-
GTI_
δεν σου αρέσει το ΚΑ και σου αρέσει το Focus II...?
-
elteo
Πειράζει;
Τί κοινό έχουν τα ΚΑ και focus II,ώστε να σου φαίνεται οξύμωρο αυτό που έγραψα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
GTI_δεν σου αρέσει το ΚΑ και σου αρέσει το Focus II...?
κι εμένα μου αρέσει το KA αλλά όχι το focus II αλλά δεν το αντιπαθώ, το αντιπαθώ είναι βαριά λέξη.
-
chrmes
το αντιπαθώ είναι βαριά λέξη.
Έτσι.
Το ΚΑ ωστόσο το αντιπαθώ κι αναλαμβάνω την ευθύνη των δηλώσεών μου
Το FOCUS II δεν έγραψα πουθενά ότι με ξετρελαίνει ή ότι πέφτω κάτω από συγκίνηση μόλις το αντικρίζω.
Το βρίσκω όμως συμπαθητικό=δεν το αντιπαθώ.Γι'αυτό και δεν το έβαλα στη black list. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
elteoΠειράζει;
Τί κοινό έχουν τα ΚΑ και focus II,ώστε να σου φαίνεται οξύμωρο αυτό που έγραψα;
γιατί να πειράξει...φασολάδα είναι;
μία επισήμανση έκανα μιας και το ΚΑ είναι από τα διαχρονικότερα και πιο μοντέρνα σχέδια της Ford μαζί με το Focus I.
-
Aντιπαθώ:
Όλες σχεδόν τις Citroen
Fiat Bravo/Stilo
Όλα τα Chrysler
Ηοnda **Civic **(όλα)
Τις τελευταίες Jaguar S & X Type
Lancia Mussa/Phedra/Lybra, (η Thesis μου αρέσει)
Μercedes B Class/CLK
Nissan Almera/Primera
Peugeot 206cc/307cc
Renault Megane/Laguna
Rover **MG ** (oλα)
Seat Cordoba/Toledo
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μερικά είναι άθλια, αλλά τα συμπαθώ (π.χ. Skoda Target!)
Και πολυ καλα κανεις
-
PT cruiser
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Και πολυ καλα κανεις
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... 4/0/13.jpg -
GTi, αγόρασες Focus ST; Προδότη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://img228.imageshack.us/img228/4238/10449222s9od.jpgMε το συγκεκριμενο καγκουρο δε θα ηθελες να τα βαλεις manosk.
Κινητηρας V8 Tatra και διακοσια+ αλογακια.
Το ειδα περυσυ στη πιστα του Brno να τσαγιαζει 911..... -
Εργοστασιακή έκδοση;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εργοστασιακή έκδοση;Οχι βεβαια...
Μετατροπη.Και οταν το ειδα εγω (εχω και βιντεο τραβηξει) ειχαν ενα ειδος tuning Show oπου διαφοροι βελτιωτες αλλα και ιδιωτες παρουσιαζουν τα 'δημιουργηματα' τους.
Εκει ομως μαζευονται σε πιστες και κανουνε κοντρες, 'καινε' λαστιχα και διαφορες τετοιες ταρζανιες.... -
Εμενα μου γυριζουν τα αντερα οταν βλεπω forfour, αλλα μολις διαβασα οτι θα διακοπει η παραγωγη του!!!
Επισης δεν μου αρεσουνBMW 316,116
MERC Σειρες Α και Β
VW GOLF
-
Ξέχασα να βάλω στην λίστα μου το A3 Sportback, το A2, το VW Jetta και το Ford Focus sedan.
Tα Thalia, Albea κτλ δεν τα βάζω καν γιατί είναι εκτρώματα.
-
Και εμένα το for4 δεν μου αρεσει καθολου εξωτερικα.. Παρολα αυτά, το είχα για 2 μέρες και μου φάνηκε αρκετά καλό.. Καλά φρενα, καλο κράτημα, ποιοτικό μεσα, στιβαρή κατασκευή..
Αν είχε χαμηλότερη τιμή νομίζω θα ήταν πολύ καλη επιλογή.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Και εμένα το for4 δεν μου αρεσει καθολου εξωτερικα.. Παρολα αυτά, το είχα για 2 μέρες και μου φάνηκε αρκετά καλό.. Καλά φρενα, καλο κράτημα, ποιοτικό μεσα, στιβαρή κατασκευή..Αν είχε χαμηλότερη τιμή νομίζω θα ήταν πολύ καλη επιλογή.
Στην ουσία είναι ένα Colt με άλλο περιτύλιγμα. Το Colt μια χαρά αμαξάκι είναι αλλά είναι και σαφώς φτηνότερο από το φορφορ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και εμένα το for4 δεν μου αρεσει καθολου εξωτερικα.. Παρολα αυτά, το είχα για 2 μέρες και μου φάνηκε αρκετά καλό.. Καλά φρενα, καλο κράτημα, ποιοτικό μεσα, στιβαρή κατασκευή..
Αν είχε χαμηλότερη τιμή νομίζω θα ήταν πολύ καλη επιλογή.
Στην ουσία είναι ένα Colt με άλλο περιτύλιγμα. Το Colt μια χαρά αμαξάκι είναι αλλά είναι και σαφώς φτηνότερο από το φορφορ.
Nαι ε; Δεν το ήξερα, νόμιζα πως είχε μόνο το μοτερ του κόλτ.
-
Εμένα δε μου αρέσουν τα ΜΧ5 .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσουν τα ΜΧ5 .Απαπα...μπάζουν από παντού, κρύο το χειμώνα ζέστη τοκαλοκαίρι να σε βαράει ο ήλιος, ζουληγμένα κάτω πατημένα δε χωράνε τίποτα, άαααασε που γλιστράνε παντού.
Αισχος!
ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ