-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ε, εντάξει. Δεν έχει κάθε μέρα.Στέλιο, έχει ΑΦΥΣΙΚΑ συχνά για τον αριθμό των χιλιομέτρων αυτού του δρόμου.
-
ειναι λιγα μεν τα χλμ, αλλα παρα παρα πολλα τα αυτοκινητα που περνανε καθημερινα, και φυσικα και πολλα φορτηγα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι λιγα μεν τα χλμ, αλλα παρα παρα πολλα τα αυτοκινητα που περνανε καθημερινα, και φυσικα και πολλα φορτηγα.Έτσι. Τα αυτοκινητοχιλιόμετρα πρέπει να είναι μακράν από το δεύτερο δρόμο στην Ελλάδα
-
Καθε πρωι εχω εναν καλο λογο να μην σηκωθω απο το κρεβατι (παλυ κινηση θα εχει στο ποταμι) και αλλον εναν για να σηκωθω αμεσως... τελικα οτι και να εχω δοκιμασει την κινηση δεν την γλυτωνω Εδικα πριν να αρχισω να κοβω επιδομα στην Α.Ο για 5χλμ, ηταν για πολλα ναρκωτικα.. Απλα Πευκη με Λ.Αθηνων
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χθες είχε γίνει ατύχημα στην κάθοδο (προς Πειραιά). Σήμερα είχε γίνει στην άνοδο και είχε κίνηση από Ρέντη μέχρι τα έργα. Γι' αυτό.
Κάθε μέρα ατυχήματα έχει
Ε, εντάξει. Δεν έχει κάθε μέρα.
Να δούμε πάντως πότε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να κάνει μελέτες (αν δεν έχουν γίνει ήδη) και να γίνουν έργα στην έξοδο της Αχαρνών και λίγο πριν τη Renault μπας και δούμε άσπρη μέρα
καλό!!!
εδώ ΜΕΤΑ τα έργα των ΟΑ παθαίνουν γίνονται καθιζήσεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χθες είχε γίνει ατύχημα στην κάθοδο (προς Πειραιά). Σήμερα είχε γίνει στην άνοδο και είχε κίνηση από Ρέντη μέχρι τα έργα. Γι' αυτό.
Κάθε μέρα ατυχήματα έχει
Ε, εντάξει. Δεν έχει κάθε μέρα.
Να δούμε πάντως πότε θα φιλοτιμηθεί κάποιος να κάνει μελέτες (αν δεν έχουν γίνει ήδη) και να γίνουν έργα στην έξοδο της Αχαρνών και λίγο πριν τη Renault μπας και δούμε άσπρη μέρα
καλό!!!
εδώ ΜΕΤΑ τα έργα των ΟΑ παθαίνουν γίνονται καθιζήσεις
Μα δεν έχει να κάνει απλά με ασφαλτοστρώσεις. Άλλωστε, όταν δεν θα πέφτει ο δρόμος δε θα έχει κίνηση
Απλά, Όπου είναι 3+1 να παραμείνει 3+1 και να μη γίνεται 3. -
Τα μεγαλα εργα του Σημιτη, του Λαλιωτη (αληθεια τι κανουν αυτα τα παλληκαρια ρε παιδια??), του Μπομπολα και της Βασως Παπαγαλοτσα-Παπανδρεου
-
Για να ακούσω **εκτίμηση **για την διαδρομή Άλιμος - στροφή Νεας Ερυθρέας μέσω **Κηφισού **:whistlink: με αναχώρηση στις 7.30 το πρωί .
-
Κάτω από ώρα αν δεν πήξεις και στην παραλιακή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτω από ώρα αν δεν πήξεις και στην παραλιακή.Α! Not bad .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Κάτω από ώρα αν δεν πήξεις και στην παραλιακή.
Α! Not bad .
Κανονικά είναι περίπου 30-35 λεπτά.
Λόγω ώρας (είναι νωρίς) το προβλέπω γύρω στα 45 λεπτά. Αν κάνεις την ίδια διαδρομή γύρω στις 8:30 τότε υπολόγιζε από 1 ώρα το ελάχιστο μέχρι... το άπειρο το μέγιστο
-
Μη νομιζεις. 6.30 το πρωι το κανω συχνοτατα αρκετα πανω από μισαωρο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μη νομιζεις. 6.30 το πρωι το κανω συχνοτατα αρκετα πανω από μισαωρο6:30 μάλλον έχει περισσότερη κίνηση απο τις 7:30.
-
Λες; Ουφφφφφ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λες; ΟυφφφφφΤο ειχα παρατηρήσει όταν ήμουν ναύτης και υπηρετούσα στο ναυσταθμο. Πήγαινα Πειραιά --> Κηφισό --> Λεωφ. Καβάλας. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δεν περνάω κηφισό τόσο νωρίς πια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μη νομιζεις. 6.30 το πρωι το κανω συχνοτατα αρκετα πανω από μισαωρο
6:30 μάλλον έχει περισσότερη κίνηση απο τις 7:30.
Ναι έτσι είναι.
Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. 2-3 φορές που χρειάστηκε να είμαι στο δρόμο τέτοια ώρα δεν πίστευα στα μάτια μου.Πάντως τις 3 τελευταίες μέρες ο Κηφισός είναι αεροδρόμιο
-
.. να το παω για καμμια απογειωση??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. να το παω για καμμια απογειωση??Αρκεί να ενημερώσεις τον πύργο ελέγχου να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Μπορεί να θέλουν κι άλλοι να το απο/προσ-γειώσουν
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάντως τις 3 τελευταίες μέρες ο Κηφισός είναι αεροδρόμιοΤί είναι; Χθες να δεις, στην επιστροφη... Κατα τις 3 μονο αντισκηνο δε στησαμε
Δεν υπάρχει σωτηρια μ' αυτον τον δρόμο......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πάντως τις 3 τελευταίες μέρες ο Κηφισός είναι αεροδρόμιο
Τί είναι; Χθες να δεις, στην επιστροφη... Κατα τις 3 μονο αντισκηνο δε στησαμε
Δεν υπάρχει σωτηρια μ' αυτον τον δρόμο......
Μιλούσα για την άνοδο το πρωί
Κηφισσός