-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το σημαντικό είναι ότι πλέον νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το GV ακόμα και στην πιο δύσκολη διαδρομή (καμία σχέση με το παλιό).Ειχες το παλιο Vitara ??
-τα λάστιχα είναι αρκετά καλά. (Bridgestone Dueler H/T)
Χμμμ...Δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για αυτα τα λαστιχα, αν και εγω τουλαχιστον για το λιγο διαστημα που τα φορεσα στο προηγουμενο GV 2.5 V6 (εχει διαφορετικα αμορτισερ απο το διλιτρο) δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα....
Στα αρνητικά να προσθέσω:
-η 5η πόρτα δεν ανοίγει πλήρως αλλά περίπου στις 80+ μοιρές, δυσκολεύοντας σε μερικές περιπτώσεις το γέμισμα.
-ο κρυφός χώρος κάτω από τον χώρο αποσκευών είναι πολύ ρηχος. Θα έπρεπε να είναι κάπως πιο βαθύς για να χωράει τουλάχιστον τρίγωνο-φαρμακείο-πυροσβεστήρα. Έξυπνη τοποθέτηση του γρύλλου.- Το 'καζανάκι' της εξάτμισης είναι πολύ ογκώδες και έτσι τοποθετημένο που χαλάει λίγο στην εικόνα του αμαξιού από πίσω ΙΜΗΟ. Ελπίζω να το κρύψει λίγο η πινακίδα όταν με το καλό έρθει.
-Εκτός του κινητήρα και ο αεροδυναμικός θόρυβος είναι αρκετά αυξημένος.
Σε ολα αυτα εχεις δικιο ...τα εχω διαπιστωσει κ εγω ....
Αυτο ομως με τον θορυβο θα το συνηθισω ή να ζητησω απο την αντιπροσωπεια ωτοασπιδες για δωρο???...
Οσο για το καζανακι στο 5θυρο δεν ειναι και τοσο χαλια ...στο 3θυρο ομως εκτος των αλλων ειναι κ αντιαισθητικο ρε γ@μωτο!! 100% σχεδιαστικο ατοπημα οπως κ να το δει κανεις ...Να προσθέσω ότι γενικά όσοι πέρνουν το αυτοκίνητο με πλήρη γνώση του ότι είναι 'τζιπ' και ότι συνεπάγεται αυτό θα μείνουν 110% ικανοποιημένοι. Η ποιότητα στο εσωτερικό (και η σχεδίαση) είναι πολύ ανώτερη από τον ανταγωνισμό ΙΜΗΟ.
Και εγω πιστευω οτι η ποιοτητα των υλικων και της κατασκευης ειναι εμφανεστατη , αν ειχε και λιιιγο καλυτερους κινητηρες θα ηταν το τελειο πακετο...
Αλλα και τωρα οπως εχω πει τα κανει ΟΛΑ κ συμφερει ...δεν του λειπει τιποτα ...κατα τη γνωμη μου ειναι η Χρυση Τομη ....Άντε από Δευτέρα με το καλό περιμένω εντυπώσεις και απο κάποιον άλλον!
Ναι οντως την Δευτερα το απογευματακι ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ...
Το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεσω να το βολταρω οπως θελω ....
Εχω παραγγελει επισης τα πλαινα προστατευτικα καθως και τα γεισα των παραθυρων , αλλα ΔΕΝ τα ειχε ο Σφακιανακης και θα περιμενω καμια εβδομαδα+ μεχρι να τα φερουν !!! - Το 'καζανάκι' της εξάτμισης είναι πολύ ογκώδες και έτσι τοποθετημένο που χαλάει λίγο στην εικόνα του αμαξιού από πίσω ΙΜΗΟ. Ελπίζω να το κρύψει λίγο η πινακίδα όταν με το καλό έρθει.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ειχες το παλιο Vitara ??Όχι, αλλά το είχα οδηγήσει ουκ ολίγες φορές καθώς το είχε ένας φίλος. (2η γενιά το 5θύρο).
Χμμμ...Δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για αυτα τα λαστιχα, αν και εγω τουλαχιστον για το λιγο διαστημα που τα φορεσα στο προηγουμενο GV 2.5 V6 (εχει διαφορετικα αμορτισερ απο το διλιτρο) δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα....
Ίσως βιάστηκα να μιλήσω αφού έχω κάνει λίγα χιλιόμετρα ακόμα, αλλά το κράτημα είναι εξαιρετικό, και στο βρεγμένο. Για off road δεν κάνουν, αφού λένε, Highway / Terrain. Τα βρήκα πάντως άνετα και αθόρυβα. Ίσως μερικοί να προτιμούν κάτι μεικτό, που να πηγαίνει καλά εκτός δρόμο με κάποιους συμβιβασμούς στον δρόμο, κυρίως στον θόρυβο.
Σε ολα αυτα εχεις δικιο ...τα εχω διαπιστωσει κ εγω ....
Αυτο ομως με τον θορυβο θα το συνηθισω ή να ζητησω απο την αντιπροσωπεια ωτοασπιδες για δωρο???...
Οσο για το καζανακι στο 5θυρο δεν ειναι και τοσο χαλια ...στο 3θυρο ομως εκτος των αλλων ειναι κ αντιαισθητικο ρε γ@μωτο!! 100% σχεδιαστικο ατοπημα οπως κ να το δει κανεις ...Δεν είναι τίποτα φοβερό, αν είχες και το παλιό, χαμπάρι δεν θα πάρεις.
Ναι, το καζανάκι μου την δίνει έτσι που φαίνεται, ας το κάναν σκούρο ή ας βάζαν καμιά ποδιά από κάτω. (αν και θα μείωνε το ύψος και την γωνία φυγής)
Ναι οντως την Δευτερα το απογευματακι ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ...
Το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεσω να το βολταρω οπως θελω ....
Εχω παραγγελει επισης τα πλαινα προστατευτικα καθως και τα γεισα των παραθυρων , αλλα ΔΕΝ τα ειχε ο Σφακιανακης και θα περιμενω καμια εβδομαδα+ μεχρι να τα φερουν !!!Παρέλαβες? Άμα είδα καλά στο off road gr πρέπει να πήρες Azure Gray, το ίδιο με εμένα.
Και εγώ περιμένω αξεσουάρ, το ρεζερβοκάλυμμα δεν ήταν διαθέσιμο. Τα πλαϊνά προστατευτικά λίγο μούφα μου φάνηκαν, βοηθούν λες?
Εγώ σκέφτομαι να προσθέσω και σκαλοπάτια αλουμινίου στο πρώτο σέβρις αν και θα το σκεφτώ ανάλογα με την τιμή. Σου προτείνω και το front guard 'CITY', προσθέτει πολλά + στην εμφάνιση imho.
Επίσης είδα ενα Vitara με μία διαφορετική κατάληξη στην εξάτμιση, πολύ όμορφη. Έχεις δει κανένα τέτοιο αξεσουάρ ή την έβαλε αργότερα μόνος του?
-
Παραθετω το μυνημα που εγραψα στο offroad.gr
'Λοιποοον ..μολις επεστρεψα απο μια συντομη ασφαλτινη βολτουλα μεχρι τον Ωρωπο ...
Εχουμε και λεμε λοιπον ....
Σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο η οδικη συμπεριφορα στην εθνικη δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...ειλικρινα μου εκανε φοβερη εντυπωση ....οπως και το οτι ΔΕΝ επηρεαζεται καθολου απο του πλαγιομετωπικους ανεμους...(φυσαγε αρκετα)....
Η αναρτηση σου το κρατουσε ακλονητο ακομα και οταν περνουσα επιτηδες απο σημεια της εθνικης με ανωμαλιες και ταχυτητα 120χλμ...(δεν ηθελα να το 'πατησω' παραπανω ..)
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τα περιοδικα που γραφαν οτι γερνει στις στροφες ....ποιος ξερει με τι το συγκρινουν , για εγω ειδα και παλι ενα αγνωριστο GV σε σχεση με αυτο που ειχα !!
Ως αναφορα το μοτερ το περιμενα πολυ χειροτερο , αλλα τελικα μου αφησε ευχαριστες εντυπωσεις , στους χαλαρους ρυθμους που κινηθηκα και δεν αισθανθηκα να μου λειπει δυναμη στις ανηφορες του Ωρωπου ....Στο εσωτερικο τωρα ,θα το περιγραψω με τρεις λεξεις....
πολυτελεια-ταξη-ομορφια ....
Με το που μπεις μεσα σε 2 λεπτα τα εχεις μαθει ολα , λες και το ειχες χρονια στην κατοχη σου ......Με λιγα λογια σε αυτην την συντομη βολτα εχω μονο θετικες εντυπωσεις με μονα αρνητικα τον θορυβο κινητηρα/μεταδοσης πανω απο τα 120 χλμ και τον σκληρο επιλογεα στην 3-4 ταχυτητα περισσοτερο ....
Εις αναμονη λοιπον του Σ/Κ μπας και παμε και καμια ελαφρια βολτουλα εκτος .. '
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Παρέλαβες? Άμα είδα καλά στο off road gr πρέπει να πήρες Azure Gray, το ίδιο με εμένα.
Παρελαβα επιτελους σημερα το απογευματακι .....και ΝΑΙ πηραμε το ιδιο χρωμα και ειναι φοβερο ....
Στην αρχη να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε , αλλα σημερα που το ειδα στο δρομο με το φως της ημερας , αλλα και νυχτα μου φανηκε πολυ ωραιοΚαι εγώ περιμένω αξεσουάρ, το ρεζερβοκάλυμμα δεν ήταν διαθέσιμο. Τα πλαϊνά προστατευτικά λίγο μούφα μου φάνηκαν, βοηθούν λες?
Εμενα το ρεζερβοκαλυμα το εχει στανταρ και νομιζω οτι ετσι θα επρεπε να ειναι και στο 1.6 ομορφαινει πολυ το ηδηπολυ ομορφο τριθυρο αμαξωμα...
Τα πλαινα πλαστικα/ελαστικα προστατευτικα βοηθουν τα μεγιστα αν σου ξεφυγει καμια πορτα συν οτι κατα την γνωμη μου το ομορφαινουν ....
Εγω τα εχω παραγγειλει και ΔΕΝ τα ειχε ετοιμοπαραδοτα ο Σφακιανακης ..... εις αναμονη!!Εγώ σκέφτομαι να προσθέσω και σκαλοπάτια αλουμινίου στο πρώτο σέβρις αν και θα το σκεφτώ ανάλογα με την τιμή. Σου προτείνω και το front guard 'CITY', προσθέτει πολλά + στην εμφάνιση imho.
Σκαλοπατια δεν θελω να βαλω γιατι το χαμηλωνουν το αμαξι , ενω για το front guard 'CITY' συμφωνω απολυτα και θα το εβαζα χωρις σκεψη , αν δεν ηταν τοσο ακριβο !!! Ισως στο αμεσο μελλον ...
Επίσης είδα ενα Vitara με μία διαφορετική κατάληξη στην εξάτμιση, πολύ όμορφη. Έχεις δει κανένα τέτοιο αξεσουάρ ή την έβαλε αργότερα μόνος του?
Χμμμμ....δεν εχω δει κατι τετοιο και με εβαλες σε σκεψεις ...!! θα ρωτησω αν εχει κατι τετοιο η Suzuki ...
Tελος τα δυο αξεσουαρ που εβαλα εγω μεχρι στιγμης εκτος απο τα πλαινα προστατευτικα που τα αναμενω ειναι ενα ζευγαρι ανεμοθραυστες στα μπροστα παραθυρα (χρησιμοτατα!!) και τα .................πατακια !!!
Επομενα επιθυμητα 1)front guard city 2) κοτσαδορος ....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Παρελαβα επιτελους σημερα το απογευματακι .....και ΝΑΙ πηραμε το ιδιο χρωμα και ειναι φοβερο ....
Στην αρχη να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε , αλλα σημερα που το ειδα στο δρομο με το φως της ημερας , αλλα και νυχτα μου φανηκε πολυ ωραιοΚαλορίζικο και καλοτάξιδο λοιπόν!
Το χρώμα μου αρέσει πάρα πολύ! Δεν είναι ούτε γκρίζο, ούτε μπλέ (κατι ενδιάμεσο), δεν λερώνει όσο εύκολα όσο πιο σκούρες αποχρώσεις και μου δίνει ένα feeling ότι 'πάει' στο αμάξι αυτό το χρώμα.Εμενα το ρεζερβοκαλυμα το εχει στανταρ και νομιζω οτι ετσι θα επρεπε να ειναι και στο 1.6 ομορφαινει πολυ το ηδηπολυ ομορφο τριθυρο αμαξωμα...
Τα πλαινα πλαστικα/ελαστικα προστατευτικα βοηθουν τα μεγιστα αν σου ξεφυγει καμια πορτα συν οτι κατα την γνωμη μου το ομορφαινουν ....
Εγω τα εχω παραγγειλει και ΔΕΝ τα ειχε ετοιμοπαραδοτα ο Σφακιανακης ..... εις αναμονη!!Θα έπρεπε, αλλά...
Πάντως δεν είναι το ίδιο ρεζερβοκάλυμμα με αυτό που έχει το 5θυρο, είναι νίκελ στο πλάι και στο καπάκι βάφεται στο χρώμα του αυτοκινήτου. Είναι δηλαδή πιο ωραίο από αυτό που έχει στο 5θυρο.
Θα δώ και τα προστατεύτικα, γιατί ήδη κοπάνισε ένας φίλος την πόρτα σε ένα παρκαρισμένο (ευτυχώς δεν έκανε σημάδι). Μήπως έχεις υπόψην σου την τιμή τους?Σκαλοπατια δεν θελω να βαλω γιατι το χαμηλωνουν το αμαξι , ενω για το front guard 'CITY' συμφωνω απολυτα και θα το εβαζα χωρις σκεψη , αν δεν ηταν τοσο ακριβο !!! Ισως στο αμεσο μελλον ...
Αυτά που είδα στην αντιπροσωπία δεν μου φάνηκε να το χαμηλώνουν. Για να ρίξω άλλη μια ματιά. Ναι ρε γμτ πάντως, έχει πολλά όμορφα αξεσουάρ αλλά πολύ ακριβά!!
Χμμμμ....δεν εχω δει κατι τετοιο και με εβαλες σε σκεψεις ...!! θα ρωτησω αν εχει κατι τετοιο η Suzuki ...
Tελος τα δυο αξεσουαρ που εβαλα εγω μεχρι στιγμης εκτος απο τα πλαινα προστατευτικα που τα αναμενω ειναι ενα ζευγαρι ανεμοθραυστες στα μπροστα παραθυρα (χρησιμοτατα!!) και τα .................πατακια !!!
Επομενα επιθυμητα 1)front guard city 2) κοτσαδορος ....
Ρώτα εσύ. να ρωτήσω και εγώ και όποιος μάθει πρώτος!
Ούτε 5 πατάκια δεν σου έκαναν δώρο πάντώς? Εμένα μου δώσανε αν και δεν έιναι ότι καλύτερο, αλλά τα πατάκια δεν χρειάζεται να είναι κορυφή, ότι παραλερώσουν θα τα δώσω δρόμο και θα πάρω πιο χλιδάτα να 'ούμε. -
BTW, κάτι ακόμα, έχε το νου σου στην κατανάλωση, γιατί τα περιοδικά πάνε να μας τρελάνουν. Να προσθέσεις τις μετρήσεις σου.
Παντού βλέπω γύρω στα 13lt/100km, και εγώ στα τρία γεμισματά μου μέχρι τώρα, τα υπολογίζω στα 10lt/100km απλής αμόλυβδης, και αν. Δηλαδή που να ανοίξει και ο κινητήρας!
Άρα είτε:
1)Μας δουλεύουνε.
2)Η βενζίνη στην Αθήνα είναι χαμηλότερης απόδοσης από την Θεσ/νίκη.
3)Το ξεσκίζουν στα γκάζια το αμάξι στην δοκιμή και μας λένε 'Μέση τιμή δοκιμής 13,7lt/100km' (4Τ για το 3θυρο 1.6. Το δίλιτρο το βγάζουν 13.5!!) -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
3)Το ξεσκίζουν στα γκάζια το αμάξι στην δοκιμή και μας λένε 'Μέση τιμή δοκιμής 13,7lt/100km' (4Τ για το 3θυρο 1.6. Το δίλιτρο το βγάζουν 13.5!!)Η τιμες που αναφερουν ΔΕΝ ισχυουν ....αν δεις και τα διαφορα περιοδικα μεταξυ τους γραφουνε αλλες καταναλωσεις .....
Για παραδειγμα οπως εχω ηδη αναφερει οι 4τροχοι στο 'συγκριτικο' (αμα ειναι ετσι τα συγκριτικα σωθηκαμε ) με το RAV4 αλλες καταναλωσεις αναφερει στο κυριως αρθρο και αλλες στον πινακα που παραθετει στο τελος ....
Διαβασε καλυτερα κανενα review στο εξωτερικο (οχι αμερικη γιατι εκει εχουν τον 2.7 κινητηρα )....
Εγω παντως απ'οτι ειδα χτες το απογευμα με σταθερη ταχυτητα μεχρι 120χλμ σε ευθεια δεν πρεπει να ξεπερναει τα 10λτρ ...και ισως λεω κ πολλα...Τα υπολοιπα αργοτερα γιατι παμε να βγαλουμε και κανα φραγκο να πληρωσουμε κανενα αξεσουαρ !!!!!!
-
Τα περιοδικά ναι τα πιέζουν. Και στο δικό μου RAV4 ΜΚ2 η κατανάλωσή του κυμαίνεται από 10.2 μέχρι 11 lt/100km με διαδρομές εντός και εκτος πόλης και σχετικά οικονομική οδήγηση.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Υπολογιστή ταξιδίου και από τα χιλιόμετρα που βγάζω με κάθε γέμισμα.
Τα περιοδικά γράφουν για 13lt/100km περίπου, αλλά τέτοια κατανάλωση έχω δει μόνο μετά από μεγάλη πίεση στο αυτοκίνητο. Ποιο λογικό νούμερο είναι τα 11,5lt/100km. Κάτι αντίστοιχο ίσως να ισχύει και για τα δικά σας αυτοκίνητα.Τα 10lt/100km με 120χλμ/ώρα για βαρύ, δίλιτρο, μόνιμα 4κίνητο, τζιπ είναι λίγα!!! Αν τα έδειχνε ο υπολογιστής ταξιδίου, μάλλον πως είναι αισιόδοξος...
-
Από την άλλη τα 13,7lt/100km είναι πολλά για το 1.6 και ας είναι βαρύ και τετρακίνητο. Ο υπολογιστής ταξιδιού δείχνει ότι να 'ναι! Πρέπει να είσαι ~10secs σε σταθερή ταχύτητα με σταθερές στροφές για να δείχνει σταθερά την ίδια τιμή. Προσωπικά πάντως δεν του δίνω σημασία, μόνο στο βενζινάδικο δίνω σημασία και η κατανάλωση είναι όπως την περιέγραψα.
Όπως λες τα 11lt/100km είναι νομίζω η μέση τιμή εάν το πιέζεις και λίγο σε προσπεράσματα πχ. Αν πάλι το ινδιάνικο όνομα σου είναι 'ελαφρύ πόδι' όπως εγώ, τα 10lt έρχονται φυσιολογικά!
-
Και εγω εκει πιστευω οτι κυμαινεται η μεση καταναλωση γυρω στα 11lt ...
Επισης εχουμε το ιδιο ......ινδιανικο ονομα...φιλε Afonic ως ή τιμη των παλινων προστατευτικων χωρις την εκπτωση ειναι 140€ + 15€ ή τοποθετηση που ανετα μπορουμε να την κανουμε και μονοι μας...
Για εκπτωση απ'οτι καταλαβα το 10% στο κανουν σχετικα ανετα ...τωρα απο εκει και πανω δεν ξερω τι γινεται ..Τελος θα ηθελα να σε ρωτησω αν θα πας να κανεις την πρωτη αλλαγη λαδιων στα 1500χλμ.....
-
Ξεχασα να αναφερω οτι στην αδεια το χρωμα azure gray pearl το αναφερουν ως ....γκριζο καθως και το οτι αναφερουν και την υπαρξη ...ηλιοροφης !!!!αυτο γιατι ???
Επισης ενα αλλο που μου εκανε θετικη ..θετικοτατη εντυπωση ειναι ο πανεμορφος κοκκινος φωτισμος του ταμπλο ...φοβερο θεαμα το βραδυ ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ξεχασα να αναφερω οτι στην αδεια το χρωμα azure gray pearl το αναφερουν ως ....γκριζο καθως και το οτι αναφερουν και την υπαρξη ...ηλιοροφης !!!!αυτο γιατι ???:)Φιμέ τζάμια, ηλιοροφή (ίσως και κάτι άλλο) αναγράφονται υποχρεωτικά στην άδεια.
-
Στο Rav που ειχα ηλιοροφη ΔΕΝ αναγραφοταν ....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τελος θα ηθελα να σε ρωτησω αν θα πας να κανεις την πρωτη αλλαγη λαδιων στα 1500χλμ.....
Εμένα η δικιά μου αντιπροσωπία (Νταλιάνης) μου είπε για αλλαγή λαδιών στα 7500χλμ, τίποτα για 1500χλμ και ούτε αναφέρει κάτι ούτε το βιβλίο για τα σέρβις ούτε μια επιστολή που μου δώσανε σχετικά με τα σέρβις.
Επισης ενα αλλο που μου εκανε θετικη ..θετικοτατη εντυπωση ειναι ο πανεμορφος κοκκινος φωτισμος του ταμπλο ...φοβερο θεαμα το βραδυ
Απίστευτο το ταμπλό! Πιλοτήριο!
Όπως είχα πει και στις πρώτες μου εντυπώσεις:
-ΠΟΛΥ ωραίο μέσα και πρακτικό. Ο φωτισμός στα όργανα έιναι απλώς τέλειος! Πρακτικό το κουμπί για μείωση του φωτισμού.
[quote='TLG']φιλε Afonic ως ή τιμη των παλινων προστατευτικων χωρις την εκπτωση ειναι 140
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Για την έκπτωση στα αξεσουάρ αναφέρεσαι?
Nαι ..για την εκπτωση στα αξεσουαρ λεω.....
Οσο για τις τιμες ..τι να κανουμε ...εχουμε βλεπεις ....Suzukomercedes -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Στο Rav που ειχα ηλιοροφη ΔΕΝ αναγραφοταν ....Σε Honda Civic Vtec φίλου μου το γράφει.
Παράλειψη μάλλον?? Τώρα τι άλλο να πω δεν ξέρω... -
H ηλιοροφή πρέπει να αναγράφεται στην άδεια γιατί αλλιώς έχεις πρόβλημα στο κτέο.
Ξερετε τι τράβηξα με το Audi του πεθερού μου;
Αναγκάστηκα να τρέχω σε μηχανολόγους κλπ για να βεβαιώσουν οτι ήταν συμβατή παρόλο που πήρα χαρτί απο την αντιπροσωπία οτι ηταν εργοστασιακή. Δεν το έγραφε η άδεια και άντε τρέχα μετα -
Αθανατη Ελλαδα
Ευτυχως που το γραφει δηλαδη !!!!!
-
Κατ' αρχήν καλορίζικα και καλοτάξιδα τα του-του σας! Επειδή είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής μια ερώτηση. Τα αυτοκίνητα σας έχουν το radio - cd της clarion η το Suzuki - no name ? πως ακούγονται και αν κάπoιο από αυτά παίζει mp3!!!
-
Ο χρήστης K.L. έγραψε:
Κατ' αρχήν καλορίζικα και καλοτάξιδα τα του-του σας! Επειδή είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής μια ερώτηση. Τα αυτοκίνητα σας έχουν το radio - cd της clarion η το Suzuki - no name ? πως ακούγονται και αν κάπoιο από αυτά παίζει mp3!!!Τελικά το έψαξες με την auto profit?
Υπάρχουν διαφορές στον εξοπλισμό;
Μπορείς να μας πεις τιμές;
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006