-
Η προσωπική μου άποψη για τέτοια αυτοκίνητα είναι πως δε κοιτάμε τη κατανάλωση. Όλα τα χόμπι είναι ακριβά και τα πληρώνουμε. Το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η κατανάλωση.
Σκοπός είναι η οδήγηση και η απόλαυση. Αν τα καταφέρουμε και το συνδυάσουμε, με χαμηλή κατανάλωση, είναι θετικό αλλά δύσκολο.
Στη Delta HF που είχα το 87 δε προλάβαινα να βάζω βενζίνη και να πηγαίνω στο μηχανικό. Ήταν όμως ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ στην εποχή της -
Η προσωπική μου άποψη για τέτοια αυτοκίνητα είναι πως δε κοιτάμε τη κατανάλωση. Όλα τα χόμπι είναι ακριβά και τα πληρώνουμε. Το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί είναι η κατανάλωση.
Σκοπός είναι η οδήγηση και η απόλαυση. Αν τα καταφέρουμε και το συνδυάσουμε, με χαμηλή κατανάλωση, είναι θετικό αλλά δύσκολο.
Στη Delta HF που είχα το 87 δε προλάβαινα να βάζω βενζίνη και να πηγαίνω στο μηχανικό. Ήταν όμως ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ στην εποχή της -
Απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα και οπως καταλαβες, αυτα που μετρας και με τον τροπο που τα μετρας δεν μπορει να βγει συμπερασμα. Αμφιβαλλεις ακομη?
Οπως προφανως δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο ενα test drive γιατι το αμαξι εχει περασει απο 100 χερια και προφανως κανενας δεν το οδηγησε οικονομικα, εκτος και αν μιλαμε για το Aygo....
Ο μονος τροπος για να δει κανεις ποσο καιει ενα αυτοκινητο (συγκριτικα με αυτο που ηδη εχει ας πουμε), ειναι να το οδηγησει για σημαντικο αριθμο χλμ στις διαδρομες που κανει με το δικο του αυτοκινητο και να δει τις διαφορες.
-
εγω φίλε κάνω τεστ ντριβε μία μέρα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω φίλε κάνω τεστ ντριβε μία μέρα.Πως το καταφερνεις αυτο?
Μονο στη Subaru μου εδωσαν αμαξι για 4 ωρες περιπου. -
και αυτο τι αναιρει απο αυτα που ειπα εγω παραπανω?
δεν μπορεις να μετρησεις καταναλωση με τον τροπο που λες! Το πιο απλο και προφανες ειναι οτι το ενα κοντερ λεει 120 και πας με 118 και το αλλο λεει 120 και πας με 112! Τι συζηταμε τωρα?
οι συνθηκες πρεπει να ειναι ιδιες! και παλι μονο συγκριτικα αποτελεσματα μπορεις να εχεις!
-
Οταν μετράμε κάτι με τον ίδιο τρόπο σε διάφορα αυτοκίνητα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι΄κάποιο αμάξι μπορεί να καίει λιγότερο ή περισσότερο από κάποιο άλλο.
Οταν κάνω 100 χλμ και είμαι στην εθνική οδό βλέπω μία κατανάλωση 7λτ. τι θεωρώ ΠΕΡΙΠΟΥ σωστή... Εντάξει είναι προφανές ότι η μέθοδος σου είναι σωστήΒόλτα κάνουμε δε ψάχνουμε την επαρκή και αμερόληπτη εκτιμήτρια των μετρήσεων
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
εγω φίλε κάνω τεστ ντριβε μία μέρα.
Πως το καταφερνεις αυτο?
Μονο στη Subaru μου εδωσαν αμαξι για 4 ωρες περιπου.Βαζω βίσμα
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Kalispera,
eimai kainourgios sto forum. (...). Arxika na systi8w. Onomazomai (as poume) jannis kai ta telautaia 2 xronia ergazomai sthn ereuna tis volkswagen sto wolfsburg sti germania, sta kivwtia taxythtwn kai stous symplektes (DSG gia paradeigma). Erxetai kainourios kinitiras apo vw: 1.4l biturbo 175ps sta mesa tou 2006!).Ρε παιδια, sorry για το off-topic. Εχει μαθει κανεις τι απεγινε ο Jannis? Δημοσιευσε ο ανθρωπος μονο 13 posts (8ο & 9/05) με εγκυροτατες εμπιστευτικες πληροφοριες και μετα χαθηκε ξαφνικα... Ειχε βγαλει τα νεα για τον κινητηρα του GT οταν δεν ειχε ακουστει τιποτα στην Ελλαδα. Ελπιζω να μην εγινε καμια στραβη στη δουλεια...
Πραγματικά χάθηκε...
Δεν νομίζω πάντως να είχε πρόβλημα με τη δουλειά του αν και δεν αποκλείεται -
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο JANNIS ΟΕΟ?????
-
τον καθάρισαν?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τον καθάρισαν?Ειναι ΤΟΣΟ χαλια το GT?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο JANNIS ΟΕΟ?????λέτε να πήρε καμιά δυσμενή μεταθεση..στη σκόντα;
-
Υπαρχει καμια φωτογραφια απο το 5θυρο GT?Καποιο link?
-
Ο χρήστης askardamykti έγραψε:
Υπαρχει καμια φωτογραφια απο το 5θυρο GT?Καποιο link?
-
Σαν 1600άρι μοιάζει...από κοντά που το είδα είναι ακόμα πιο διακριτικό.
Εγώ θα το έπαιρνα κόκκινο ή λευκό και θα του έβαζα την μαύρη σίτα του GTi και ανθρακί ζάντα. -
εγω θα εβγαζα το GT και θα εβαζα το ...1,4
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω θα εβγαζα το GT και θα εβαζα το ...1,4- αυτό...
-
μια χαρά εντός θέματος είμαστε. (βρήκαμε πόσο κάνει το GT....)
Λοιπόν είναι λάκας αυτός που κάνει το marketing της εταιρίας και αντί να το θάψει κάπου αυτό το κόστος και να πει ότι ειναι δωρεάν το ΛΕΕΙ ΦΩΝΑΧΤΑ ΣΤΟΥΣ πελάτεςΣΤΟΥς αλλους το χρεώνει κανένας... ΟΧΙ στην κοσμοκάρ είναι οι έξυπνοι και βγήκαν να το πούνε να χαρεί ο κόσμος
Ναι σε όλες τις εταιρίες έρχονται τα αμάξια χάλια..
Εχω πάει κα ιέχω δει... Κανένας δεν ειχε την τρομερή ιδέα να το ανακοινώσει...
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.. (αυτό δεν είναι εκτός θέματος απλως μπορούμε να το βαλουμε και στις προτάσεις των φορουμαδων) -
@ VW Golf R32
μήπως γνωρίζεις αν θα μπει ο TSI σε Α3;
Και αν ναι, πότε πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό;
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)