-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άααααντε !!!!Λέγεεεεεεεεεεεε
Μάλλον θα χει βάλει κανά Citroen στο μάτι και θα ντρέπεται να το πει για να μην φάει κράξιμο..
-
το βρήκα παιδιά.
SM
-
Γεια σας,
το c3 μου έχει κάνει 55.000km, και σήμερα έκαψε ένα μπεκ. Το οδηγούσε η γυναίκα μου και ευτυχώς το μπεκ κάηκε κοντά σε ένα συνεργείο citroen, όπου το αντικατέστησε και όλα καλά!Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, εάν ξέρετε εάν καταστρέφονται συχνά τα μπεκ στα c3 και εάν με τον καθαρισμό μπορείς να προλάβεις κάτι?
Κάθε πόσα χιλιόμετρα πιστεύεται ότι είναι καλό να καθαρίζονται τα μπεκ και εάν αυτό «βοηθάει» και το πηνίο για περισσότερη αντοχή?
-
τι γνώμη έχετε για το Atos?
Δεν ξέρω, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.
φτηνό με λίγες βλάβες ίσως -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τι γνώμη έχετε για το Atos?Δεν ξέρω, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.
φτηνό με λίγες βλάβες ίσωςεκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματά του...έχω οδηγήσει για μία εβδομάδα νοικιάρικο....άστα να πάνε. Μέσα στην πολή και πολύ του είναι.
ΖΧ σαφώς καλύτερη επιλογή ή έστω ένα 306.
-
Κώστα ποιο είναι το budget σου ? Για να σκεφτώ κάτι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι γνώμη έχετε για το Atos?
Δεν ξέρω, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.
φτηνό με λίγες βλάβες ίσωςεκεί τελειώνουν τα πλεονεκτήματά του...έχω οδηγήσει για μία εβδομάδα νοικιάρικο....άστα να πάνε. Μέσα στην πολή και πολύ του είναι.
ΖΧ σαφώς καλύτερη επιλογή ή έστω ένα 306.
Δεν ξέρω...το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά για το Atos ότι και αν μου λες Σάββα
Εντάξει μην τρελαθούμε.....καλό μήνα!!!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Εντάξει μην τρελαθούμε.....καλό μήνα!!!!!
Την πάτησα ... Καλό μήνα
-
πτου σου ρε ...την πάτησα!
-
-
Μας ξεγελασες για τα καλα...
-
Θα πάτε όλοι στην κόλαση!
-
Χαχαχα, σας την έφερε για τα καλά ο Πρόεδρος! Γεια σου Κωστάρα!!!
Οσο για τους κυρίους που λύσσαξαν για το δικό μου θέμα, πάρτε ένα υπογλώσσιο και χαλαρώστε. Εντός της εβδομάδος θα μάθετε τις εξελίξεις (και παρακαλώ να κοπούν τα απειλητικά τηλεφωνήματα καθότι είμαι με Vodafone και έχω την εντύπωση πως το δικό μου νούμερο παρακολουθείται ακόμη).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χαχαχα, σας την έφερε για τα καλά ο Πρόεδρος! Γεια σου Κωστάρα!!!Οσο για τους κυρίους που λύσσαξαν για το δικό μου θέμα, πάρτε ένα υπογλώσσιο και χαλαρώστε. Εντός της εβδομάδος θα μάθετε τις εξελίξεις (και παρακαλώ να κοπούν τα απειλητικά τηλεφωνήματα καθότι είμαι με Vodafone και έχω την εντύπωση πως το δικό μου νούμερο παρακολουθείται ακόμη).
Kάνε ότι θες ρε ...στα φρύδια μας!
-
-
c4?
-
Δεν λέει το παλιόπαιδο
-
παιδια στο VTR pack το 1.6 εχει προσθεσει κανεις σαν εξτρα το ESP ?
αξιζει οσοι το εχετε στο VTR σας η στο VTS??
-
Γυρνάω που λέτε χθες το βράδυ στο σπίτι, 22.30 η ώρα, κουρασμένος, πάω στην κουζίνα να βάλω κάτι να φάω, ανάβω την τηλεόραση μήπως έχει τίποτα ενδιαφέρον (που δεν το συνηθίζω), και τι βλέπω...
ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!! :yikes:
Μέχρι να αντιληφθώ πως ήταν η εκπομπή 'Ριμέικ' στην ΕΤ1 και είναι πλάνα αρχείου, μου πήρε κάποια τρομακτικά δέκατα δευτερολέπτου...
Τι άλλο Θεέ μου... Δεν είναι καλά τα νεύρα μου...
-
Ο χρήστης giod8 έγραψε:
παιδια στο VTR pack το 1.6 εχει προσθεσει κανεις σαν εξτρα το ESP ?αξιζει οσοι το εχετε στο VTR σας η στο VTS??
Bεβαίως και αξίζει. Να το βάλεις.
Nικόλα... ....
CITROËN FORUM