-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε πολλά μαζί στην Αθήνα/επαρχίαhttp://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=48921
Σιγά-σιγά παίρνει το δρόμο προς το 'κατασκευαστές και μοντέλα'!
Γυρίζοντας από Λαύριο το μεσημέρι είδα καμιά δεκαριά σκόρπια
Και μπορώ να πω πως μου άρεσε! -
Aπο τις φωτογραφίες μου φαίνεται ασχημότερο απο 307 /Megane
-
Όπως όλα, κλειστό πίσω είναι 'κάπως'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aπο τις φωτογραφίες μου φαίνεται ασχημότερο απο 307 /MeganeEμένα, σημαντικά ομορφότερο...
-
Γούστα είπε ο πίθηκας και έφαγε το σαπούνι
-
Σε εξωτερική εμφάνιση βλέπω:
- OPEL ASTRA CC
- RENAULT MEGANE CC
- PEUGEOT 307 CC
- VW EOS
- FORD FOCUS
-
Είδατε τις τιμές στην Ελλάδα;
VW EOS 1.6 FSI 25.970 ευρώ
VW EOS 2.0 FSI 31.050 ευρώ
VW EOS 2.0 ΤFSI 35.970 ευρώ
VW EOS 2.0 ΤFSI DSG 38.230 ευρώ
VW EOS 3.2 V6 43.840 ευρώ
VW EOS 2.0 TDI (140 ps) 32.260 ευρώ
VW EOS 2.0 TDI DSG (140 ps) 34.490 ευρώΘα έρθουν πρώτα τα 2.0λτ. Νομίζετε ότι αξίζει η διαφορά τιμής να προτιμήσει κάποιος το 2.0 ΤFSI DSG έναντι του 2.0 FSI;
-
Για μενα:
- RENAULT MEGANE CC
- PEUGEOT 307 CC
- OPEL ASTRA CC
- FORD FOCUS
- VW EOS
-
Ετοιμαστείτε, τον επόμενο μήνα ο ειδικός τύπος θα έχει παρουσιάσεις του EOS.
Είμαι στο Λαύριο σήμερα και είδα 3-4 μαζεμένα σε διαφορετικά χρώματα να τα πηγαίνουν προς κάτι δρόμους με στροφές...
Μικρό φαίνεται εξωτερικά, ίσως λίγο μεγαλύτερο (φαρδύτερο) από τα 206CC - Tigra - Micra, αλλά σίγουρα μικρότερο από το Megane CC.
Edit: εχμ, εντάξει, ίσως έπρεπε ΠΡΩΤΑ να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και μετά να γράψω απάντηση...
-
σημερα ειδα στο αεροδρομιο καμια 30αρια μαζεμενα
γερμανικες πινακιδες, παρουσιαση ή κατι ειχανε, ενας θεος ξερει..
καποια ειχαν και γυαλινη πανοραμικη οροφη, ανοιγομενη μαλιστα..
πολυ περιεργο. δεν το ειχα προσεξει. μπορει να ανοιξει σαν ηλιοροφη, και φυσικα να ανοιξει τελειως η οροφη.. αλλα οταν ανοιγεις την ηλιοροφη, η οροφη ειναι στη θεση της.(σας μπερδεψα ε; )
-
Παρουσιάστηκε χθές παίδες: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3796
-
αυτό γιατί δεν εχει κινητηρα GT? 1400????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό γιατί δεν εχει κινητηρα GT? 1400????ωραια που θα ηταν....
-
ε θεμα χρονου ειναι
Αλλα με 31Κ το 2λιτρο δεν παιρνω (με κλειστα ματια) την GT?
Παρωχημενη-παρωχημενη αλλα μια φορα θα στριβει καλυτερα απο το Golf CC(ουπς αφου ειπαμε ειναι νεα πλατφορμα ) -
Με 31 παίρνεις 2 Yamaha R1 που θα στρίβουν ακόμα καλύτερα απο την GT
-
Ή παίρνεις κανένα 7 θέσιο πολυμορφικό που χωράει και τα πεθερικά.... ενώ το EOS χωράει μόνο 4.... αφού συγκρίνετε ό,τι θέλετε γιατί όχι... ένα ανοιχτό αυτοκίνητο μόνο με ανοιχτά θα πρέπει να συγκρίνεται.... (όχι ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στις πιθανές επιλογές κάποιου μαζί με άλλα ετερόκλητα αλλά τότε πρόκειται για άλλη κατάσταση...)
-
Ε όχι και 4... 2+2 το πολύ. Οπου οι δεύτεροι 2 είναι μικρά παιδιά ή Ιάπωνες.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε όχι και 4... 2+2 το πολύ. Οπου οι δεύτεροι 2 είναι μικρά παιδιά ή Ιάπωνες.Έχεις κάτι με τους Ιάπωνες;
Αυτά τα cc όλα ίδια είναι. Τι στο καλό ακόμα θεωρούν τόσο πρωτότυπο τον τρόπο ανοίγματος - κλεισίματος της οροφής που το σχήμα περνά σε δεύτερη μοίρα;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτά τα cc όλα ίδια είναι. Τι στο καλό ακόμα θεωρούν τόσο πρωτότυπο τον τρόπο ανοίγματος - κλεισίματος της οροφής που το σχήμα περνά σε δεύτερη μοίρα;Μωρέ δεν το θεωρούν αυτοί. Οι αγοραστές το θεωρούν. Και όσο αυτά τα πράγματα πουλάνε, θα πρέπει αναγκαστικά να τα βλέπουμε στους δρόμους
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ε όχι και 4... 2+2 το πολύ. Οπου οι δεύτεροι 2 είναι μικρά παιδιά ή Ιάπωνες.
Έχεις κάτι με τους Ιάπωνες;
Γιατί, τραβάς κανένα ζόρι?
Οχι, δεν έχω τίποτα με τους ιάπωνες. Απλή διαπίστωση για το ύψος τους.
VW EOS 2006: "η θεά της αυγής"...