-
Παρκαδοροι για να πανε να φανε παϊδακια?????
Θα ελεγα κατι βαρυ τωρα αλλα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γενικα, οταν καποιος 'ζηταει' να βγει/αλλαξει λωριδα μπροστα μου με φλας και περιμενει να δει αν τον αφησω, θα σκιστω να τον αφησω. Οσοι πανε να βγουνε με το ετσι θελω, τους κλεινω στεγνα και ας καταληξουν σε καμμια μπαριερα.
Μόνο που συνήθως δεν σκάνε στην μπαριέρα, αλλά πάνω σου, ενώ αν δεν σκάσουν κάπου, θα 'ρθουν δίπλα σου και θα σ' αρχίσουν στο γαμοσταυρίδι ... Για τέτοια παιδεία μιλάμε... Καλύτερα να φυλάς τις λαμαρίνες σου, για τις έχεις (ακέραιες) όλες!!
μην ανησυχεις, ξερω τι κανω...
-
Ζώα οι κύριοι κύριοι Αστυφύλακες που κλείσαν την Παύλου Μελά διπλοπαρκάρωντας το περιπολικό ( συμβατικό με πινακίδα ΕΑ 2ΧΧΧ γιατί δεν πρόλαβα να δώ τα άλλα νούμερα καλά ) και δεν χωρούσε να περάσει το λεωφορείο. Σαν να μην έφτανε αυτό τα βάλανε και με τον οδηγό που τους κόρναρε για να φύγουν. Ήρθαν μετά από 5 λεπτά και πουλούσαν και πνεύμα για κανα 3 λεπτο του στύλ χωράς και δεν μας παρατάς και κάτι τέτοιες εξυπνάδες. Όταν είδαν οτι ο κόσμος άρχισε να αγριεύει μέσα στο λεωφορείο σηκωθήκανε και φύγανε, μπράβο στα δύο όργανα της τάξης
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παρκαδοροι για να πανε να φανε παϊδακια?????Θα ελεγα κατι βαρυ τωρα αλλα
Τους παρκαδορους τους βαζει το μαγαζι,για να μην γινει το parking 50 θέσεων,parking 20 θέσεων.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τους παρκαδορους τους βαζει το μαγαζι,για να μην γινει το parking 50 θέσεων,parking 20 θέσεων.Γουστάρω!! Πλακά πλάκα, πρέπει να 'χεις δίκιο!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παρκαδοροι για να πανε να φανε παϊδακια?????Θα ελεγα κατι βαρυ τωρα αλλα
πόσο βαρύ; σαν τα παϊδάκια;
-
Ημουνα χθες στην Χασια και το μαγαζι εκει ειχε ανθρωπο που σου ελεγε που να παρκαρεις...
Απο την μια με παραξενεψε, απο την αλλη ομως ειμαι απολυτα σιγουρος οτι, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, το παρκινγκ των 50 θεσεων θα ειχε γινει ..20.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ημουνα χθες στην Χασια και το μαγαζι εκει ειχε ανθρωπο που σου ελεγε που να παρκαρεις...Απο την μια με παραξενεψε, απο την αλλη ομως ειμαι απολυτα σιγουρος οτι, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, το παρκινγκ των 50 θεσεων θα ειχε γινει ..20.
Πλάκα, πλάκα τώρα μου θύμισες:
ΖΩΑ οι συνάδελφοί μου στη δουλειά, που το πάρκινγκ των 200+ θέσεων που έχουμε το έχουν μετατρέψει σε βεράντα του σπιτιού τους και τελικά τσουβαλιάζονται όπως όπως καμιά 100η αυτοκίνητα, γιατί κάποιοι -οι περισσότεροι- παρκάρουν 1 με 1,5 μέτρο από τον διπλανό τους (για να μην τους γρατζουνίσουν). Όταν έχουν χεσμένο το συνεργάτη τους στο γραφείο τους, τι περιμένεις να κάνουν με τον εντελώς άγνωστο; -
Το μεγαλύτερο ζώο το είδα σήμερα το πρωί στη Λ.Λαυρίου.Ενώ πήγαινα στην αριστερή λωρίδα πατημένος είναι από πίσω μου ένα opel agila,ο οποίος με πάει κολλητά.Πιάνει δεξιά,δεν με πέρασε βρίσκει μπροστά του ένα φορτηγό του παίζει τα φώτα(που να πάει ο φουκαράς ο φορτηγατζής) & τελευταία στιγμή αποφασίζει ο καραγκιόζης να μου χωθεί!!!Αν δεν το πλάκωνα στα φρένα καλύτερα να μην φανταζόμουν τι θα γινότανε!!Του παίζω του παλιομ.....κα τα φώτα & μόλις έφτασε στο Σταυρό & πήγε να στρίψει για την περιφεριακή,άνοιξε το παράθυρο & αντί να ζητήσει συγνώμη έκανε την κλασική ελληνική χειρονομία!!!!!παλιοκαθίκια του κερατά .
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
παλιοκαθίκια του κερατά .Χώσε κι άλλα
-
Το μεγαλύτερο ζώο το είδα σήμερα το πρωί στη Λ.Λαυρίου.Ενώ πήγαινα στην αριστερή λωρίδα πατημένος είναι από πίσω μου ένα opel agila,ο οποίος με πάει κολλητά.Πιάνει δεξιά,δεν με πέρασε βρίσκει μπροστά του ένα φορτηγό του παίζει τα φώτα(που να πάει ο φουκαράς ο φορτηγατζής) & τελευταία στιγμή αποφασίζει ο καραγκιόζης να μου χωθεί!!!Αν δεν το πλάκωνα στα φρένα καλύτερα να μην φανταζόμουν τι θα γινότανε!!Του παίζω του παλιομ.....κα τα φώτα & μόλις έφτασε στο Σταυρό & πήγε να στρίψει για την περιφεριακή,άνοιξε το παράθυρο & αντί να ζητήσει συγνώμη έκανε την κλασική ελληνική χειρονομία!!!!!παλιοκαθίκια του κερατά .καλα να σε ρωτησω κατι??ησουν αριστερη,υπηρχε καποιος απο πισω σου που ηθελε να σε περασει,και δεν τον αφησες??γιατι?εχω την αισθηση οτι σε αντιστοιχη περιπτωση θα αντιδρουσα και εγω,και οι περισσοτεροι εδω μεσα καπως ετσι...απο εκνευρισμο καθοτι το μεγαλυτερο μερισιο ευθυνης το φερεις εσυ που δεν τον αφησες να σε περασει αφου ηταν γρηγοροτερος&στην αριστερη!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Το μεγαλύτερο ζώο το είδα σήμερα το πρωί στη Λ.Λαυρίου.Ενώ πήγαινα στην αριστερή λωρίδα πατημένος είναι από πίσω μου ένα opel agila,ο οποίος με πάει κολλητά.Πιάνει δεξιά,δεν με πέρασε βρίσκει μπροστά του ένα φορτηγό του παίζει τα φώτα(που να πάει ο φουκαράς ο φορτηγατζής) & τελευταία στιγμή αποφασίζει ο καραγκιόζης να μου χωθεί!!!Αν δεν το πλάκωνα στα φρένα καλύτερα να μην φανταζόμουν τι θα γινότανε!!Του παίζω του παλιομ.....κα τα φώτα & μόλις έφτασε στο Σταυρό & πήγε να στρίψει για την περιφεριακή,άνοιξε το παράθυρο & αντί να ζητήσει συγνώμη έκανε την κλασική ελληνική χειρονομία!!!!!παλιοκαθίκια του κερατά .
καλα να σε ρωτησω κατι??ησουν αριστερη,υπηρχε καποιος απο πισω σου που ηθελε να σε περασει,και δεν τον αφησες??γιατι?εχω την αισθηση οτι σε αντιστοιχη περιπτωση θα αντιδρουσα και εγω,και οι περισσοτεροι εδω μεσα καπως ετσι...απο εκνευρισμο καθοτι το μεγαλυτερο μερισιο ευθυνης το φερεις εσυ που δεν τον αφησες να σε περασει αφου ηταν γρηγοροτερος&στην αριστερη!
ότι δεξιά ήταν ήδη η νταλίκα δεν μετράει ε; ή μήπως έπρεπε να μπει πίσω από την νταλίκα για να περάσει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καλα να σε ρωτησω κατι??ησουν αριστερη,υπηρχε καποιος απο πισω σου που ηθελε να σε περασει,και δεν τον αφησες??γιατι?εχω την αισθηση οτι σε αντιστοιχη περιπτωση θα αντιδρουσα και εγω,και οι περισσοτεροι εδω μεσα καπως ετσι...απο εκνευρισμο καθοτι το μεγαλυτερο μερισιο ευθυνης το φερεις εσυ που δεν τον αφησες να σε περασει αφου ηταν γρηγοροτερος&στην αριστερη!
ότι δεξιά ήταν ήδη η νταλίκα δεν μετράει ε; ή μήπως έπρεπε να μπει πίσω από την νταλίκα για να περάσει;
Ασε φιλε εχει τυχει πολλες φορες αυτο το σκηνικο.. θα κανεις δεξια αν ειναι κανενα αυτοκινητο που θα σε περασει για πλακα εφοσον εχει νταλικα πιο μπροστα,αλλα σου φτανει ο χρονος για να τον αφησεις.. αν ειναι ομως κανενα αργο και κανει 10 ωρες να σε περασει ,τι να κανεις?
Οποτε η σε περναει και ολα καλα,
Η τον γραφεις τον αλλον,περνας τη νταλικα και τον αφηνεις να σε περασει σιγα σιγα(οποτε εχεις χρονο να τον δεις να σε περναει και να του πεις και καμια η να σου πει αυτος.)
Εγω καταλαβα πως το περιγραφει ο φιλος -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Να σου πω:Ήμουνα με 110, δεξιά δεν μπορούσα να πάω γιατί έχει όλο φορτηγά & σε πάνε καροτσάκι,εν γνώση μου πήγαινα αριστερά & σύ ρε καραγκιόζη(τον άλλο εννοώ μην παρεξηγηθώ) πόσο πιο γρήγορα περιμένεις να πάς σ'ένα δρόμο καρμανιόλα!!! & 110 πάλι υπερβολικά είναι.
Και δεν ήταν ότι δεν τον άφησα να περάσει,δεν μπορούσα να κάνω δεξιά λόγω των φορτηγών. -
Έχω συλλάβει αρκετές φορές τον εαυτό μου να παίζει ανυπόμονα φώτα σε αυτοκίνητο που κινείται στην αριστερή στον αυτοκινητόδρομο με την λαθεμένη εντύπωση ότι η μεσαία λωρίδα είναι πλέον ελεύθερη για αυτόν, χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι υπήρχε και άλλο αυτοκίνητο μπροστά και δεξιά του κρυμμένο από το οπτικό μου πεδίο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαίτερα αν ο μπροστινός μου μπει δεξιά αμέσως αφού προσπεράσει, νιώθω πολύ, μα πάρα πολύ μ@λ@κ@ς που βιάστηκα...
-
Να σου πω:Ήμουνα με 110, δεξιά δεν μπορούσα να πάω γιατί έχει όλο φορτηγά & σε πάνε καροτσάκι,εν γνώση μου πήγαινα αριστερά & σύ ρε καραγκιόζη(τον άλλο εννοώ μην παρεξηγηθώ) πόσο πιο γρήγορα περιμένεις να πάς σ'ένα δρόμο καρμανιόλα!!! & 110 πάλι υπερβολικά είναι.
Και δεν ήταν ότι δεν τον άφησα να περάσει,δεν μπορούσα να κάνω δεξιά λόγω των φορτηγών.Το' χουμε πει δεκάδες φορές. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ. Δεν ξέρεις γιατί ο άλλος θέλει να πάει γρηγορότερα (και από το όριο) και βέβαια δεν πρόκειται να ρυθμίσεις εσύ -και κανένας μας- την κυκλοφορία.
Σκέψου λίγο το εξής σκηνικό. Σε αυτό εδώ το thread να γράφει ο τύπος με το Agila τα εξής:
'Ζώον ο μπροστινός μου σήμερα στη Λαυρίου. Είχε κολλήσει στην αριστερή με 100 κι εγώ επειδή βιαζόμουν (είχα επαγγελματικό ραντεβού/γεννούσε η γυναίκα μου/την είχα κοπανήσει από τη γκόμενα κ.ο.κ.) προσπαθούσα με το καημένο το Agila να κερδίσω όσο χρόνο μπορούσα. Με όση φόρα διέθετα του έπαιζα τα φανάρια να κάνει δεξιά και να μην με κόψει, αλλά αυτός εκεί. Είχε αγοράσει την αριστερή λωρίδα και επειδή πήγαινε γρήγορα θεωρούσε ότι μπορούσε να κόψει τους πάντες. Με αναγκάζει να κάνω δεξιά για να τον περάσω -το ξέρω ότι είναι μλκια, αλλά βιαζόμουν- και όταν φτάνω δίπλα του κρατάει το γκάζι ώστε να με φέρει να κολλήσω στη νταλίκα που βρισκόταν μπροστά σε απόσταση αρκετών εκατοντάδων μέτρων. Τελικά αναγκάστηκα να σφηνάρω για να μην κολλήσω πάνω της... Το ζώον!'
Όπως βλέπεις συχνά υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία... -
Ζώο είναι και αυτός που πέταξε από το μπαλκόνι του τσιγάρο και το βρήκα στο παρμπριζ του παρκαρισμένου από κάτω αυτοκινήτου μου. Το λαστιχάκι του ενός υαλοκαθαριστήρα φυσικά έλιωσε και το άλλαξα...
Μα είναι δυνατόν να είναι κάποιος τόσο κάφρος και να πετάει τη γόπα χωρίς να βλέπει τί είναι από κάτω? Αρνιόμουν βλέπετε να πιστέψω ότι το έκανε επίτηδες...τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί που βρήκα δύο μισοκαμμένα σπίρτα στο καπό και ένα μανταλάκι στην οροφή!!!
Τονίζω ότι στο στενό που παρκάρω υπάρχουν εκατέρωθεν πολυκατοικίες και παρκάρουν επίσης εκατέρωθεν του στενού αυτοκίνητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενοχλώ κάποιον ούτε να προκαλώ τίποτα άλλο πέρα από την ανεξάντλητη βλακεία που τον διακατέχει.
Νισάφι πια!!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όπως βλέπεις συχνά υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία...τι συζητάμε, αφού ΔΕΝ μπορούσε να πάει δεξιά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όπως βλέπεις συχνά υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία...
τι συζητάμε, αφού ΔΕΝ μπορούσε να πάει δεξιά;
Πράγματι δεν ήμουν εντελώς σαφής. Αυτό που έγραψα δεν πήγαινε μόνο στον HUNTER.GR, αλλά και σε όσους έχουν βρεθεί στη θέση του τύπου με το Agila κατά καιρούς σε αυτό το thread και έχουν περιγράψει παρόμοιες καταστάσεις από την ανάποδη.
Υ.Γ. Το αν μπορούσε ή όχι δεν είναι εντελώς σαφές ακόμη και μετά το τελευταίο του μήνυμα. Πώς από πίσω του παίζοντας φανάρια, τελικά βρέθηκε δίπλα του το Agila κάνοντας δεξιά και πώς του σφήναρε στη συνέχεια αν δεν υπήρχε χώρος δεξιά του;;;;
-
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι μπορουσε να παει δεξια ΑΝ φρεναρε και αναγκαζοταν να πεσει στην ταχυτητα τον φορτηγων και μετα να πρεπει να ξαναεπιταχυνει για να συνεχισει να προσπερναει, πραγμα που δεν ηταν διατεθιμενος να κανει (μου θυμιζω το ανεκδιηγητο 'δεν θα κοψω εγω που παω ηδη γρηγορα για να περασει εκεινος που θελει να παει ακομα πιο γρηγορα, ας περιμενει πισω μου'). Τα σχολια δικα σας, την δικια μου θεση την ξερετε...
Ζώα ζώα ζώα