-
Ο επονομαζομενος Κωλοσουρτης ειναι ο Αχλαδοκαμπος,μερος του οποιας διαδρομης ηταν και η αναβαση(παλαιοτερα),και το ραλλυ σπριντ 2005 Τριπολης.
Απο εκει περασατε?Η απλα εκανες λαθος στην ονομασια? -
Εγώ εκείνη την ώρα πήγαινα προς Καλαμάτα. Αλλά δεν θυμάμαι καμία Κορβέτα. Τέλος πάντων.
Μέτρησα 1 ώρα και 50 λεπτά από το ύψος του Νοσοκομείου της Καλαμάτας(έξοδος πόλης) μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών.
Δεν πήγαινα του σκοτωμού πάντως. Δηλ. δεν ξεπέρασα τα 190 χιλιόμετρα ακόμα και στο ανοιχτό κομμάτι της εθνικής. Απλά πήγαινα με ρυθμό και ''τελίωσα'' γρήγορα το πρώτο κομμάτι->Καλαμάτα-Τρίπολη(45-50) λεπτά. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ο επονομαζομενος Κωλοσουρτης ειναι ο Αχλαδοκαμπος,μερος του οποιας διαδρομης ηταν και η αναβαση(παλαιοτερα),και το ραλλυ σπριντ 2005 Τριπολης.
Απο εκει περασατε?Η απλα εκανες λαθος στην ονομασια?Δε βαριέσαι...Και το κομμάτι Καλαμάτα-Τρίπολη, κωλοσούρτης είναι
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ο επονομαζομενος Κωλοσουρτης ειναι ο Αχλαδοκαμπος,μερος του οποιας διαδρομης ηταν και η αναβαση(παλαιοτερα),και το ραλλυ σπριντ 2005 Τριπολης.Αααααλλα κόλπα αυτά
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Καλαμάτα-Σπάρτη μέσω Ταϋγέτου.
Ε ρε μάνα μου!!! Αυτή κι αν είναι διαδρομή.
Επίσης Καλάβρυτα-Λουσοί-Αροανία-Παός-Τριπόταμα-Λαμπεία. Εχει και γκρεμίλες.
Τρόπαια-Δημητσάνα. Ποίημα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλαμάτα-Σπάρτη μέσω Ταϋγέτου.
Ε ρε μάνα μου!!! Αυτή κι αν είναι διαδρομή
Κορσική σκέτη!
-
Ήμουν πολύ κουρασμένος...είναι μεταβατική η περίοδος και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ύπνος μου δεν ξεπερνά τις 4 ώρες ημερησίως..
'Που θα πάει αυτή η δουλειά...δεν γίνεται..'
Το σκεφτόμουν ενώ ανέβαινα την Κηφησίας.O Μichael Jackson μου τραγούδαγε 'Don't stop 'til you get enough' και εγώ από μέσα μου έλεγα πως νιώθω ήδη εξουθενωμένος από αυτό τον αγώνα.
Τη σκυτάλη στο ύψος του Υγεία παραλαμβάνουν οι Chemical Brothers με το 'Αir',πράγματι,τι ωραίος που είναι ο αέρας τη νύχτα!
Οροφή,παράθυρα ορθάνοιχτα και δροσιά να με κρατάει ξύπνιο.Ευτυχώς έχει ροή η κίνηση...δεν μπορείς να πεις...πάμε με 70 χλμ...
..Ωπ!εδώ θα μπορούσα να στρίψω για να πάω σπίτι μου...δεν πειράζει,άσε θα πάω από το επόμενο,άλλωστε μου αρέσει πολύ να την οδηγώ τη Γερμανίδα μου!
Τέλος πάντων πάμε και βλέπουμε..
Ύψος Αμαρουσσίου και ο Ryan Adams φωνάζει 'So Alive'..είμαι άραγε?
'Θεέ μου,έχω συντονίσει τη σκέψη μου με τη μουσική!',σκέφτομαι..Τέλος....έφυγα,έχω πολύ καιρό να πάω
Προπελίτσα βουρ για Γερμανικό Νεκροταφείο και Διόνυσο!
Έστριψα,έκλεισα μουσική,κατέβασα ταχύτητα και ξεκίνησα...μόλις αφήσαμε τα σπίτια πίσω μας η προπελίτσα άρχισε να στριγκλίζει με τη βραχνή φωνή της στις 4500-6500 σ.α.λ...καημένη,δεν έχεις ωραία φωνή,αλλά σου υπόσχομαι να τη φτιάξω σύντομα!Κλειστή αριστερή 2ας,με 80χλμ.διόρθωση,κλειστή δεξιά,ντριφτ με λιγότερα, ίσιωμα και πάμε στην ευθεία με τρίτη 120+,φρένα για την επόμενη,αυτή τη φορά πιο στρωτά η μούρη βιδωμένη στην άσφαλτο και οι στροφές να διαδέχονται η μία την άλλη...
Τί ωραίο τιμόνι,και τα φρένα σου είναι άψογα,ας φοράς παππούτσια για πέταμα στην κυριολεξία..θα το διορθώσω και αυτό!
Φτάνω στη διασταύρωση για Πεντέλη,φρένα,πρώτη και γύρισμα της ουράς,γκάζι και φύγαμεΟ ρυθμός σιγά-σιγά κατεβαίνει φτάνω στο πλάτωμα που τα ζευγαράκια κάνουν πραγματικότητα τις φαντασιώσεις τους,φρενάρω,παρκάρω,βγαίνω με τα πόδια να τρέμουν ελαφρά και χαζεύω τα φώτα της πόλης..
Σε άφησα και εσένα προπελίτσα με τα φώτα ανοιχτά!Στρίβω τσιγάρο,από τα κομμένα είναι αυτό,και σκέφτομαι ήδη πιο χαλαρά...
Δεν ήταν η ταχύτερη βόλτα που έχω κάνει,προπελίτσα,αλλά σίγουρα θα βελτιωθούμε και οι δύο,γιατί είσαι πολύ ευχάριστη παρέα...Νομίζω ότι θα σε αγαπήσω και εσένα,όπως αγάπησα πολύ το Φιατάκι μου...ας είσαι Βόρεια,κρύβεις μέσα σου ψυχή!
-
Τι σχολιάσω ο καημένος;
Πάντα τέτοια, γιατρέ μου!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...Νομίζω ότι θα σε αγαπήσω και εσένα,όπως αγάπησα πολύ το Φιατάκι μου...ας είσαι Βόρεια,κρύβεις μέσα σου ψυχή!Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια μοίρα, σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ...!
Υποψηφιότητα για best post του 2006 παρακαλώ!!
-
Γεια σου γιατρέ !!!
-
Να τη χαίρεσαι πάντα έτσι την γερμανιδούλα σου συνάδελφε
-
Χαίρε γιατρούλη!!!
-
Μεστή έκφραση και συναισθηματική. Ωραίος!
Τι εστί Προπελίτσα; -
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Τι εστί Προπελίτσα;BMW, απο το σημα της (λεω εγω... )
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Τι εστί Προπελίτσα;BMW, απο το σημα της (λεω εγω... )
Ακριβώς!
-
Μπράβο Nick!
Δύο πράγματα θα ρωτήσω:
α) τι χρώμα είναι
β) παίρνει μπρος κανονικά ανεξαρτήτως θερμοκρασίας περιβάλλοντος? -
Χμμμ...
Αν θυμάστε εκείνον το φίλο μου το Φώτη, που είχε ένα μπλε 8άρι...
Ε, το έδωσε κι έχει βάλει μπρος να πάρει κι αυτός προπελίτσα. Κι όχι όποια να'ναι... Τη Ζ4 Μ coupe....
Θα πέσει πολλή παρεκτροπή εκ της ευθείας, μιλάμεεε... -
???????????????????????
τη παλιοκουφαλα...το ειχε απωθημενο χρονια το M . . . .
-
Όντως... Του'χε κολλήσει από τον άλλο το φίλο του με το Μ3. Άλλο χερόνι και κείνος... Είχαμε τσουλήσει ένα βράδυ...
-
εγω του τα ελεγα χρονια του φωτη...
ακομα θυμαμαι ενα βραδυ το μ3 εμπρος και το φωτη πισω στα λιμανακια.
με το μ να ειναι συνεχεια καθετα με 150++++++καλο και αγιο το εβο αλλα οι ταχυτητες που σηκωνει ειναι εξωπραγματικες και γινεται κινδυνος θανατος για τους δημοσιους δρομους.
ενω ενα καλο πισωκινητο το χαιρεσαι και με πιο λιγα χλμ.παντως το ζ4μ δε μου αρεσει καθολου.
υ.γ . αυτο το παλικαρι με το μ3 καλα να ειναι, αλλα καλα δεν ειναι
Η στροφή μου άδεια