-
... ναι, για πες
-
Ρε παιδιά, Εθνική και Ιντεραμέρικαν είχαν τρομερή φήμη. Αν είναι κι αυτοί απατεώνες, τότε πια ασφαλιστική μένει αξιόπιστη; Μόνο η Αγροτική;
-
Μην αμφιβάλετε οτι ακόμα και με τις μεγάλες εταιρίες μπορεί να έχουν υπάρξει κατα καιρούς παρατράγουδα. Ειδικά από τη στιγμή που για τη διαδικασία της αποζημίωσης εμπλέκονται και εξωγενείς παράγοντες.
Αλλο όμως να έχεις μια εταιρία που επιδιώκει να αποζημιώνει γρήγορα αλλά σε ενα μικρό ποσοστό περιπτώσεων για x y λόγους κάτι πάει στραβά και είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις να κάνεις με μια εταιρία που λόγω της πολιτικής της, του τρόπου λειτουργείας της και της 'χαλαρότητας' του Υπουργείου Ανάπτυξης πληρώνει με μεγάλες καθυστερήσεις και με μικρές (ή όχι και τόσο μικρες) περικοπές. -
Εγω παντως απο Εθνικη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος (πληρωσαν ολικη καταστροφη σε μεικτη ασφαλιση χωρις πολλα ντραβαλα), και Ιντεραμερικαν που ειμαι τωρα ειμαι ευχαριστημενος απο τις καλυψεις της για την τιμη που εχει και ως φημη στην αγορα εχει παρα πολυ καλη (πληρωνει γρηγορα κλπ κλπ). Ετσι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
προς Pasxos
Μιλαω για aftermarket πραγματα. Εχουν οι ασφαλιστικες τιμοκαταλογους για aftermarket πραγματα? Δεν νομιζω. Για αυτο τους πας αποδειξεις του ποσο κοστιζει να αντικατασταθει πχ ενας προφυλακτηρας (ή ακομα καλυτερα ποσο τον ειχες αγορασει αυτον που σου χαλασε) και σου τον πληρωνουν. Για δωσε λιγες λεπτομερειες για την δικια σου περιπτωση να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε.
-
ο ξαδερφος μου εχει ασφαλιστικο πρακτορειο.οταν ημουν φοιτητης δουλευα εκει και επειδη εχω σπουδασει μηχανολογος μηχανικος και ξερω 5-10 πραγματα κατακαιρους ειχα δουλεψει και πραγματογνωμονας σε μια-δυο εταιρειες.αυτα που εχω δει εγω φιλε μου δεν τα εχεις δει ακομα και αν εισαι ασφαλιστης....βλεπεις ημουν πισω απο τις πορτες και εφαγα τα σκατα τους καλα και ομορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εθνικη εχω 2 θανατηφορα και 3 ολικες που κρεμασαν κοσμο και πελατες.θες και αριθμους φακελλου???????????????????????????
ιντεραμερικαν περα απο φιλο ασφαλιστη εκει μεσα αυτη η εταιρεια εχει κλεψει τη μιση ελλαδα στη δεκαετια του 90 με ασφαλειες ζωης + ομογενεις + πολλα ακομα. τι σε κανει να πιστευεις οτι αλλαξε σαν εταιρεια τροπο λειτουργιας?αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως...
κομμερσιαλ ειναι ο ξαδερφος μου ακομα διευθυντης εκει και ας μη παταει. ξερω καλα τη ρευστοτητα του τμηματος αυτοκινητων. δε μιλαω για ζωη και νοσοκομειακα.εκει παει καλα.ποσοι δινουν στη brokins 40%εκπτωση??μονο οσοι ειναι με το πιστολι στο κροταφο!
η γνωμη μου - βρεστε καλο και φιλικο ασφαλιστη που εμπιστευεστε .να το ξερετε εεεε.εχω δει περιπτωσεις να πληρωνονται απο εταιρειες με το ενα ποδι στο ταφο π.χ οικονομικη-αργοναυτικη καθαρα και μονο επειδη μπηκε ο ασφαλιστης στη μεση και εκμεταλευτηκε τις ακρες του. απο την αλλη εχω δει και μεγαλες εταιρειες να κρεμανε ασφαλιστες και πελατες για γελοιους λογους και αιτιες!
συμπερασμα. δεν ειναι υπαρχει καλη εταιρεια στην ελλαδα. το θεμα ποια ειναι λιγοτερη κακη!
υ.γ αν εχεις αφτερμαρκετ εξτρα π.χ προφυλακτηρες θα σου πληρωσουν εως την αξια που εχει ο μαμα.οχι παραπανω!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως απο Εθνικη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος (πληρωσαν ολικη καταστροφη σε μεικτη ασφαλιση χωρις πολλα ντραβαλα), και Ιντεραμερικαν που ειμαι τωρα ειμαι ευχαριστημενος απο τις καλυψεις της για την τιμη που εχει και ως φημη στην αγορα εχει παρα πολυ καλη (πληρωνει γρηγορα κλπ κλπ). Ετσι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...προς Pasxos
Μιλαω για aftermarket πραγματα. Εχουν οι ασφαλιστικες τιμοκαταλογους για aftermarket πραγματα? Δεν νομιζω. Για αυτο τους πας αποδειξεις του ποσο κοστιζει να αντικατασταθει πχ ενας προφυλακτηρας (ή ακομα καλυτερα ποσο τον ειχες αγορασει αυτον που σου χαλασε) και σου τον πληρωνουν. Για δωσε λιγες λεπτομερειες για την δικια σου περιπτωση να καταλαβουμε για τι πραγμα μιλαμε.
Kαταρχήν κι εγω Ιντεραμερικαν εχω και μεχρι στιγμης δεν εχω κάποιο πρόβλημα...
Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση:Όταν λέμε αφτερμαρκετ εννούμε καθε εξτρα που μπορεί να κατασκευάζεται είτε από την αντιπροσωπεία είτε από ιδιώτες,σωστά;Στο δικό μου τουτου είχα εναν προφυλακτήρα αφτερμαρκετ της Abarth που λογικό είναι η ασφαλιστική να μπορεί να τον κοστολογήσει από τη φιατ..Τώρα γιατί μου δώσανε 200 ενώ έκανε 350 είναι άλλη ιστορία..Στο δικό μου ατύχημα πάντως δεν προσκόμισα στην ασφαλιστική καμία απόδειξη αν και η συνολική ζημιά ήταν περί τα 4000 ευρώ... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα εισαι θυμα ατυχηματος, η ασφαλιστικη του αλλου πληρωνει τα εξωτερικα εξτρα εφ'οσον μπορεις να αποδειξεις οτι υπηρχαν και κοστιζουν ΤΟΣΟ.
Συνάδελφε,
**1ον:**Εφόσον μετά το συμβάν τραβηχτούν οι απαραίτητες φωτό δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα όσον αφορά το ΑΝ τα είχε....
**2ον:**ΔΕΝ γίνεται να αποδείξεις ότι πχ ένας προφυλακτήρας κάνει χ ευρώ...Η κάθε ασφαλιστική καθορίζει τις τιμές ΜΟΝΗ της σύμφωνα με δικά της τιμολόγια...Εμένα για παράδειγμα μου χρέωσαν έναν προφυλακτήρα 200 ευρώ,ενώ κόστιζε 350.....Παιδιά, αυτή η κομπίνα των ασφαλιστικών με τα δικά τους τιμολόγια δεν ισχύει. Αν ο προφυλακτήρας κάνει Χ ευρώ, οφείλουν να σου δώσουν Χ ευρώ και όχι λιγότερα. Pasxos, στην περίπτωσή σου έπρεπε να σου δώσουν 350 ευρώ (το έχω μάθει από ιδία εμπειρία)
-
η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει οσα εχει ο μαμα προφυλακτηρας.τελεια και παυλα.
αν δικο σου αμπαρτ εχει 350 και μαμα 250 θα παρεις 250. αυτο λεει στο συμβολαιο σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες.αν παρεις παραπανω ειναι καθαρα θεμα ασφαλιστη και γνωριμιων και καλης διαθεσης εταιρειας σου.η μονη περιπτωση να παρεις ολα τα λεφτα ειναι να τα ειχε απο αρχη τα εξτρα βαση τιμολογιων της αντιπροσωπειας και να θεωρηθουν εργοστασιακος εξτρα εξοπλισμος! ή να εχουν δηλωθει ασφαλεια και να εχει αλλαξει εξοπλισμος-τιμη(αξια)αυτοκινητου.πολυ μπερδεμενη ιστορια που μπερδευεται ακομα πιο πολυ απο εταιρεια σε εταιρεια.
απο οσα ξερω η επισημη πολιτικη ειναι ΚΑΝΕΝΑ μη εργοστασιακο εξτρα να μη ασφαλιζεται ουτε με επασφαλιστρο...ανεπισημα ολο και κατι γινεται! -
To after market είναι καινούργια μόδα οπότε και οι ασφαλιστικές θα προσαρμοστούν και σιγά σιγά δεν θα πληρώνουν..... Δεν είναι βλάκες την τσέπη τους κοιτάνε!!!! (Για θυμηθείτε τότε με το χαλάζι αν είναι τελικά ακραίο καιρικό φαινόμενο ή όχι???? Τελικά κάποιοι δεν τα πήραν τα λεφτά) Δεν θα αργήσει ο καιρός που οτιδήποτε μετατροπές έχεις θα πρέπει να είναι δηλωμένες αλλά Γερμανία... επίσης πολλές ασφαλιστικές αν φθάσουν στα δικαστήρια εναντίον σου για ένα aftermarket προφυλακτήρα θα ισχυριστούν ότι δεν φαντάζεσαι και τελικά μπορεί να βγει ότι φταις και για όλο το τροχαίο
Όσο για το ποίες είναι οι σφαλιστικές για την μεν Interamerican έχω δει στα κανάλια την ιστορία Κοντομηνά - Κουρή και δεν έχω γνώμη, από την άλλη ξέρω καλά για τον Ολυμπιονίκη που κατήντησε σαν τον Κεντέρη.........
τους δε της Εθνικής ξέρω ότι είναι λαμόγια γιατί έχω ένα πρόγραμμα υγείας ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ για το οποίο η Εθνική ανακάλυψε τελικά ότι δεν την συμφέρει και οι ΚΑΡ@@@@ς ΕΔΙΝΑΝ BONUS ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ...... Αντέχω όμως και αφού δεν τα κόψαμε μας βάζουν αύξηση κάθε χρόνο πολλαπλάσια του πληθωρισμού μέχρι και 20% έφαγα μια χρονια σε ασφάλιστο των 1300Ε το χρόνο τότε (από 1000 ξεκίνησα στα 1500+ έχω φτάσει αισίως) ποντάροντας ότι δεν θα χουμε να το πληρώσουμε στο μέλλον
Επίσης να προσέχετε να μην δίνετε λεφτά σε εισπράκτορες γιατί τα τοκίζουν για πάρτη τους και πληρώνουν τις ασφαλιστικές μέχρι και μήνα μετα!!!!!!
Που ζούμε Οεοοοοοοοοοοοοοο -
και που εισαι ακομα...
επειδη εχει τυχει αυτο με παλιους πελατες μου.
το συμβολαιο εχει αξια αποδειξης.αν το παρεις στα χερια σου θεωρειται και πληρωμενο. κανεις δε μπορει να σας ψαρωσει οτι ειναι απληρωτο και θα ακυρωθει κλπ κλπ.την ευθυνη την εχει ο ασφαλιστης.μπορειτε καλιστα να ισχυριστειτε οτι εσεις του εχετε δωσει τα λεφτα και αυτος τα εφαγε.αυτος δε μπορει με τιποτα να αποδειξει οτι λετε ψεματα -
Πολλα απο τα θεματα τα οποια αναφερονται, ρυθμιζονται λεπτομερεστατα απο τους ορους του ασφαλιστηριου, οι οποιοι δεν ειναι υποχρεωτικα ιδιοι για ολες τις εταιριες. Αυτο πρεπει παντα να το λαμβανουμε υποψη, οταν δινουμε συμβουλες σε τριτους
(Αφορμη πηρα απο οσα αναφερονται για καλυψεις οπως το χαλαζι, τον τροπο εισπραξης του ασφαλιστηριου, το τι καλυπτεται και δεν καλυπτεται απο εξτρα και μετατροπες κτλ. Ειναι καπως επιπολαιο να απανταμε για ολες τις εταιριες, γνωριζοντας μονο τμημα της αγορας. Καποια θεματα ρυθμιζονται απο το νομο και ειναι αδιαπραγματευτα. Καποια αλλα ειναι προϊον της συμφωνιας εταιριας και πελατη και διαφοροποιουνται αισθητα απο περιπτωση σε περιπτωση).
Επισης, ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σαν καταναλωτες να διαβαζουμε τους ορους των ασφαλιστηριων. Υπαρχουν πραγματι τεχνασματα των εταιριων ή/και των ασφαλιστων (τα λεγομενα 'ψιλα γραμματα'), αν και η κατασταση εχει βελτιωθει τα τελευταια χρονια. Ειναι ομως δικαιωμα ΚΑΙ καθηκον μας σαν καταναλωτες να ξερουμε τι αγοραζουμε. Ετσι, οταν χρειαστει, θα ξερουμε τα δικαιωματα ΚΑΙ τις υποχρεωσεις μας και, οπου χρειαζεται, δεν θα αγοραζουμε απο τους απατεωνες. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει οσα εχει ο μαμα προφυλακτηρας.τελεια και παυλα.
αν δικο σου αμπαρτ εχει 350 και μαμα 250 θα παρεις 250. αυτο λεει στο συμβολαιο σε ΟΛΕΣ τις εταιρειες.αν παρεις παραπανω ειναι καθαρα θεμα ασφαλιστη και γνωριμιων και καλης διαθεσης εταιρειας σου.η μονη περιπτωση να παρεις ολα τα λεφτα ειναι να τα ειχε απο αρχη τα εξτρα βαση τιμολογιων της αντιπροσωπειας και να θεωρηθουν εργοστασιακος εξτρα εξοπλισμος! ή να εχουν δηλωθει ασφαλεια και να εχει αλλαξει εξοπλισμος-τιμη(αξια)αυτοκινητου.πολυ μπερδεμενη ιστορια που μπερδευεται ακομα πιο πολυ απο εταιρεια σε εταιρεια.
απο οσα ξερω η επισημη πολιτικη ειναι ΚΑΝΕΝΑ μη εργοστασιακο εξτρα να μη ασφαλιζεται ουτε με επασφαλιστρο...ανεπισημα ολο και κατι γινεται!Μαστορα...Μιλαμε για την αποζημιωση που θα παρεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕ...Οχι για μεικτες σε δικια σου υπαιτιοτητα κλπ που εκει μπλεκει το πραγμα (αν και στην δικια μου - Ιντεραμερικαν - μου εχουν πει οτι με επασφαλιστρο μπορω να ασφαλισω οτιδηποτε ΝΟΜΙΜΟ αφτερμαρκετ αξεσουαρ εκτος απο ηχοσυστημα, πχ αναρτηση LEDA που κανει 3 χιλιαρικα αρκει να α) το δηλωσω, β) προσκομισω τιμολογια και φωτο οτι την φοραω και γ) πληρωνω επιπλεον ασφαλιστρα). Μην μπλεκεις το τι λεμε με ορους συμβολαιου κλπ γιατι εδω μιλαμε για την ασφαλιστικη του ΑΛΛΟΥ και νομοθεσια...
Σε περιπτωση λοιπον που εγω εχω φορεσει ενα ανθρακονηματινο bodykit απο Ιαπωνια που κανει 10 χιλιαρικα και ερθει ενας και πεσει πανω μου, εφ'οσον εχω τα τιμολογια και τις φωτο που δειχνουν οτι φοραγα bodykit 10 χιλιαρικα και καταστραφηκε, η ασφαλιστικη του αλλου που επεσε πανω μουειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να με αποζημειωσει εως οτου επανελθω στην κατασταση προ του ατυχηματος. Και προ του ατυχηματος εγω δεν φοραγα μαμα προφυλακτηρες αλλα αλλους που εκαναν 5 χιλιαρικα εκαστος...
Το εχουμε συζητησει πολλες φορες εδω μεσα και εχουμε και 2-3 μελη που ηταν σε τετοιο σεναριο και πηραν κανονικα τα λεφτα τους απο την ασφαλιστικη ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο οσα ξερω η επισημη πολιτικη ειναι ΚΑΝΕΝΑ μη εργοστασιακο εξτρα να μη ασφαλιζεται ουτε με επασφαλιστρο...ανεπισημα ολο και κατι γινεται!Μαστορα...Μιλαμε για την αποζημιωση που θα παρεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΚΑΡΕ...Οχι για μεικτες σε δικια σου υπαιτιοτητα κλπ που εκει μπλεκει το πραγμα (αν και στην δικια μου - Ιντεραμερικαν - μου εχουν πει οτι με επασφαλιστρο μπορω να ασφαλισω οτιδηποτε ΝΟΜΙΜΟ αφτερμαρκετ αξεσουαρ εκτος απο ηχοσυστημα, πχ αναρτηση LEDA που κανει 3 χιλιαρικα αρκει να α) το δηλωσω, β) προσκομισω τιμολογια και φωτο οτι την φοραω και γ) πληρωνω επιπλεον ασφαλιστρα). Μην μπλεκεις το τι λεμε με ορους συμβολαιου κλπ γιατι εδω μιλαμε για την ασφαλιστικη του ΑΛΛΟΥ και νομοθεσια...
Σε περιπτωση λοιπον που εγω εχω φορεσει ενα ανθρακονηματινο bodykit απο Ιαπωνια που κανει 10 χιλιαρικα και ερθει ενας και πεσει πανω μου, εφ'οσον εχω τα τιμολογια και τις φωτο που δειχνουν οτι φοραγα bodykit 10 χιλιαρικα και καταστραφηκε, η ασφαλιστικη του αλλου που επεσε πανω μουειναι υποχρεωμενη απο τον νομο να με αποζημειωσει εως οτου επανελθω στην κατασταση προ του ατυχηματος. Και προ του ατυχηματος εγω δεν φοραγα μαμα προφυλακτηρες αλλα αλλους που εκαναν 5 χιλιαρικα εκαστος...
Το εχουμε συζητησει πολλες φορες εδω μεσα και εχουμε και 2-3 μελη που ηταν σε τετοιο σεναριο και πηραν κανονικα τα λεφτα τους απο την ασφαλιστικη ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
Κι εγώ αυτό είπα...
-
Oταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση στο ασφαλιστήριο
συμβόλαιο δικαιούχος αναφέρεται η τράπεζα που σε χρηματοδοτεί.
Ερωτώ : όταν για αγορά 4τροχου αξίας 18.000 -
Όταν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση, το αυτοκίνητο ανήκει στη τράπεζα. Η ένδειξη 'παρακράτηση κυριότητας' σημαίνει πως μέχρι εξόφλησης του δανείου δεν μπορεί να πουληθεί ή να γίνει οριστική κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας. Έτσι λοιπόν άσχετα με το ποσό της προκαταβολής το αυτοκίνητο ανήκει εξ'ολοκλήρου στη τράπεζα.
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Όταν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση, το αυτοκίνητο ανήκει στη τράπεζα. Η ένδειξη 'παρακράτηση κυριότητας' σημαίνει πως μέχρι εξόφλησης του δανείου δεν μπορεί να πουληθεί ή να γίνει οριστική κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας. Έτσι λοιπόν άσχετα με το ποσό της προκαταβολής το αυτοκίνητο ανήκει εξ'ολοκλήρου στη τράπεζα.Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...και το 40% της αξίας που έδωσε ο αγοραστής χώρια τις δόσεις που πάνε;...περίπατο; ...
Δεν δικαιούται αποζημίωσης αυτός που έδωσε τα μισά χρήματα...;;;
Θα πάρει η τράπεζα τα 18.000 ευρώ και θα πει στον δανειζόμενο ότι δεν θα πάρει τίποτα;...δεν γίνονται αυτά ....
Πρόσεξε καλά τι έγραψα...
-
Τελικά μεταφέρθηκα στην ΑΣΠΙΣ (μαμά της κομερσιαλ) και γλυτώνω περιπου 150 ευρώ τον χρόνο και με επιπλέον καλύψεις....
Ακόμα ψάχνω μήπως υπάρχει καμία παγίδα -
Καλά, η ΑΣΠΙΣ είναι φθηνότερη από τη θυγατρική της;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όταν αγοράσεις ένα αυτοκίνητο με χρηματοδότηση, το αυτοκίνητο ανήκει στη τράπεζα. Η ένδειξη 'παρακράτηση κυριότητας' σημαίνει πως μέχρι εξόφλησης του δανείου δεν μπορεί να πουληθεί ή να γίνει οριστική κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας. Έτσι λοιπόν άσχετα με το ποσό της προκαταβολής το αυτοκίνητο ανήκει εξ'ολοκλήρου στη τράπεζα.
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...και το 40% της αξίας που έδωσε ο αγοραστής χώρια τις δόσεις που πάνε;...περίπατο; ...
Θα πάρει η τράπεζα τα 18.000 ευρώ και θα πει στον δανειζόμενο ότι δεν θα πάρει τίποτα;...δεν γίνονται αυτά ....
Για να έχεις αξίωση από την αποζημίωση θα έπρεπε στην άδεια κυκλοφορίας να αναφέρεσαι δικαιούχος για το 40% της αξίας του αυτοκινήτου και το υπόλοιπο 60% σε αυτόν που έδωσε τη χρηματοδότηση.
Διαφορετικά νομικά δεν έχεις κανένα δικαίωμα επί του αυτοκινήτου παρά μόνο να το χρησιμοποιείς και να κάνεις κατάθεση των πινακίδων στην εφορία προσωρινά. -
Ο χρήστης luck έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...και το 40% της αξίας που έδωσε ο αγοραστής χώρια τις δόσεις που πάνε;...περίπατο; ...
Για να έχεις αξίωση από την αποζημίωση θα έπρεπε στην άδεια κυκλοφορίας να αναφέρεσαι δικαιούχος για το 40% της αξίας του αυτοκινήτου και το υπόλοιπο 60% σε αυτόν που έδωσε τη χρηματοδότηση.
Διαφορετικά νομικά δεν έχεις κανένα δικαίωμα επί του αυτοκινήτου παρά μόνο να το χρησιμοποιείς και να κάνεις κατάθεση των πινακίδων στην εφορία προσωρινά.Μου λες δηλ ότι εάν κλαπεί το εν λόγω όχημα δεν δικαιούται καμίας αποζημίωσης ο οδηγός;;
Είναι δυνατόν;
Ασφάλιση οχημάτων