Μεσα σε ένα βαρέλι, είναι μια γάτα και ένα γατί.
Το βαρέλι έχει μια τρύπα , από την οποία χωράει να βγει μόνο το ένα από τα δύο ζωάκια.
Ποιο θα βγει από τα δύο?
Η ΓΑΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ
ΓΙΑΤΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΤΙ !
Ένας τύπος οδηγούσε τη μηχανή του βράδυ και το ευχαριστιόταν τρέχοντας πάνω από το όριο ταχύτητας. Ξαφνικά βλέπει τα φώτα του περιπολικού να ανάβουν πίσω του αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει. Ανεβάζει ταχύτητα, 150 χλμ/ώρα, ο αστυνομικός πίσω του, 160, 180, 200 τίποτα δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.
Αστυνομικός: 'Θα μπορούσα να σε πάω μέσα αλλά μια που είμαι κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις αν βρεις μια δικαιολογία που δεν την έχω ξανακούσει'
Μοτοσικλετιστής: 'Ξέρετε προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό'
Αστυνομικός: 'Και λοιπόν;'
Μοτοσικλετιστής: 'Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε για να την επιστρέψει...'
Πάει τύπος να εξομολογηθεί.
Λέει λοιπόν στον παπά: «Κοίταξε πάτερ, ήμουν προχθές με ένα αγοράκι και τα
λοιπά... και κάποια στιγμή, μου χάιδεψε το χέρι...
Πώπω λέει, ο παπάς... Αμαρτία, κοιτάει το ποινολόγιο, 10 μέρες νηστεία και
προσευχή!
Μετά, συνεχίζει ο νεαρός, μου χάιδεψε και το πόδι...
Ντροπή λέει ο παπάς, ψάχνει στο ποινολόγιο... πο... πο... πόδι, άλλες 15
μέρες λέει.
Ε, άσε λέει ο νεαρός, μη σου πω καλύτερα τη συνέχεια. Άστο για άλλη φορά.
Δε, γίνεται τέκνο μου, εξομολόγηση σε δόσεις, πες τα μου όλα, απαντά ο
πάτερ.
Τέλος πάντων, μετά του έκανα, πάτερ, στοματικό έρωτα...
Έξω φρενών ο πάτερ, ψάχνει στο ποινολόγιο... στο...στο...στομ... τίποτα.
Ψάχνει, τσι... τσι... τσι..., τίποτα. Ψάχνει πι..., πι..., πι... τίποτα...
Τι γίνεται, λέει, για το χειρότερο αμάρτημα δε γράφει τίποτα; Και φωνάζει στο διάκονο:
Ρε συ Χρυσόστομε, για την πίπα, τι δίνουμε;
Κι ο Χρυσόστομος: Άμα ήταν καλή δώσε τριάντα ευρώ!
Μια αμερικάνα παρθένα πρόκειται να παντρευτεί έναν Έλληνα. Την παραμονή του γάμου, την φωνάζει η μάνα της και της λέει:
- Κοίταξε, εγώ ξέρεις ότι είχα αντιρρήσεις για αυτό το γάμο, αλλά αφού τον διάλεξες με την ευχή μου. Πρέπει να σου δώσω όμως μια συμβουλή. Αυτοί οι Έλληνες έχουν κάποιες περίεργες προτιμήσεις στο σεξ. Είναι πιθανό λοιπόν όταν θα κάνετε έρωτα να σου ζητήσει ο άντρας σου να γυρίσεις από την άλλη μεριά. Εσύ πρέπει να αρνηθείς!
- Γιατί μαμά;
- Δεν έχει σημασία. Εσύ να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, γιατί πίστεψέ με αυτό που θα σου ζητήσει δεν θα σου αρέσει.
Την άλλη μέρα γίνεται ο γάμος, ακολουθεί γλέντι ελληνικό με κλαρίνα χορούς κλπ. και μετά το ζευγάρι πηγαίνει στη γαμήλια σουίτα.
Μετά από τρεις ώρες συνεχούς σεξ ο άντρας της λέει: - Αγάπη μου, θέλω τώρα να γυρίσεις από την άλλη μεριά!
- Αποκλείεται, του λέει αυτή.
- Μα γιατί, τη ρωτάει απορημένος.
- Δεν γίνεται σου λέω, η μαμά μου με προειδοποίησε να μη σε αφήσω με τίποτα
- Μα καλά, δεν θέλεις να κάνουμε παιδιά;!!!!