-
Νάσο φυσικά και με ενδιαφέρει αλλά δεν βρήκα καθόλου ελεύθερο χρόνο για να σε πάρω να βρεθούμε. Δεδομένου ότι έχω από Τετάρτη έως Παρασκευή αξιολόγηση μάλλον θα έχω χρόνο το επόμενο ΣΚ. Ελπίζω να μην σε τραβάω πολύ πίσω! Αν βρεθεί χρόνος αύριο ή μεθαύριο το απόγευμα θα σου τηλεφωνήσω αλλά το βλέπω δύσκολο. Όσο για τη βόλτα θα πάει και αυτή μάλλον το επόμενο ΣΚ!!! Την Παρασκευή στα πλαίσια της αξιολόγησης έχω και τεστ κούπερ με τρέξιμο για 2,4 χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Νάσο φυσικά και με ενδιαφέρει αλλά δεν βρήκα καθόλου ελεύθερο χρόνο για να σε πάρω να βρεθούμε. Δεδομένου ότι έχω από Τετάρτη έως Παρασκευή αξιολόγηση μάλλον θα έχω χρόνο το επόμενο ΣΚ. Ελπίζω να μην σε τραβάω πολύ πίσω! Αν βρεθεί χρόνος αύριο ή μεθαύριο το απόγευμα θα σου τηλεφωνήσω αλλά το βλέπω δύσκολο. Όσο για τη βόλτα θα πάει και αυτή μάλλον το επόμενο ΣΚ!!! Την Παρασκευή στα πλαίσια της αξιολόγησης έχω και τεστ κούπερ με τρέξιμο για 2,4 χιλιόμετρα!Ποιο επόμενο Σαββατοκύριακο; 20-21 Μαΐου; Ε, όχι, δεν με τραβάς πίσω, απλά θα είμαι λιγάκι μακριά... Βόλο και θα ετοιμάζομαι για ΜΟΝΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
Ωχ το ξέχασα ότι θα μας ξενιτευτείτε για τον αγώνα!!! Θα δω τι μπορώ να κάνω για αύριο το απόγευμα! Αν καταφέρω κάτι θα σου τηλεφωνήσω. Άντε και καλά να περάσετε αν δεν τα πούμε μέχρι τότε.
-
To ποδηλατάκι μου θα πάει για φτιάξιμο/service σήμερα το απόγευμα. . Χθές πάντως έμαθα από τον παλιό συναθλητή και σημερινό μηχανικό ότι εκτός από την αυτοκίνηση ο Ιταλοί έχουν χάσει και στα ποδήλατα την πρωτιά. Αμερικανοί (GT - Scott) και γιαπωνέζοι (Shimano) κυριαρχούν. Colnago και Campagnolo είναι σα να μην υπάρχουν πια...
To ποδηλατάκι μου είναι πλέον σαν μια γερασμένη Lancia Delta Intergale που μόνο τα αυτοκολλητάκια στο σκελετό και το πανέμορφο σχήμα, έχουν απομείνει για να θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν...
-
Μην κλαις και μην λυπάσαι που βραδιάζει. Εεεεε άλλο ήθελα να πω!!!!
Επιτέλους Μιχάλη να κάνουμε αυτή την έρμη την βόλτα που έχει γίνει σίριαλ! Ελπίζω το ΣΚ να βρεθούμε ώστε να γίνει ο πρώτος ποδηλατικός γύρος του Ηρακλείου!!!! Περιμένω νέα σας. -
Ε για σουζες λετε? για πειτε τι εχετε κατα νου.....
Μυριζομαι κοντρουλες..... -
Ε όχι και κοντρούλες!!! Που τέτοιες αντοχές!!! Καμιά βόλτα είπαμε να πάμε για να ιδρώσουμε λίγο κάνοντας πετάλι!!!
Τώρα που το ξανά σκέφτομαι και αύριο Παρασκευή μέσα είμαι. Αν τελικά θέλει κάποιος ας το πει και να μην ντραπεί!!!
Νάσο για το άλλο θέμα μάλλον θα πάμε πρωινή ώρα. Ποια από τις δυο μέρες του ΣΚ προτιμάς; -
Ε όχι και κοντρούλες!!! Που τέτοιες αντοχές!!! Καμιά βόλτα είπαμε να πάμε για να ιδρώσουμε λίγο κάνοντας πετάλι!!!
Τώρα που το ξανά σκέφτομαι και αύριο Παρασκευή μέσα είμαι. Αν τελικά θέλει κάποιος ας το πει και να μην ντραπεί!!!
Νάσο για το άλλο θέμα μάλλον θα πάμε πρωινή ώρα. Ποια από τις δυο μέρες του ΣΚ προτιμάς;Πίνουμε ένα καφεδάκι Σάββατο πρωί προς μεσημέρι και σου τα δίνω εκεί! Δεν χρειάζεται τίποτα για να τον εγκαταστήσεις! Και αν έχεις καμια απορία, ένα τηλ στο σταθερό και σου τη λύνω.
Εσύ πόσο πρωινή ώρα εννοείς;
-
Νάσο για μετά τις έντεκα μάλλον. Όσο για τη δυσκολία εγκατάστασης μάλλον θα υπάρξει!!! Από ότι είδα ο παλιός μου δίσκος είναι εσωτερικά και δεν υπάρχει θέση για να μπει στην πρόσοψη! Και μην μου πεις να αλλάξω και κουτί!
-
Νάσο για μετά τις έντεκα μάλλον. Όσο για τη δυσκολία εγκατάστασης μάλλον θα υπάρξει!!! Από ότι είδα ο παλιός μου δίσκος είναι εσωτερικά και δεν υπάρχει θέση για να μπει στην πρόσοψη! Και μην μου πεις να αλλάξω και κουτί!Γιατί ανησυχείς βρε; Με τον Alfie και εμένα στην παρέα, λες να σε αφήσουμε στενοχωρημένο;
Τα εσωτερικά φατνία δεν ανταποκρίνονται στις εξωτερικές θέσεις του κουτιού, όταν πρόκειται για τα φατνία των 3,5'. Για την ακρίβεια, εκτός απ' τις 2 θέσεις που βλέπεις μπροστά, τη μία της δισκέτας και την άλλη που υπάρχει για κάβα, υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλη μία μέσα ή και δύο (εκτός αν έχεις κουτί mini, ελπίζω όχι).
Άρα, κατά 99% υπάρχει χώρος για τον επιπλέον δίσκο, αλλά σε κάθε περίπτωση, εγώ θα σου τον φέρω μαζί με το εξωτερικό κουτί του, για να δεις τι κουμάντο θα κάνεις!
-
Παίδες τα καπελάκια τα παρέλαβα απο τον Μιχάλη (msamaro) που του τα έδωσε ο Κώστας (cmarin). Βρισκόμαστε και σας τα δίνω, με το ανάλογο κόστος πάντα,ε;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παίδες τα καπελάκια τα παρέλαβα απο τον Μιχάλη (msamaro) που του τα έδωσε ο Κώστας (cmarin). Βρισκόμαστε και σας τα δίνω, με το ανάλογο κόστος πάντα,ε;Εκβιαστή!!!
-
-
Παίδες τα καπελάκια τα παρέλαβα απο τον Μιχάλη (msamaro) που του τα έδωσε ο Κώστας (cmarin). Βρισκόμαστε και σας τα δίνω, με το ανάλογο κόστος πάντα,ε;Δέχομαι με μια «γρήγορη» βόλτα με το 106! Δεν θα σου στοιχίσει τίποτα περισσότερο!!!!
Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου (το καπελάκι!!! Αμέσως εσείς).
Πότε θα πιούμε καφεδάκι για να γίνει και η παράδοση παραλαβή; -
Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου (το καπελάκι!!! Αμέσως εσείς).
Πότε θα πιούμε καφεδάκι για να γίνει και η παράδοση παραλαβή;Δε νομίζω να προλάβουμε. Θα τα πούμε μετά το Μonaco...
-
Ο κύβος ερίφθει!!!! Έγινε συνεννόηση με τον Παύλο και θα βρεθούμε την Παρασκευή το βράδυ στις 21:30 Αστόρια. Εκτός από καφεδάκι θα πάρουμε και τα καπελάκια.
Κρίμα που δεν θα έρθει ο Νάσος μια και αναχωρεί με το καράβι για Αθήνα την ίδια μέρα. Θα σε δούμε Νάσο μετά την επιστροφή. Εξάλλου θα έχετε πολλά να μας πείτε μετά την επιστροφή σας. -
Ο κύβος ερίφθει!!!! Έγινε συνεννόηση με τον Παύλο και θα βρεθούμε την Παρασκευή το βράδυ στις 21:30 Αστόρια. Εκτός από καφεδάκι θα πάρουμε και τα καπελάκια.
Κρίμα που δεν θα έρθει ο Νάσος μια και αναχωρεί με το καράβι για Αθήνα την ίδια μέρα. Θα σε δούμε Νάσο μετά την επιστροφή. Εξάλλου θα έχετε πολλά να μας πείτε μετά την επιστροφή σας.Eπειδή θα έχει κίνηση να πούμε 21:30 στο Breeze;
-
Eπειδή θα έχει κίνηση να πούμε 21:30 στο Breeze;21:30 στο Breeze έχει ήδη κλείσει.
Θα είμαι και εγώ εκεί... -
Καλά εγώ ως συνήθως θα έρθω κατά τις 10:30. Ξέρετε τώρα, να σχολάσει η Άννα στις δέκα , μέχρι να έρθει και να κάνουμε αλλαγή βάρδιας........
Θα τα πούμε από κοντά όμως να μην επεκταθώ!!! -
Για αλλη μια φορα...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο