-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΣ ΤΖΕΠΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.το τζέπης μας,είναι όπως λέμε σμπορ γκάμπριο αμάξι κάτι..?
σορρυ αλλά δεν κρατήθηκα,ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι εύκολα...
Στη Γηραία Αλβιώνα όλοι όσοι έχουν τηλεόραση, πρέπει να πληρώνουν καμια 110 λίρες το χρόνο για να την χρησιμοποιούν και αυτό μονο και μόνο για 5 κανάλια,αν και νομίζω ότι όλα τα χρήματα πάνε στο bbc, το οποίο δεν έχει διαφημίσεις....
-
Εκεί που μεγάλωσα πολλοί το λέμε 'τζέπη' αντί για τσέπη και μου ξέφυγε και το έγραψα!
ΥΓ. Το ΒΒC είναι πρότυπο δημόσιου καναλιού, ανεξάρτητο και με πολλές πρωτότυπες παραγωγές. Για σκέψου αντί να παράγει έργο, να ξόδευε τα λεφτά σου για να αγοράσει μια σειρά με 5 πόρνες από τους Αμερικανούς, να σκάει εκατομύρια στην UEFA για 2 αγώνες την βδομάδα και να μοιράσει 30 εκ ευρώ στην Μάντσεστερ και την Άρσεναλ?
-
Εφόσον αναφέρθηκε ότι το είχε καταφέρει η Μερκούρη με τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχει έτσι το προηγούμενο που θέλουμε;
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
ΥΓ. Το ΒΒC είναι πρότυπο δημόσιου καναλιού, ανεξάρτητο και με πολλές πρωτότυπες παραγωγές. Για σκέψου αντί να παράγει έργο, να ξόδευε τα λεφτά σου για να αγοράσει μια σειρά με 5 πόρνες από τους Αμερικανούς, να σκάει εκατομύρια στην UEFA για 2 αγώνες την βδομάδα και να μοιράσει 30 εκ ευρώ στην Μάντσεστερ και την Άρσεναλ?
Ακριβώς αυτό!
-
Ε δεν νομίζω ότι το ποδόσφαιρό τόσο κακό μας κάνει...εκτός και αν γράφω στο motorwomen forum... ...αλλά όσον αφορά το επίπεδο της δημοσίας τηλεόρασης νομίζω ότι γενικά είναι καλό. Τα εφήμερα πανηγυράκια τύπου ΓιουροΒίσσηΟν...θα περάσουν και δεν θα ξαναέρθουν με τέτοιο τραγούδι ευτυχώς. Κάποιες εκπομπές ίσως θέλουν λίγο προσοχή αλλά και κάποιες άλλες τσακίζουν κόκκαλα από την βαρεμάρα που σου προκαλούν. Είπαμε ποιότητα ...αλλά μην πεθάνουμε!
υγ1 εγώ στον τελευταίο λογαριασμό πλήρωσα 6,18 ευρώ για την ΕΡΤ
υγ2 βλέποντας τα νοτκυμαντέρ του BBC στο ΣΚΑϊ έχω πάθει πλάκα. Απέχουμε πολύ μα παρα πολύ από αυτούς. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε δεν νομίζω ότι το ποδόσφαιρό τόσο κακό μας κάνει...εκτός και αν γράφω στο motorwomen forum... ...Δε νομίζω ότι το point είναι αν μας κάνει καλό ή όχι το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ότι για να κλείσει τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου, κάποιος στη Μεσογείων αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα - και μάντεψε ποιος θα κληθεί να πληρώσει...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
και μάντεψε ποιος θα κληθεί να πληρώσει...Ο γνωστός Ελληνας (κι όχι μόνο πλέον) μ@λ@κ@ς.
-
ΖΩΑ στην ΔΕΗ Ιωαννίνων που από τις 10 (δεν ξέρω πιο νωρίς τι γινόταν, κοιμόμουν) έως τις 2 σχεδόν μας άφησαν χωρίς ρεύμα και δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΖΩΑ στην ΔΕΗ Ιωαννίνων που από τις 10 (δεν ξέρω πιο νωρίς τι γινόταν, κοιμόμουν) έως τις 2 σχεδόν μας άφησαν χωρίς ρεύμα και δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε!!Το χειροτερο ειναι οτι δεν μας ενημερωνουν ,κατεβαζουν το τηλεφωνο και περα βρεχει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΖΩΑ στην ΔΕΗ Ιωαννίνων που από τις 10 (δεν ξέρω πιο νωρίς τι γινόταν, κοιμόμουν) έως τις 2 σχεδόν μας άφησαν χωρίς ρεύμα και δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ PLAYSTATION ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΖΩΑ στην ΔΕΗ Ιωαννίνων που από τις 10 (δεν ξέρω πιο νωρίς τι γινόταν, κοιμόμουν) έως τις 2 σχεδόν μας άφησαν χωρίς ρεύμα και δεν σηκώνανε τα τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ PLAYSTATION ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ
PsP να παρεις!!
-
Να διαβάσω ήθελα!! Γι αυτό ξύπνησα από τις 10!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
σας εχουν στειλει τα βιβλια σε PDF ??? δες τεχνολογια στα Γιαννενα!!!
-
Εργαστηριακές ασκήσεις ήθελα να κάνω!
-
...ή σκοτείνιασε πολύ και βρέχει καταρρακτωδώς στα Γιάννενα
-
Oσον αφορα τα περι της ΕΡΤ.
Ο σαλος εγινε οχι γιατι καποιος λυπηθηκε τα λεφτα μας αλλα γιατι η ΕΡΤ πηρε τα δικαιωματα.
Να ειστε σιγουροι οτι και με ενα ευρω παραπανω να τα επαιρνε παλι οι διαμαρτυριες θα υπηρχαν.
Τελος οσοι νομιζουν οτι δεν πληρωνουν τα ιδιωτικα καναλια ας το ξανασκεφτουν λιγο καλυτερα και θα δουν οτι ειναι μακραν νυχτωμενοι....Οσον αφορα τα 'ζωα' της ΔΕΗ που δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα.
-Προφανως την ιδια ιδεα με το φιλο που ηθελε να τον ενημερωσουν ειχαν κι αλλοι κανα δυο χιλιαδες την ιδια στιγμη οπότε ειναι λογικο νομιζω να βουιζουν τα τηλεφωνα ....
-Αν η διακοπη ηταν προγραμματισμενη για λογους συντηρησης σιγουρα θα ειχε δοθει ανακοινωση στα τοπικα ΜΜΕ.
-Αν επροκειτο για βλαβη πολυ πιθανον οι υπευθυνοι να προσπαθουσαν να επισκευασουν τη βλαβη αντι να ειναι στο γραφειο και να 'ενημερωνουν''.Αν καποιος δεν εχει κατσει σε κεντρο βλαβων δεν εχει ιδεα για τι πραγμα προκειται και καλο θα ειναι να αποφευογονται χαρακτηρισμοι....
-
Αφενός τα τηλέφωνα δεν βούιζαν, απλά δεν τα σήκωνε κανένας. Αφετέρου αν υπήρχει κάποιο άλλο πρόβλημα δηλαδή πέραν του γνωστού, δεν θα ενημερωνόταν κανείς?
Είτε ήταν προγραμματισμένη η διακοπή είτε όχι, έπρεπε να υπάρχει ένα τηλέφωνο να ενημερωθούμε.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ο σαλος εγινε οχι γιατι καποιος λυπηθηκε τα λεφτα μας αλλα γιατι η ΕΡΤ πηρε τα δικαιωματα.Ο σάλος γίνεται για την ΕΡΤ γιατί την πληρώνουμε και αυτή ξοδεύει τα χρήματα για μπούρδες (ελεεινό πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό, eurovision και δορυφορικές παραγωγές, κλπ). Και το ποσό των 3-4-5 ευρώ το μήνα είναι πολύ μικρό αλλά προσωπικά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ.
Δε θα διαμαρτυρηθώ για τους μισθούς (επεισοδίων, ηθοποιών, παρουσιαστών κλπ), στα ιδιωρικά κανάλια γιατί δεν είναι εις βάρος μου...
Να ειστε σιγουροι οτι και με ενα ευρω παραπανω να τα επαιρνε παλι οι διαμαρτυριες θα υπηρχαν.
Να ανεβάσουν το επίπεδο και να σταματήσουν την προβολή διαφημίσεων.
Αν δε μπορούν να το κάνουν αυτό, προτείνω να σταματήσουν το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, ΠΕΗ, ΣΕΗ, και να πάνε να κόψουν το κεφάλι τους όπως όλα τα ιδιωτικά κανάλια.Τελος οσοι νομιζουν οτι δεν πληρωνουν τα ιδιωτικα καναλια ας το ξανασκεφτουν λιγο καλυτερα και θα δουν οτι ειναι μακραν νυχτωμενοι....
Σε ποιο λογαριασμό βλέπεις σαφή αναφορά σε εισφορά δλδ;
Έχεις καμία απόδειξη ότι πλήρωσες λ.χ. για το Σταρ; -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Τελος οσοι νομιζουν οτι δεν πληρωνουν τα ιδιωτικα καναλια ας το ξανασκεφτουν λιγο καλυτερα και θα δουν οτι ειναι μακραν νυχτωμενοι....
Με ποιο τροπο πληρωνουμε τα ιδιωτικα? Δεν το καταλαβα αυτο!!!
-
Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρε η ΕΡΤ τα δικαιώματα των 2 ομάδων και εξηγούμαι..!!
-
Οι μεταδώσεις του ΑLPHA ήταν επιεικώς απαράδεκτες, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική που διέκοψε τους αγώνες για διαφημίσεις..Ενα μοντέλο που μόνο ο Ιταλός Πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να κάνει και έφαγε το κράξιμο της αρκούδας
-
Οι εκπομπές του SUPERSPORT ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ με casters που ψυχοραγούσαν
-
Τις εισφορές που δίνουμε για ΕΡΤ θα συνεχίσουμε να τις δίνουμε θέλοντας και μη.Ας τις αξιοποιήσουν δημιουργικά τουλάχιστον. Και στο κάτω κάτω προτιμώ να δίνω ένα μικρό ποσό να βλέπω ποιοτική (όσο γίνεται,) τηλεόραση παρα τα σκουπίδια που μας σερβίρουν οι ιδιωτικές με ελάχιστες εξαιρέσεις
-
Επιτέλους θα σταματήσω να δίνω 30Ε κάθε μήνα για να βλέπω 4 αγώνες μπαλα.
-
Η Δημόσια Τηλεόραση αποτελεί εγγύηση και θεωρώ ότι είναι το φυσικό σπίτι ποδοσφαιρικων μεταδόσεων..
-
ΔΕΗ και ΕΡΤ