-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SPORT ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α6 , ΟΤΙ ΕΞΑΤΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ Α6
δηλαδη και εσυ που ξερεις τι καταλαβες?και τι περιμενουμε να δουμε τη κυριακη?ποιος θα γιορτασει? και γιατι δεν ανοιγεται το εορτολογιο?
τωρα μπορουμε να πουμε χρονια πολλα?η να περιμενουμε αυριο την επισημη γιορτη?(δυο φορες κερδισα,κανονιστε για τα δωρα μου ,ορε τυροπιτες που εχω να φαω)
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ?
ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ , Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΕΡΣΙ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ( ΟΔΗΓΟΥΣ ) ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ?:lipsealed: ΠΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ ? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ......... ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ........ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ........ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .....
-
Kαλημέρα
Τρέξαν τα Μεβα με ρολ μπαρ στηριγμένα κου κου ρου κου?
ΡΕ θα μου πει κάποιος? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΜΤ!
Κανένας με παντελόνια?
Την ώρα που δεν με αφήνουν στο ιστορικό να παω με ληγμένα (?) μπακετ-φορμα (αν είναι ατρακάριστο το γαμω μπάκετ ποιον πειράζει μωρέ? τι θα πει ληγμένο το κάθισμα του 2003?) και πρέπει να αγοράσω και εσώρουχα με μακριά μανίκια, άφησαν τις φτερούγες να κάνουν δοκιμές και αγώνα χωρίς σωστή στήριξη των κειτζ?Ποιός γαμώ την τρέλλα μου ποιός? ΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΟΚΑΛΑΜΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!????
Ρε γιατί μας χαιδεύετε? Βαράτε μας?
Κρατήθηκα με το θέατρο του παραλόγου στην τηλεπτική συνέντευξη που απλά γίναμε ρόμπα σαν χώρος (σ.σ. ακόμα και όσοι δεν ήξεραν κατάλαβαν και ΜΗ μιλήσω, ΜΗ μιλήσω γμτ...), το βούλωσα σε σχέση με τη σειρά εκκίνησης στον Πύργο (Τάκη ποιοί είναι ποιό μαλάκες η ΕΘΕΑ που δεν το συζητούσε τιμώντας όσους αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ακριβότερο Πρωτάθλημα της Ευρώπης, η αυτοί που σου έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσεις πρωτος με την αντίκα... Οταν βρεθούμε μου λες!), αλλά με τις φτερούγες έχασα τη ψυχραιμία μου,
Και εσύ κούμπα δεν έκανες ΔΟΚ το Σάββατο αλλά έτρεξες?
Πως γίνεται αυτό αδελφέ? Εμένα με έλεγαν αρχιτσάτσο, τον Κελεσάκο αρχι νταβα αλλά αυτό δεν το καταφέραμε ποτέ!Και καλά ρε παίδες εσείς με τα 500 και τα 600 δεχτήκατε και στηθήκατε πίσω από τα Πεζό? Για την προσπάθεια-επίδοση, Συγκαρητήρια κα Μαλακτάρη και εσείς όσοι με δαύτα, αλλά γιατί Δεν τα πήρατε τα βαρελότα και να φύγετε? Θα κάναμε αγώνα-πάρτι μόνο για σας σαββατο απόγευμα.
Για τα προβλήματα στην πίστα Χρίστο, από τη στιγμλή που ο ΑΜΑΝ πληρώνει την πίστα ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται να καθίσει σε ένα τραπάζι με τον κουμπα και να γίνει συνενόηση-συμφωνία πολιτισμένα. Με αρχές, με ήθος και βέβαια με επαγγελματική νοοτροπία....
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ (τους πετάγαμε πέτρες το 75-80-85-90-95) ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟ 2006!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ
ΑΜΑΝ ΠΑΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΜΕΣΑ!!!!!!! Γκρεμίζονται οι ελπίδες για αλλαγή. Οτι χειρότερο. Βγάλε τον τρελλό από μέσα σου και στείλε μας όλους σπίτια μας. ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΜΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...
ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ
ΥΓ... Εκτυπώστε το και στείλτε το. ΜΑΚΑΡΙ!
-
Καλως τον. Προσεξε, μην παρεξηγησεις. Παντελονια φορουν πολλοι, λιγοι απ αυτους ηταν εκει, οι περισσοτεροι γιατι εχουν απογοητευθει.
Προσωπικα ξερεις σε τι (και μονο) ελπιζω? Σ αυτες τις εκρηξεις σου, σαν τη λιγο παραπανω. Αρκει ναχουν λιγο μεγαλυτερη διαρκεια...
Τα'πα ολα? Μπορει. Παντως χαρηκα που σε ξαναδιαβασα σε τεμπο πολεμιστη.
Δικος σου και συχνα....δυστροπος
Χρηστος. -
Κε Στράτη , τα Α0 ήταν ξεχωριστή κατηγορία στην πίστα και έτρεξαν μαζί με τα 2 Ν1 ! Σαφώς και δεν θα τρέχαμε αν δεν γινόταν αυτό και το ξέρετε!!!Από την άλλη,παρ'όλο που ο συφκεκριμένος αγώνας προσμετρούσε στο έπαθλο Α0 ΔΕΝ υπήρχε απονομή!!!!! Έχετε 3.000.000 δίκια για τα ρολκειτζ των φτερούγων και ευτυχώς που οι εν λόγω οδηγοί έδειξαν ωριμότητα στο έπακρο! Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν ήταν κανίβαλοι...
Πάντως κατόπιν εορτής ο κόσμος ήταν ΥΠΕΡαρκετός για τα μέχρι πρότινως δεδομένα. -
Oποτε που βρισκομαστε,στο 0,στο +1 στο -10??
Που βρισκομαστε,εσεις που πηγατε?
Εμενα τελικα με παρεσυρε η σιγουρια(?) της φορμουλα1(φαντασου....),περασα απο την πιστα κατα 12.30 και αποφασισα ωριμα ,να μην δωσω τα 10 ευρω για τις 2 εναπομειναντες κατηγοριες,οποτε και αποχωρησα....
Απο ο,τι διαβαζω παντως κατι δεν πετυχε στην συνταγη των 100+ συμμετοχων και του πολυ κοσμου.... -
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=924599
Τι έγινε με τους αγώνες? Bolywood gives the answear!
-
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=924738
Ο ΣΟΑΑ παλεύων το θηρίον!
-
Καλό το χιούμορ αλλά μήπως τώρα πρέπει να μείνουμε στα σοβαρά?!........
-
Εγώ θα μείνω μόνο σε ένα σημείο: Πρέπει να έλθουν νέα στελέχη, με ήθος, σπουδές (όχι τρελές, έτσι;) και όρεξη.
αλλά αυτό δε νομίζω ότι γίνεται στο υπάρχων σώμα. Σαν ασπιρίνες στον καρκίνο μου φαίνονται.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Απο ο,τι διαβαζω παντως κατι δεν πετυχε στην συνταγη των 100+ συμμετοχων και του πολυ κοσμου....
Ας κόψουμε κάτι ρε παιδιά. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Φτηνό, καλό και μπόλικο δεν γίνεται.
? Πότε θυμάσαι Δημήτρη τόσους πολλούς θεατές, που από ότι φάνηκε ήρθαν για τους κανονικούς αγώνες και όχι το face to face;
? Είναι ή δεν είναι είδηση περισσότερες από 100 συμμετοχές στους μέχρι πρότινος πεθαμένους αγώνες ταχύτητας;
? Είναι ή δεν είναι κατόρθωμα η απόλυτη ροή του προγράμματος (για την Κυριακή ξέρω) με τόσες συμμετοχές;
? Είδε κανείς εξόφθαλμες οργανωτικές ατέλειες (εκτός από την ανεξέλεγκτη γραμμή των χρονομετρών);
? Πιστεύει κανείς πως σε ένα χώρο 6000 τ.μ. μπορούν να χωρέσουν κοντά 150 συμμετέχοντες, τα σέρβις τους και τα πολιτικά τους αυτοκίνητα; Ή μήπως τα πιτς στο εξωτερικό είναι πάρκινγκ BMW, Audi, A.R., ή Mercedes, επειδή είναι... καλά αυτοκίνητα και δεν μπορούν να παρκάρουν έξω με την πλέμπα;...
? APR, τι τρώγεσαι με την πίστα; Μαγαζί είναι σαν το δικό σου και δεν μπορεί να γίνει σκορποχώρι επειδή έστι βολεύεται ο καθένας μας. Στο φλου και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Μόνο με σχέδια και χαρτιά μπορούν να δοθούν λύσεις οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως θα μας βολεύουν πάντα.
? Από την άλλη, ποιά πίστα μου λες ότι κρατήσατε(αμε... εμείς οι αγωνιζόμενοι) ανοιχτή και σε ποιό έργο; Αν περίμενε ένας χώρος 600000 γιούρο το χρόνο να κρατηθεί ανοικτός από τους αγώνες και τις δοκιμές αγωνιστικών, θα είχανε πάει ήδη φυλακή και τα παιδιά των παιδιών μας...
? Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις. Και πίστεψέ με δε θα ήθελες να σου κάνουν μπάχαλο το μαγαζί επειδή τυχαίνει ανέμεσα στους πελάτες σου να είναι και κάποια αγωνιστικά. Ούτε και εμείς.Θέμα Μέβα καπ
Πονεμένη ιστορία, βγαλμένη από το ελληνικό της τελευταίας στιγμής, μαζί με πολύ δόση ανευθυνότητας και πιστεύω ότι «το σύστημα τα ανέχεται όλα».
Αρχής γενομένης από το ότι ή ΕΘ.Ε.Α. που ούτε το όνομα του καπ δεν κατάφερε να γραψει σωστά στις προκηρύξεις της (παρά τα 2500...), η συνέχεια στους οργανωτές που πίστεψαν ότι με την ιαχή... αέρα και χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο θα μπορέσουν να υλοποιήσουν μια ιδέα που πράγματι σε σωστή μορφή θα ήταν κόσμημα για τους αγώνες. Δηλαδή Μίτσο και Σουμπ ΟΧΙ αγωνιστικά, με ελάχιστους περιορισμούς, να δίνουν τη μάχη της φτερούγας σε Μέγαρα και Σέρρες, αντί της κόντρας στη βούτα ή όπου.
Λογική η σκέψη της -μόνο αρχικής- ενδυνάμωσης των συμμετοχών με αγωνιστικά, αλλά εάν όλα πήγαιναν καλά, μέσα στη χρονιά, ο εσωτερικός κανονισμός έπρεπε να τα βγάλει εκτός, αφήνοντας χώρο σε αυτούς που -πρέπει να- απευθύνεται ο θεσμός.
Η ιστορία τώρα με τα ρολ μπαρ και τις άλλες τεχνικές προδιαγραφές χάνεται μέσα στην προχειρότητα που μας χαρακτηρίζει (αγωνιζόμενους και διοργανωτές), ανάμεσα σε αμφισβητούμενου περιεχομένου τηλέφωνα και αναπάντητα ή μη διευκρινηστικά e mail.
Το σίγουρο είναι πως παραβιάστηκαν (και πάλι...) κανονισμοί, όπως επίσης και ότι πολύς κόσμος ήρθε για να δει αυτό το καπ.
Το σίγουρο επίσης είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει επόμενη φορά με τον ίδιο τρόπο, αλλά επίσης δεν πρέπει να σταματήσει κάτι που αν μη τι άλλο εμπλουτίζει τους αγώνες με εντυπωσιακά και γρήγορα αυτοκίνητα.
Η μπάλα στα χέρια των κρατούντων, οι οποιίοι όμως όταν έχουν απαιτήσεις (παράβολα) πρέπει να εκπληρούν και τις υποχρεώσεις τους (π.χ.: Ναι κύριε Μέβα μου, μπορείτε να κάνετε το κύπελλο σας, να το βάλουμε στο καλεντάρι μας, να το εποπτεύσουμε, να το... κανακέψουμε, αλλά για να γίνει αυτό εσείς θα πρέπει να κάνετε εκείνο και το άλλο και το τρίτο και να μας δώσετε τόσα και,... και,...). Γραπτά και όχι προφορικά. Έτσι γίνονται αυτά.
Πάντως είχε συναγωνισμό έστω και με αγωνιστικά, ενώ τα -δυστυχώς λίγα- νέα παιδιά πράγματι έδειξαν ωριμότητα αλλά και ταχύτητα. Μακάρι να γίνουν τριπλάσιοι και απόλυτα συνεπείς με τους κανονισμούς που πρέπει κάποιος να τους τους μάθει (και σε όλους όσους πρωτόμπαρκους στους αγώνες).
ΝΤΥ.Γ. Κούμπα μου τι να σου απαντήσω για το πως έτρεξα; Ποτέ δε δήλωσα ο γκουρού των κανονισμών, αλλά πίστεψέ με πως πολλές φορές αγωνιζόμενοι που δεν μπόρεσαν να κάνουν δοκιμαστικά ξεκίνησαν -όπως και εγώ- τελευταίοι από το γκριντ.
Τώρα ρουσφέτι ή σύννομο είμαι ο τελευταίος που μπορεί να απαντήσει.[/b] -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό το χιούμορ αλλά μήπως τώρα πρέπει να μείνουμε στα σοβαρά?!........Υπάρχει πιο σοβαρό πράγμα από το χιούμορ?
-
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MEVA CUP,ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ 1 ΑΓΩΝΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΧΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ [ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ] ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΒΟΛΤΑΣ,ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΡΙΤΣΩΝΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ 350-500 ΑΛΟΓΑ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ME BOΛΤΙΣΙΑ.... ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ
-
Η τελευταια παρατηρηση σε σχεση με την ασφαλεια νεων οδηγων σε αγωνες,και ειδικα αναβασεις,με 350+ αλογα,ειναι πολυ σωστη!!!!
Ασχετο(εγω γιατι νομιζω οτι πριν τρεξουν πιστα(Μεγαρα,τωρα δηλαδη) επρεπε να εχουν κανει 2 αναβασεις.Υπαρχει για τα καπ,καποιο παραθυρο?
Γνωριζω για το ενιαιο,οτι δεν χρειαζεται αυτη η παραμετρος.Για τα διαφορα καπ?ΥΓ.Κυριε Νικο,'κρινω/ρωταω' απο αυτα που διαβαζω εδω.Καμια νυξη,αφου δεν ημουν εκει.
-
ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παντως χαρηκα που σε ξαναδιαβασα σε τεμπο πολεμιστη.
.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..... ΚΑΙ ΕΓΩ .
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ? ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΗ ΣΟΥ (ΑΠΟΥΣΙΑ ) ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΕ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΗΣΗ , ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ , ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ . ΦΙΛΙΑ
-
Η ουσια του πραγματος περιεχεται στη δημοσιευση του φιλου Ηλιαδη. Στις συγκεκριμενες αναβασεις, οπου τα 350-500 αλογα δεν ξερεις ποτε, που και αν θα σταματησουν, θα πρεπει οι οργανωτες ναναι 2 φορες πιο προσεκτικοι και αυστηροι στο στησιμο των θεατων.
Τα υπολοιπα, οι πιθανες αδικιες,λαθη, παραλειψεις, ειναι ευκολο (αν το θελουμε) να διορθωθουν. -
Ο χρήστης ILIADIS έγραψε:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MEVA CUP,ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ....Hidden camera καταγράφει την 'συνομιλία'.....
-
Πλακα,πλακα,θα ειναι πρωτη φορα στην ιστορια των ελληνικων ,τουλαχιστον ,αγωνων,που ΝΕΟΙ,ΑΠΕΙΡΟΙ οδηγοι θα εχουν 350 και ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ θελουν αλογα με ημισλικ λαστιχα,και αναρτηση-φρενα οτι να ειναι.
Περασαν ηδη απο πιστα(ευτυχως) και πανε για αναβαση.
Αν δεν κανω λαθος τετοιοι κανονισμοι ισχυαν στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ Β.
Οσοι βιαστουν να χαρακτηρισουν υπερβολικο,απλα να θυμηθουν τις τοτε προδιαγραφες ,τοσο των επιδοσεων αυτουσιων,οσο και σε συνδυασμο με τις προδιαγραφες ασφαλειας(ρολλμπαρ 6 σημειων).Μου φαινεται πως η διαιρεση βγαινει ακρως επικινδυνη/σχεδον ανευθυνη(τουλαχιστον οσον αφορα τις αναβασεις....και αναλογικα με τα σημερινα δεδομενα) -
[quote='ivan
? APR, τι τρώγεσαι με την πίστα; Μαγαζί είναι σαν το δικό σου και δεν μπορεί να γίνει σκορποχώρι επειδή έστι βολεύεται ο καθένας μας. Στο φλου και γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Μόνο με σχέδια και χαρτιά μπορούν να δοθούν λύσεις οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως θα μας βολεύουν πάντα.
? Από την άλλη, ποιά πίστα μου λες ότι κρατήσατε(αμε... εμείς οι αγωνιζόμενοι) ανοιχτή και σε ποιό έργο; Αν περίμενε ένας χώρος 600000 γιούρο το χρόνο να κρατηθεί ανοικτός από τους αγώνες και τις δοκιμές αγωνιστικών, θα είχανε πάει ήδη φυλακή και τα παιδιά των παιδιών μας...
? Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις. Και πίστεψέ με δε θα ήθελες να σου κάνουν μπάχαλο το μαγαζί επειδή τυχαίνει ανέμεσα στους πελάτες σου να είναι και κάποια αγωνιστικά. Ούτε και εμείς.ΦΙΛΕ ΜΟΥ IVAN ΤΡΟΜΕΡΕ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ .
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΡΑ ............. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ WRC ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΤΣΙ ? ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ FIA , ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΧΛΥΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ , ΠΟΤΕ , ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΠΑΛΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ , Η ΕΘΕΑ ΣΤΗΝΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ , ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΛΕΗ .
Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ , ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ , ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ , ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , Ο.Κ ?
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ .
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ , ΟΤΙ ΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΙ 100 ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΑΝ , **ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ **, ΜΕ ΚΕΦΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑΞΙ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ , ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ , ΑΠ'ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΑΝ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ - ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ .
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ , ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΧΟΜ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ !
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ , ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ..ΑΡΧΗΓΟ .ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΠΑΝΤΑ .
Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΦΟΥ Η ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΕΙ , ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΑ **ΓΡΑΦΕΙ **ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ .
ΠΠ Ταχύτητας 2006