-
Όντως, ο εξοπλισμός του Volvo είναι μακράν κορυφαίος.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Touran 1.4 TSI;Mωρέ λές?????????????????
Mπάάάάά, δε νομίζω.....
Αλλά και πάλι....Γιατί όχι?????
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
δες και τη λαγκουνα για ενα τεστ ντραιβ (αν τη βρεις βεβαια στα καφενεια)...
Υπάρχει Laguna 2.0T διαθέσιμη για test drive στην Αθήνα Εγω μάλιστα την είχα πάρει 3 φορές και την έβαλα και στο γκαράζ μου για να δω αν χωράει πρίν την αγοράσω
κατα λαθος θα ειχαν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κατα λαθος θα ειχαν...
Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!
Βέβαια το συγκεκριμένο αμάξι γύριζε σαν περιπλανόμενος θίασος από έκθεση σε έκθεση.
Εγω το πήρα 2 φορές από την ΡΕΛΕΞ Ν.Φιλαδελφείας και 1 φορά από την ΡΕΛΕΞ Χαλανδρίου -
οτι και να πεις ειναι λιγο...αμφιβαλω αν στη θεσσαλονικη υπαρχει τετοιο αυτοκινητο...
το τουραν θα βγει με το tsi?
-
Υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές... V50, Passat, Legacy... Διαλέγεις και παίρνεις!
-
το τουραν θα βγει με το tsi?Θα βγεί κανονικά με τον TSi αλλά στα 140 άλογα
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Nα στο εξηγήσω αγαπητέ.
Όταν αγόρασα το Α3 είμασταν 3 άτομα στην οικογένεια με το νεότερο μέλος να έχει καβατζάρει τα 3 (χρόνια) οπότε δεν υπήρχε ανάγκη για καροτσάκια κλπ κλπ κλπ ωραία.
Δεν υπήρχε πρόβλεψη για άλλο μέλος συν ότι η γυναίκα μου έχει ένα εταιρικό Astra άρα οι ανάγκες καλύπτονταν μια χαρά...Από λάθος υπολογισμό ( ) όμως, φέτος τον Απρίλη γίναμε 4 οπότε φτού και από την αρχή...
Επειδή πηγαινοερχόμαστε λοιπόν συχνά πυκνά στο χωριό κάτι μεγαλύτερο κρίνεται επιτακτικό πιά.
Τα υπόλοιπα τα εξηγώ στην αρχή...Δυστυχώς (επίσης) τα 29000 που έθεσα ΔΕΝ γίνεται να τα υπερβώ με τίποτα.
Αν ήταν για πάνω από 30.000 τότε θα επέλεγα πάλι Audi αφού πραγματικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένως.Καταρχήν να σου ζήσει και ο/η δεύτερος/η απόγονος
Κατά δεύτερον 2 πιτσιρίκια τα σημερινά σεντάν τα βολεύουν μια χαρά.Εδώ τα βόλευαν πριν από 10 και 20 χρόνια που από πλευράς χώρων,διαστάσεων ήταν τα μισά.
Υπάρχουν και μπαγκαζιέρες οροφής,σχάρες κλπ που μπορούν να σε ''ξελασπώσουν'' μια χαρά τις δύσκολες ώρες.Τώρα όσον αφορά την μάρκα,δεν ξέρω αν από άουντι δυσκολεύεσαι να πέσεις σε σκόντα,πάντως να ξέρεις ότι πλέον τα premium μέτρα και σταθμά έχουν αλλάξει.Σε σχέση με ένα Α3 1.6 ένα octavia5 RS θεωρείται σαφώς πιο premium επιλογή.Και την οικογένεια θα βολέψεις και θα ανακαλύψεις πράγματα που με το άουντι αποκλείεται να ''είδες''
Άσε που παίρνοντας το RS συνεχίζεις σε μονοπάτια γνώριμα για σένα(group VAG).Όσο για το σέρβις και την συντηρήση,απλά καμία σχέση με τις τιμές της audi
-
οτι και να πεις ειναι λιγο...αμφιβαλω αν στη θεσσαλονικη υπαρχει τετοιο αυτοκινητο...το τουραν θα βγει με το tsi?
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=3015
Μάλλον στα επόμενα μηνιαία περιοδικά
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Καταρχήν να σου ζήσει και ο/η δεύτερος/η απόγονοςΚατά δεύτερον 2 πιτσιρίκια τα σημερινά σεντάν τα βολεύουν μια χαρά.Εδώ τα βόλευαν πριν από 10 και 20 χρόνια που από πλευράς χώρων,διαστάσεων ήταν τα μισά.
Υπάρχουν και μπαγκαζιέρες οροφής,σχάρες κλπ που μπορούν να σε ''ξελασπώσουν'' μια χαρά τις δύσκολες ώρες.Τώρα όσον αφορά την μάρκα,δεν ξέρω αν από άουντι δυσκολεύεσαι να πέσεις σε σκόντα,πάντως να ξέρεις ότι πλέον τα premium μέτρα και σταθμά έχουν αλλάξει.Σε σχέση με ένα Α3 1.6 ένα octavia5 RS θεωρείται σαφώς πιο premium επιλογή.Και την οικογένεια θα βολέψεις και θα ανακαλύψεις πράγματα που με το άουντι αποκλείεται να ''είδες''
Άσε που παίρνοντας το RS συνεχίζεις σε μονοπάτια γνώριμα για σένα(group VAG).Όσο για το σέρβις και την συντηρήση,απλά καμία σχέση με τις τιμές της audi
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια καταρχήν.
Το Octavia5 (όχι απαραίτητα το RS) θα είχα σαν πρώτη προτεραιότητα αν δεν ήταν στη μέση η γκρίνια της συμβίας....
Το συμπεριέλαβα στη λίστα βέβαια αφού μπορεί να κάμψω το οχυρό στο τέλος.
Σε αντίθεση με τους περισσότερους τώρα, μου αρέσουν περισσότερο οι ενιαίοι όγκοι των στέϊσον αυτοκινήτων σε σχέση με τα σεντάν.
Για αυτό το λόγο και κοιτάω για αυτά.
Το Volvo π.χ. μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά σε σχέση με τα υπόλοιπα και θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.Επίσης, ένα ακόμα αυτοίνητο που θα πάω να δώ αν και δεν το είχα συμπεριλάβει στην λίστα είναι και το Subaru Imreza 2.0 AWD SportWagon.
Ελπίζω να καταλήξω κάπου σύντομα.
-
η γκρινια σε τι συνισταται? γιατι η οκταβια ειναι λιρα εκατο σαν επιλογη απο αυτα που παραθετεις...
-
Τι να πω ......τοσο βελτιωμενο ειναι το 5 απο το προηγουμενο??? γιατι αμα ειναι σαν το προηγουμενο αστο καλυτερα, παρε χιουνται τουλαχιστον δεν τριζει, και ουτε χαλαει
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καταρχήν να σου ζήσει και ο/η δεύτερος/η απόγονος
Κατά δεύτερον 2 πιτσιρίκια τα σημερινά σεντάν τα βολεύουν μια χαρά.Εδώ τα βόλευαν πριν από 10 και 20 χρόνια που από πλευράς χώρων,διαστάσεων ήταν τα μισά.
Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια καταρχήν.
*Το Octavia5 (όχι απαραίτητα το RS) θα είχα σαν πρώτη προτεραιότητα αν δεν ήταν στη μέση η γκρίνια της συμβίας....
Το συμπεριέλαβα στη λίστα βέβαια αφού μπορεί να κάμψω το οχυρό στο τέλος. ;)*Σε αντίθεση με τους περισσότερους τώρα, μου αρέσουν περισσότερο οι ενιαίοι όγκοι των στέϊσον αυτοκινήτων σε σχέση με τα σεντάν.
Για αυτό το λόγο και κοιτάω για αυτά.
Το Volvo π.χ. μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά σε σχέση με τα υπόλοιπα και θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.Επίσης, ένα ακόμα αυτοίνητο που θα πάω να δώ αν και δεν το είχα συμπεριλάβει στην λίστα είναι και το Subaru Imreza 2.0 AWD SportWagon.
Ελπίζω να καταλήξω κάπου σύντομα.
κ εγω ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα !
μεχρη που πηγαμε μαζι, το ειδαμε απο κοντα κ καναμε τεστ-ντραιβ !
μπορει να μην εχει μοντερνα σχεδιαση κ φινετσα αλλα ειναι ποιοτικο εσωτερικα, δεν ειναι ασχημο, εχει μια διακριτικοτητα στις γραμμες του οπως ειναι κ ο χαρακτηρας του!
παντος αν μπορεις να πας να το δεις κ να το δοκιμασεις. Κ εγω εψαχνα πανω-κατω τα ιδια πραγματα με εσενα κ πηρα το octavia5 RS !!!
Το αμαξι στα λεφτα του ειναι η καλυτερη αγορα, ειναι σουπερ !!!!δεν το μετανιωσα καθολου για την επιλογη μου !!!
http://www.skoda.de/getpic.php?id=51711 ... fa64176dfd
http://www.skoda.de/getpic.php?id=51714 ... b078edf71b
-
Nαι,σφυρίζεις γιατί η skoda team,απουσιάζει απ' το forum.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Nαι,σφυρίζεις γιατί η skoda team,απουσιάζει απ' το forum. -
Έλεος πια με την Scoda-mania!!!!!
Περισσότερο premium η Scoda από την Audi??? Άλλαξε κάτι στην πολιτική του VAGroup και δεν το ξέρω???
Πήγαινε να δεις και να οδηγήσεις το V50 και ο προβληματισμός σου θα σταματήσει. Υπάρχει κάτι που λέγεται ποιότητα κύλισης και δεν περιγράφεται με λόγια....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τι να πω ......τοσο βελτιωμενο ειναι το 5 απο το προηγουμενο??? γιατι αμα ειναι σαν το προηγουμενο αστο καλυτερα, παρε χιουνται τουλαχιστον δεν τριζει, και ουτε χαλαειΝαι είναι .-
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Nαι,σφυρίζεις γιατί η skoda team,απουσιάζει απ' το forum.
Ωχ Gfon, ξέχασα τον cap dim.
-
Απ' αυτά που προτάθηκαν νομίζω πως το Legacy είναι το καλύτερο/πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Αυτό που με προβληματίζει, όμως, είναι η διαθεσιμότητα και το κόστος των ανταλλακτικών. Αχρείαστα να 'ναι, βέβαια!
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Πήγαινε να δεις και να οδηγήσεις το V50 και ο προβληματισμός σου θα σταματήσει. Υπάρχει κάτι που λέγεται ποιότητα κύλισης και δεν περιγράφεται με λόγια....+1
Volvo!
Nα το δώσω το ρολόι;;;; Και να πάρω κομπολόι;;;;;