-
ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΡΕΣΤΑ?
-
-
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ OFF TOPIC??
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to xoume kai se video gia tous apistous...
lol
-
-
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ(ΣΑΣ) ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 3,4ΜΒ!!! -
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο S3 ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ OFF TOPIC ΠΑΙΔΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚ, 'ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΑΛΛΥ' ΣΤΟ WRC. EKEI KOΛΛΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ SOLBERG!
KAI SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ!!! -
-
-
κυριακή, όχι και τόσο αργά, το βράδυ....
το μόνιμο ζωγραφιστό χαμόγελο ακόμα καλά κρατεί...απο το σαββατο το μεσημέρι...το άσχημο είναι ότι δεν βλέπω να αραιώνει γιατι άυριο η καθημερινότητα ξεκινά....το καλό είναι ότι θα μείνει αποτυπωμένο στον 'σκληρό' όσα format και αν φάει και η ίδια σκέψη με τριγυρίζει...
->(Άρης)'Πέτρο, δέσου καλά'
->Μα αφού το ξαναπήγαμε όταν ήρθαμε
->(Λώρης) Τίποτα δεν πήγατε...τωρα θα δείς...και η κόλαση ξέσπασε.....
Πρώτη σπασμένη και δευτερα...(απο αυτό το σημείο και μετα, υπάρχει μια θολούρα, μία γλύκα απο ένα ωραίο όνειρο)
Τα διαφορικά σταμάτησαν να κοπανανε, η ανάρτηση σταμάτησε να τραντάζεται και το αγωνιστικό κινούταν πλέον ΠΑΝΩ απο την κροκάλα..
η ευθεία τελικά δεν ήταν όσο μακρυά φαίνονταν, εκέι κατάλαβα ότι όντως ο Λώρης είχε δίκιο..την πρώτη γρήγορη αναγνωριστική βόλτα ο Άρης μάλλον πήγαινε βόλτα, θα βαριόταν γιαυτο και γυρίσαμε πίσω......
που είχε δίκιο?
τα φρένα αργήσαν να έρθουν.....το πόδι μου πήγε να ξετρυπησει το carbon footrest στην πλευρα του συνοδηγού προσπαθόντας να βρώ ένα τρόπο να κάνω τον άρη να πατησει επιτέλους φρένο γιατί η ριμαδα η ευθεια ειχε τελειώσει και το βουνό έσκαγε πονηρό χαμογελάκι, καθώς η στροφή ήταν στενή 2η δεξιά....
το αν φρέναρε δεν το θυμάμαι...αλλα θυμάμαι τον Άρη παλεύει με το τιμόνι μετά την στροφή και ενώ ήδη είμαστε σε μυστήριες γωνίες για τα δικά μου δεδομένα με τα δεντρα και κυρίως μια αριστερη φουρκετα να έρχεται...
το EVO ξαφνικά, και μη με ρωτατε πως, γυρισε απο την άλλη με την μουρη να κοιτά που???..ακόμα αναρωτιέμαι πόσο κοντά να πέρασε απο την πλαγιά στην εσωτερική....και με τα δεντρα να χαιδευουν την φτερούγα του πίσω μέρους..................................................
=================================================
αν συνεχίσω να λέω για την συνέχεια θα φάω χρόνο απο τα λίγα πράγματα που θέλω να πώ για τους Λώρη-Άρη...
και για την περιγραφή αλλα και για όλα αυτα που θέλω να τους πώ, επιτέλους καταλαβαίνω τώρα στο πετσί μου την έκφραση 'οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν τα πράγματα'.....
το ευχαριστώ οχριά σε όσα θα ήθελα να τους πώ...για όσα έζησα, πράγματα που πολλοί λίγοι ένθρωποι θα έχουν την τύχη να ζήσουν...
καταστασεις που θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν ότι ξέρουν για τις δυναμεις της φύσεις μεταξύ ενος αυτοκινήτου και ενός δρόμου....
ο Άρης. ήρεμος, επαγγελματίας, σε καμία περίπτωση δεν με ανησύχησε αφού του είχα πλήρη εμπιστοσύνη, αν και μου είπε αν φοθηθώ να του πώ να κόψει....ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...πάτα, και άσε με εμένα να ουρλιάζω...πολύ φιλικός, άνετος..σε κάνει 'δικό του¨απο την πρώτη στιγμή...
για τον Λώρη, αντε τώρα τι να πείς.....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για τον Λώρη...ευγενικός μέχρι παρεξηγήσεως, είχαν τις φούριες τους οι άνθρωποι και ο Λώρης να έχει το νού του που θα πάω εγώ και η Μαρία για να μην τους χάσουμε...ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ 'μας έφερε'απο την ολυμπια μέχρι το πύργο χωρίς λόγο....Λώρη έχεις δίκιο, φταίς....
εσύ και ο Άρης φταίτε....φταίτε για όλα....φταίτε γιατι απείλησαμε και εγώ και ο S3 (σπύρος) τις γυναίκες μας ότι θα τις πάμε στα σπίτια με στις τρείς ρόδες, γιατί η ανάμνηση αυτη δεν θα φύγει ποτέ, γιατί δίνετε σε 'απλούς θνητούς' την δυνατότητα να ζήσουν έστω και για λίγο αυτο το όνειρο..αλλωστε τα καλα πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να κρατάνε και λίγο...να΄ στε παντα καλα και ελπίζω να τα ξαναπούμε...
Πέτρος Στεργιανόςυγ. έπονται και φωτογραφίες
-
αρε τυχεροι !! ας με πηγαινε και μενα βολτα ο Βωβος κι ας ηταν και με γιαρις Α5
μπραβο σε Λωρη και Βωβο για αυτην τους την κινηση
-
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ.
ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
αρε τυχεροι !! ας με πηγαινε και μενα βολτα ο Βωβος κι ας ηταν και με γιαρις Α5μπραβο σε Λωρη και Βωβο για αυτην τους την κινηση
ΑΓΑΠΗΤΕ S.L.
ΤΑ 'ΜΠΡΑΒΟ' ΣΕ ΑΡΗ-ΛΩΡΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΩΡΗ-ΑΡΗ). ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
ΣΤΟ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ KAMIL) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ S.L. ΣΕ A.V.FILIKA,
'ΕL-EM'
Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ρ.Μ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
-
Αυτη τη φορα στον Πυργο με το evo 8.
Ο,τι και να πω αυτη τη φορα ειναι περιττο!
Δεν περιγραφεται με λογια αυτο που εζησα.
Δεν μπορουσα να διανοηθω οτι μπορει να στριψει ετσι ενα αγωνιστικο στο χωμα!
Μου εκανε εντυπωση ο τροπος που ο Αρης επαιρνε τις στροφες.
Τοποθετηση απο πριν, και η μουρη να κοιταει το εσωτερικο της στροφης!
Τα φλικ εδιναν και επαιρναν!Μαλιστα σε ενα σημειο ψιλοφοβηθηκα λιγο, οπου καπου βρικε πισω δεξια και το εβο ξεκολλησε!
Βλεβω μια ελια να ερχεται κατα πανω μου, απο το παραθυρο, αλλα κανενα προβλημα για τον Αρη.
Με μια τιμονια απο την αλλη, και τοποθετηθηκαμε για την αλλη στροφη.
Αυτο ηταν, σαν να μη συνεβη τιποτα.Εν κατακλειδι, εντυπωσιαστηκα απο τις οδηγικες ικανοτητες του Αρη, τον τροπο με τον οποιο αισθανεται το αυτοκινητο, και πως καταφερνει να το κανει ο,τι θελει.
Εξαλλου αυτο φανηκε και απ'εξω στον αγωνα οπου ηταν συνεχως ενα κλικ επανω απο τους υπολοιπους!Αρη και Λωρη, και παλι ενα μεγάλο ευχαριστω για την εμπειρια ζωης που μου προσφερατε!
Υγ. Πετρο, περιμενω φωτος
-
Σπύρο και η πλάκα πια είναι...θυμάσαι τι μας είπε ο Λώρης...'Πού να δείτε και το WRC πως πάει'....
αυτη την ελιά που λές, μου έκοψε και εμένα λιγάκι το χρώμα...Ο Άρης δε, πέρα βρέχει...
γιατί στο γυρισμό σε εκείνη την 3/4 φουρκέτας, που φρεναριζε φλικαροντας δεξια αριστερα και βλεπεις οτι δεν θα κοψει αρκετα και να σου το χειροφρενο πριν την στροφή και το αποτελεσμα....?....το ιδανικό πλασαρισμα και εγω να ουρλιάζω απο ευχαρίστηση...
πρέπει να του έσπασα το τύμπανο εκει απο την ενδοσυνενόηση....
Εξαλλου αυτο φανηκε και απ'εξω στον αγωνα οπου ηταν συνεχως ενα κλικ επανω απο τους υπολοιπους!
αν δεις τους χρόνους άταν 10 δευτερα το λιγότερο κάτω απο όλους τον δεύτερο σε κάθε ειδική μέχρι και την 7η...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
.....ΣΤΟ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ KAMIL) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ S.L. ΣΕ A.V.να ετοιμάζω τα pampers
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αυτη τη φορα στον Πυργο με το evo 8.
Ο,τι και να πω αυτη τη φορα ειναι περιττο!
Δεν περιγραφεται με λογια αυτο που εζησα.
Δεν μπορουσα να διανοηθω οτι μπορει να στριψει ετσι ενα αγωνιστικο στο χωμα!
Μου εκανε εντυπωση ο τροπος που ο Αρης επαιρνε τις στροφες.
Τοποθετηση απο πριν, και η μουρη να κοιταει το εσωτερικο της στροφης!
Τα φλικ εδιναν και επαιρναν!Μαλιστα σε ενα σημειο ψιλοφοβηθηκα λιγο, οπου καπου βρικε πισω δεξια και το εβο ξεκολλησε!
Βλεβω μια ελια να ερχεται κατα πανω μου, απο το παραθυρο, αλλα κανενα προβλημα για τον Αρη.
Με μια τιμονια απο την αλλη, και τοποθετηθηκαμε για την αλλη στροφη.
Αυτο ηταν, σαν να μη συνεβη τιποτα.Εν κατακλειδι, εντυπωσιαστηκα απο τις οδηγικες ικανοτητες του Αρη, τον τροπο με τον οποιο αισθανεται το αυτοκινητο, και πως καταφερνει να το κανει ο,τι θελει.
Εξαλλου αυτο φανηκε και απ'εξω στον αγωνα οπου ηταν συνεχως ενα κλικ επανω απο τους υπολοιπους!Αρη και Λωρη, και παλι ενα μεγάλο ευχαριστω για την εμπειρια ζωης που μου προσφερατε!
Υγ. Πετρο, περιμενω φωτος
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΕΛΙΕΣ ΒΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΙ ΑΠΛΑ Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν .ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ήταν ειδική ελιά αυτή Λώρη...
προς στιγμήν, νόμιζα ότι είδα και το όνομά μου πάνω της..
-
Μα τι λες τώρα el-em ?
'4Δ μπούκα στο πλατάνι'
'Στον κάδο σκουπιδιών κρατήσου μέσα' (είχε απ΄ ό,τι άκουσα ένα τέτοιο χτες)
'!#$%%&^^* χάθηκα, που στο διάολο είναι το εικονοστάσι ? Α, να, ΟΚ, 3Α και 50 και σανίδα-Δ-μην αφήνεις'
Στο δεξι μπακετ του Α.Βωβου.