Mar 20, 2003, 9:14 AM

Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Αλήθεια??? Εγώ έχω ακούσει ότι έχει και τετρακίνηση (κρυφή πάντα)!!! Και ότι δεν σπινάρει καθόλου, και ότι στην Ελληνική άσφαλτο δεν υποστρέφει .

Πηγαίνετε καλύτερα να το οδηγήσετε γιά να καταλάβετε τι σημαίνει marketing και πλύση εγκεφάλου από τα έντυπα!!!

Να υποθέσω πως έχεις οδηγήσει και το Type-R και το Focus RS ? Αν ναι, τότε η άποψή σου έχει βαρύνουσα σημασία. Αν όχι, τότε μάλλον ανήκεις και εσύ, όπως και εμείς (δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 2), στην κατηγορία των υφιστάμενων πλύση εγκεφάλου.

Πάντως στο αρχικό ερώτημα του φίλου (o oποίος παρεπιπτόντως είναι κάτοχος του Type-R) περί επιλογής μεταξύ Civic Type-R και Focus RS, έγώ θα επέλεγα με κλειστά μάτια το 2ο, το οποίο απ' ότι άκουσα από κάποιον εδώ μεσα είναι και πεζοδρομιοκυνηγός...

Δεν θυμάσαι καλά. Δεν είχα γράψει πως είναι πεζοδρομιοκυνηγός. Είχα γράψει:

Οι Αγγλοι δημοσιογράφοι πάντως έχουν, αν δεν κάνω λάθος, πολλάκις χαρακτηρίσει το Focus RS 'πεζοδρομιοκυνηγό'. Θα ήθελα μια άποψη επ΄ αυτού απ΄ όσους το έχουν οδηγήσει (πχ. 4Τ ?)

Αν αμφιβάλλεις για αυτά που λένε οι Αγγλοι δημοσιογράφοι, τα οποία έχουν δημοσιευθεί πολλές φορές στο Forum, τα παράπονά σου σε αυτούς. Εγώ πάντως αμφιβάλλω, γιαυτό και ζήτησα διευκρινήσεις από τους 4Τ...