-
http://www.parkers.co.uk/choosing/carre ... r%20detail
τελικά το σιτε του φίλου barabakos είναι πολύ καλό
http://www.parkers.co.uk/choosing/carre ... 20exterior
-
και τέλος, ψάξε να βρεις το βιντεάκι με το test drive από την Αγγλική εκπομπή 5th gear. Κυκλοφορεί
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Το παράξενο είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις
Στους 4 τροχους εχουν μετρήσει νορμάλ θόρυβο αλλά τον αναφέρουν?
Δειτε την σελίδα με τις μετρήσεις
Πως το εξηγείτε αυτό?Παντως στο ιδιο τευχος των 4Τ εγω βλεπω οτι με 3η και 80km/h για το 5Θ Civic εχουν μετρησει 75db ενω για το Golf GT 72db.
Υποψην οτι 3db δεν ειναι και μικρη διαφορα.
Ομοια με 5η και 140km/h 78db για το Civic, 76 για το Golf.
Μονο στα 120 με 4η το Civic ειναι 1db πιο αθορυβο.
Αρα δε βλεπω τιποτα ανεξηγητο.Το γεγονος οτι ολα σχεδον τα reviews αναφερουν το θορυβο ως προβλημα του Civic δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Περισσοτερα μετα απο ενα τεστ drive ομως.και μέγιστο θόρυβο τον ίδιο έτσι?????
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στο θέμα του ήχου και μόνωσης ....διαφορετικά το αντιμετωπίζετε εσείς που είστε νέοι και διαφορετικά ένας οικογενειάρχης. Υπάρχουν 2 κλίμακες στην ανοχή...
Σαν να μου λες οτι γερασα πριν την ωρα μου... Εγω δεν ξερω... ποτε δεν ειχα βιτσια να ακουω θορυβους κυλισης, αεροδυναμικους, αναρτησεων, τριγμων η μηχανης.... και εννοω κατι παραπανω απο τα ανεκτα επιπεδα. Γιατρε μου ειμαι καλα?
Παντως πετυχα χτες στο Πανοραμα ενα Civic 5D.... αν μη τι αλλο τραβηξε την προσοχη μου αμεσα. Ομορφο....
λόγω του αεροπλάνου μάλλον συνήθισες
-
Τελικα ρε παιδια η οροφη ανοιγει ή οχι?
-
ΟΧΙ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το παράξενο είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις
Στους 4 τροχους εχουν μετρήσει νορμάλ θόρυβο αλλά τον αναφέρουν?
Δειτε την σελίδα με τις μετρήσεις
Πως το εξηγείτε αυτό?Παντως στο ιδιο τευχος των 4Τ εγω βλεπω οτι με 3η και 80km/h για το 5Θ Civic εχουν μετρησει 75db ενω για το Golf GT 72db.
Υποψην οτι 3db δεν ειναι και μικρη διαφορα.
Ομοια με 5η και 140km/h 78db για το Civic, 76 για το Golf.
Μονο στα 120 με 4η το Civic ειναι 1db πιο αθορυβο.
Αρα δε βλεπω τιποτα ανεξηγητο.Το γεγονος οτι ολα σχεδον τα reviews αναφερουν το θορυβο ως προβλημα του Civic δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Περισσοτερα μετα απο ενα τεστ drive ομως.και μέγιστο θόρυβο τον ίδιο έτσι?????
Δε θυμαμαι και δεν το εχω μπροστα μου. Το βραδυ μπορω να σου πω.
-
θυμαμαι εγω ότι στο μεγιστο δεν είχαν διαφορά γι αυτό και αναρωτιέμαι
Τα ζαντικά φταίνε στο πεντάθυρο (17 αντι για 16)
Αμα θελεις ζαντικό τότε εχεις περισσότερο θόρυβο
-
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ 4 ΤΡΟΧΩΝ!!!!
4 κάμψεις τιμωρία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ 4 ΤΡΟΧΩΝ!!!!
4 κάμψεις τιμωρία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κακία -
Κάποιος φίλος είχε ρωτήσει για αισθητήρες παρκαρίσματος. Ρώτησα και μου είπαν πως μπαίνουν με 200 περίπου
-
το είδα και εγω μία μερα που πηγα σε ένα μαγαζί, Ειναι γενικά από τα δωρα που παίζουν. Αλλα αν το εχεις παραγγείλει πρεπει να το πεις τωρα.... (πριν δώσεις λεφτά). Μετα μπορεί να σου κάνουν τον Αλέκο
-
Παιδιά για πείτε παραπάνω σχετικά με τους αισθητήρες, γιατί πιστεύω για το συγκεκριμένο αμάξι μάλλον χρειάζονται παραπάνω (εγώ μάλλον τους θέλω, δώρο ή όχι...)... Σε ποια φάση μπαίνουν αυτοί στο αυτοκίνητο?
Εγώ έχω κάνει ήδη την παραγγελία αλλά δεν έχω πληρώσει ακόμα τίποτα. Όταν έκανα την παραγγελία δεν είχα ακούσει τίποτα για αισθητήρες, και δεν έκανα καμια νύξη για δώρο (ούτε απο μέρους τους έγινε). Τι να κάνω?
-
Οι αισθητήρες δεν μπαίνουν στην αγγλία, συνήθως τους βάζει ο ντήλερ που πουλάει το αμάξι. Μου ειπανε και μένα να μου βάλουν θυμάμαι.
Γενικά δωρα κάνουν όταν ο πελάτης τσινάει λίγο, λογικό δεν είναι?
Αμα μπήκες εσύ στο μαγαζί και είπες ΠΑΡΕ 24000 χιλιάρικα και δε ρώτησες τι καλυτερο μπορουμε να κάνουμε, τι θέλεις να σου πει ο πωλητής...? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οι αισθητήρες δεν μπαίνουν στην αγγλία, συνήθως τους βάζει ο ντήλερ που πουλάει το αμάξι. Μου ειπανε και μένα να μου βάλουν θυμάμαι.Δεν μπορει να γινει παραγγελια να μπουν εργοστασιακοι απο Αγγλια? Εισαι σιγουρος?
Αμα μπήκες εσύ στο μαγαζί και είπες ΠΑΡΕ 24000 χιλιάρικα και δε ρώτησες τι καλυτερο μπορουμε να κάνουμε, τι θέλεις να σου πει ο πωλητής...? -
Καλώς, θα δω πως θα χειριστώ την κατάσταση. Thanx for the info!
-
Αισθητήρες μπαίνουν από τον dealer. Υπάρχουν δύο τύπων
α) Μπαίνουν στο χώρο της πινακίδας 2 αισθητήρες. Κόστος 140 ευρω + εργασία
β) Μπαίνουν στον προφυλακτήρα (ανοιγουν τρυπες) 4 αισθητηρες. Κόστος 180 ευρω + εργασίακαι δυστυχώς είναι μαύροι ανεξάρτητα από το χρώμα του αμαξώματος
Παρεπιπτόντως: Sport με γυαλινη οροφή, Galaxy Gray -> τον Οκτώβριο
-
Οι αισθητήρες δεν μπαίνουν στην αγγλία, συνήθως τους βάζει ο ντήλερ που πουλάει το αμάξι. Μου ειπανε και μένα να μου βάλουν θυμάμαι.
Δεν μπορει να γινει παραγγελια να μπουν εργοστασιακοι απο Αγγλια? Εισαι σιγουρος?
Αμα μπήκες εσύ στο μαγαζί και είπες ΠΑΡΕ 24000 χιλιάρικα και δε ρώτησες τι καλυτερο μπορουμε να κάνουμε, τι θέλεις να σου πει ο πωλητής...?καλά ότι θέλουμε παραγγέλνουμε... αλλά τι πειράζει να μπουν εδώ? Θα φαίνονται εννοεις μάλλον... Ε καλά δίκιο έχεις αλλα και το κόστος στην αγγλία δε το ξέρω. Εγω μόλις μου είπαν για αισθητήρες στο ΤΑΠΕΡ , είπα θα γελάει ο κόσμος.... που θα με βλέπει.. Δε το πάνε με τίποτα... Καλυτερα να κατεβάζω τη γυναίκα μου να φωνάζει ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΟΠΑ ΟΠΑ
παρα να βάλω αισθητήρες!!!!! σε spor αλητικο αυτοκίνητο.... -
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Παρεπιπτόντως: Sport με γυαλινη οροφή, Galaxy Gray -> τον Οκτώβριο
ΟΚΤΩΒΡΙΟ? 6 μηνες παραδοση δηλαδη?? Δεν παμε καλα...
Λοιπον ειδα ενα πριν απο λιγο. Ωραιο ειναι.
Αλλα ρε παιδια μηπως το μοντελο λεγεται CivicΣ?
Η ειναι ειδικη εκδοση για την Ελλαδα αυτη?
Ηonda Civic 2005