-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Golf GT εγκρίνεται μεσιέ Αδίς?Θα ενθουσιαστεί πάρα πολύ .....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Golf GT εγκρίνεται μεσιέ Αδίς?ο χορηγος σου το εγκρινει? 170 ιππους εχει....
καλα νουμερα εχει, δε ξερω η αναρτηση του τι λεει, απ'οτι διαβασα ειναι πιο μαλακη απο του μεγαλου αδελφου...μετα απο κανα χρονο που θα χουν ηρεμησει τα πραγματα και θα ξερουμε περισσοτερα για τη συντηρηση του και τι γνωσεις υπαρχουν πανω στον κινητηρα μπορει να ναι καλη επιλογη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Golf GT εγκρίνεται μεσιέ Αδίς?
ο χορηγος σου το εγκρινει? 170 ιππους εχει....
καλα νουμερα εχει, δε ξερω η αναρτηση του τι λεει, απ'οτι διαβασα ειναι πιο μαλακη απο του μεγαλου αδελφου...μετα απο κανα χρονο που θα χουν ηρεμησει τα πραγματα και θα ξερουμε περισσοτερα για τη συντηρηση του και τι γνωσεις υπαρχουν πανω στον κινητηρα μπορει να ναι καλη επιλογη...
Ελπίζω σε 5/5 σε αυτή την εξεταστική οπότε...
Αν το παραγγείλω (που έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να..) θα το παραγγείλω σε κανά 2 μήνες, ε, τα πρώτα προβλήματα θα τα λύσουνε.. Τα δεύτερα όμως όχι..
-
...τι τον νοιάζει η ανάρτηση ρε adis? Αφού τώρα μαθαίνει να οδηγεί, καλύτερα να είναι λίγο μαλακό...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...τι τον νοιάζει η ανάρτηση ρε adis? Αφού τώρα μαθαίνει να οδηγεί, καλύτερα να είναι λίγο μαλακό...170 ιπποι σε μαλακη αναρτηση δε λενε....
-
Την καλημερα μου.
Ποιος μπορει να μου πει γιατι τωρα τελευταια δεν μπαινει η οπισθεν με την πρωτη; Ή μαλλον μπαινει κατα το ημισυ οπου και 'σκονταφτει' καπου ο μοχλος. Πρεπει να αφησω συμπλεκτη, να ξαναπατησω και μονο τοτε μπαινει. Μαλιστα, αν τη δευτερη φορα το κανω βιαστικα ακουγεται και ενας 'κρατς', ενω μονο αν βαλω οπισθεν σιγα σιγα μπαινει κανονικα. -
Δοκίμασε να βάζεις 1η πρώτα και αμέσως μετά όπισ8εν,χωρίς να αφήσεις συμπλέκτη,και θα είναι σίγουρα οκ..
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την καλημερα μου.
Ποιος μπορει να μου πει γιατι τωρα τελευταια δεν μπαινει η οπισθεν με την πρωτη; Ή μαλλον μπαινει κατα το ημισυ οπου και 'σκονταφτει' καπου ο μοχλος. Πρεπει να αφησω συμπλεκτη, να ξαναπατησω και μονο τοτε μπαινει. Μαλιστα, αν τη δευτερη φορα το κανω βιαστικα ακουγεται και ενας 'κρατς', ενω μονο αν βαλω οπισθεν σιγα σιγα μπαινει κανονικα.να πας να το κοιταξουν...μη σου μεινει κανα κιβωτιο στο χερι καμια ωρα...
-
Βαλβολινες ισως ???
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την καλημερα μου.
Ποιος μπορει να μου πει γιατι τωρα τελευταια δεν μπαινει η οπισθεν με την πρωτη; Ή μαλλον μπαινει κατα το ημισυ οπου και 'σκονταφτει' καπου ο μοχλος. Πρεπει να αφησω συμπλεκτη, να ξαναπατησω και μονο τοτε μπαινει. Μαλιστα, αν τη δευτερη φορα το κανω βιαστικα ακουγεται και ενας 'κρατς', ενω μονο αν βαλω οπισθεν σιγα σιγα μπαινει κανονικα.Σχεδόν φυσιολογικό είναι.Το γρανάζι της όπισθεν δεν έχει συγχρονιζέ (γιατί δεν το χρειάζεται) με αποτέλεσμα όλα αυτά που περιγράφεις.
-
Φίλοι Ρενάκηδες.
Το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην χώρα μας έγινε το ιστορικό rally Ακρόπολις.
Δεν ξέρω πόσοι πήγατε,αλλά όσοι δεν πήγατε και αγαπάτε την μάρκα χάσατε.
Πολλά ALPINE RENAULT A110 1600S πήραν μέρος ακόμα και ένα 5 Gordini.
Να δείτε ALPINE RENAULT A110 1600S να πλαγιάζει σε φουρκέτα και να σας σηκώνετε η τρίχα!Ένα από αυτά στην κατηγορία regularity το οδηγούσε ο Patrick LANDON μ συνοδηγό την γυναίκα του Corine LANDON.
Για όποιον δεν ξέρει ποιος είναι ο Landon θα του πω ότι εκτός από οδηγός της RENAULT ήταν και διευθυντής της RENAULT-SPORT-RALLYE για πολλά χρόνια και ειδικά την εποχή που αγωνιστικό αυτοκίνητο για την RENAULT ήταν το φοβερό και τρομέρο R5 Turbo αλλά και αργότερα στην εποχή του Group A όταν η εταιρεία έπαιρνε μέρος με το 11 Turbo.Μην τις χάνετε αυτές τις εκδηλώσεις εσείς που αγαπάτε 'σφαιρικά' την μάρκα.
-
Φίλοι από το greekrenaultclub τι γίνεται και δεν μπορώ να μπώ στο forum;
Άρχισε η μετακόμιση; -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Φίλοι από το greekrenaultclub τι γίνεται και δεν μπορώ να μπώ στο forum;
Άρχισε η μετακόμιση;Ναι...Καιρος ηταν..
Μεθαυριο παλι θα ειμαστε online.....
-
αντε να δουμε τι θα δουμε στο νεο φορουμ!!
-
Για να δουμε τι θα δουμε!!!
Καλη δυναμη στους admin/mod!!!
-
Βασικά καλή δύναμη κ πολλά συγχαρητήρια στον Μάκη (νονό) που κάνει όλη την δύσκολη κ επίπονη δουλειά
Μεγειά μας το νέο φόρουμ!
-
Λοιπον οι διαδικασιες προχωρουνε κ απο αυριο κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαστε online....
Το νεο φορουμ θα ειναι παρομοιο με αυτο που ειχαμε εως τωρα,αλλα θα ειναι πιο «μαζεμενο»
Επισης καινοτομια θα ειναι η λειτουργια garage της phpbb....
Αυτο σημαινει οτι το καθε μελος θα εχει το δικο του garage,με τις δικες του φωτογραφιες κ στοιχεια για το(ή τα) αυτοκινητο του...
Stay tuned...
-
Βάγγο κρύβε λόγια κ... εκπλήξεις
-
-
Άντε ρε σεις τελειώνετε !!! Είμαι και στην Θεσσαλονίκη δεν μπαίνω και στο κλαμπ ...... Άστα να πάνε είμαι !!!
Μπράβο σας παίδες ανυπομονώ να μπω και να δω !!!
RENAULT FORUM