-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79
σίγουρο αυτό; Γιατί όσα έχω πάει συγγενών [σιγά μην έπαιρνα customized mobile] δεν δέχθηκαν επουδενί να το κάνουν.
Ετσι τα πήγα στο http://www.9volto.gr στον Πειραιά κι έκανα την δουλειά μου φτηνά και σωστά.
Ξέρω κι εγώ;;; Εμένα στη Nokia στο Ηράκλειο, μου το έκαναν και μάλιστα χωρίς πρόβλημα... Στη Nokia, έτσι; Όχι στη Vodafone... Στην ανάγκη, μπείτε σε ένα forum με κινητά, δείτε τι προβλήματα παρουσιάζει η έκδοση λογισμικού που έχετε, πάτε και πείτε στη Nokia ότι σας παρουσιάζει ένα απ' αυτά και -εντός εγγυήσεως- ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να το κάνουν... Αν πάλι δεν το κάνουν (που μου φαίνεται κουλό, γιατί σας λέω ΤΟ ΕΚΑΝΑ στο δικό μου κινητό χωρίς επιβάρυνση ή συζήτηση), η αναβάθμιση του λογισμικού κοστίζει 15 ευρώ... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνουν και τότε...
Τι ακριβώς δεν δέχτηκαν να κάνουν Σάββα; Ποιοι;;;
Δεν δέχτηκε η Νokia αλλά και η SE να μου βάλουν non live...
Τι να πω, εμένα πάντως μου το έκανα... Μήπως έπεσες σε μ@λ@κες;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τι να πω, εμένα πάντως μου το έκανα... Μήπως έπεσες σε μ@λ@κες;;;Μάλλον εσύ έπεσες σε χαλαρούς. Πίσω από το branding (voda-live, TIM-imagine, i-mode κλπ), υπάρχουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον εσύ έπεσες σε χαλαρούς. Πίσω από το branding (voda-live, TIM-imagine, i-mode κλπ), υπάρχουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων.
Lucky me then!!! Πάντως και της κοπέλας μου το κάναμε... Πάλι Nokia... Λέτε ο δικός μας εδώ στο Ηράκλειο να είναι κατά των συμφωνιών; Χεχεχε
Καλό μεσημέρι παίδες, την κάνω εγώ!
-
Μάλλον εσύ έπεσες σε χαλαρούς. Πίσω από το branding (voda-live, TIM-imagine, i-mode κλπ), υπάρχουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων.
Οπότε?! ...Περαίας στο 9βολτο?!!!...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπότε?! ...Περαίας στο 9βολτο?!!!...
Ναι, καλή λύση. Αλήθεια, στο Ν70 που έχει symbian, τι διαφορές έχει το vodafone-live με το κανονικό?
-
Απο όσο εχω δει, τα εικονιδια είναι διαφορετικά, όπως και τα χρώματα Κρούζερ!
Αλλες διαφορές δεν πρόλαβα να δω!
Πάντως με SIM Cosmote δουλεύει κανονικά!
-
kouk
πήγαινε 9βολτο...πολύ καλή λύση, σου είπα έχω πάει άπειρες φορές.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
koukπήγαινε 9βολτο...πολύ καλή λύση, σου είπα έχω πάει άπειρες φορές.
ΟΚ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απο όσο εχω δει, τα εικονιδια είναι διαφορετικά, όπως και τα χρώματα Κρούζερ!Αλλες διαφορές δεν πρόλαβα να δω!
Σε αφήνει να αλλάξεις theme ώστε να αλλάξουν και τα εικονίδια?
-
Απο όσο εχω δει, τα εικονιδια είναι διαφορετικά, όπως και τα χρώματα Κρούζερ!
Αλλες διαφορές δεν πρόλαβα να δω!
Σε αφήνει να αλλάξεις theme ώστε να αλλάξουν και τα εικονίδια?
Ντεν ξερω Κρουζερμάϊστερ!!! Θααααα δεις όταν πάμε στο 48βολτο!!!
-
Βρε Νίκο!!!
Βρες τα themes (menu --> εργαλεία --> θέματα). Λογικά θα είναι ενεργό το vodafone-live theme ή κάτι παρόμοιο. Διάλεξε ένα άλλο και τσεκάρισε αν θα αλλάξουν τα εικονίδια.
Δοκίμασε επίσης τη σύνδεση του κινητού με το pc, μέσω bluetooth και καλωδίου.
ΑΝ σε αφήνει να αλλάξεις theme και ΑΝ συνδέεται και συγχρονίζεται κανονικά, δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις το voda-live, συνήθως σε αυτά τα δύο σου κάνει κόμπλα.
-
Βρε Νίκο!!!Βρες τα themes (menu --> εργαλεία --> θέματα). Λογικά θα είναι ενεργό το vodafone-live theme ή κάτι παρόμοιο. Διάλεξε ένα άλλο και τσεκάρισε αν θα αλλάξουν τα εικονίδια.
ΑΝ σε αφήνει να αλλάξεις theme και ΑΝ συνδέεται και συγχρονίζεται κανονικά, δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις το voda-live, συνήθως σε αυτά τα δύο σου κάνει κόμπλα.
Σπύρο δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί...
-
Βρε Νίκο!!!Βρες τα themes (menu --> εργαλεία --> θέματα). Λογικά θα είναι ενεργό το vodafone-live theme ή κάτι παρόμοιο. Διάλεξε ένα άλλο και τσεκάρισε αν θα αλλάξουν τα εικονίδια.
Λοιπόν, Adam Johann, το δοκίμασα.
Δεν έχει καν επιλογή για Themes!!!!! -
Δεν σας τα λέω...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν σας τα λέω...; -
Μέχρι τώρα συνδεόμουνα στο INTERNET με την κάρτα my.internetcard της
SPARK.NET.
Eχει τώρα μια εβδομάδα που ο αριθμός κλήσης 8962566566 δεν λειτουργεί βγάζοντας το μήνυμα 'ο αριθμός σύνδεσης που καλείτε δεν λειτουργεί προσωρινά '
Στέλνω mail μέσω του site της SPARK.NET και απάντηση δεν έχω πάρει.
Παίρνω τηλέφωνο στον αριθμό υποστήριξης και δεν απαντάει.
Ξέρει κανείς αν η εταιρεία βάρεσε κανόνι ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά? -
Διάβασε 2 σελίδες πίσω.
-
Παράξενα πράγματα!
είδα ποια αρχεία dbx έχουν μεγάλη χωρητικότητα και έσβησα μέσα από τον ανάλογο φάκελο κάποια e-mails.
Στο κάθε dbx όμως δεν άλλαξε το μέγεθος!
πως γίνεται αυτό?
Μιλάω για το outlook express.
-
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106899
*Στη διακοπή παροχής υπηρεσιών προς τη Spark Net προχωρά σταδιακά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ. Ο λόγος είναι τα χρέη της Spark Net, ενός από τους πιο γνωστούς παρόχους υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet ιδίως στη βόρεια Ελλάδα, τα οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέρχονται σε 500.000 ευρώ, και σύντομα θα πλησιάσουν τις 700.000 ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι το πρόβλημα της Spark Net είναι μάλλον μεγάλο, καθώς η εταιρεία -σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το εβδομαδιαίο newsletter Weekly Telecom - φέρεται να εξέδωσε ακάλυπτες επιταγές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Spark Νet κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να σταματήσει η διαδικασία διακοπής παροχής υπηρεσιών από τον ΟΤΕ. Η αίτηση πρόκειται να εκδικαστεί τον Ιούνιο και γι’ αυτό η Spark Net ζήτησε την έκδοση σχετικής προσωρινής διαταγής, η οποία όμως απερρίφθη...*
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]