-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Ένταξει ρε παιδιά, καλό χρυσό και το Σκαρλετάκι και το αγαπάμε(flame alert)
... αλλά αν ανοίξει το στόμα ακούγεται σαν τον πρόεδρο των κρεοπολών της Βαρβάκειου ένα πράμα
Τρέχω να καλυφθώ σε κανα πυρηνικό καταφύγιο τώρα
Και λίγο λες...
-
Άσε που περπατάει σαν πάπια
.....Προλαβαίνω να φύγω για τον Πλούτωνα.... -
Kaλά ένα δείτε την κατάταξη του askmen.com με τις 99 πιο ωραίες γυναίκες, θα βάλετε τα γέλια.
5η πιο ωραία η...Μενούνος
(τέλος. Το παρατραβήξαμε )
-
Toν Κώδικα Da Vinci το είδε κανείς;
Γίνεται χάμος με δαύτο...
-
Στις 18/5 Σάββα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Toν Κώδικα Da Vinci το είδε κανείς;Γίνεται χάμος με δαύτο...
τον κατεβαζω, αλλα παει πολυ αργα...
μολις το δω θα γραψω εντυπωσεις
-
Aπ' το μουλάρι Σπύρο;;
-
DC++
-
οκ
-
Μόλις είδα την Αυτοκρατορία των Λύκων. Ενδιαφέρουσα σε όλη τη διάρκειά της, αλλά το τέλος παραήταν 'ευτυχές' και τετριμμένο: όλα καλά, ο καλός νίκησε, κτλ...
-
Ειδα χθες το Sillent Hill..
Εχει πολλα στοιχεια απο το ομωνυμο παιχνιδι,αλλα θα αρεσει μονο στους φανατικους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Toν Κώδικα Da Vinci το είδε κανείς;Γίνεται χάμος με δαύτο...
Στο Ηράκλειο θα το δείξει σε μία απ' τις χειρότερες αίθουσες ever!!! Δεν θέλω να πάω εκεί να το δω, αν και γνωρίζω ότι θα χάσω πολύ σε ποιότητα και αίσθηση αν το δω σε dvd... Αλλά ο χώρος εκεί, προσβάλει την αισθητική μου και έτσι... σπίτι!
Το torrent το δίνει κανείς; Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Στο Ηράκλειο θα το δείξει σε μία απ' τις χειρότερες αίθουσες ever!!! Δεν θέλω να πάω εκεί να το δω, αν και γνωρίζω ότι θα χάσω πολύ σε ποιότητα και αίσθηση αν το δω σε dvd... Αλλά ο χώρος εκεί, προσβάλει την αισθητική μου και έτσι... σπίτι!
Ποια αίθουσα; Η μικρή του Βιτσέντζου;
-
Είδα και γω τις 'Σειρήνες στο Αιγαίο'!
Νταξ! Τίποτα το ιδιαίτερο...Η ώρα πέρασε ευχάριστα, ψιλογέλασα, δεν βαρέθηκα καθόλου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Πολύ καλοί ο φαντάρος-raver και ο Κρητικός.
Για την Τουρκάλα να μην τα ξαναλέμε...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Και ένα νέο που δεν έχει σχέση ακριβώς με τον κινηματογράφο, αλλά άμα το γράψω πουθενά αλλού θα με πάρουν με τις πέτρες...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=253
Εν ολίγοις:
*Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι, που επελέγη από τον οίκο Chanel για να παρουσιάσει το άρωμά του Coco Mademoiselle, ανακηρύχθηκε από τους αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού FHM η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο για το 2006.
Ένα έχω να πω: Ντροπή!
Eμ εγώ (μαζί και ο 'Asimov') σας τα λέγαμε εδώ και 3-4 μήνες περίπου
Τωρα το είδα....
Εγω TRAV δε χαιρομαι που τη βγαλανε πρωτη... Σιχαινομαι να λιμπιζονται αλλοι αντρες το μωρο μου
Παντως για τη Σκαρλετ θα διαφωνησω. Ειχα ξετρελαθει μαζι της στο 'Χαμενοι...'. Οταν παιζει την αθωα παιδουλα (ξερεις, αυτη που χρειαζεται προστασια κλπ. ), τοτε ειναι που γουσταρω τρελα. Αμα κανει την cruel bitch δε γουσταρωΕιδα την Κυριακη το V for Vendetta. Καλή ταινιουλα, λιγακι αφελής (δικαιολογημενα εν μερει, αφου προκειται για διασκευασμενο κομικ). Δε φτανει, επ' ουδενί, (πως θα μπορουσε άλλωστε...) στο υψος του αντιστοιχης θεματολογιας Fight Club, ομως αναμεσα στον οχετο που βγαινει καθε βδομαδα στις αιθουσες θα μπορουσε να θεωρηθει έως και αριστουργημα.... Τη βοηθανε κι οι καλες ερμηνειες των ΒΡΕΤΑΝΩΝ ηθοποιών (τυχαίο; ), αλλά και το απαραίτητο μωρό, η Ναταλι Πορτμαν Συμπερασματικα: περασα καλά δυο ώρες, δεν την ξεχασα με το που βγηκα από το σινεμα, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
(ισως να μ' επηρεασε λίγο αρνητικα και το 'Καντε την επανάστασή σας στα VILLAGE CINEMAS' διαφημιστικό της... Για όνομα... ) -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποια αίθουσα; Η μικρή του Βιτσέντζου;
Μπορεί και εκεί αλλά κυρίως στις καινούριες αίθουσες του Τεχνόπολις. Απάλευτε Νάσο...
-
Έίδα χθες το Kill Bill 2. Πολύ ξενέρωτη σε σχέση με το I. Λίγο αίμα βρε αδελφέ δεν είχε. Στο I το αίμα έρεε άφθονο.
Σοβαρά τώρα, ήταν καλή αλλά δε μου κίνησε το ενδιαφέρον όπως το πρώτο μέρος. Ίσως φταίει το ότι ήξερα το πώς θα είναι επειδή είχα δει το πρώτο. -
Τι καραγκιοζηδες που ειναι αυτοι στα καναλια... Βαζουν στο Μεγκα στις 9 το... ΧΧΧ και στις 1.15 τα ξημερωματα το υπεροχο High fidelity του Φριαρς. Και να θες ν' αγιασεις, δε μπορεις
(για να μην το αδικώ το ΧΧΧ εχει και δυο καλά: γ@μ@τ@ αμαξακια σε τρελα παντιλικια και την Άζια Αρζεντο Ακους TRAV; )
Αυτον τον Βιν Ντιζελ τον πληρωνουνε για να περιφερεται ασκοπως και να μουγκριζει;
-
Ποιος θα δει στις 9 Φριάρς Χρήστο μου;; άκλαφτο θα πάει
-
Κι ομως, δε θα παει ακλαφτο.... Αν δεν το εχεις δει το συνιστω ανεπιφυλακτα. Και συγχρονο ειναι και χαριτωμενο ειναι και βαθος εχει και πλακα εχει και καθολου βαρυ δεν ειναι και τον εαυτο σου στον καθρεφτη σου δειχνει και μουσικη εχει. Ταινιάρα από τις λίγες καιμε ερμηνειες κορυφαιες... Υπαρχει κοινο. Να, εγω κι εσυ το συζηταμε τωρα... Αυτοι οι καραγκιοζηδες δεν το παιρνουνε πρεφα οτι ειμαστε κι εμεις...
(βεβαια υπαρχει κι η Αζια )
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]