Σάββατο βράδυ, το αμάξι παρκαρισμένο... Βάζω πρώτη να φύγω, βάζω όπισθεν να ξεκολλήσω, πάω να βάλω ξανά πρώτη... Με τίποτα! Άφημα συμπλέκτη, ξαναπάτημα, προσπάθεια, τίποτα! Άλλη σχέση: Τρίτη, πέμπτη, τίποτα. Δεύτερη, τέταρτη, τίποτα... Όπισθεν, τίποτα. Αφήνω συμπλέκτη, ξαναπατάω, δοκιμάζω να ανεβάσω στροφές, τίποτα. Αφήνω λίγο να κυλήσει, ξανά όλα τα παραπάνω, τίποτα! Ένα 2-λεπτο αργότερα και μετά από φιλότιμες προσπάθειες, το κιβώτιο δέχτηκε να μου κάνει τη χάρη και να πάρει την πρώτη σχέση ώστε να φύγουμε...
Σήμερα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. Μιλάω με τον τεχνικό που μου είχε πει για τις 'γυαλάδες' πριν από κανένα 6-μηνο... Του τονίζω ότι ΔΕΝ είναι γυαλάδα κτλ, γιατί το άλλο μας Fiesta δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα, ούτε το έχω ακούσει από άλλο αμάξι! Μήπως έχουν αμίαντο τα άλλα;
Ε, μου λέει, μπορεί να είναι κανένας δίσκος λίγο στραβός, να το φέρεις να το λύσουμε να το δούμε...
ΟΚ, του λέω, αλλά να ξέρεις ότι εγώ δεν πληρώνω συμπλέκτη, γιατί δεν φταίω!
-Ε, και ποιος θα τον πληρώσει, εγώ;, μου απαντάει (δεν υπάρχει πρόβλημα, με τον συγκεκριμένο τεχνικό έχουμε τέτοια οικειότητα, δεν με πείραξε)...
Τάδε, του λέω... Δεν θα τον πληρώσεις εσύ, αλλά θα το βάλετε στην εγγύηση, ξέρω ότι δεν καλύπτετε δίσκο-πλατώ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίω εγώ για αυτό που έγινε! Το ξέρετε το πρόβλημα εδώ και ένα εξάμηνο, όταν το αμάξι είχε 10.000 χιλιόμετρα!
Καλά, φέρτο να το λύσουμε και θα δούμε τι θα μας πούνε από πάνω...
Λοιπόν, θα γίνει της τουτάνας το κάγκελο! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να έφαγα το δίσκο του Fiesta, άσε που όσο το σκέφτομαι, αν τον είχα φάει, οι σχέσεις θα έμπαιναν πιο γλυκά, άσχετα αν δεν θα μετέφερε ισχύ στο δρόμο το κιβώτιο! Οπότε, δεν παίζει! Τι άλλη ζημιά μπορεί να κάνει ένας οδηγός που προσέχει το αμάξι του (δεν έβαλα ποτέ μου καρφωτή σχέση) σε 22k χιλιόμετρα; Καλά, θα μιλήσω με FMH, με Αγγλία, δεν με νοιάζει! Καλύτερα να φάω τα 650