-
Ωραια τα λετε για τους Lordi οτι ειναι χαβαλεδες κλπ. αλλα δεν νομιζω να αξιζε κανενα αλλο τραγουδι απο τα υπολοιπα..ολα ιδια ηταν...οχι οτι των Lordi ηταν τιποτε φοβερο..ενα απλο ροκακι ηταν...αλλα τουλαχιστον ξεχωριζε!
VOTE FOR LORDI DAGKWTO!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παντως εγω χθες την ειδα τη eurovission.Συμπερασμα , αλλοι το εχουν παρει πολυ σοβαρα αλλοι συνειδητα κανουν χαβαλε και ειναι χαλαροτερη του χαλαρου.... τρανταχτα παραδειγματα οι Φινλανδοι που βγηκαν ευτυχως αργα μην τρομαξουν και τα ανηλικα και οι Λιθουανοι οι οποιοι μου αρεσαν περισσοτερο απο ολους, που στηθηκαν 5 -6 μαντραχαλοι κοστουμαρισμενοι και λεγαν και ματαλεγαν τον εξης στιχοι 'We are the winner of eurovission' και μονο αυτο και ολα τα λεφτα ηταν η κριση που επαθε ο καραφλας...... και αυτο ιπερασαν στον τελικο.
Απορω με μερικους που τα περνουν στα σοβαρα, προτιμω τους χαβαλεδες....ταιριαζουν καλυτερα στο ολο κλιμα.
Σωστόοος
Αν δεν ήταν οι Lordi θα ψήφιζα τους Λιθουανούς...ήμουν σίγουρος οτι θα περνούσαν στον τελικό με το συγκεκριμένο 'τραγούδι', τρελοί χαβαλέδες οι τύποι
Ά και για να μην ξεχνόμαστε όλοι Lordi ( κατί μου λέει οτι θα ψηφίσω για πρώτη φορά και εγώ στην Eurovision ) -
Σιγά μην ψηφίσω... Αφού ρε παιδιά είναι φτιαχτά όλα! Έλεος δηλαδή! Μη μου πείτε ότι πραγματικά πιστεύετε ότι η ψήφος σας καθορίζει το αποτέλεσμα...
-
Τον είδα κι εγώ τον....ημιτελικό και μάλιστα χωρίς ήχο αφού θέλανε να κοιμηθούνε τα παιδιά. και είχα πιο...αντικειμενικά κριτήρια εικόνας.
Είδαμε τα πάντα (και τα κοάλα )!
Λευκορωσία, Βέλγιο, ΦΥΡΟΜ - ζήτω τα μπουτόβυζα. και ζαρτιέρες είδαμε και τους SLAYER είδαμε και στριπτιζ είδαμε και τους ABBA new version και καρναβάλι του Ρίο και και και ....Μου άρεσε όμως το ελληνικό χορευτικό μέρος και λίγο από τα αγγλικά του Σάκηςςςς που άκουσα (Are you goooooood? ). Δεν είμαστε καθόλου καλά!
Αναμένουμε σε χειρότερα αύριο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σιγά μην ψηφίσω... Αφού ρε παιδιά είναι φτιαχτά όλα! Έλεος δηλαδή! Μη μου πείτε ότι πραγματικά πιστεύετε ότι η ψήφος σας καθορίζει το αποτέλεσμα...Καταλαβαίνεις τι λές;
Οχι, οχι Θεε μου δεν μπορώ να το πιστέψω!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου άρεσε όμως το ελληνικό χορευτικό μέρος και λίγο από τα αγγλικά του Σάκηςςςς που άκουσα (Are you goooooood? ). Δεν είμαστε καθόλου καλά!
Αναμένουμε σε χειρότερα αύριο
Πέτυχα τα 2-3 τελευταία τραγούδια (έχασα τους lordi ρε γμτ ) και τα αποτελέσματα.
Οντως ρε παιδιά, τι τούβλα πετούσε ο Sakis
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
και λίγο από τα αγγλικά του Σάκηςςςς που άκουσα (Are you goooooood? ). Δεν είμαστε καθόλου καλά!
Αναμένουμε σε χειρότερα αύριοΟ Σάκης ήταν τραγικός. Αντίθετα, το Μαράκι μού έδωσε την εντύπωση ότι το όλο event το έπαιζε στο μικρό της δαχτυλάκι. Άνετη, ετοιμόλογη, επικοινωνιακή (με τι ασχολούμαι γμτ, αν είναι δυνατόν )
Ο τηλεοπτικός σχολιασμός είχε το χαβαλέ του, δεν τα κατάφεραν άσχημα - ειδικά σε σύγκριση με κάτι περσινά αίσχη.ΟΜΩΣ, τα χορευτικά της εισαγωγής, με το δωδεκάθεο κ.λπ., τα βρήκα εξοργιστικά. Δηλαδή, αυτό είναι η Ελλάδα; Οι απόγονοι του δωδεκάθεου, σε gay εκδοχή, σκηνοθετημένοι από κάποιον wannabe Almodovar; Και το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι ότι ήταν προσβλητικό για την Ελλάδα το όλο θέαμα (αυτό συζητιέται, ειδικά στα σημερινά χάλια της Ελλάδας), αλλά το ότι ήταν προσβλητικό για την αισθητική μας.
κατά τα άλλα, vote for lordi (ή έστω lt united)
-
ολοι μισουν τη γιουροβιζιον και τελικα ολοι τη βλεπουν!
Ε ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ολοι μισουν τη γιουροβιζιον και τελικα ολοι τη βλεπουν!Ε ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
+1
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ολοι μισουν τη γιουροβιζιον και τελικα ολοι τη βλεπουν!Ε ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
Μην τα παίρνεις, βρε παιδί μου. Και η μισή Ελλάδα μισεί τον Ολυμπιακό, αλλά όταν παίζει CL όλοι τον βλέπουν
-
Διαγωνισμος τραγουδιου ή καμπαρε ηταν αυτο το πραγμα;Ειδα μερικα στιγμιοτυπα σημερα το πρωι και πιο πολυ με Moulin Rouge εμοιαζε (στο χειροτερο του) παρα με διαγωνισμο τραγουδιου.
-
Εγώ είδα μόνο τα φρικιά, και μετά που με φωνάξανε όταν χορεύανε πεντοζάλι. Γιατί με φωνάξανε αναρωτιέμαι, για να τσαντιστώ ακόμα περισσότερο με τα ξεγιβεντίσματα μας;
Μακάρι να το πάρουν οι Lordi, όλο το πανηγυράκι με εκνευρίζει αφάνταστα. Ελπίζω η γριέντζω να μην κερδίσει για να μη μας πρήξουν όπως πέρσι, αλλά ούτε και να καταποντιστεί για να μη μας πρήξουν όπως επί M.A.L.A.K.A.S .
Μια αξιοπρεπής 6η θέση είναι καλή πιστεύω
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
....με τα **ξεγιβεντίσματα **μας;
... όλο το **πανηγυράκι **με εκνευρίζει αφάνταστα. Ελπίζω η γριέντζω να μην κερδίσει για να μη μας πρήξουν όπως πέρσι, αλλά ούτε και να καταποντιστεί για να μη μας πρήξουν όπως επί M.A.L.A.K.A.S .....Τι θα πει ξεγιβεντίσματα??
Η λέξη πανηγυράκι τα λέει όλα...
Μα καλά πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην μας τα πρήξουν για μερικές εβδομάδες μετά είτε νικήσει, είτε πάει καλά είτε πάει μέτρια είτε πάει πάτο??? Εφόσον δεν γίνει κάτι σοβαρό πχ πόλεμος, τσουνάμι στο Σαρωνικό, παραίτηση της κυβέρνησης γιατί πετούσε μια πεταλούδα ανάποδα ώστε να βρουν κάτι πιο πιασάρικο (δεν λέω πιο ενδιαφέρον ή πιο σημαντικό γιατί όλοι ξέρουμε δεν είναι αυτό το στοιχείο επιλογής....) δεν το γλυτώνουμε το πρήξιμο...
Ευτυχώς ξέρω ακόμα πού είναι το κουμπί OFF της τηλεόρασης.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....με τα **ξεγιβεντίσματα **μας;
... όλο το **πανηγυράκι **με εκνευρίζει αφάνταστα. Ελπίζω η γριέντζω να μην κερδίσει για να μη μας πρήξουν όπως πέρσι, αλλά ούτε και να καταποντιστεί για να μη μας πρήξουν όπως επί M.A.L.A.K.A.S .....Τι θα πει ξεγιβεντίσματα??
Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε παραπομπή στη 'Ντοπιολαλιά'
Γίβεντο ή γίβεντα είναι η ντροπή, το ρεζιλίκι. Π.χ ξεγιβεντίζω θα πει ντροπιάζω, συνεπώς η λέξη απαντάται και ως γιβεντίζω και ως ξεγιβεντίζω.
Π.χ ο κλασικός Ακρωτηριανός έβλεπε τους Χανιώτες με τα μπιτόνια να κάνουν ουρές για να τα γεμίσουν εν' όψει απεργίας, οπότε μονολογεί: 'Στράφου γίβεντα!!'.
Τέλοσπαντων, προφανώς ούτως ή άλλως θα μας γκαστρώσουν, απλώς αν κερδίσουμε θα μας γκαστρώσουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Αυτό πάμε να γλυτώσουμε!
-
Lordi
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΟΙ LORDI ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Τα καλά τέρατα κατάφεραν και μπήκαν στον τελικό διαπλέοντας μια θάλασσα από μπούτια και περνώντας ανάμεσα από τις συμπληγάδες των βυζόμπαλων της Αννέτ την οποία και απέκλεισαν! Απίστευτο.
+1
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!
ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ !!!!!!
Δε ξέρω αν τα λέτε για πλάκα, πάντως εγω για πρώτη φορά θα ψηφίσω και θα είναι LORDI !!!!!! Το κομμάτι είναι πολύ καλό, οχι μόνο για την Ευρωβυζιών (που χθες φρόντισε με ευλαβική υπευθυνότητα να δικαιολογήσει το ....όνομά της), αλλα γενικότερα ως rock άκουσμα....Πέρυσι επίσης μου είχε αρέσει και το κομμάτι των Wing Wam (ή οπως τους λένε τελοσπάντων.....), αλλα οχι αρκετά για να μπω στη διαδικασία της ψηφοφορίας.Φέτος όμως θα το 'ρίξω' εκει που αξίζει!!! Οσο για την Αννούλα εγω επιμένω 17η θέση....
Ο δε Sakis, αν και δεν ακουγόταν σ'ολη τη διαρκεια του σόου, ηταν ολοφάνερο οτι ηταν για τα μπάζαααααααααα....Ωραία φάτσα ο τύπος για γλάστρα, αλλα καλύτερα να μη μιλάει πολύ....Ελπίζω να το αντιλήφθηκαν αυτό οι υπεύθυνοι και στον τελικό να το διορθώσουν.Αντίθετα, η .....Μενούναρος' τα πήγε μια χαρά.Αεράτη, γλυκιά, με χαμόγελο που σκλαβώνει.....
-
Χεχε... Lordi Rulz! Αμάν με τα ξενέρωτα τραγούδια για την τρίτη ηλικία.
Αν και, ντρέπομαι που το λέω μάλιστα, το κομμάτι της Τουρκίας έχει μακράν την πιο ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση- ολίγον τι από jamiroquai σε μπάσο και πλήκτρα. Αμάν, μέχρι και οι Τούρκοι έβγαλαν σαφώς πιο αξιοπρεπές από εμάς κομμάτι... (και η Τουρκάλα ε;).
Πάντως, με τα μάτια βλέπεται πιο ευχάριστα η όλη φιέστα... είδα κανά μισαωράκι και μάλλον απέτυχα να μην καρφωθώ (εμ...!)
-
-
Όλα για τα μπάζα ήταν. Ήμουν τυχερός και έπεσα στο κομμάτι που έβαζαν 10' από κάθε τραγούδι για να ψηφίσουν τα θύμ.. ο κόσμος.
Είδα και σε κάποιο δελτίο ειδήσεων αργότερα τον...πεντοζάλη. Καλό το μπαλέτο, αλλά η μουσική υπόκρουση και το σκηνικό με τον ερυθρόδερμο κερατά από πίσω ήταν κάπως αίσχος. Αυτά. -
Απίστευτο μου φαίνεται ρε παίδες ότι ψηφίσατε μερικοί απο εσάς ρε.
Euro-vissi-on 2006