-
A βρε Funis
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
A βρε FunisΠοια Φούνις ρε? Η φούνις ήταν το δικό μου ESP
-
Γραψε λαθος Κρουση...
-
Άστα να πάνε φίλε. Αυτά τα μη-απενεργοποιούμενα συστήματα είναι μεγάλος μπελάς...
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άστα να πάνε φίλε. Αυτά τα μη-απενεργοποιούμενα συστήματα είναι μεγάλος μπελάς...Συνεχίζεις έτσι?? Θες να κανουμε μια συμφωνία? Την άλλη φορά που θα πάμε εκδρομή θα οδηγήσω εγω και θα είσαι εσύ συνοδηγός! Να δουμε τότε ποιος είναι το απενεργοποιουμενο ESP κύριε έξυπνε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Άστα να πάνε φίλε. Αυτά τα μη-απενεργοποιούμενα συστήματα είναι μεγάλος μπελάς...
Συνεχίζεις έτσι?? Θες να κανουμε μια συμφωνία? Την άλλη φορά που θα πάμε εκδρομή θα οδηγήσω εγω και θα είσαι εσύ συνοδηγός! Να δουμε τότε ποιος είναι το απενεργοποιουμενο ESP κύριε έξυπνε!
Αν γίνει αυτό , βλέπω τον Σπύρο να μεταμορφώνεται σε ιμομπιλάιζερ ..
-
Έχω μπερδευτεί! Υπάρχει κάποιο trackday αυτές τις μέρες?
Αν ναι ποιος το διοργανώνει και ποιος δικαιούται να έρθει και τι αυτοκίνητο πρέπει να έχει και ποια μέρα είναι και τι ώρα αρχίζει κλπ??
Ευχαριστώ.(**charmak66 **αν πάω θα έρθεις μαζί μου, με το αριστουργηματικό μου προσθιοκίνητο, από αυτά για πραγματικούς οδηγούς και όχι από αυτά τα ψευτοσπόρ που έχουν ESP!)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αν γίνει αυτό , βλέπω τον Σπύρο να μεταμορφώνεται σε ιμομπιλάιζερ ..
-
Γελάτε γελάτε.. Κάποια στιγμή θα έρθει κι η Θεία Δίκη!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
...Μην μπεις και κανεις 10 γυρους σερι,γιατι θα εχεις προβλημα μετα...Τι πρόβλημα μπορεί να έχει?
-
Φρένα και λάστιχα, κυρίως. 4-5 γύροι είναι μια χαρά. Όταν λέμε δεν κάνει παραπάνω, εννοούμε δεν κάνει σερί. Αν κάνεις ένα μικρό διάλλειμα να κρυώσουν φρένα και λάστιχα και ξαναμπεις, δεν έχεις πρόβλημα.
-
Την προσεχή Κυριακή πάντως η πίστα θα είναι ανοιχτή για το κοινό
-
...και αυτο το Σαββατο, θα μπορεσετε να θαυμασετε τον κο opterio να κενταει στην πιστα με το mx5 του...
-
Ναι, μη χάσετε!! Μιλάμε για εκολαπτόμενο Schumacher
-
Εκτος Κυριακης που θα μαζευεται λογικα και αρκετος κοσμος, αν θελει καποιος να παει καθημερινη που ειναι πιο ηρεμα , τι πρεπει να κανει;
-
Να επικοινωνήσει με την πίστα κάποια προηγούμενη μέρα για να ξέρει αν είναι ελεύθερη
-
Φοράμε και κράνος;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Φοράμε και κράνος;Απαραίτητα! Αν δεν έχεις, έχει στην πίστα.
-
Τελικά ποιοί θα πάτε και πότε, αυτό το ΣΚ;
Παμε Μεγαρα;