Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Επειδή αυτη την εβδομάδα πήρα τιμές, το A3 ambition που έχει ίδιο εξοπλισμό με το 1.6FSi Sportline έχει 26800. Τωρα αν συγκρίνεις το Sportline με το γυμνό Α3 χωρίς κλιματισμο, σπορ καθίσματα, ραδιο-cd, τάσια κτλπ ναι ισως να έχει 3500 διαφορα.
Αλλα αυτό μόνο με ποδήλατο μπορείς να το συγκρίνεις.Δεν εχω κατι με την Audi και καλα κάνει και τα δίνει τόσο ακριβα αφου υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον, και φυσικά η δύναμη που έχει για μερικούς είναι μια χαρά (ισως και εγω να μην είχα πρόβλημα αφου κινούμαι συνέχεια μες την κίνηση και με ενδιαφερει αρκετα η ποιότητα του εσωτερικού).
Είμαι ανάμεσα στο Golf GT και στο A3 1.6FSi, και μου είναι δύσκολο να διαλέξω, το εσωτερικό του A3 είναι παααρα πολυ ωραιο. Αν δεν είχε βγεί το Golf θα έπαιρνα το Audi με κλειστά τα μάτια τώρα ομως με βάζει σε σκέψεις. Αλήθεια πως πάει ρε παιδιά το A3 είναι εντελώς ψόφιο;
Φιλε mezzanine η διαφορα επιδοσεων μεταξυ των αυτοκινητων που αναφερεις (GT-A3 1.6) ειναι χαοτικη...Βεβαια και η ποιοτητα του εσωτερικου του Α3 ειναι σαφως ανωτερη του Golf.
Απο την αλλη αν κινεισαι μονιμως μεσα στην πολη δεν σου χρειαζεται τοση παραπανω δυναμη οποτε ισως το Α3 να σου ειναι επαρκες.
Οταν ομως βρεθεις σε ανοιχτο δρομο ή σε μια ορεινη επαρχιακη διαδρομη θα εκτιμησεις ΠΟΛΥ την παραπανω δυναμη του GΤ, ειδικα αν εισαι και λιγακι 'ανησυχος'...
Παντως μεταξυ των 2 εγω θα διαλεγα το GT με κλειστα ματια.