-
Θυμάστε γρήγορο τρόπο για να βγάλουμε τον ιό που κλείνει το pc μόνο του και δεν αφήνει να κάνουμε scan?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θυμάστε γρήγορο τρόπο για να βγάλουμε τον ιό που κλείνει το pc μόνο του και δεν αφήνει να κάνουμε scan?ξεκινάμε με boot disk και γράφουμε format c:/q
πλάκα κάνω Δημήτρη
Αναφέρεσαι στο worm που εκμεταλλεύεται το RPC κενό των μη-εχόντων-SP2 WindowsXP και σου βγάζει ένα παράθυρο ότι θα κλείσει ο υπολογιστής σου σ'ένα λεπτό? Αν ναι, δυστυχώς δε μου έρχεται το όνομά του αυτή τη στιγμή, αν το θυμηθώ θα το ποστάρω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θυμάστε γρήγορο τρόπο για να βγάλουμε τον ιό που κλείνει το pc μόνο του και δεν αφήνει να κάνουμε scan?ναι:
-
Windows update και Malicious Software Removal Tool ίσως;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θυμάστε γρήγορο τρόπο για να βγάλουμε τον ιό που κλείνει το pc μόνο του και δεν αφήνει να κάνουμε scan?
ξεκινάμε με boot disk και γράφουμε format c:/q
πλάκα κάνω Δημήτρη
Αναφέρεσαι στο worm που εκμεταλλεύεται το RPC κενό των μη-εχόντων-SP2 WindowsXP και σου βγάζει ένα παράθυρο ότι θα κλείσει ο υπολογιστής σου σ'ένα λεπτό? Αν ναι, δυστυχώς δε μου έρχεται το όνομά του αυτή τη στιγμή, αν το θυμηθώ θα το ποστάρω
Συνονόματε δεν λέω αυτόν τον κωλοϊό, άλλον λέω, οπότε μην ψάχνεις άδικα. Ευχαριστώ πάντως.
Μάνο αν δεν δουλέψει το antivirus σε safe mode θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Ευχαριστώ και σένα.
lkar είσαι εμπαθής (καινούργιο αυτό) με τα Windows..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οταν σας λέω εγώ για το 6230i, εσείς με λέτε οπισθοδρομικό...Βρε εγώ θα το πάρω, και θα αλλάξω και πρόσοψη στο 6310i μου να γουστάρω (γιατί κατά τ'άλλα ουδέν πρόβλημα, ακόμη και μετά από σχεδόν 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, άντε να του κάνω και firmware update έτσι για το καλό).
Nικόλα το 6310i δεν στο είχαν κλέψει;
Είχα πάντως το 6230 και μαζί με το Κ750 ήταν τα μοναδικά κινητά που βολεύτηκα περισσότερο. Για αυτό και πήρα το 6230i.
Προς Gran Turismo 4 users:
Πώς μπορώ στην οθόνη που τρέχω αντί του ηλεκτρονικού στροφόμετρου να έχω αναλογικό;
-
Το ξαναβρήκα τελικά, Σάββα! Ευτυχώς ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε μετά από 2 μέρες (χμμμ, πώς δεν το είχα γράψει...)
Δεν είναι το μόνο στην οικογένεια όμως, έχουμε 3 συνολικά.
Ημουν μεταξύ του Κ750i και του 6230i, και τα δύο πολύ καλά κινητά (για την ακρίβεια, το 750i είναι μάλλον το μόνο SE που θα έπαιρνα αυτή την εποχή). Τελικά μάλλον θα προτιμήσω το 6230i λόγω καλύτερης αυτονομίας (έτσι λένε).
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
More than half of Microsoft Vista needs re-writingκαι καποιοι ακομη χρησιμοποιουν windows
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θυμάστε γρήγορο τρόπο για να βγάλουμε τον ιό που κλείνει το pc μόνο του και δεν αφήνει να κάνουμε scan?Όταν βγει το μήνυμα ότι θα κλείσει το Pc, start --> run --> γραψε shutdown -a --> enter.
Αυτό σταματάει το shutdown. Mετά, παίξε μπάλα με το antivirus.
-
manosk για εμένα που δεν έχω φάιρφόξ;
-
Χμμ, αν έχεις το GetRight, πήγαινε Tools>GetRight Browser, βάλε το link με τις φωτογραφίες και διάλεξέ τις μετά όλες. Με δεξί κλικ πάνω τους και download θα περάσουν όλες στο GetRight για κατέβασμα όποτε θες.
-
υπάρχει και το WinHTTrack Website Copier
-
Έχω μια κάρτα TV και μέσω του Dscaler βλέπω TV.
Όμως έχει χαλάσει το line in της κάρτας ήχου και δέχεται μόνο το αριστερό κανάλι. (με καλώδιο από το out της TV κάρτας στο line in της κάρτας ήχου).
Πως γίνεται να ακούω το line in μονοφωνικά ώστε να ακούγονται και τα 2 κανάλια? (Μέσα από τα windows κάπως)
-
Ίσως βάζοντας mini-jack mono; (νομίζω ότι έχει μια γραμμούλα στο βίσμα, ενώ τα stereo δύο)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίσως βάζοντας mini-jack mono; (νομίζω ότι έχει μια γραμμούλα στο βίσμα, ενώ τα stereo δύο)σωστή σκέψη (και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή) αλλά δεν κερδίζεις τίποτα.
μέχρι και το βύσμα φτάνει μονο-σήμα μετά? Πάλι είναι χαλασμένο το δεξί οπότε δεν θα ακούγεται τίποτα
Μόνο μέσα απο windows να του πω να παίζει το δεξί ότι και το αρσιτερό.
Εδώ σας θέλω!
-
Μπορείς να ορίσεις ως προορισμό ήχου για την κάρτα τηλεόρασης την είσοδο μικροφώνου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορείς να ορίσεις ως προορισμό ήχου για την κάρτα τηλεόρασης την είσοδο μικροφώνου;ναι δουλεύει αν και έχει χειρότερη απόδοση γιατί μικροφωνίζει πολύ (ακόμα και χωρίς το +20 db)
αν έρθει καμια ιδέα για το line in εδώ είμαστε!
-
ποιος θα μου βρει το dvi_adpcm (0x0011) Intel Corporation codec???
-
Είμαι σε απόγνωση και από το άγχος μου δεν μπορώ να περιμένω..
Ξέρει κανείς αν το eshop κανει ατοκες δόσεις (για 24 ενδιαφέρομαι)
Το πλαίσιο;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]