Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]
    • 1
    • 2
    • 55
    • 56
    • 57
    • 58
    • 59
    • 74
    • 75
    • 57 / 75
    Αντίλογος
    73
    1486
    1459
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      migf1 last edited by

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:

Ο Πανούτσος **μακρία από **οπαδισμούς **κι εξαρτήσεις **

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!

Χάρη(αν θυμάμαι καλά )την κάνναβη την έχει κόψει χρόνια ο Πανούτσος..σαν παιδί κι αυτός την έκανε την επανάστασή του,αλλά τώρα κάθε πρωί που γράφει το κουλτουριάρικο πόνημά του για λογαριασμό της κουλτουριάρικης SPORTDAY είναι ''καθαρός''.Αυτό επιβεβαιωμένο.

Ο Μένιος παραμένει εξαρτημένος ακόμα (στρίβει πού και πού κανένα τσιγαρέτο)αλλά ευελπιστώ να μάθει από τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Πανούτσο και να την κόψει κι αυτός την κακιά εξάρτηση..

Τώρα για οπαδισμούς θα σε γελάσω.Ο Μένιος είναι δηλωμένος βάζελος,ο Πανούτσος δεν ξέρω.Με έχει μπερδέψει αυτός ο Δημοσιογράφος τί ομάδα είναι

Πάντως και οι δύο είναι καραφλοί.That's for sure.

Καραγάβρος είναι ρε συ, και δηλωμένος μάλιστα. Γάβρος είναι και ο Καρπετόπουλος. Ομοίως και οι Θαναηλάκης, Σπυρόπουλος. Κατά τα άλλα, τα ΜΜΕ... βαζελοκρατούνται

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        asimov last edited by

Ο χρήστης migf1 έγραψε:
        Ο Πανούτσος μακρία από οπαδισμούς κι εξαρτήσεις ρε Χρήστο;;;;;;;

Τα ίδια ακριβώς μου λέει καθημερινά φίλος μου γαβρος, κατατασσοντάς τον στους... βαζελους! Με τον Καρπετοπουλο να δεις τί γινεται! (τον οποίον τον παιρνει το μισο... Καραϊσκάκη και τον ξεχεζει νυχθημερόν)

Για να δεις ποσο διαφορετικα κρινει τα προσωπα και τις καταστάσεις ο καθένας μας, ανάλογα με τα γυαλιά που φοράει

• K
          krusenstern last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
          Ναι, βρε Αποστόλη που διαφωνείς;

Σε ζαλισε τα μπασκετακι μου φαινεται... Μια χαρα τα λέει ο Πανουτσος, ειρωνια εκει που πρεπει, πλακα εκει που χρειαζεται και μακρια από κομπλεξ παντος ειδους

Δηλωμένος Ολυμπιακός, καυτηριάζει όταν πρέπει και την ομάδα του όμως. Αν βγάλετε Τσουκαλά ΚΑΙ τον Πανούτσο, τι να πω ρε σεις...

Το ίδιο και ο Κάρπετ. Τώρα, αν τους βρίζει το μισό Καραϊσκάκη, είναι γιατί δεν μασάνε τα λόγια τους όταν πρέπει να θάψουν ΚΑΙ τον Ολυμπιακό.

• A
            asimov last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Ναι, βρε Αποστόλη που διαφωνείς;

Σε ζαλισε τα μπασκετακι μου φαινεται... Μια χαρα τα λέει ο Πανουτσος, ειρωνια εκει που πρεπει, πλακα εκει που χρειαζεται και μακρια από κομπλεξ παντος ειδους

Δηλωμένος Ολυμπιακός, καυτηριάζει όταν πρέπει και την ομάδα του όμως. Αν βγάλετε Τσουκαλά ΚΑΙ τον Πανούτσο, τι να πω ρε σεις...

Το ίδιο και ο Κάρπετ. Τώρα, αν τους βρίζει το μισό Καραϊσκάκη, είναι γιατί δεν μασάνε τα λόγια τους όταν πρέπει να θάψουν ΚΑΙ τον Ολυμπιακό.

Έεεεετσι. Ειδικά ο Πανουτσος, γιατί ο Καρπετόπουλος στο αγχος του να μην τον χαρακτηρισουν εγκαθετο, περνάει στο άλλο ακρο μερικές φορές...

• S
              sokos last edited by

παιδιά τι ήταν αυτο το πρώτο δεκάλεπτο χθες Ιντερ-Βιγιαρεάλ?!
              Απο τα καλύτερα που έχω δεί ποτέ!!

• M
                migf1 last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Ο Πανούτσος μακρία από οπαδισμούς κι εξαρτήσεις ρε Χρήστο;;;;;;;

Τα ίδια ακριβώς μου λέει καθημερινά φίλος μου γαβρος, κατατασσοντάς τον στους... βαζελους!

Φαντάσου να μην ήταν και δηλωμένος γάβρος

Με τον Καρπετοπουλο να δεις τί γινεται! (τον οποίον τον παιρνει το μισο... Καραϊσκάκη και τον ξεχεζει νυχθημερόν)

Αυτόν τον έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση (όταν μιλάει, γιατί όταν γράφει άστα να πάνε). Ομοίως δηλωμένος γάβρος.

Για να δεις ποσο διαφορετικα κρινει τα προσωπα και τις καταστάσεις ο καθένας μας, ανάλογα με τα γυαλιά που φοράει

Ποια γυαλιά και ποιές κρίσεις βρε Χρήστο; Αφόύ είπαμε, είναι δηλωμένος ο Πανούτσος (ομοίως και ο Καρπετόπουλος, όπως και ο Σπυρόπουλος). Ο Θαναηλάκης δεν είναι δηλωμένος (τουλάχιστον δεν τον έχω ακούσει/διαβάσει να το δηλώνει δημοσίως), είναι όμως Παγκρατιώτης (όπως κι εγώ), και κολλητός του Σωτηρακόπουλου (επίσης Παγκρατιώτης και δηλωμένος βάζελος, όπως κι εγώ )

• G
                  gti_ last edited by

migf1

Σημειωτέον υπόψη,οι Πανούτσος/Καρπετόπουλος έγραφαν ένα φεγγάρι(αν γνωρίζω καλώς) στην εγκυρότατη και αντικειμενική εφημερίδα ''Ο Πρωταθλητής''

Περί Πανούτσου:Δηλωμένος γαύρος(για να μιλήσουμε και σοβαρά ),έχει προτιμήσει ''άλλη διαδρομή'',πιο εναλλακτική γιατί ξέρει πως τσουκαλάδες είναι πολλοί και δεν θα πουλήσει αν παρουσιαστεί ως άλλος ένας.
                  Για να σου πω την αλήθεια τον Τσουκαλά και τον κάθε τσουκαλά τον ''πάω''περισσότερο από τον Πανούτσο και τον επιστήθιο φίλο του.Στην περίπτωση του Τσουκαλά ξέρεις με ποιον(φαιδρό)έχεις να κάνεις και κουμπώνεσαι από την αρχή.Τους άλλους τους ''αντικειμενικούς''δεν μπορώ να τους χωνέψω με τίποτα.
                  Παράδειγμα:Όταν κατά καιρούς έβγαιναν στην φόρα διάφορα φαιδρά περί παράγκας κλπ και σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες έπαιζε πρώτο θέμα,αναγκαζόταν κι ο κακομοίρης ο Πανούτσος να πει δύο-τρεις κουβέντες για τον φόνο για να είναι και αυτός μέσα στην επικαιρότητα.Τα κείμενα του ήταν ''δυό λαλούν και τρεις χορεύουν'',κορόιδευε την παράγκα(γενικά και αόριστα ),το πρόσωπο του Κόκκαλη το ''άγγιζε''πάντα με μπόλικο τακτ και φυσικά το συμπέρασμα που έβγαζε στο τέλος είναι ότι με Φιλιππίδη,Μήτσου κλπ ο Παναθηναικος δεν μπορεί ως άλλος Καραμήτρος να ανταγωνιστεί τον απατ-αιώνιο αντίπαλο.
                  Και στο πέρασμα του δίδυμου από την κρατική τιβι και την Αθλητική Κυριακή δεν άλλαξε τίποτα.Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός σπρωχνόταν,γελάκια,μασημένες κουβέντες και αναφορές στο book of the football Από χούμορ άλλο τίποτα.

Πολύ λίγος για μένα,το ότι έχει περισσότερο μυαλό από τον Τσουκαλά και έχει διαβάσει 2 βιβλία παραπάνω δεν τον καταξιώνει ως αντικειμενικό δημοσιογράφο.Ως αντικειμενικό γαύρο...ίσως.

• M
                    migf1 last edited by

Ο Πανούτσος, Γιάννη, για μένα ήταν και παραμένει γραφικός! Κάτι σαν υπερφυσικός μπεμπές ένα πράγμα.

ΥΓ. Δεν το λέω με υστεροβουλία, πραγματικά αυτή είναι η άποψή μου για τον Πανούτσο. Ένας ενήλικας που συμπεριφέρεται σαν παιδί υπέρ του δέοντος συχνά.

• K
                      kantoniou last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Ετσι, ετσι. Για τον Πανουτσο, που τον διαβαζα τακτικοτατα οταν εγραφε στο Βημα, πιστευα για καιρο οτι ειναι αντι -Ολυμπιακος, γιατι εκανε κριτικη που εσφαζε (δικαιη ομως). Μετα διαβασα οτι ειναι Ολυμπιακακιας. Εγω ειμαι fan και των δυο (Πανουτσο και Καρπετ εννοω, οχι Τσουκαλα ).
                      Λιγες ειναι οι φωνες με κριτικη διαθεση και χιουμορ. Με τα καλα τους και τα κακα τους, ειναι απο τους καλυτερους.

• G
                        gti_ last edited by

migf1

Αμφότεροι πάντως(και Τσουκαλάς και ο μπέμπης με τον φίλο του) προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Αυτού Μεγαλειότητα

Ο Τσουκαλάς υπάρχει για να φανατίζει τον κάθε Ρεντ Άρμυ,ώστε να γίνεται μέλος χωρίς να κάθεται να ψάξει τη δουλειά και πολύ ,για να αγοράζει τις σωβρακοφανέλες του Ρίμπο και σε large και σε medium(αν η medium του μπει στο πλύσιμο),για να πείθει τον λαό του γαύρου να μαυρίζει βουλευτάδες και πολιτικάντηδες(στυλ Μαντούβαλου )αν οι τελευταίοι δεν δίνουν ψυχή τε και σώματι για τον γαύρο και γενικά για να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά.

Οι άλλοι,οι αντικειμενικοί(Πανούτσος και η φάρα του)υπάρχουν για να νομιμοποιούν και ωραιοποιούν το ''σύστημα''.Μέσω του άπλετου χούμορ που διαθέτουν και τεχνιέντως αποστασιοποιημένοι από ''τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου καραισκάκη και του Ρεντ Cafe'' σχολιάζουν με μπόλικη δόση ωχαδερφισμού την ποδοσφαιρική επικαιρότητα,ρίχνοντας βέβαια πάντα στα μεσοδιαστήματα σπόντες για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του γαύρου με φράσεις:ακόμα κι αν,αν...,αν και αν,ότι κι αν... κλπ.
                        Σκοπός τους είναι να αμβλύνουν τα αντι-ολυμπιακά αισθήματα και το πετυχαίνουν αφού καταφέρνουν να μας πείσουν ότι αφού έχουμε την υγεία μας και κάνουμε και το καλαμπουράκι μας ευχαριστημένοι να ειμαστε Όταν όμως η συζήτηση παγαίνει στην ταμπακιέρα,ο μπέμπης σοβαρεύει,ξεροβήχει και αλλάζει παράγραφο

Όλοι χρειάζονται Χάρη,κι αυτό το ξέρει ο Σωκράτης.
                        Και στην τελική έχει δίκιο ο Αντώνης(Πανούτσος):Που πας ρε Καραμήτρο Τζίγγερ...

• A
                          asimov last edited by

Ο χρήστης migf1 έγραψε:

Ποια γυαλιά και ποιές κρίσεις βρε Χρήστο; Αφόύ είπαμε, είναι δηλωμένος ο Πανούτσος (ομοίως και ο Καρπετόπουλος, όπως και ο Σπυρόπουλος). Ο Θαναηλάκης δεν είναι δηλωμένος (τουλάχιστον δεν τον έχω ακούσει/διαβάσει να το δηλώνει δημοσίως), είναι όμως Παγκρατιώτης (όπως κι εγώ), και κολλητός του Σωτηρακόπουλου (επίσης Παγκρατιώτης και δηλωμένος βάζελος, όπως κι εγώ )

Μπερδεύεις τη δουλειά που κάνει (που ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου) με την ομαδα που υποστηριζει. Δυο διαφορετικά πραγματα, που κι ο ιδιος ξεχωρίζει. Αυτή ειναι κι η επιτυχια του σε μια εποχη που οι περισσοτεροι κοκκινοι-πρασινοι-κιτρινοι πουλάνε εκδουλευση.
                          Το ερωτημα ειναι αν διαφωνεις με τα κειμενα του, όχι με τις ομαδικες του προτιμησεις.

• S
                            syele last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

Μπερδεύεις τη δουλειά που κάνει (που ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου) με την ομαδα που υποστηριζει. Δυο διαφορετικά πραγματα, που κι ο ιδιος ξεχωρίζει. Αυτή ειναι κι η επιτυχια του σε μια εποχη που οι περισσοτεροι κοκκινοι-πρασινοι-κιτρινοι πουλάνε εκδουλευση.
                            Το ερωτημα ειναι αν διαφωνεις με τα κειμενα του, όχι με τις ομαδικες του προτιμησεις.

Μα δεν καταλαβαίνεις κι εσύ τώρα. Αφού είπαμε. ΕΙΝΑΙ Ολυμπιακός.
                            Τι να συζητήσουμε δηλαδή;

Πότε έγραφαν στον Πρωταθλητή;

• A
                              asimov last edited by

Ο χρήστης syele έγραψε:

Καλά λες

• H
                                hrdoukas last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

+1
                                Αν ψάχνετε να βρείτε αθλητικογράφο που να μην υποστήριζε ποτέ καμιά ομάδα για να τον ανακυρήξετε αντικειμενικό περιμένετε να αρχίσει να γράφει στη Sportime ο Ζαμπούνης.

Μπα όχι, κι αυτός έχει δηλώσει ΠΑΟΚτσής

Η Βέφα! Αυτή σίγουρα! Αν ποτέ η Βέφα αναλάβει τη στήλη του Αποδυτηριάκια να την παρακολουθείτε για να μαθαίνετε τις μεγάλες αλήθειες!

• G
                                  gti_ last edited by

syele

Δεν σας το απαγόρευσε κανείς να συζητήσετε ,το ότι δεν θέλετε είναι δικό σας πρόβλημα
                                  Τζάμπα το χτυπάτε το κεφαλάκι σας

hrdoukas

Δεν ψάχνουμε να βρούμε κανέναν,γιατί απλούστατα δεν υπάρχει.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει με το ζόρι να υπάρχει αντικειμενικός δημοσιογράφος.Στην ποδιά της αντικειμενικότητας φίλε Δούκα έχουν σφαχτεί οι μεγαλύτερες αλήθειες...

Φυσιολογικό είναι όλοι μας κάπου να κλίνουμε.Άλλοι περισσότερο,άλλοι λιγότερο.Η αντικειμενικότητα όμως είναι μεγάλη κουβέντα και σηκώνει ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση.

Το ότι ο Πανούτσος(γιατί περι αυτού ο λόγος)είναι λίγο ζα μαν φου,ολίγο έτσι ολίγο από γιουβέτσι,λέει και τα καλύτερα ανέκδοτα στην πόλη δεν τον κατατάσσουν στους αντικειμενικούς δημοσιογράφους,λυπάμαι.Αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω περί αντικειμενικότητας Πανούτσου πολύ ευχαρίστως να με διαφωτίσεις.

Τώρα για την Βέφα και τον Ζαμπούνη επίσης δεν ξέρω αν είναι αντικειμενικοί.Αφού το λες,σε πιστεύω

• R
                                    red_army7 last edited by

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
                                    migf1

Αμφότεροι πάντως(και Τσουκαλάς και ο μπέμπης με τον φίλο του) προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Αυτού Μεγαλειότητα

Ο Τσουκαλάς υπάρχει για να φανατίζει τον κάθε Ρεντ Άρμυ,ώστε να γίνεται μέλος χωρίς να κάθεται να ψάξει τη δουλειά και πολύ ,για να αγοράζει τις σωβρακοφανέλες του Ρίμπο και σε large και σε medium(αν η medium του μπει στο πλύσιμο),για να πείθει τον λαό του γαύρου να μαυρίζει βουλευτάδες και πολιτικάντηδες(στυλ Μαντούβαλου )αν οι τελευταίοι δεν δίνουν ψυχή τε και σώματι για τον γαύρο και γενικά για να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά.

Οι άλλοι,οι αντικειμενικοί(Πανούτσος και η φάρα του)υπάρχουν για να νομιμοποιούν και ωραιοποιούν το ''σύστημα''.Μέσω του άπλετου χούμορ που διαθέτουν και τεχνιέντως αποστασιοποιημένοι από ''τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου καραισκάκη και του Ρεντ Cafe'' σχολιάζουν με μπόλικη δόση ωχαδερφισμού την ποδοσφαιρική επικαιρότητα,ρίχνοντας βέβαια πάντα στα μεσοδιαστήματα σπόντες για την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του γαύρου με φράσεις:ακόμα κι αν,αν...,αν και αν,ότι κι αν... κλπ.
                                    Σκοπός τους είναι να αμβλύνουν τα αντι-ολυμπιακά αισθήματα και το πετυχαίνουν αφού καταφέρνουν να μας πείσουν ότι αφού έχουμε την υγεία μας και κάνουμε και το καλαμπουράκι μας ευχαριστημένοι να ειμαστε Όταν όμως η συζήτηση παγαίνει στην ταμπακιέρα,ο μπέμπης σοβαρεύει,ξεροβήχει και αλλάζει παράγραφο

Όλοι χρειάζονται Χάρη,κι αυτό το ξέρει ο Σωκράτης.
                                    Και στην τελική έχει δίκιο ο Αντώνης(Πανούτσος):Που πας ρε Καραμήτρο Τζίγγερ...

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη δικαιωση για μενα απο αυτα που γραφεις. Εισαι ακριβως οπως ολοι οι Παναθηναικοι.

ΔΙΑΒΑΣΕ λοιπον και βγαλε την τσιμπλα

1)Ο Τσουκαλας ειναι αντιπαθητικος και ειμαι ο πρωτος που λεει οτι τα παιρνει απο τον Κοκκαλη για να λεει βλακειες. Μαλιστα δεν βλεπει καν τα παιχνιδια του Ολυμπιακου. Οσες φορες εχω παει γηπεδο τον βλεπω με γυρισμενη την πλατη και το μονο που τον νοιαζει ειναι να οργανωνει την εξεδρα.
                                    2)Δεν ειμαι μελος και μαλιστα παω σε ελαχιστα παιχνιδια. Εχω πολλους μηνες να παω καραισκακι. Πιο πολυ πηγαινω στο μπασκετ.
                                    3)Δεν εχω καν φανελα του Ριβαλντο αλλα του Τουρε .
                                    4)Ενα χαρακτηριστικο γνωρισμα των Παναθηναικων ειναι η ''ξερολιαση'' τους. Θεωρουν οτι ολα οσα λενε ειναι αντικειμενικα και για να θεωρησουν καποιον ''γαυρο'' αντικειμενικο θα πρεπει να πει οτι ο Παο στο ποδοσφαιρο ειναι η ιστορικοτερη ομαδα της Ευρωπης,ειναι η πιο καθαρη ομαδα,ο Ολυμπιακος οποτε κερδιζει, κερδιζει με την διαιτησια,στο μπασκετ την δεκαετια του 1990-2000-2010-2020 ο Παναθηναικος ηταν ο καλυτερος (δεν παιζει ρε αδερφε τι λεει η fiba. Παιζει ρολο τι λεει το star,το derby,ο GTI κ.τ.λ).
                                    Αυτοι ειστε. Οποιος ''γαυρος'' εχει αντιθετη αποψη με τους μορφωμενους πυρηνικους επιστημονες ειναι ''μελος'' ''καφρος'' ''εμπαθης'' ''παπαγαλακι''.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

• H
                                      hrdoukas last edited by

GTI_

Αυτό που λέω είναι οτι δεν υπάρχει πιο εύκολος (και πιο άδικος συνάμα) τρόπος για να απαξιώσεις τα λεγόμενα/γραφόμενα ενός δημοσιογράφου από το να προβάλεις την (όποια) οπαδική του προτίμηση. Δεν γίνεται να έχεις επιλέξει να βγάζεις το ψωμί σου ως αθλητικός δημοσιογράφος χωρίς να έχεις μπει στη διαδικασία από μικρός να υποστηρίξεις μια ομάδα (το ίδιο παρεμπιτόντως ισχύει και για τους διαιτητές)
                                      Οπότε οι επιλογές μας είναι:

1. Να απορρίψουμε συλλήβδην όλους τους δημοσιογράφους γιατί δεν πληρούν τα κριτήριά μας περι αντικειμενικότητας
                                      2. Να περιμένουμε να ανοίξει επιτέλους η Βέβα τα 'Αθλητικά Μαγειρέματα της Δευτέρας'
                                      3. Να διαβάζουμε μόνο τους δημοσιογράφους που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με εμάς
                                      4. Να κρίνουμε τον καθένα απο το περιεχόμενο του λόγου του και όχι από που (καμια φορά νομίζουμε οτι) είναι η οπαδική του ταυτότητα. Εξαιρούνται

Εγώ είμαι υπέρ του 4 αλλά συνήθως γίνεται το 3.

• G
                                        gti_ last edited by

hrdoukas

Προσωπικά τουλάχιστον,τον Πανούτσο τον έκρινα μόνο από τα γραφόμενά του.
                                        Το ότι είναι ολυμπιακός κακό δεν είναι.Αλοίμονο.
                                        Το ότι μεταφέρει όμως στα κείμενά του τα ολυμπιακά του πιστεύω φαντάζομαι να συμφωνείς ότι αποτελεί λόγο να αμφισβητώ την αντικειμενικότητά του.
                                        Τις περισσότερες φορές,γνώμη μου,στην ανάγκη μας να πιστέψουμε σε κάτι,βρίσκουμε τον μονόφθαλμο ανάμεσα στους τυφλούς και τον ''αποθεώνουμε'' για να μην πω,τον αγιοποιούμε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Πανούτσου.Αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.Επίσης δεν τον θεωρώ αντικειμενικό δημοσιογράφο,άσχετα αν κατά καιρούς τα έχει χώσει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τις επιλογές της και άσχετα αν η πένα του τσακίζει κόκκαλα.Και φυσικά μην ψάξεις να μάθεις τί άποψη έχουν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί για τον τελευταίο.

Επομένως κι εγώ υπέρ του 4 είμαι.Μακάρι ωστόσο να γίνει και το 2 που γράφεις,γιατί γίνονται που γίνονται μαγειρέματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον να έχουμε και την άποψη μιας ειδικού

Όταν διάβαζα παλαιότερα στο ''Βήμα'' τον Πανούτσο δεν ήξερα τί ομάδα είναι.Με τον καιρό το ανακάλυψα από αυτά που έγραφε.Κακός δημοσιογράφος δεν είναι,μια χαρά την κάνει την δουλειά του και μάλιστα έχει κριτική σκέψη.Δυστυχώς γι'αυτόν όμως(το δυστυχώς τύποις το βάζω,δεν ξέρουμε αν γουστάρει ο άνθρωπος να του κολλάμε την ταμπέλα του αντικειμενικού)δεν μπορεί σ'αυτά που γράφει να κρύψει ότι είναι ολυμπιακός.Επομένως αυτομάτως παύει να είναι αντικειμενικός.
                                        Το οποίο δεν είναι κακό.Αρχίζει να γίνεται όταν εκ του πονηρού πάμε να τον πουλήσουμε για αντικειμενικό γιατί έτσι μας βολεύει.

Και οι δημοσιογράφοι άνθρωποι είναι.Φυσιολογικό είναι να υποστηρίζουν μια ομάδα.Όταν υποστηρίζεις κάτι όμως,όσο και να θέλεις όσες καλές προθέσεις και να έχεις,η αντικειμενικότητά σου πλήττεται.Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και πολύ.

Είχα διαβάσει παλαιότερα(δεν θυμάμαι που ) ότι ο δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι ποτέ αντικειμενικός.Ταυτίζεται ασυναίσθητα και πολλές φορές κατευθύνει την έρευνα του έτσι ώστε να αποδείξει αυτό που πιστεύει εξ αρχής,άσχετα αν ο ίδιος έχει την πεποίθηση ότι υπηρετεί την αλήθεια και άλλα τέτοια γραφικά.

Γι'αυτό έγραψα πως είναι μεγάλη κουβέντα η αντικειμενικότητα.
                                        Και αν παρατηρήσεις ω εκ του θαύματος οι ολυμπιακοί βρίσκουν ολυμπιακούς αντικειμενικούς,οι παναθηναικοι αντίστοιχους παναθηναικούς και πάει λέγοντας.Επειδή κάποιος δείχνει να διαφοροποιείται από την δημοσιογραφική πλέμπα του κοτσάρουμε μια ταμπέλα αντικειμενικού και πορευόμαστε εν ειρήνη

• G
                                          gti_ last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. .

Δεν ξέρω τί σας κάνει η ιστορία,μην με ανακατεύεις με τέτοια...

• M
                                            migf1 last edited by

Καλή η πλάκα και ο χαβαλές, αρκεί να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε και να ξεχωρίζουμε τι λέει ή έχει γράψει ο καθένας μας.

Σε ότι με αφορά, στην κουβέντα περί Πανούτσου, προκαλώ/προσκαλώ οποιονδήποτε (και ιδιαίτερα τους Asimοv και Syle) να μου υποδείξουν από ποιο ακριβώς ποστ μου συνάγεται το συμπέρασμα πως δεν γουστάρω τον Πανούτσο επειδή είναι γάβρος.

Σας αρέσει ο Πανούτσος, τον θεωρείτε αντικειμενικό, μη οπαδό, απεξαρτοποιημένο (και από κάνβη και από Κόκκαλη), με γειά σας και χαρά σας. Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε το ύφος του, ούτε ο λόγος του, ούτε τα γραπτά του. Με γειά μου και χαρά μου και μένα, έτσι δεν είναι; Είπα πουθενά πως δεν τον γουστάρω επειδή είναι γάβρος; Ή μήπως άνοιξα εγώ κουβέντα για την ομαδική του προτίμηση (ο Asimov την άνοιξε, που κατά τα γραφόμενά του μάλλον αγνοούσε κιόλας ότι ο Πανούτσος είναι γάβρος).

Όπως έγραψε και ο Γιάννης (με τον οποίο btw συμφωνώ μονάχα κατά το ήμισυ των όσων υποστηρίζει), αν σας αρέσει να χτυπάτε το κεφάλι σας αντί να συζητήσετε και πάλι με γειά σας και χαρά σας.

Προς ενημέρωσή σας και μόνο λοιπόν, ο Πανούτσος είναι άρρωστος γάβρος (όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν). Πώς λοιπόν υποιστηρίζει ο Asimov πως είναι αντικειμενικός και ανεξάρτητος;

Παρεμπιπτόντως, ούτε εγώ ψάχνω για αντικειμενικό στην ιδιωτική του ζωή δημοσιογράφο. Ψάχνω (έως απαιτώ) όμως αντικειμενικό δημοσιογράφο στις δημόσιες κρίσεις του και τα γραπτά του. Ο Πανούτσος ΔΕΝ είναι, πώς να το κάνουμε. Ή για να το πω αλλιώς, όσο αντικειμενικός είναι στη δουλειά του ο Πανούτσος, άλλο τόσο αντικειμενικός είναι στην ίδια δουλειά ο Κριτής

ΥΓ. άσχετο: ο Μένιος αρθογραφούσε ΚΑΙ στο Φώς, αν δεν το γνωρίζατε!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 55
                                            • 56
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 59
                                            • 74
                                            • 75