-
Τα 3 αγοράκια θα είμαστε; Γουστάρω, πολύ καλό παρεάκι! Έτσι, να τα πούμε λίγο ήσυχα!
-
Ο Μανώλης είναι στο Ρέθυμνο και αν μπορέσει θα έρθει. Για τον Μιχάλη δεν ξέρω σίγουρα. Ελπίζω να έρθουν για να τα πούμε από κοντά μια και την άλλη φορά δεν κατάφερα να έρθω!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ο Μανώλης είναι στο Ρέθυμνο και αν μπορέσει θα έρθει. Για τον Μιχάλη δεν ξέρω σίγουρα. Ελπίζω να έρθουν για να τα πούμε από κοντά μια και την άλλη φορά δεν κατάφερα να έρθω!Τελικά είμασταν 6. Μια χαρά...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Μανώλης είναι στο Ρέθυμνο και αν μπορέσει θα έρθει. Για τον Μιχάλη δεν ξέρω σίγουρα. Ελπίζω να έρθουν για να τα πούμε από κοντά μια και την άλλη φορά δεν κατάφερα να έρθω!
Τελικά είμασταν 6. Μια χαρά...
Αντε, και στην ντουζίνα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά είμασταν 6. Μια χαρά...
Αντε, και στην ντουζίνα!
Μια χαρά ήταν το παρεάκι χτες!
Να δούμε τι θα κανονίσουμε με τα καπελάκια των 4Τ...
Καλό τριήμερο!
-
7 ήμασταν. Και ο Άγγελος έδωσε το παρών έστω και τηλεφωνικώς...
-
Καλά περάσαμε αλλά πάντα ο χρόνος φαίνεται λίγος. Ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να κανονίσουμε εκτός από καφεδάκια και βουτιές ή ότι άλλο μας κάνει γούστο.
-
Σορρυ παιδες που δεν τα καταφερα να ερθω. Καταλαβαινω ομως απο τα λεγομενα σας οτι περασατε μια χαρα και χωρις εμενα!!!
-
Πείτε μέρα ,ώρα και μέρος για να πάμε τη βόλτα που λέγαμε με τα ποδήλατα.
-
Αύριο Τετάρτη το απόγευμα είμαι μέσα ότι ώρα θέλετε. Περιμένω συμμετοχές. Μια και θα δουλεύω το πρωί που μάλλον θα γίνουν οι συνεννοήσεις πάρτε κανένα τηλέφωνο όταν καταλήξετε.
-
Κι εγώ είμαι μέσα, αλλά δεν ξέρω πώς θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί ρε παιδιά! Γιατί εγώ κι ο Παύλος αν έρθουμε με τα ποδήλατα να σας βρούμε, θα είμαστε νεκροί πριν γίνει η συνάντηση!!!
-
Κανονίστε την συνάντηση όπου σας βολεύει καλύτερα. Εγώ έχω κάνει ποια αρκετά χιλιόμετρα και δεν θα είμαι πεθαμένος μέχρι να έρθω. Το ίδιο νομίζω και ο Μιχάλης αν έρθει τελικά.
-
Δεν πάμε με τα αμάξια, να πιούμε κανέναν καφέ;;;
-
Και μετά γκρινιάζεις που πήγες 102 κιλά!!!! Τα αμάξια τέλος!!! Καίνε και ένα σωρό καύσιμο!!!!!! Τέλος υγεία άθληση και οικονομία!!! ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Φυσικά μετά τη διαδρομή μην πας για κοψίδια γιατί θα ανέβει ψηλά η τιμή του «καυσίμου» ανά χιλιόμετρο!!!!
-
Για σήμερα Τετάρτη το βλέπω λίγο δύσκολο. Θέλετε να πάμε αύριο;
Μπορώ να πάρω τη κλούβα και να φορτώσουμε τα ποδήλατα για να πάμε όπου θέλουμε. Πείτε... -
Συμφωνώ κι εγώ, για σήμερα χλωμιάζει όσο περνάει η ώρα! Εγώ μόλις μπήκα σπίτι μετά από 210 χιλιόμετρα σχεδόν συνεχούς οδήγησης σε στροφιλίκια...
Ωραία, αλλά κουραστικά!
Μιλάμε για αύριο!
-
Παιδιά αύριο με τίποτα. Πέρα από τις υποχρεώσεις που έχω και δεν θα έχω καθόλου χρόνο τα πόδια έχουν πιαστεί από τα πολλά και δύσκολα σημερινά χιλιόμετρα. Ας τα αφήσω μια μέρα να ξεκουραστούν. Σκεφτείτε ότι σήμερα ξεπέρασα τα 40 χιλιόμετρα συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής έως το Σκαλάνι!!! Πολύ ανηφόρα λέμε!!!!!
Αν θέλετε για Παρασκευή ευχαρίστως. Πείτε μόνο ώρα και μέρος. -
Παιδιά αύριο με τίποτα. Πέρα από τις υποχρεώσεις που έχω και δεν θα έχω καθόλου χρόνο τα πόδια έχουν πιαστεί από τα πολλά και δύσκολα σημερινά χιλιόμετρα. Ας τα αφήσω μια μέρα να ξεκουραστούν. Σκεφτείτε ότι σήμερα ξεπέρασα τα 40 χιλιόμετρα συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής έως το Σκαλάνι!!! Πολύ ανηφόρα λέμε!!!!!
Αν θέλετε για Παρασκευή ευχαρίστως. Πείτε μόνο ώρα και μέρος.Καλα ρε Μανο εκανες τοσο κοπο και δεν ηρθες σπιτι;
Εγω παντως σε ειδα το μεσημερακι κοντα στα φαναρια του 'κοτονεον' μετα συζυγου και τεκνων να προσπαθειτε να μπητε στο αμαξι. Σου κορναρα βεβαια αλλα εισουν πολυ απασχολημενος με το να τακτοποιεις κατι στο πισω καθισμα, μαλλον τα...τεκνα.
-
Βρε Μανώλη δεν μπήκα στο χωριό, απλά έφτασα μέχρι τα φανάρια και πήγα κατόπιν δεξιά για Αγία Ειρήνη και μετά Κνωσού. Εξάλλου η εμφάνιση μου μετά από τόσο πετάλι σε ανηφόρα (σχεδόν μισή ώρα ανηφόρα και 6 χιλιόμετρα) δεν ήταν ότι καλύτερο για επίσκεψη.
Δεν βλέπω όμως κανένα να ενδιαφέρεται για αύριο Παρασκευή. Τι λέτε θα βρεθούμε; Από ότι δείχνει φτιάχνει και ο καιρός και θα είναι ωραία για εξοχή. -
Βρε Μανώλη δεν μπήκα στο χωριό, απλά έφτασα μέχρι τα φανάρια και πήγα κατόπιν δεξιά για Αγία Ειρήνη και μετά Κνωσού. Εξάλλου η εμφάνιση μου μετά από τόσο πετάλι σε ανηφόρα (σχεδόν μισή ώρα ανηφόρα και 6 χιλιόμετρα) δεν ήταν ότι καλύτερο για επίσκεψη.
Δεν βλέπω όμως κανένα να ενδιαφέρεται για αύριο Παρασκευή. Τι λέτε θα βρεθούμε; Από ότι δείχνει φτιάχνει και ο καιρός και θα είναι ωραία για εξοχή.Ο καιρός ήταν χάλια τελικά και έτσι διάθεση για βόλτα δεν υπήρχε ούτε για πλάκα! Θα δούμε από βδομάδα τι θα μας πει ο καιρός και βλέπουμε για τη βόλτα μας!
Καλό Σαββατοκύριακο!
(Μάνο, κάτι λέγαμε για έναν σκληρό δίσκο βρε, τι έγινε; Δεν σε ενδιαφέρει πλέον; )
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο