες νομίζω ότι στην 'Αυτοκίνηση' μπορούμε να γράφουμε και γιά πολιτική. Μόνο που η συζήτηση συχνά παραεκτρέπεται και γίνεται μάλλον ανιαρή και δυσάρεστη
-
Φυσικά και έχουν θέση θέματα γενικότερου προβληματισμού σε αυτό το Φόρουμ. Ειδεμή, συνέχεια αυτοκίνητο, στο τέλος θα βαρεθούμε όλοι.
Άλλωστε, φόρουμ σημαίνει δημοκρατία και όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Ακόμα και των ΗΠΑμερικάνων! -
Το αποτέλεσμα όμως αυτής της ψηφοφορίας όμως δεν το λαμβάνουν υπόψην τους οι περιβόητοι moderators,οι οποίοι ενισχύουν τα χαζοχαρούμενα θέματα την ίδια στιγμή που οι πολιτικολογούντες κατά kouk ¨πετάγονται¨στον κάδο ανακύκλωσης του ΓΕΝΙΚΩΣ Ι & II.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ 4Τ(ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ MAXPOWER ΜΕ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ)
Ποιά είναι η πολιτική υπόσταση αυτού του FORUM?
Ποιος περιβόητος moderator πήρε πρωτοβουλία για το μέγα γεγονός που απασχολεί τον πλανήτη μας αυτες τις ημέρες?
Η μόνη προτεραιότητα είναι το ψήφισμα εναντίον του STAR?
Την ίδια στιγμή που οι ¨ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ¨ψάχνουν χρήματα και τρόφιμα για το ΙΡΑΚ! -
και μένα μου φάνηκε λίγο άκομψο να κλειδωθεί το θρεντ έτσι...όχι ότι γινόταν σοβαρή κουβέντα...ας όψεται ο κάποιος!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μένα μου φάνηκε λίγο άκομψο να κλειδωθεί το θρεντ έτσι...όχι ότι γινόταν σοβαρή κουβέντα...ας όψεται ο κάποιος!!!ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ¨ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ¨ ΜΥΑΛΑ !!!
Forum και πολιτική