-
Ο χρήστης ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ έγραψε:
global_deejay
Φυσικά δεν μπορεί να μπει σε αυτοκίνητο που δεν είναι φτιαγμένο εξαρχής για τέτοιο τζάμι. Θα χρειαζόταν κόψιμο της οροφής και ενδεχομένως και του πλαισίου.ναι οταν τον ρωτησα τον τυπο,εκανε οπως κ τα smilies σου!!!κριμα παντως,
Στην Best Car πηγες?
ναι στη μεσογειων.γιατι?
-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
global_deejay
Φυσικά δεν μπορεί να μπει σε αυτοκίνητο που δεν είναι φτιαγμένο εξαρχής για τέτοιο τζάμι. Θα χρειαζόταν κόψιμο της οροφής και ενδεχομένως και του πλαισίου.ναι οταν τον ρωτησα τον τυπο,εκανε οπως κ τα smilies σου!!!κριμα παντως,
Στην Best Car πηγες?
ναι στη μεσογειων.γιατι?
Γιατι και εμενα στην best car μου ειπαν για προβλημα με ασφαλιστικες και τετοια.Στην Dynamotors δεν μου ανεφεραν κατι τετοιο και υπολογισαμε και το πανοραμικο στην συνολικη τιμη.
-
manosk
Μόνο το σέρβις των 60Κ μου ήρθε 550
-
global_deejay
Στην Best Car πηγες?
ναι στη μεσογειων.γιατι?
Γιατι και εμενα στην best car μου ειπαν για προβλημα με ασφαλιστικες και τετοια.Στην Dynamotors δεν μου ανεφεραν κατι τετοιο και υπολογισαμε και το πανοραμικο στην συνολικη τιμη.
ναι ακριβως αυτο μου ειπαν κ μενα.ουσιαστικα θα το επαιρνα με πανοραμικο αλλα με αυτα που μου ειπαν μου εκοψαν τα φτερα..αν απο το δεκεμβρη μπορουσα να αποκτησω gtc με πανοραμικο θα που δεν πηγα σε αλλη αντιπροσωπεια να ρωτησω...τσπ απο αναμονη πως παει?ειναι ετοιμοπαραδοτα?
-
Ο χρήστης global_deejay έγραψε:
global_deejay
Στην Best Car πηγες?
ναι στη μεσογειων.γιατι?
ναι ακριβως αυτο μου ειπαν κ μενα.ουσιαστικα θα το επαιρνα με πανοραμικο αλλα με αυτα που μου ειπαν μου εκοψαν τα φτερα..αν απο το δεκεμβρη μπορουσα να αποκτησω gtc με πανοραμικο θα που δεν πηγα σε αλλη αντιπροσωπεια να ρωτησω...τσπ απο αναμονη πως παει?ειναι ετοιμοπαραδοτα?
Δηλαδη εισαι της αποψης να το παρω με πανοραμικη?
Σκεφτομαι να βαλω και to IDS PLUS οποτε θα ανεβει πολυ η τιμη?
Αξιζει λες? -
και εμενα στην Ελφινκο που ειχανε κόψει το βήχα.... θα σπάσει μου λέγανε και δε θα στην πληρώσει κανείς
Ξερω ότι αυτό ειναι άποψη του πωλητή
αλλά- εμένα με φόβησε
- είναι λαλακας όποιος το προσέλαβε
-
απο αποψη ξεχωριστου κ εμφανισης το πανοραμικο σιγουρα δινει αλλο αερα στο αυτοκινητο.ειναι σιγουρα πιο εντυπωσιακο κ θα στρεφεις πολλα βλεμματα περαστικων πανω σου.τωρα απο την αποψη ασφαλειας λογω της θραυσης των κρυσταλλων τι να σου πω ειλικρινα δεν ξερω.το σιγουρο για μενα ειναι πως με το να εχεις κ σχεδον διπλασιο παρμπριζ εχεις μεγαλυτερο κινδυνο να τραυματιστεις απο θραυσματα απο οτι πριν.η επιλογη δικη σου.
τωρα οσον αφορα το ids plus θα σε γελασω γιατι εγω που πηρα το 1400 ουτε λογος για κατι τετοιο...
-
Έχει πάντως μια βάση αυτό που έγραψε ο n_olympios πριν 2 σελίδες. Δηλαδή η έλλειψη σκιαδίων δεν ξέρω πόσο ανεκτή θα είναι χωρίς γυαλιά ηλίου. Ο ήλιος σε στραβώνει ακόμα και με τα σχετικά σκούρα κρύσταλλα του Astra.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει πάντως μια βάση αυτό που έγραψε ο n_olympios πριν 2 σελίδες. Δηλαδή η έλλειψη σκιαδίων δεν ξέρω πόσο ανεκτή θα είναι χωρίς γυαλιά ηλίου. Ο ήλιος σε στραβώνει ακόμα και με τα σχετικά σκούρα κρύσταλλα του Astra.Ρε παιδια αφου εχει εσωτερικο σκεπαστρο που μπορεις να το κατεβασεις και να μην σε ενοχλει τιποτα.Αν μπειτε στο σαιτ της opel και πατε εκει που λεει για το πανοραμικο θα δειτε.Δεν νομιζω να υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα.Μπειτε εδω για λεπτομερειες.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=27
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εμενα στην Ελφινκο που ειχανε κόψει το βήχα.... θα σπάσει μου λέγανε και δε θα στην πληρώσει κανείςΞερω ότι αυτό ειναι άποψη του πωλητή
αλλά- εμένα με φόβησε
Λογικό ειναι, ο πωλητής θέλει να διώξει τα ετοιμοπαράδοτα, το πανοραμικό παρμπρίζ θα έχει κάποιους μήνες αναμονή λογικά...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
και εμενα στην Ελφινκο που ειχανε κόψει το βήχα.... θα σπάσει μου λέγανε και δε θα στην πληρώσει κανείς
Ξερω ότι αυτό ειναι άποψη του πωλητή
αλλά- εμένα με φόβησε
Λογικό ειναι, ο πωλητής θέλει να διώξει τα ετοιμοπαράδοτα, το πανοραμικό παρμπρίζ θα έχει κάποιους μήνες αναμονή λογικά...
Στανταρ ειναι αυτο.Εμενα μου ειχαν πει κι ολας οτι δεν χρειαζεται να παρω 1800 γιατι θα καιει θα εχει μεγαλη ασφαλεια κτλ και τελικα η ασφαλεια μου βγαινει 30 ευρω παραπανω το εξαμηνο.Αν παρεις πανοραμικο ακομα και 1800 θα κανει το αμαξι 2,5 μηνες να ρθει αφου θα ειναι με παραγγελια.
Εμενα παντως το μονο προβλημα μου στην περιπτωση του πανοραμικου ειναι καθαρα το οικονομικο.Αφου αποφασισα τελικα να βαλω και το IDS PL
US. -
Εγώ προσωπικά αν είχα την οικονομική άνεση θα το έβαζα χαλαρά, εκτός του οτι ειναι πανέμορφο, σου δίνει άλλη αίσθηση... Σαν να εισαι σε αεροπλάνο!
-
Ρε παιδια αφου εχει εσωτερικο σκεπαστρο που μπορεις να το κατεβασεις και να μην σε ενοχλει τιποτα.Αν μπειτε στο σαιτ της opel και πατε εκει που λεει για το πανοραμικο θα δειτε.Δεν νομιζω να υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα.Μπειτε εδω για λεπτομερειες.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=27Εντάξει τότε. Κοίταζα σε φωτογραφίες και δεν είδα το σκιάδιο πουθενά.
Μηχανικό όμως; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε παιδια αφου εχει εσωτερικο σκεπαστρο που μπορεις να το κατεβασεις και να μην σε ενοχλει τιποτα.Αν μπειτε στο σαιτ της opel και πατε εκει που λεει για το πανοραμικο θα δειτε.Δεν νομιζω να υπαρχουν τετοιου ειδους προβληματα.Μπειτε εδω για λεπτομερειες.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=27Εντάξει τότε. Κοίταζα σε φωτογραφίες και δεν είδα το σκιάδιο πουθενά.
Μηχανικό όμως;Ετσι μάλιστα! Μα λέω κι εγώ, δεν μπορεί να μην το έχουν προβλέψει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μηχανικό όμως;ειναι συρταρωτη η οροφη και αν θες το κλεινεις και το κανεις σαν τα κανονικα. Το τζαμι λογικα θα σκουρενει αναλογα με το ποσο ηλιο εχει αλλιος δεν θα βλεπεις την τυφλα σου!! αν πας και ψαξεις στο google παντως για panorama opel gtc θα δεις και αλλες φωτο που ειναι πιο κατατοπιστικες
-
Το ρυθμιζόμενο σε άπειρες θέσεις σκιάδιο λειτουργεί εύκολα με ένα κουμπί στην οροφή.
Με απασχολεί η αξιοπιστία του μηχανισμού, όχι η αποτελεσματικότητά του. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα χειροκίνητο γιατί έτσι και χαλάσει ο μηχανισμός θα χρειατείς καπελάκι τζόκεϋ.
Πάντως είναι ακριβό αξεσουάρ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το ρυθμιζόμενο σε άπειρες θέσεις σκιάδιο λειτουργεί εύκολα με ένα κουμπί στην οροφή.Με απασχολεί η αξιοπιστία του μηχανισμού, όχι η αποτελεσματικότητά του. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα χειροκίνητο γιατί έτσι και χαλάσει ο μηχανισμός θα χρειατείς καπελάκι τζόκεϋ.
Πάντως είναι ακριβό αξεσουάρ.το σκεφτομαι σαν ηλιοροφη..ποσες ηλεκτρικες ηλιοροφες εχον χαλασει .. δεν εχω ακουσει γενικα κατι. συν το οτι δεν τηα παιζουμε με αυτο.. και μια ηλιοροφη κοστιζει 700-900 ευρω..καιειναι μια σταλια.. αυτο τα αξιζει πιστευω και η αισθηση μαλλον θα ειναι μοναδικη!
-
Πάντως από εμπειρία σε C4 με πανοραμική οροφή, είναι όντως πολύ όμορφη αίσθηση. Φαντάζομαι πως στο Astra, μια που δεν έχει την οριζόντια κολώνα του C4 θα είναι ακόμη καλύτερη αίσθηση.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάντως από εμπειρία σε C4 με πανοραμική οροφή, είναι όντως πολύ όμορφη αίσθηση. Φαντάζομαι πως στο Astra, μια που δεν έχει την οριζόντια κολώνα του C4 θα είναι ακόμη καλύτερη αίσθηση.Η απουσία αυτής της κολώνας, επηρεάζει την ακαμψία άραγε?
-
Μπορεί να είναι όμορφο αλλά δεν ανοίγει.... προσωπικά προτιμώ κανονική ανοιγόμενη οροφή που έχει και πρακτική χρήση στην ανανέωση του αέρα.
Άσε το πόσο θα κοστίζει σε χρήμα αλλά και σε χρόνο μέχρι να έρθει το παρμπρίζ.... Η ακαμψία δεν με ανησυχεί σίγουρα θα το έχουν υπολογίσει.
OPEL ASTRA GTC 1800 SPORT H FORD FOCUS SPORT 1600 115HP?