-
Δεν νομίζω ότι δεν τρέχουν πουθενά....Στην Δανία τρέχουν σίγουρα,στις 24 ώρες του Νίρμπουργκρινκ τρέχουν επίσης και νομίζω ότι και στην Γαλλία υπάρχει ανάλογη κατηγορία.Στην Ιταλία και στη Γαλλία δε τα διαμορφώνουν για αναβάσεις!!!!
Παρ'όλα αυτά δεν νομίζω ότι κανένας οδηγός Έλληνας έχει εξαναγκαστεί να αγοράσει αγωνιστικό! Αντιθέτως θα έλεγα! Επίσης όσοι έχουν btcc στην Ελλάδα είναι καθεαυτού οδηγοί πίστας και λόγω της τιμής τους είναι ότι καλίτερο! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σωστα, μια χαρα παρελαση κανουν.Νομιζω οτι το αν θα τραβηξουν θεατες σε ενα αγωνα ειναι ασημαντο μπροστα στα προβληματα που θα δημιουργησουν σε αυτον τον δυστυχο που θα προσπαθησει να βγαλει κανονισμους τα επομενα χρονια. Καποιοι εδωσαν/θα δωσουν λεφτα και προφανως εχουν την απαιτηση να εχουν αγωνα για να τρεξουν για μερικα χρονια. Εξαλλου να τα ξαναπουλησουν δεν παιζει, πλεον δεν υπαρχει ουτε ενα πρωταθλημα στην Ευρωπη που να τρεχουν Super Touring αυτοκινητα.
Ελλαδαρα, ο σκουπιδοντενεκες του μηχανοκινητου κοσμου.
Οπως και να είναι Κώστα εμεις έχουμε την δυνατότητα να δούμε αυτοκίνητα που μόνο στην TV (και αν) μπορούσαμε να δούμε!
Οπότε ο σκουπιδοντενεκές δεν με πολυπειράζει!! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Δεν νομίζω ότι δεν τρέχουν πουθενά....Στην Δανία τρέχουν σίγουρα,στις 24 ώρες του Νίρμπουργκρινκ τρέχουν επίσης και νομίζω ότι και στην Γαλλία υπάρχει ανάλογη κατηγορία.Στην Ιταλία και στη Γαλλία δε τα διαμορφώνουν για αναβάσεις!!!!
Παρ'όλα αυτά δεν νομίζω ότι κανένας οδηγός Έλληνας έχει εξαναγκαστεί να αγοράσει αγωνιστικό! Αντιθέτως θα έλεγα! Επίσης όσοι έχουν btcc στην Ελλάδα είναι καθεαυτού οδηγοί πίστας και λόγω της τιμής τους είναι ότι καλίτερο!Στη Δανια τρεχουν S2000, σε 24ωρο αγωνα ST για να αντεξει θελει ανακατασκευη σχεδον απο την αρχη και πολλα λεφτα (βλεπε Belcar), στη Γαλλια τρεχουν σιλουετς και οχι STs, στη Βρετανια τα Formula Saloons μας αφησαν χρονους. Γιαυτο και οι τιμες εχουν πεσει στο μηδεν, τα αυτοκινητα αυτα ειναι πλεον αχρηστα και -το κυριοτερο- η υποστηριξη στα εξειδικευμενα ανταλλακτικα τους ειναι πλεον προβληματικη.
Βεβαια για τα Accord της JAS που εχουν οι Χαλκιοπουλοι αυτο ισως να μην ειναι προβλημα, για τα υπολοιπα ομως 'κελεπουρια' που βρισκονται στην αγορα ειναι. Εκτος αυτου ειναι και πανακριβα στη συντηρηση, γιαυτο και μερικα απο αυτα που βρεθηκαν στην Ελλαδα ηταν σε μαυρα χαλια μετα απο καποιους αγωνες.
Τελοσπαντων, ξαναλεω το μεγαλυτερο προβλημα βρισκεται σε επιπεδο μακροχρονου σχεδιασμου. Η παρουσια αυτων των αυτοκινητων δεν ειναι τιποτα παραπανω απο προβλημα (για οσους φυσικα θα ηθελαν ενα μελλον για τους αγωνες ταχυτητας που θα ξεφευγει απο τη λογικη του track day για αγωνιστικα). Δυστυχως η ευκαιρια να σχεδιαστει κατι απο λευκο χαρτι χαθηκε, οχι ομως επειδη ο σκιτσογραφος δεν προσπαθησε (καθε αλλο..) αλλα γιατι το αφεντικο ηθελε γρηγορα αποτελεσματα για να κλεισει το στομα του πελατη που γουσταρει να γκρινιαζει συνεχως και γενικως. Ανωριμοτητα απο ολους που τελικα μας αφησε με ενα πιστο αντιγραφο του παρελθοντος, τα ιδια σαλατικα για κατηγοριες και φυσικα μελλον προδιαγεγραμμενο για το πουθενα.
Αλλα απο οτι φαινεται η νιρβανα των αριθμων εχει επηρεασει τους παντες και πλεον τα προβληματα μας ειναι αν τα Α6 ειναι σωστα ισοσταθμισμενα, αν τα Α0 θα τρεξουν μονα τους, αν τα Ε12 θα τραβηξουν κανα μπαντιλικι να γουστρμ, αν τα Μιτσου θα κανουν μπαμ μπουμ ή αν τα 4 σκορπια ST -που βλεπαμε μονο στην τηλεοραση- θα φερουν την ανοιξη.
-
Η ερώτηση είναι αν τραβάνε θεατές Υδρόβιε!Οχι αν είναι καλό για το μέλλον του Πρωταθλήματος!
-
Τραβανε ευκαιριακα, διωχνουν μακροπροθεσμα.
-
Πως τα καταφερνουμε καθε φορα και καταληγουμε στο ιδιο πραγμα,ειτε οσον αφορα τον κοσμο,ειτε οσον αφορα τις κατηγοριες(με οσες παραλλαγες γινονται ανα τα χρονια).
Τελικα μαλλον ξεκιναμε απο το λαθος 'τι εχουμε,πως μπορουμε να το εκμεταλλευτουμε,ωστε να κανουμε κατι σημερα'.
Ενω το 'περιπου σωστα/ουτοπικο' θα ηταν παμε απο το μηδεν:
Δηλαδη ριξε καμια επενδυση ενος εκατομμυριου ευρω* ,ετσι για αρχη,μπας και σωθουμε....*Αυτα τα χρηματα δεν θα αφορουσαν μονο τα περιφερειακα της 'πιστας',αλλα για παραδειγμα ακομα και ενα ολοκληρο ενιαιο πρωταθλημα αυτοκινητων πιστας,μετριας αξιας ,αλλα αρκετα καλης προσφορας(ρενο κλιο καπ?).Αλλα οπως ειπα,αυτα ειναι ουτοπικα,'σχεδον' ουτε εξω δεν γινονται.(σιγουρα εξω δεν ξεκινησαν απο το μηδεν....)
Παντα βεβαια παραμενει αλυτο το προβλημα της προβολης ,η οποια δειχνει ως το ευκολο προβλημα(εχει τις πιο προφανεις λυσεις,οι οποιες ομως ποτε δεν πραγματοποιουνται....)
-
Κατσε να δεις που η κατηγορια του Αγωνα θα ειναι το μεβα καπ!!
Χωρις να λεω οτι ειναι κακο,απλα αν σκεφτεις οτι ολα τα αλλα ειναι αγωνιστικα ενω αυτα δεν ειναι....,ειναι για να τρελλαινεσαι.
Μηπως Νασο,αυτη ειναι μια λυση,ΜΕΓΑΛΕΣ ελευθεριες?Απο την αλλη το καπ αυτο εχει το 'πλεονεκτημα' να εχει 'ακριβα/γρηγορα/εντυπωσιακα' αυτοκινητα.
Ενα αντιστοιχο καπ(ιδιωτικο) με 180-220 αλογα(σιβικ,κλιο,κατι αλλο) μπορει να εβγαινε πατατα.
Ας δουμε βεβαια πρωτα....Κυριακη κονταινει η γιορτη,Κατα Νασους!
-
Αληθεια, τα MEVA cup θα εχουν roll cage ή οχι?
-
Ναι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τραβανε ευκαιριακα, διωχνουν μακροπροθεσμα.Ακριβως!!
Επισης μπορει να μην διωχνουν θεατες αλλα διωχνουν τους αλλους αγωνιζωμενους οποτε παλι το ιδιο ειναι -
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΣΤΑΣ , ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΚΟΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ .
ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΠ'ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .
8.30 ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .
ΣΤΙΣ 10.00 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ .
ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ , ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΙΤΣ , ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ , ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΒΟΥΡΕΣ 110 ΟΜΑΔΩΝ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ .
ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ , **ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ **, ΑΚΟΜΑ ΤΟ 2006 , ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΣΤΑΣ , ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΙΣΟΥΝ , ΣΚΟΝΤΑΥΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΖΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ , ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΟΝΤΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΤΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ , ΑΝ ΖΗΤΑΓΑNΕ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΜΕ ΕΥΘΗΝΟΦΟΒΟΥΝΤΕΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ Π@Π%Ρ3Α ΤΟΥΣ .... ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΙΤΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑ , ΚΑΙ.....ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ...Η ΟΜΑΔΑ SPORT ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΠΙΤΣ .... ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ , ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ , ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜ@Μ#4ΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ? -
ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΩΝ -ΠΙΤΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ .
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ,** ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ** ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ..........ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ,** ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ **, ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ .
ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ Η ΕΘΕΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ .ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ .ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ .
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΤΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΚΑΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ **ΑΛΛΟΥΣ **ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ,.... ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ..............ΑΥΤΟΙ -
.....βαρατε μας ,,,δεν μπορει καποια στιγμη θα τα παρατησουμε και θα ασχοληθουμε με το ...αγωνιστικο ταβλι.
Ακου βελτιωση των συνθηκων των αγωνων!!! που ακουστηκε??
dimos
-
EΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ..... ΑΗ ΧΑΣΟΥ ΜΥΡΜΙΓΚΑΚΙ
ΕΝΩ ΤΟ ..... ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΟΜΥΡΜΙΓΚΕΣ .... ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΠΑΣΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ......... ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ......
-
Κοιτα οι '40' να μεινουν αποκλειεται,αφου οι 11 ειναι Α0(εντωμεταξυ περσι ειχαμε λιγα παραπανω Α0)
Αρα μιλαμε για 29 σπορτ.
Αν αφαιρεσουμε τα σχεδον αγωνιστικα,δηλαδη οχι βαση ομολαγκασιον 'αγωνιστικα' του ΜΕΒΑ καπ, και τα ιστορικα τοτε μιλαμε για 65 συμμετοχες μειον 11 της Α0 = 54 συμμετοχες .Σε σχεση με πρωτο αγωνα του 2005 εχουμε 20 συμμετοχες παραπανω!!!
13 παραπανω στην σπορτ(αυτο το νουμερο κατι μας λεει και για την τροποποιηση των κανονων φετος!) και
7 παραπανω στην οπεν.Παρολο ομως τις παραπανω/εξτρα συμμετοχες σε οπεν και σπορτ και παρα το 0 παραβολο,βλεπουμε οτι ακομη, χρειαζεται το κυπελλο της Α0 ,τα ιστορικα,ενα μεβα καπ για να πιανουμε 100 συμμετοχες σε φτηνο 'Αθηναικο' αγωνα ΕΝΤΟΣ ΟΜΩΣ πιστας.....
Αυτο μας δινει καποιο μηνυμα η οχι....
Ετσι πρεπει να ειναι ενα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ταχυτητας ,με 'μεβα' καπς(απο 211 εως 500 αλογα χυμα.....,ωραιο ομως πιθανον για το θεατη)με ιστορικα(που οι 2-3 πρωτοι κινουνται σε αλλο ρυθμο,ενω καποιοι προς το τελος πανε βολτα,αναγκαστικα και λογω οχηματος)????....Δεν ξερω.... -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Δεν πιστεύω πάντως ότι θα απομακρυνθούν πολύ τα btcc και εκτός αυτού θα υπάρχουν κόντρες μεταξύ όλων ....
εχεις δικιο,γιατι μετα την εκκινηση θα ειναι σε αλλο αγωνα ,οποτε δεν θα απομακρυνθουν πολυ μεταξυ τους.
επειδη το βρηκα,τι κερδιζω?
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SPORT ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α6 , ΟΤΙ ΕΞΑΤΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ Α6
δηλαδη και εσυ που ξερεις τι καταλαβες?και τι περιμενουμε να δουμε τη κυριακη?ποιος θα γιορτασει? και γιατι δεν ανοιγεται το εορτολογιο?
τωρα μπορουμε να πουμε χρονια πολλα?η να περιμενουμε αυριο την επισημη γιορτη?(δυο φορες κερδισα,κανονιστε για τα δωρα μου ,ορε τυροπιτες που εχω να φαω)
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ?
ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ , Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΕΡΣΙ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ( ΟΔΗΓΟΥΣ ) ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ?:lipsealed: ΠΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΥΡΕΑ ? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ......... ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ........ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ........ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ .....
-
Kαλημέρα
Τρέξαν τα Μεβα με ρολ μπαρ στηριγμένα κου κου ρου κου?
ΡΕ θα μου πει κάποιος? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΜΤ!
Κανένας με παντελόνια?
Την ώρα που δεν με αφήνουν στο ιστορικό να παω με ληγμένα (?) μπακετ-φορμα (αν είναι ατρακάριστο το γαμω μπάκετ ποιον πειράζει μωρέ? τι θα πει ληγμένο το κάθισμα του 2003?) και πρέπει να αγοράσω και εσώρουχα με μακριά μανίκια, άφησαν τις φτερούγες να κάνουν δοκιμές και αγώνα χωρίς σωστή στήριξη των κειτζ?Ποιός γαμώ την τρέλλα μου ποιός? ΠΟΙΟΣ ΚΑΒΑΛΟΚΑΛΑΜΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!????
Ρε γιατί μας χαιδεύετε? Βαράτε μας?
Κρατήθηκα με το θέατρο του παραλόγου στην τηλεπτική συνέντευξη που απλά γίναμε ρόμπα σαν χώρος (σ.σ. ακόμα και όσοι δεν ήξεραν κατάλαβαν και ΜΗ μιλήσω, ΜΗ μιλήσω γμτ...), το βούλωσα σε σχέση με τη σειρά εκκίνησης στον Πύργο (Τάκη ποιοί είναι ποιό μαλάκες η ΕΘΕΑ που δεν το συζητούσε τιμώντας όσους αποφάσισαν να συμμετέχουν στο ακριβότερο Πρωτάθλημα της Ευρώπης, η αυτοί που σου έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσεις πρωτος με την αντίκα... Οταν βρεθούμε μου λες!), αλλά με τις φτερούγες έχασα τη ψυχραιμία μου,
Και εσύ κούμπα δεν έκανες ΔΟΚ το Σάββατο αλλά έτρεξες?
Πως γίνεται αυτό αδελφέ? Εμένα με έλεγαν αρχιτσάτσο, τον Κελεσάκο αρχι νταβα αλλά αυτό δεν το καταφέραμε ποτέ!Και καλά ρε παίδες εσείς με τα 500 και τα 600 δεχτήκατε και στηθήκατε πίσω από τα Πεζό? Για την προσπάθεια-επίδοση, Συγκαρητήρια κα Μαλακτάρη και εσείς όσοι με δαύτα, αλλά γιατί Δεν τα πήρατε τα βαρελότα και να φύγετε? Θα κάναμε αγώνα-πάρτι μόνο για σας σαββατο απόγευμα.
Για τα προβλήματα στην πίστα Χρίστο, από τη στιγμλή που ο ΑΜΑΝ πληρώνει την πίστα ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται να καθίσει σε ένα τραπάζι με τον κουμπα και να γίνει συνενόηση-συμφωνία πολιτισμένα. Με αρχές, με ήθος και βέβαια με επαγγελματική νοοτροπία....
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ (τους πετάγαμε πέτρες το 75-80-85-90-95) ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟ 2006!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ
ΑΜΑΝ ΠΑΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΜΕΣΑ!!!!!!! Γκρεμίζονται οι ελπίδες για αλλαγή. Οτι χειρότερο. Βγάλε τον τρελλό από μέσα σου και στείλε μας όλους σπίτια μας. ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΜΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ...
ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ
ΥΓ... Εκτυπώστε το και στείλτε το. ΜΑΚΑΡΙ!
-
Καλως τον. Προσεξε, μην παρεξηγησεις. Παντελονια φορουν πολλοι, λιγοι απ αυτους ηταν εκει, οι περισσοτεροι γιατι εχουν απογοητευθει.
Προσωπικα ξερεις σε τι (και μονο) ελπιζω? Σ αυτες τις εκρηξεις σου, σαν τη λιγο παραπανω. Αρκει ναχουν λιγο μεγαλυτερη διαρκεια...
Τα'πα ολα? Μπορει. Παντως χαρηκα που σε ξαναδιαβασα σε τεμπο πολεμιστη.
Δικος σου και συχνα....δυστροπος
Χρηστος.
ΠΠ Ταχύτητας 2006