-
Ευχαριστώ Γιώργο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, αν το ξέρετε αυτό....Ο φούρνος της ηλ. κουζίνας μου (εντοιχιζόμενη κεραμική NEFF) έπαθε πλάκα (η κεραμική εστία δουλεύει). Τη βάζω σε λειτουργία αλλά μετά από περίπου μισό λεπτό και ενώ δεν έχει θερμανθεί καθόλου η αντίσταση κλείνει και πετάει το εξής (εγκάθετο ) μήνυμα: bEr ή κάτι τέτοιο (δείτε φωτό παρακάτω).
Τί έπαθε;manual δεν έχει Μάνο? RTFM
Αν δε βρεις τπτ κάντου κανα reset, δοκίμασε να πατάς πολλά κουμπιά ταυτόχρονα -
Το έφαγα το RTFM, δοκίμασα συνδυασμούς πλήκτρων, κατέβασα τον διακόπτη της κουζίνας από τον πίνακα για λίγη και για πολλή ώρα, έκανα reset, έριξα δυο σφαλιάρες και στο τέλος έμεινα νηστικός.
Άλλες ιδέες; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το έφαγα το RTFM, δοκίμασα συνδυασμούς πλήκτρων, κατέβασα τον διακόπτη της κουζίνας από τον πίνακα για λίγη και για πολλή ώρα, έκανα reset, έριξα δυο σφαλιάρες **και στο τέλος έμεινα νηστικός.
Άλλες ιδέες;**
Παρηγγειλε πιτσα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νέα ερώτηση. (Για τα πλακάκια θα σας πω..μόλις τα τοποθετήσω!)Θέλω να αγοράσω χλοοκοπτικό. Οχι χλοοκοπτική μηχανή, αλλά αυτό το μηχάνημα που χρησιμοποιεί πετονιά ή λάμες πλαστικές.
Εχει κανείς εμπειρία?
Βενζίνης ή ηλεκτρικό?Η επιφάνεια που θα κουρεύω είναι περίπου 1/3 στρέμματος.
Εχω εγω ενα τετοιο με μεσινεζα (πλαστικη πετονια 1.8mm) με διχρονο κινητηρα εδω και 10 χρονια.Ειναι σπαστό,ενα κομματι η μηχανη και 1 μετρο κονταρι και το αλλο κομματι εχει το υπολοιπο κονταρι με την μεσινεζα.Βολευει πολυ οταν χρειαζεται να το μεταφερεις.Εχω καθαρισει με αυτο απειρα στρεμματα με αμπελι και ελιες.Θελει προσοχη να μην βρει η πετονια πανω σε πετρες ή σιδερα και κοπει ή τα πεταξει πανω σου.Οπωσδηποτε πρεπει να φορας μασκα γιατι πεταει με δυναμη κομματια φυτων ή πετραδακια.Προσοχη επισης σε σχοινια και καλωδια που τυλιγονται και μπορουν να κανουν ζημια.
Ενα ηλεκτρικο μικρο που ειχα δεν ηταν καθολου βολικο,και μονο που πρεπει να τραβας καλωδιο φτανει. -
Σε παρακαλώ, απαγορεύονται οι διαφημιστικές δημοσιεύσεις [kouk]
-
`Αντε πάλιιιιιιι
-
Πες τίποτα για το πρόβλημά μου βρε μάστορα γιατί θα πήξω στο φαΐ κατσαρόλας.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Θέλω να αγοράσω χλοοκοπτικό...Έχω ηλεκτρικό Bosch εδώ και τρία χρόνια, με πετονιά, και το πήρα 45-50
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πες τίποτα για το πρόβλημά μου βρε μάστορα γιατί θα πήξω στο φαΐ κατσαρόλας.Εαν το μανουαλ δεν γραφει τιποτα μαλλον θα ειναι καποιος κωδικος σφάλματος (BEr Εr=error) για τους τεχνικους της Neff. Δοκιμασε παλι να αφήσεις το φουρνο εκτος ρευματος για αρκετή ώρα (κατεβασε την ασφαλεια για 8-10 ώρες) . Νομιζω οτι μετα απο ολα αυτά θα πρεπει να καλέσεις το Service
Ενδεχομένως ειναι πρόβλημα με την αντισταση του φούρνου ή με την τροφοδοσια του
-
Αυτό φαντάστηκα κι εγώ. Το άφησα μια ολόκληρη νύχτα εκτός ρεύματος χωρίς αποτέλεσμα. Θα λύσω το εσωτερικό (γίνεται εύκολα για καθάρισμα) και θα το ξανασυνδέσω μπας και διορθωθεί καμιά κακή επαφή εξαιτίας βρωμιάς.
-
[quote='kouk']Γιώργο έλεγα να δώσω καμιά 300
-
[quote='ililias'][quote='kouk']Γιώργο έλεγα να δώσω καμιά 300
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δίχρονο; ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
Το μεγαλο βενζινοκινητο που εχεις, διχρονο δεν ειναι???
Τα τετραχρονα τωρα βγηκαν.....Ναι, 2χρονο και ΠΟΛΥ δυνατό. Αλλά και τη συντήρησή του τη θέλει και να μη μένει πολύ καιρό αδούλευτο και να μη μένει βενζινόλαδο στο δοχείο θέλει ...
Στο στρατό, έφαγα μια εβδομάδα μέσα σε μια αποθήκη μέχρι να καταφέρω να μοντάρω 5 2χρονα να δουλεύουν, από τα περίπου 15 που υπήρχαν πεταμένα. Κι όλα ήσαν άχρηστα, από πλημμελή συντήρηση...
Το ηλεκτρικό, κυριολεκτικά, το κρεμάς όταν τελειώσεις, το ξαναπαίρνεις ένα χρόνο μετά, το βάζεις στην πρίζα και ...Βρούμ, βρούμ, κόβεις.
Όχι για 1/3ο, και 1 στρέμμα να είχε πάλι το βενζινοκίνητο δεν πρέπει να το σκέπτεται, νομίζω. Αν είχε, όμως, 3 - 4 ++ στρέμματα να κρατάει καθαρά, το βενζινοκίνητο θα ήταν μονόδρομος...
Edit
Ξέχασα το σπουδαιότερο: Αν δανείσεις το βενζινοκίνητο, ποτέ δεν ξέρεις πως θα το πάρεις πίσω. Το ηλεκτρικό, όμως, το δανείζεις άφοβα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Edit
Ξέχασα το σπουδαιότερο: Αν δανείσεις το βενζινοκίνητο, ποτέ δεν ξέρεις πως θα το πάρεις πίσω. Το ηλεκτρικό, όμως, το δανείζεις άφοβα.Ωραία! Πρέπει να ακούμε τον Ηλία με την εμπειρία του.
Νίκο πάρε ηλεκτρικό! -
Τώρα ξέρω γιατί το δίχρονο ενός γνωστού μου δούλεψε μια χρονιά και τώρα δεν δουλεύει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πρέπει να ακούμε τον Ηλία...Ορίστε, τι άλλο θέτε, δλδ;
Το 'πε κι ο γιατρός.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Edit
Ξέχασα το σπουδαιότερο: Αν δανείσεις το βενζινοκίνητο, ποτέ δεν ξέρεις πως θα το πάρεις πίσω. Το ηλεκτρικό, όμως, το δανείζεις άφοβα.Ωραία! Πρέπει να ακούμε τον Ηλία με την εμπειρία του.
Νίκο πάρε ηλεκτρικό!ΟΚ!
-
Τα εργαλεια το αυτοκινητο και η γυναικα δεν δανειζονται.Οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα.
-
Νίκο αν το θέλεις μόνο για γρασίδι και μικρά χόρτα πάρε ηλεκτρικό αλλά πάντα με προφύλαξη και όχι χρήση σε ποτισμένα μέρη!!! Η ιδανική λύση είναι το βενζινοκίνητο. Τα δίχρονα είναι πολύ καλά αλλά έχουν ένα μικρό μυστικό για να δουλεύουν απροβλημάτιστα μετά από μήνες αποθήκευσης. Όταν τελειώσεις τη δουλειά σου αφαιρείς τη βενζίνα και το αφήνεις να δουλέψει έως ότου σβήσει μόνο καίγοντας και τις τελευταίες αναθυμιάσεις. Έτσι δεν μένουν κατάλοιπα που θα τυραννήσουν όταν θέλεις να το ξανά βάλεις μπροστά μετά από καιρό. Αυτό το κόλπο χρειάζεται σε όλα τα δίχρονα από ελαιοραβδιστικά έως ότι μπορείς να φανταστείς. Άντε και καλή αγορά.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ