Στα χρήματα που ζητάει η ΤΟΥΟΤΑ νομίζω οτι πρέπει να ζητήσεις σωφέρ και τζάμπα βενζίνες για 3 χρόνια
-
Παιδιά παραγγέλνω το Yaris SOL μες τη βδομάδα αλλά σπάω το κεφάλι μου για το τί μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν εκτός από συναγερμό, ραντάρ παρκαρίσματος, πατάκια, τρίγωνο, πυροσβεστήρα και φαρμακείο... Αυτά λίγο πολύ όλοι τα ζητάμε, έχετε να προτείνετε κάτι το οποίο (όσοι ήδη το έχετε) να μην βάλατε και μετά να καταλάβατε ότι σας έλειψε?
Όποιος μπορεί ας μου πεί και τί του έβαλαν extra μέσα στην τιμή από όλα αυτά τα αξεσουάρ για να πάω ετοιμοπόλεμος... thanx
-
Παιδιά παραγγέλνω το Yaris SOL μες τη βδομάδα αλλά σπάω το κεφάλι μου για το τί μπορώ να ζητήσω να μου βάλουν εκτός από συναγερμό, ραντάρ παρκαρίσματος, πατάκια, τρίγωνο, πυροσβεστήρα και φαρμακείο... Αυτά λίγο πολύ όλοι τα ζητάμε, έχετε να προτείνετε κάτι το οποίο (όσοι ήδη το έχετε) να μην βάλατε και μετά να καταλάβατε ότι σας έλειψε?
Όποιος μπορεί ας μου πεί και τί του έβαλαν extra μέσα στην τιμή από όλα αυτά τα αξεσουάρ για να πάω ετοιμοπόλεμος... thanx
-
-
Στα χρήματα που ζητάει η ΤΟΥΟΤΑ νομίζω οτι πρέπει να ζητήσεις σωφέρ και τζάμπα βενζίνες για 3 χρόνια
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
ÐáéäéÜ ðáñáããÝëíù ôï Yaris SOL ìåò ôç âäïìÜäá áëëÜ óðÜù ôï êåöÜëé ìïõ ãéá ôï ôß ìðïñþ íá æçôÞóù íá ìïõ âÜëïõí åêôüò áðü óõíáãåñìü, ñáíôÜñ ðáñêáñßóìáôïò, ðáôÜêéá, ôñßãùíï, ðõñïóâåóôÞñá êáé öáñìáêåßï... ÁõôÜ ëßãï ðïëý üëïé ôá æçôÜìå, Ý÷åôå íá ðñïôåßíåôå êÜôé ôï ïðïßï (üóïé Þäç ôï Ý÷åôå) íá ìçí âÜëáôå êáé ìåôÜ íá êáôáëÜâáôå üôé óáò Ýëåéøå?¼ðïéïò ìðïñåß áò ìïõ ðåß êáé ôß ôïõ Ýâáëáí extra ìÝóá óôçí ôéìÞ áðü üëá áõôÜ ôá áîåóïõÜñ ãéá íá ðÜù åôïéìïðüëåìïò... thanx
Welcome to the club!!! ìå ãåéá êáé êáëïôÜîéäï. Ìðïñåéò íá ðáñáããåßëåéò ôçí áåñïôïìÞ (300 Å) ðïëý üìïñöç.
Ñþôá ãéá éïíéóôÞ áÝñá, VSC+traction control, ÌÌÔ êéâþôéï.
Ìðïñåßò íá åðéëÝîåéò Ýíá ðñÜãìá. ð÷ óõíáãåñìü Þ êÜôé Üëëï.
ÅÜí ìå ñùôÜò ãéá ôþñá, ßóùò èá Ýðáéñíá ôï MMT, ëéãüôåñï ãñÞãïñï áëëá ðéü îåêïýñáóôï (÷ùñßò óõìðëÝêôç). -
Ιονιστή αέρα? Τί είναι αυτό?
VSC?
MMT? Είναι το σειριακό κιβώτιο αυτό? Αξίζει? -
Ο χρήστης genik έγραψε:
ÉïíéóôÞ áÝñá? Ôß åßíáé áõôü?
VSC?
MMT? Åßíáé ôï óåéñéáêü êéâþôéï áõôü? Áîßæåé?Êáèáñéæåé ôïí áÝñá áðï êáðíü,ìõñùäéÝò,êáõóáÝñéá.
Vehicle Stability Control , óýóôçìá åõóôÜèåéáò
áõôüìáôï êáé óåéñéáêü. ëÝíå ïôé åßíáé ðéü áñãü áðï ôï ìç÷áíéêü, áëëá óôçí óåéñéáêÞ ñýèìéóç Üêïõóá ïôé åßíáé ðéü ïéêïíïìéêü. ÅÜí ôï äïõëåýåéò ðüëç óôáìÜôá-îåêßíá íïìßæù ðùò åßíáé êáëýôåñï. ÄÝí ÷Üíåéò êáé ôßðïôá íá ôï äïêéìÜóåéò. - topic:timeago_later,about a month
-
Ακόμη να το πάρω... και να προσθέσω πως αυτό που με χαλάει είναι τα χρώματα, δεν υπάρχουν άλλα πιό παινιδιάρικα, αυτά στα οποία διατίθεται είναι για παππούδες ρε γ@μώτο!
Να περιμένω μπας και βγάλουνε τίποτα? Μπά ε αφού τώρα βγήκε σιγά να μην εμφανιστούν νεά χρώματα! -
Σε Yaris
VSC για την χαλιναγώγηση των ίππων
και αισθητήρες παρκαρίσματος?
Ήμαρτον ρε παιδιά μήπως πετάτε τα χρήματα σας? -
Ο ρόλος του VSC **δεν **είναι η χαλιναγώγηση των άπειρων ίππων
-
Σωστά. Είναι η χαλιναγώγηση των άπειρων οδηγών.
-
Μήπως να κολλήσει με το θέμα του νέου Yaris;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σωστά. Είναι η χαλιναγώγηση των άπειρων οδηγών.Σωστός
-
Εγω θα πρότεινα να πάρει ένα πιό μεγαλο αυτοκίνητο με αυτα τα χρήματα...
Ε όχι και Park control και ιονιστή και vsc σε Yaris μην τρελαθουμε κιόλας.
Με τα χρήματα αυτά παίρνεις αμαξάρα. -
Santa
εδώ έχει parking assistance το Picanto, στο Yaris θα κολλήσουμε;
-
Φίλε ξέρω ότι δεν βοηθάω, αλλά δίνεις πολλά λεφτά. Ξανασκέψου το.
-
Επειδή έχει αγοράσει η γυναίκα μου το sol φέτος (μέ επρηξε) σας αναφέρω οτι το αμάξι καλό είναι σε γενικές γραμμές καλή ποιότητα κατασκευής, ωραίο σαλονάκι αλλα έχει μείον στους χώρους και πολύ θορυβώδη κινητήρα. Με τα λεφτά που δώσαμε μπορούσαμε να πάρουμε και ένα golf πχ το οποίο είναι σαφέστατα σε αλλη κατηγορία...
Πολλά τα λεφτά για ένα yaris.... -
Ο χρήστης Santa έγραψε:
Επειδή έχει αγοράσει η γυναίκα μου το sol φέτος (μέ επρηξε) σας αναφέρω οτι το αμάξι καλό είναι σε γενικές γραμμές καλή ποιότητα κατασκευής, ωραίο σαλονάκι αλλα έχει μείον στους χώρους και πολύ θορυβώδη κινητήρα. Με τα λεφτά που δώσαμε μπορούσαμε να πάρουμε και ένα golf πχ το οποίο είναι σαφέστατα σε αλλη κατηγορία...
Πολλά τα λεφτά για ένα yaris....Κοίτα για το κινητήρα δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει test drive ακόμα αλλά αλήθεια με ποιό άλλο αθόρυβο κάνεις τη σύγκριση?
Οι χώροι γιατί λες οτι είναι μικροί, έχεις κάτσει πίσω?
Όσο για το γκόλφ -πολύ καλό- αλλά ποιό γκόλφ? το 1.4?
Αυτό δεν είναι λίγο ψοφίμι στο δρόμο? -
Κοίτα όσο αφορά τον χώρο αναφέρομαι στο πορτμπαγκάζ. Αν και μετακινούμενα τα πίσω καθίσματα με το ζόρι χοράει το καρότσι του γιού μου.
Οι χώροι στα πίσω καθίσματα είναι αρκετοί αλλα γίνονται μικροί όταν θές χώρο στο πορτμπαγκάζ. Οι Ιάπωνες έχουν παίξει πονηρά στην μετακίνηση του πίσω καθίσματος με αποτέλεσμα να ξεγελά ουσιαστικά τον ενδιαφερόμενο.
Τώρα ο θόρυβος στο κινητήρα είναι ο κλασσικός VVTi ο οποίος λόγω του μικρού χώρου μπροστά ακούγεται αρκετά.
Συγκριτικά είναι λίγο περισσότερος στις υψηλές στροφές απο αυτόν του νέου RAV4...
Όσο για το Golf αναφέρομαι σε οποιαδήποτε έκδοση σου αρέσει αρκεί να κοντά στα χρήματα που θα δώσεις για το yaris. Αγοράζοντας ένα Golf παίρνεις απλά ενα πολύ μεγαλύτερο αμάξι. Το έφερα σαν παράδειγμα.
Με 15000 ευρώ κοντά έχεις πολλές επιλογές.
Αυτοκίνητα σαν το yaris πρεπει να κοστίζουν γύρω στα 12.000 αλλα είπαμε οι Ιαπωνες σε αυτήν την φουρνιά το παρακάνανε.
Σκέψου σωστά, και να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει και να καλύπτει τις ανάγκες σου. Μήν παρασύρεσαι απο δώρα, υποσχέσεις κλπ. Πάντα υπάρχει το καλύτερο..... -
Οποιοδήποτε Golf? Ρε φίλε ξέρεις πόσο έχει το 1.6? Το trendline (το φθηνότερο) γύρω στα 20.000, τί Yaris θες να φτιάξεις με 20.000?
Τώρα εγώ παιδιά δεν έχω άρα και ούτε καροτσάκι, άρα είναι υποκειμενικό για τους χώρους. Νομίζω είναι ένα πολύ καλό αμαξάκι πόλης και φυσικά δεν χωράει καμία σύγκριση με το Golf, αλλά με άλλα της κατηγορίας του, όπου νομίζω υπερτερεί παντού εκτός της τιμής αλλά και αυτό είναι υπό συζήτηση ανάλογα με το τί προσφέρει, σκέψου ότι έχει 9 αερόσακους standard που κανένα Golf δεν έχει (λέω για το Golfaki -που ταγαπώ πολύ- επειδή το βάλαμε στην κουβέντα - κακώς) και μιλάω για τα πολύ μεγαλύτερα Golf (GTI-R32 αξίας 30.000-45.000).
Δεν βλέπω κάτι καλύτερο στην πιάτσα για να πώ την αλήθεια! Ακούω όμως γνώμες! -
Το Golf (επειδη το εκτιμώ πολύ) το έφερα σαν παράδειγμα.
Δεν το πρότεινα ντε και καλά να το πάρει.
Υπάρχουν τόσα μοντέλα μεγαλύτερα στα 15,000 ευρώ δείτε εδώ ένα συγκριτικό:
http://www.in.gr/auto/car/compare.asp?s ... ,2475,2536Στην κατηγορία του το yaris το θεωρώ το καλύτερο απο ασφάλεια, επιταχύνσεις και οδική συμπεριφορά. Έχει όμως και αυτό όπως και όλα τα αυτοκίνητα μερικά μείον. Με πρώτο την τιμή, δεύτερο τον θορυβο του κινητήρα, τρίτον τους εικονικούς μεγάλους χώρους. Αυτά έχω δεί και βιώσει εγώ απο το αμάξι της γυναίκας μου και αυτή είναι η γνώμη μου.
Είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο πόλης και μόνο. Σε ταξιδάκι κοντινό στο Λουτράκι ο θόρυβος του κινητήρα και αν ταξιδέψουν 2 ατομα θα πρέπει να εκμεταλευτούν τα πίσω καθίσματα για τις αποσκευές. Αν όμως θές να πάρεις μαζί και την πεθερά τί γίνεται ? Ή τον μπέμπη ?
Φέρνω παράδειγμα σύγκρισης μεγαλύτερων μοντέλων του yaris μόνο και μόνο για τους χώρους. Δεν σημαίνει οτι έχω κάτι με την επιλογή αυτή, αλλα καλό είναι να ενημερώνουμε τους νέους αγοραστές και αυτοί με την σειρά τους να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες τους....
Παντα φιλικά