-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
?Συμφωνώ και επαυξάνω.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????ΥΓ: Στο πρώτο ημίχρονο που είδα ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στην άμυνα. Αλωνίζανε οι Οβραίοι μέσα στη ρακέτα.
-
Πίνι Γκέρσον: 'Θέλω να επιστρέψουμε μόνοι μας από την Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, άξια θαυμασμού. Κλειδί για μας ήταν ο Μπαστόν'.
Θες να επιστρεψεις μονος? Ρε Γκερσονουλι εχεις καταλαβει τι προκειται να συναντησεις στο ΣΕΦ? Εχεις καταλαβει τι παει να πει κολαση? Εμεις οι οπαδοι θα κανουμε ταπες και κλεψιματα. Τωρα που μπηκαν και εξεδρες κοντα στο γηπεδο θα γινει χαμος. Καλυτερα να μην ερθετε στον Πειραια.
-
Πού είναι ο Red Army;
-
Σχόλια για τον αγώνα του Ολυμπιακού (για τον ΠΑΟ δεν εχω γνωμη αφού μόνο τα στατιστικά είδα), μολις τελειώσει η σειρά (ελπίζω από βδομάδα...).
Προς το παρόν μονο οτι σ' αυτο το επίπεδο ΟΛΕΣ οι ομάδες είναι πολύ κοντά κι οτι το 1-0 υπερ καποιας δε μου λέει και πολλά, εχω να πω...
Είδωμεν......
-
Τι ατμόσφαιρα και η χθεσινή.. Άξιζε το ταξίδι για τον αγώνα και μόνο..
Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαικό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι ατμόσφαιρα και η χθεσινή.. Άξιζε το ταξίδι για τον αγώνα και μόνο..Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαικό!
Ξερεις ποια ειναι η μοναδικη Ελληνικη ομαδα που το εχει κανει αυτο?
-
Ναι, αυτή που από τότε που το έκανε αυτό εξαφανίστηκε από προσώπου γης..
Κυριακή κοντή γιορτή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, αυτή που από τότε που το έκανε αυτό εξαφανίστηκε από προσώπου γης..Κυριακή κοντή γιορτή..
Έστω ότι χάνουμε την Κυριακή. So what? Αν χρειαστεί να ξαναπαίξουμε την Τρίτη με την Ταού τότε η κούραση θα είναι πολύ μεγάλη.. Απορώ πως αντέχουν αυτοί οι άνθρωποι τόσα παιχνίδια συνεχόμενα.
-
Σήμερα το πρωί κερδίσαμε στον ημιτελικό το 2ο Δημοτικό Αργοστολίου με 37-8 (μα ποιοι είμαστε τέλος πάντων ) και φτάσαμε εύκολα στον τελικό του νησιού. Σάββατο 19.30 στο κλειστό του Αργοστολίου, για όποιον ενδιαφέρεται. Θα το σηκώσουμε ραααααααααα
-
Ti έγινε σήμερα στη Σαλονίκη;; 23 πόντους ο παραλίας ο Νικολαϊδης ;; και ρεκόρ δεκαετίας ο Αρης στα λάθη;;
-
απιστευτο!
-
11 Απριλίου.
Μετά:
-
-
Μεγαλη νικη σημερα
Ο Σχορτσανίτης στη μερα του ειναι ανίκητος ακομα και με αντιπάλους του διαμετρηματος του Βουισιτς. Αν προσεξει θα κυριαρχήσει στο αθλημα.
Επιτελους ο Λιθουανος εμπιστευτηκε το Χαριση και η ομαδα ανεβηκε ενα επίπεδο. Μπορει να διαβαζει 4TF που τα λεμε τοσο καιρό Ειδικα σημερα ο Χρησταρας ηταν καλύτερος του Εντνι (ο οποίος κατα διαστηματα κατι παθαινει - εκανε κατι γιουρουσια σημερα.... )
Ο Βασιλοπουλος εχει μεγαλα cohones. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ. Ξερει και μπασκετ, ειναι παντα στα ριμπαουντ (το επιθετικο-καλαθι-φαουλ στο τελος ηταν ολα τα λεφτα), πηδαει ψηλά, ειναι ο καλύτερος αμυντικος της ομάδας και ειναι μονο 22... Φαινόταν στο πρόσωπό του οτι δε φοβόταν κανεναν κι αυτο ειναι μεγαλη μαγκια αμα εισαι 22 και παιζεις νοκ-αουτ με Μακαμπι.
@TRAV Ο παικτης ειναι ετοιμος οπως διαπίστωσες Το μονο που του λείπει ειναι το σταθερό σουτ. Επειδη δουλευει πολύ ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιάξειΟ,τι και να γινει η ομαδα αυτη ειναι το μέλλον του μπασκετ. Ενας καλός προπονητης, ενας καλός πόιντ κι ενας ξενος σκορερ στυλ Παρκερ (τι παιχταρας...) μας λειπει για να τα σαρώσουμε όλα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μεγαλη νικη σημεραΟ Σχορτσανίτης στη μερα του ειναι ανίκητος ακομα και με αντιπάλους του διαμετρηματος του Βουισιτς. Αν προσεξει θα κυριαρχήσει στο αθλημα.
Επιτελους ο Λιθουανος εμπιστευτηκε το Χαριση και η ομαδα ανεβηκε ενα επίπεδο. Μπορει να διαβαζει 4TF που τα λεμε τοσο καιρό Ειδικα σημερα ο Χρησταρας ηταν καλύτερος του Εντνι (ο οποίος κατα διαστηματα κατι παθαινει - εκανε κατι γιουρουσια σημερα.... )
Ο Βασιλοπουλος εχει μεγαλα cohones. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ. Ξερει και μπασκετ, ειναι παντα στα ριμπαουντ (το επιθετικο-καλαθι-φαουλ στο τελος ηταν ολα τα λεφτα), πηδαει ψηλά, ειναι ο καλύτερος αμυντικος της ομάδας και ειναι μονο 22... Φαινόταν στο πρόσωπό του οτι δε φοβόταν κανεναν κι αυτο ειναι μεγαλη μαγκια αμα εισαι 22 και παιζεις νοκ-αουτ με Μακαμπι.
@TRAV Ο παικτης ειναι ετοιμος οπως διαπίστωσες Το μονο που του λείπει ειναι το σταθερό σουτ. Επειδη δουλευει πολύ ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιάξειΟ,τι και να γινει η ομαδα αυτη ειναι το μέλλον του μπασκετ. Ενας καλός προπονητης, ενας καλός πόιντ κι ενας ξενος σκορερ στυλ Παρκερ (τι παιχταρας...) μας λειπει για να τα σαρώσουμε όλα
Εγω τα ελεγα για τον Γκερσονουλι. Καμινι ηταν το Σεφ παλι. Δεν χρειαζομαστε παικτες . Ενα καλο προπονητη μονο που να αξιοποιει καλυτερα το θαυμα της φυσης ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ
-
Μπορεί να έχει μέλλον αλλά τη Μακάμπι δεν την περνάει φέτος.
-
Κρίμα σήμερα αν και παίξαμε 'μπασκετικό' παιχνίδι
αλλά...8 λάθη την Τρίτη, 23 σήμερα και σταθεροί στις χαμένες βολές.
Σε άλλο γήπεδο ο Διαμαντίδης , παραείναι μέτριος σε αυτή τη σειρά των αγώνων
'Ξύπνα αγόρι μου'
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κρίμα σήμερα αν και παίξαμε 'μπασκετικό' παιχνίδιαλλά...8 λάθη την Τρίτη, 23 σήμερα και σταθεροί στις χαμένες βολές.
Σε άλλο γήπεδο ο Διαμαντίδης , παραείναι μέτριος σε αυτή τη σειρά των αγώνων
'Ξύπνα αγόρι μου'
Δεν ειναι το προβλημα ο Διαμαντιδης αλλά οι ψηλοί (Σκολα 20, Σπλίτερ 17 και δεν επιαξε κι ο Ντρομπνιακ...). Την Τριτη μετα και τη... ναυμαχία της Κυριακης θα εχουμε προβλημα κι οι δύο
-
Τετάρτη όλοι γήπεδο με την Ταού, έχουμε κλείσει εισιτήρια για ΠΡΑΓΑ και δεν λέει να μείνουμε με τα tickets στο χέρι!
-
Η ουσία είναι ότι ο γαύρος έφτασε σε σημείο που κανείς δεν φανταζόταν πριν μερικούς μήνες. Από χάλιας έγινε μια πραγματικά καλή ομάδα. Και να μην περάσει στα τελικά, πέτυχε ήδη πολλά.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........