Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
με το EVO έω κάνει σχεδόν 17000 χλμ τους τελευταίους 6 μήνες και πρέπει να έχω μέση κατανάλωση 12.5-13.0 λίτρα.
Θεοδόση, ενδέχεται να έχεις το πιο οικονομικό EVO σε Ελλάδα και Κύπρο
Φίλος με Challenge εδώ στο Ληξούρι έχει κάνει περί τα 10Κ και η μέση κατανάλωση σε όλο το αυτό το διάστημα κυμαίνεται στα 12.5-13 λίτρα
Κολήσαμε στο 12.5-13 μου φαίνεται, είτε μιλάμε για ΕVO έιτε για RX8!!
Για το ΕVO δεν αμφιβάλλω, το έχω διαπιστώσει σε ταξίδι ότι τόσο περίπου καίει όταν δεν πιέζεις (το 6άρι τουλάχιστον, για τα επόμενα δεν ξέρω).
Αμφισβητώ πάντως τους υπολογισμούς του φίλου σου, Δημήτρη, και θα πω ότι (1) από ιδία εμπειρία με το Cosmo (πολύ χαλαρή διαδρομή ως το Βόλο) και (2) από μαρτυρίες φίλων και ενός συνεργάτη που δεν έχουν κανένα λόγο να υπερβάλλουν προς τα πάνω για την ΕΛΑΧΙΣΤΗ κατανάλωση που βγάζουν (εκτός πόλης φυσικά) προκύπτει ότι κάτω από 17 το Ρο Χι Οκτώ πολύ δύσκολα βγάζει (εκτός ίσως αν ταξιδεύεις ηλιθιωδώς αργά - με 90 με όριο τα 120 κλπ...). Δε συζητάω καν για μέσα στην Αθήνα (ρώτα το φίλο σου να σου πει και που είναι το ρελαντί για τα πρώτα λεπτά κάθε μέρας και που σταθεροποιείται! ).
Από αυτούς που ξέρω πάντως κανείς δεν είχε RX7 πριν πάρει RX8, και όλοι έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως σχετικά με το θέμα κατανάλωση. Όποτε πάει εκεί η κουβέντα ή αυτοσαρκάζονται ή αλλάζουν θέμα!