-
Ενδιαφέρομαι για το Picasso 1.6 110hp (με τη μηχανή του C4) καθώς έχει καλό εξοπλισμό, χώρους και τιμή 15.900 η Trend έκδοση. Έχει κανείς άποψη για το αυτοκίνητο; τι λέει γενικώς; έχει κανείς εμπειρία από το αυτοκίνητο ή αν άκουσε κάτι;
-
Ενδιαφέρομαι για το Picasso 1.6 110hp (με τη μηχανή του C4) καθώς έχει καλό εξοπλισμό, χώρους και τιμή 15.900 η Trend έκδοση. Έχει κανείς άποψη για το αυτοκίνητο; τι λέει γενικώς; έχει κανείς εμπειρία από το αυτοκίνητο ή αν άκουσε κάτι;
-
-
Το έχει κολλητός.Πολύ βολικό και εξυπηρετικό για οικογένεια,μέτρια ποιότητα κατασκευής και ψόφιο το παλιό 1.6.Με τον καινούργιο κινητήρα φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα.Πάντως η τιμή είναι σούπερ και το κάνει εξαιρετικό value for money.
-
ευχαριστώ θανάση, λέω να δώσω μάλιστα και άλλα 800 και να βάλω και ESP. Όποιος θέλει μπορεί να δει το βασικό εξοπλισμό του Trend 1600 παρακάτω: πελώριο λινκ
edited by Krusenstern.
-
Τα καλά νέα
Για οικογενειακό αυτοκίνητο είναι ικανοποιητικότατο, ασφαλέστατο, γείτονας μου
με 2 μεγάλα παιδιά (έφηβοι) βάζει αποσκευές για ένα λόχο κλπ κλπΤα κακά νέα
Απλά να σε 'προειδοποιήσω' ότι ΟΤΑΝ πάς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ζητήσεις να έχει και το ESP,
θα σου στραβωμουτσουνιάσουν, θα σου πουν για παραγγελία, αυτομάτως θα μάθεις ότι
η έκπτωση που είχες ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κλειδωθεί και ότι καλύτερα να πάρεις από τα
ήδη ταξινομημένα χωρίς ESP.Μπορεί φυσικά να είσαι τυχερός και να έχει ένα.
-
Είχα περάσει ένα ΣΚ μαζί του παλιότερα. 4 άτομα πήγαμε στη Λίμνη Πλαστήρα από την Αθήνα, άρα καταλαβαίνετε ότι ήταν πολύ φορτωμένο και μάλιστα, με τον παλιό πιο αδύναμο κινητήρα. Είναι πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο, δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Πάντως, με την τιμή που αναφέρεις, ίσως είναι το ιδανικό οικογενειακό στα χρήματα αυτά.
ΥΓ. Κι έστριβε και καλά μάλιστα. Δε σου λέω ότι ήταν σπορ κατασκευή, αλλά ήταν μια χαρά . -
ivis
έχεις κάνει τη σελίδα ναααααα-με το συμπάθιο!Συμμάζεψε λίγο το λινκ σου!
Ευχαριστώωωω!
-
charmak66, έχεις δίκιο, δοκίμασα να κάνω link σε μία λέξη π.χ. εδώ, αλλά δεν μου βγήκε, πως γίνεται; Ακόμη θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου και να σας πω ότι τα ξημερώματα γεννήθηκε ο γιος μας. Δε το πιστεύω πως έγινα πατέρας...
-
Να τον χαίρεσαι!!!
Προσωπικά στην τιμή που είναι αυτή την στιγμή και με τον 1.6 16v κινητήρα θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Βέβαια να έχεις υπόψη σου οτι αναμένεται διαδόχος του σε λίγο καιρό αν και υπάρχουν σκέψεις για παράλληλη διάθεση του για λίγο ακόμα καιρό. -
Όντως θα βγει καινούργιο με βάση το C4 αρχές του 2007 που θα έχει και δυνατότητα 7θέσιας διαμόρφωσης αλλά προφανώς και αντίστοιχη τιμή.
-
Να σου ζήσει.
-
Ο χρήστης ivis έγραψε:
charmak66, έχεις δίκιο, δοκίμασα να κάνω link σε μία λέξη π.χ. εδώ, αλλά δεν μου βγήκε, πως γίνεται; Ακόμη θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου και να σας πω ότι τα ξημερώματα γεννήθηκε ο γιος μας. Δε το πιστεύω πως έγινα πατέρας...να σου ζησει ο γιος!!!
-
Αυτά είναι τα σημαντικά της ζωής. Η ωραιότερη μέρα της ζωής σου.
-
ivis
να σας ζήσει! -
Σας ευχαριστώ όλους...
-
εχει καλο κινητηρα και λογικη τιμη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει καλο κινητηρα και λογικη τιμη...ο γιος?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εχει καλο κινητηρα και λογικη τιμη...
ο γιος?
Απο το... keyboard μου το πηρες.
ivis να σου ζησει -
Μήπως υπάρχει κανείς που να έχει το picasso των 110 ίππων να μας πει τη γνώμη του ή έστω και το παλαιότερο;
Γνώμες για το Picasso