-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ εκεί τη βάζω, αλλά το λουρί το τυλίγω γύρω από το χειρόφρενο.Kata tin apopsi moy.... kaneis megalo lathos
an traviksei tin tsanta o tsantakias, tha soy stravosei to xeirofreno,
afoy to ferei stin teleytaia skala....Ego vazo tin tsanta moy piso apo to kathisma toy synodigoy kai tin sfinono anamesa sta kathismata. (terma piso to kathisma kai terma piso i plati
kai den fainete kai einai adynaton na vgei.....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πας γυρεύοντας, Μάνο. Κάποτε το έκανα και εγώ αυτό με τον χαρτοφύλακα που περιέχει τα βιβλία της δουλειάς, αλλά τώρα ζούμε σε πιο πονηρές εποχές...Den zoyme se pio ponires epoxes,
Apla i astynomia den kanei pia tin doyleia tis sosta.
An den fylagan VIPs poy pane gia poyra stin plateia kolonakioy alla toys dromoys, o kosmos mas tha tan kapos kalyteros..... -
Η τσάντα πάντα στο πορτ μπαγκάζ!
-
Θα τη βάζω στο πάτωμα του συνοδηγού τότε, μπροστά, γιατί πίσω δεν καλύπτεται καλά ενώ μπροστά όλο και κάτι προλαβαίνεις να κάνεις. Τί να κάνω, τί να κάνω....
Πορτμπαγκάζ; Άραγε ανοίγει με αναμμένη τη μηχανή; Δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:hmmm: Θα τη βάζω στο πάτωμα του συνοδηγού τότε, μπροστά, γιατί πίσω δεν καλύπτεται καλά ενώ μπροστά όλο και κάτι προλαβαίνεις να κάνεις. Τί να κάνω, τί να κάνω....Πορτμπαγκάζ; Άραγε ανοίγει με αναμμένη τη μηχανή; Δεν ξέρω.
oyte sto port bagaz einai kalo.....
to anoigoyn me katsavidi sto Pi kai Fi.... kai den pairneis tipota xampari.H TSANTA PANTA STO PATOMA, MESA STO SALONI TOY AYTOKINITOY, SFINOMENI ME TO/TA KATHISMA/TA
-
αν εχεις κεντρικο κλειδωμα τοτε κλειδωνει οπως και ολες οι πορτες
-
Ναι, αλλά δεν οδηγώ με κλειδωμένες τις πόρτες. Υπάρχει μεν κουμπί στην κονσόλα που κλειδώνει τα πάντα, όμως δεν το χρησιμοποιώ. Καλά, Los Angeles γίναμε πια;
-
Βέβαια, η αστυνομία φυλάει όλους αυτούς τους VIP όχι επειδή κάτι τέτοιο αποτελεί επιθυμία των στελεχών της, αλλά επειδή πολύ απλά αυτές είναι οι διαταγές από το Υπουργείο Δ.Τ.. Άρα, πάλι στο ζήτημα των πολιτικών που 'μας αξίζει να έχουμε' γυρνάμε.
Από κει και πέρα, θα θέλαμε σε κάθε γωνία να έχει αστυνομικούς, οι οποίοι θα κοιτάζουν ύποπτα κάθε on/off που φέρει 2 αναβάτες; Που θα κάνει σε κάθε γωνία ελέγχους; Εγώ κι εσύ μπορεί ναι (λέμε τώρα!), αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τρέφει τα φιλικότερα των αισθημάτων απέναντι στην αστυνομία- σωστά;
Άσε που με αστυνομία σε κάθε γωνία, τέρμα το 'street racing'- το ξήλωμα πινακίδων θα πήγαινε σύννεφο!
Επίσης, την εγκληματικότητα δεν τη γεννά αποκλειστικά και μόνο το μέγεθος της αστυνόμευσης, αλλά ευρύτερες και σαφώς πιο δυσδιάκριτες παράμετροι, οικονομικοί και κοινωνικοί επί το πλείστον- κάτι που φυσικά όλοι μέσες άκρες γνωρίζουν και κατανοούν. Αν ο άλλος είναι να βγει να κλέψει, θα το κάνει για τον α ή β λόγο ούτως ή άλλως... το ζήτημα είναι να εκλείψουν αυτοί οι λόγοι- μακάρι να λύνονταν απλά τα πράγματα- ήτοι με περισσότερους αστυφύλακες...
Φυσικά αυτή είναι αποκλειστικά η προσωπική μου άποψη...
-
Μάνο μην τρελαίνεσαι!
Οχι δεν γίναμε LA.
Απλά να μην σου τύχει! και καλύτερα είναι αφου δεν ξέρουμε ποιός περναει δίπλα μας να παίρνουμε τα μέτρα μας! -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αν εχεις κεντρικο κλειδωμα τοτε κλειδωνει οπως και ολες οι πορτεςKai soy rxete to kleftroni, kopanaei ton ofalo toy loyketou kai to port bagkaz anoigei mono toy.....
Ta misa aytokinita stin Ialia, me ayto to tropo klevonte....
-
Στο ίδιο σημείο στην Κηφισιά πριν από ένα μήνα σπάνε στην πεθερά το παράθυρο του Α4 όταν έβαλε όπισθεν να παρκάρει και πάει η τσάντα φυσικά.... τρωει το σοκ και πάμε στην Ασφάλεια Κηφισιάς..... να δώσουμε κατάθεση .... Στο τμήμα δυο άτομα (οφείλω να ομολογήσω δεν έμοιαζαν για ασφαλίτες για τον απλό πολίτη αλλά ήταν καλοντυμένοι για την δουλειά όπως πρέπει ψιλορεμάλια)... μέχρι να δώσουμε κατάθεση έσκασε και η επόμενη κυρία σε απόσταση 400μ. Την είχαν χτυπήσει αυτή!!!! Λεει ο ψηλός ασφαλίτης εκείνη την ώρα “βγαίνω μήπως τους βρω” η άλλη δεν μπορούσε να βγεί γιατί έπρεπε να γράψει τις καταθέσεις οπότε αναγκαστικά μόνος του ο τύπος καθώς οι άλλοι δυο ασφαλίτες ήδη κυνηγούσαν κάτι κλεφτρόνια στην Ερυθραία.....
Η ασφαλίτισσα που έγραφε την κατάθεση μας λεει ο τυπάς με το μαύρο ΧΤ 600 (660 δεν θυμάμαι) σας τα πήρε εμείς τον πιάνουμε και η δικαιοσύνη τον αφήνει “That’s the system”
Τις λέω γιατί το κάνει? Για ναρκωτικά??? Και μου λέει είχε μάθει στην μεγάλη ζωή και τώρα που έχουν σφίξει τα πράγματα έχει γίνει κλέφτης!!!!!!
Αλλά μας λέει ακυρώστε ταυτότητες για σιγουριά σας πήρε τα λεφτά και τα έχει πετάξει τα υπόλοιπα μεταξύ εσάς και της επόμενης κυρίας (όπου πράγματι και τα βρήκα όλα μετά από δέκα λεπτά ψάξιμο)
Να πεθάνει ο καρι@@@ς γιατί με έβαλε στην αγγαρία να βάζω σκούπα ηλεκτρική για να καθαρίσω εσωτερικό αυτοκινήτου από παμπρίζ που έγινε ρύζι -
Οταν χασετε ταυτοτητα,εαν δεν την βρειτε σε συντομο χρονικο διαστημα,πρεπει να πατε ΚΑΙ στην εφορια να δηλωσετε την απωλεια της.
Διαφορετικα μπορειτε να μπλεξετε πολυ ασχημα...καποιος θα την εχει και θα αλωνιζει με αυτην και το ΑΦΜ σας,και εσεις θα λετε 'μα δηλωσα κλοπη'. -
θηνα τα πραγματα εχουν γινει πολυ επικινδυνα,οπως και σε πολλες αλλες μεγαλουπολεις.Παντως οι αυτοκινητοβιομηχανιες προσπαθουν να αντιμετωπισουν με μικρα κολπακια τις νεες τεχνικες.Για αυτο το λογο στα προσφατα μοντελα αν πατησεις μονο μια φορα το κουμπι ξεκλειδωματος ,ανοιγει μονο η πορτα του οδηγου,για αυτο κλειδωνουν αυτοματα οι πορτες οταν το αυτοκινητο ξεπερασει την προκαθορισμενη ταχυτητα.Επισης πολλα καινοργια μοντελα δεν εχουν κλειδαρια στο πορτ μπαγκαζ ,αλλα μονο διακοπτη για να ανοιγουν.Βεβαια αμα ειναι να σου τυχει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, αλλά δεν οδηγώ με κλειδωμένες τις πόρτες. Υπάρχει μεν κουμπί στην κονσόλα που κλειδώνει τα πάντα, όμως δεν το χρησιμοποιώ. Καλά, Los Angeles γίναμε πια;κακώς δεν το χρησιμοποιείς. Σε αρκετά αυτοκίνητα πλέον ρυθμίζεται αυτόματα και κλειδώνει μόλις ξεπεραστούν τα 10-15 χλμ./ώρα
Σε μία φίλη μου της μπήκε ένας τρελλός μέσα ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι και της λέει πήγαινε με όπου πας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε μία φίλη μου της μπήκε ένας τρελλός μέσα ενώ ήταν σταματημένη στο φανάρι και της λέει πήγαινε με όπου πας
Τον πάς μέχρι το πλησιέστερο τμήμα και μετά φεύγεις. Να μη τον αφήσεις και στους δρόμους τον άνθρωπο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πας γυρεύοντας, Μάνο. Κάποτε το έκανα και εγώ αυτό με τον χαρτοφύλακα που περιέχει τα βιβλία της δουλειάς, αλλά τώρα ζούμε σε πιο πονηρές εποχές...
Den zoyme se pio ponires epoxes,
Apla i astynomia den kanei pia tin doyleia tis sosta.
An den fylagan VIPs poy pane gia poyra stin plateia kolonakioy alla toys dromoys, o kosmos mas tha tan kapos kalyteros.....Σκέφτηκες ότι αν έκανε σωστά τη δουλειά της όμως η αστυνομία, μπορεί να ήταν 'Μετα τις 3 τα χαραματα επι της Κατεχακη.... πανω-κατω....' και τότε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τον πάς μέχρι το πλησιέστερο τμήμα και μετά φεύγεις. Να μη τον αφήσεις και στους δρόμους τον άνθρωπο.
αν φτάσεις μέχρι το πλησιέστερο τμήμα
-
Ζώα όσοι έχουν πάρει σβάρνα τα σήματα κυκλοφορίας και τα καλύπτουν με αυτοκόλητα.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, αλλά δεν οδηγώ με κλειδωμένες τις πόρτες. Υπάρχει μεν κουμπί στην κονσόλα που κλειδώνει τα πάντα, όμως δεν το χρησιμοποιώ. Καλά, Los Angeles γίναμε πια;
κακώς δεν το χρησιμοποιείς. Σε αρκετά αυτοκίνητα πλέον ρυθμίζεται αυτόματα και κλειδώνει μόλις ξεπεραστούν τα 10-15 χλμ./ώρα
Αν δεν το χρησιμοποιείς λόγω δυσκολότερης απεμπλοκής σε πιθανό ατύχημα, όπως έχω ακούσει πολλάκις, κάνεις λάθος.
Και εγώ έχω ακούσει πολλά, με άνοιγμα πόρτας και τα συναφή και για αυτό, κλειστές πόρτες και αν υπάρχει κάτι αξίας ακολουθώ το παράδειγμα του Wagner, κάτω από το κάθισμα σφηνωμένη τσάντα...
Στο πορτ-μπαγκάζ βάζω το μπουφάν μου το δερμάτινο, που αν το πάρει και κανείς...30 ευρώ χάθηκαν!
Επίσης, αυτές οι φίλες του lkar πόσες είναι πια;
-
funkyreverend
Αν δεν το χρησιμοποιείς λόγω δυσκολότερης απεμπλοκής σε πιθανό ατύχημα, όπως έχω ακούσει πολλάκις, κάνεις λάθος.
Oλα τα αυτοκινητα που εχουν αυτο το συστημα ξεκλειδωνουν αυτοματα τιςπορτες οταν γινει τρακαρισμα.Οπως διακοπτεται η παροχη καυσιμου με τον αδρανειακο διακοπτη.Εμενα μου αρεσει αυτο το συστημα.
Ζώα ζώα ζώα