-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα, αν κατάλαβα καλά (ήμουν μισοκοιμισμένος) ο Πουρναράκης προσπαθούσε να δει αν υποχωρεί η αεροτομή της Ferrari;;;;Η οποια βεβαια αν κοιταζες προσεκτικα ειχε ενα ελαστικο ακρο εκει που ενωνεται με τη μυτη του μονοθεσιου και οντως υποχωρει.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σήμερα, αν κατάλαβα καλά (ήμουν μισοκοιμισμένος) ο Πουρναράκης προσπαθούσε να δει αν υποχωρεί η αεροτομή της Ferrari;;;;
Η οποια βεβαια αν κοιταζες προσεκτικα ειχε ενα ελαστικο ακρο εκει που ενωνεται με τη μυτη του μονοθεσιου και οντως υποχωρει.
Κάτι σαν συρματάκι ήταν αυτό μάλλον για να την επαναφέρει. Υποθέσεις βέβαια...
Σε περίπτωση τιμωρίας, υπάρχει πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών? -
Δεν υπαρχει περιπτωση τιμωριας γιατι δεν υπηρχαν ενστασεις παρα μια μαζικη ατυπη διαμαρτυρια 8 ομαδων. Το θεμα θα τακτοποιηθει μεχρι την Αυστραλια.
-
http://www.formula1.com/gallery/752.html
Στην 4η φωτό φαίνεται η αεροτομή. -
Ρε συ elteo τι μυγιαζμα μας λες τωρα?Ριχνουμε το δουλεμα και αμα απαντησει ο αλλος γινεται μυγιαζμα.Μονο σου τα γραφεις....
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πίστευα ότι μπορώ να σου κάνω πλάκα για τον
αγαπημένο σου Κιμι.όπως πολλά παιδιά εδώ μέσα
Δεν είναι η πρώτη φορά.
Νταξει ειπαμε πλακιτσα αλλα με ενα οριο και οχι να βγαινουμε και απο πανω.Και δε το λεω μονο για σενα αλλα βαριεμαι να γραφω και για μερικους αλλους
-
iceman_angel
ε?
Σας πείραξε η κριτική για τον Κιμι...; Με δουλεύετε;
Γιατί βλέπω του Κιμι φαν είσαι κι εσύ...Τι είπα ρε φούστη μου...τι είπα...σε λίγο θα μου πείτε ότι σας έβρισα και την
οικογένεια... ...! -
Θριάμβευσε πάλι ο Κιμι σου... ...ταλέντο, τρομερός, σούπερ ουάου
αλλά μέχρι να πάρει πρωτάθλημα [εάν πάρει] ο Αλόνσος θα έχει κλείσει
τα πέντε...Οχι δε μας εβρισες την οικογενια αλλα μετα απο τετοιο ποστ δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλας και για μυγιαζματα.(το τελιωνω εδω γιατι δε θελω να ασχοληθω αλλο,γραψτε οτι θελετε ετσι και αλλιως εγω δε θα σχολιασω αποψεις και εκτιμησεις.θα μιλησει η πιστα)
-
[edit] nevermind...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Θριάμβευσε πάλι ο Κιμι σου... ...ταλέντο, τρομερός, σούπερ ουάου
αλλά μέχρι να πάρει πρωτάθλημα [εάν πάρει] ο Αλόνσος θα έχει κλείσει
τα πέντε...Οχι δε μας εβρισες την οικογενια αλλα μετα απο τετοιο ποστ δεν νομιζω οτι πρεπει να μιλας και για μυγιαζματα.(το τελιωνω εδω γιατι δε θελω να ασχοληθω αλλο,γραψτε οτι θελετε ετσι και αλλιως εγω δε θα σχολιασω αποψεις και εκτιμησεις.θα μιλησει η πιστα)
Εάν δεν γνωρίζεις φίλε μου να μην μιλάς! Συνέχεια πειράζω την funis για
τον Κιμι ...τώρα γιατί στραβώνετε έτσι...τι να πω![edit] nevermind² ... ... γράψτε ότι θέλετε, δεν ξανα-ασχολούμαι. [edit]
-
στο θεμα του ελαστικου, νομιζω οτι στη συγκεκριμενη φαση το ελαστικο ειχε κατι σαν 'χαραγματια' αν προσεξα καλα και μαλλον αυτο εννοουσε ο τακης....
τωρα που πρεπει να βρω και τηλεφωνο οδικης βοηθειας-γερανου για να βγει ο κιμι απο τα χωματα, τι κανουμε?????
11888...............
υγ. ρε παιδια ηρεμηστε, χαβαλεδιαζουμε ασυστολα...μη το κανουμε θεμα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σήμερα, αν κατάλαβα καλά (ήμουν μισοκοιμισμένος) ο Πουρναράκης προσπαθούσε να δει αν υποχωρεί η αεροτομή της Ferrari;;;;
Η οποια βεβαια αν κοιταζες προσεκτικα ειχε ενα ελαστικο ακρο εκει που ενωνεται με τη μυτη του μονοθεσιου και οντως υποχωρει.
Σοβαρά;
Δεν το είδα, αλλά μου φάνηκε απίθανο μπορείς να διακρίνεις την υποχώρηση της αεροτομής από τους κραδασμούς καθώς και το γεγονός να είναι τόσο οφθαλμοφανής μια παραβίαση των κανονισμών...
Δηλαδή είχε δίκιο ο Τ.Π.; Αν ναι, παίρνω πίσω τα κακεντρεχή σχόλιά μου!
Αν μου πείτε ότι είναι δυνατόν να ακούσει κάποιος την διαφορά μεταξύ μιας αλλαγής που διαρκεί 150ms και μιας των 100ms, θα βάλω φωτογραφία του Πουρναράκη στον τοίχο μου!
-
έκανα το λάθος να δώ με την παρέα την μεσημεριανή κάλυψη. Ακόμα ψάχνουμε 15 περίπου γύρους αγώνα και το τελευταίο πιτ στοπ του Αλό. Τι ήθελα και δε το έγραψα το πρωι...?
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
έκανα το λάθος να δώ με την παρέα την μεσημεριανή κάλυψη. Ακόμα ψάχνουμε 15 περίπου γύρους αγώνα και το τελευταίο πιτ στοπ του Αλό. Τι ήθελα και δε το έγραψα το πρωι...?Καιρο το ειχα σαν απορια και μαλλον ελαβα απαντηση τωρα: ωστε η προβολη του μαγνητοσκοπημενου αγωνα διαφερει απο την προβολη του ζωντανου αγωνα! Χμ...
Αλλα σε καταλαβαινω JimClark, δυσκολο το πρωινο ξυπνημα!
ΥΓ. αλλα αγωνας χωρις live timing δεν γινεται...
-
Το παρατήρησα κι εγώ πέρυσι, όταν έκανα το λάθος να παρακολουθήσω τη μεσημεριανή επανάληψη. Ενώ περίμενα ότι αφού ήταν μαγνητοσκόπηση, θα δείχνανε όλο τον αγώνα, δηλαδή και τα σημεία που κόπηκαν το πρωί λόγω διαφημίσων (αφού λογικά τα έχουν σε βίντεο), τελικά αυτό που έδειξαν ήταν περισσότερο κάτι σαν highlights.
Από τότε αν δεν μπορώ να δω την πρωινή μετάδοση, τη γράφω και τη βλέπω μετά στο βίντεο. -
Kid':3llfg72d][/size]Εχμ, και το μοτέρ του Μόντυ άντεξε και ούτε του κίμι είχε βγάλει προβλήματα..
Αυτό μας έλειπε τώρα, να βγάζουν προβλήματα,
ακόμα και όταν κάνουν... υγειινό περίπατο!!!! -
Ο Kimi και ο Alonso είναι δύο οδηγοί καταπληκτικοί. Ο πρώτος αν πάει όπως κάποιες φήμες λένε στη Ferrari του χρόνου λέτε να βλέπουμε και στα κόκκινα μονοθέσια αεροτομές να ξεκολάνε, λάστιχα να σκάνε, αναρτήσεις να σπάνε, μονοθέσια άλλα να τον χτυπάνε, μοτέρ να βαράνε κοκ
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ο Kimi και ο Alonso είναι δύο οδηγοί καταπληκτικοί. Ο πρώτος αν πάει όπως κάποιες φήμες λένε στη Ferrari του χρόνου λέτε να βλέπουμε και στα κόκκινα μονοθέσια αεροτομές να ξεκολάνε, λάστιχα να σκάνε, αναρτήσεις να σπάνε, μονοθέσια άλλα να τον χτυπάνε, μοτέρ να βαράνε κοκΜοτέρ 'βαράνε' ήδη
-
Λοιπόν, επειδή πριν κάποιες 'δεκάδες' σελίδες (δίκιο έχεις τελικά A.Baltz) αναφέρθηκε πως κινδυνεύει η κάλυψη του τελευταίου GP της χρονιάς, του Βραζιλιάνικου δηλαδή, λόγω διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών... Τελικά ίσως δεν υπάρξει πρόβλημα!
Σύμφωνα με το 'Έθνος της Κυριακής', αν ψηφιστεί από τη βουλή ο νέος Δημοτικός Κώδικας οι εκλογές δεν θα διεξάγονται πλέον τον μήνα Οκτώβριο. Θα γίνουν πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου κι έτσι δεν θα κινδυνέψει και η απευθείας μετάδοση του Βραζιλιάνικου Grand Prix στις 22 Οκτωβρίου.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Λοιπόν, επειδή πριν κάποιες 'δεκάδες' σελίδες (δίκιο έχεις τελικά A.Baltz) αναφέρθηκε πως κινδυνεύει η κάλυψη του τελευταίου GP της χρονιάς, του Βραζιλιάνικου δηλαδή, λόγω διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών... Τελικά ίσως δεν υπάρξει πρόβλημα!Σύμφωνα με το 'Έθνος της Κυριακής', αν ψηφιστεί από τη βουλή ο νέος Δημοτικός Κώδικας οι εκλογές δεν θα διεξάγονται πλέον τον μήνα Οκτώβριο. Θα γίνουν πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου κι έτσι δεν θα κινδυνέψει και η απευθείας μετάδοση του Βραζιλιάνικου Grand Prix στις 22 Οκτωβρίου.
Μα ο Πουρναράκης είπε όλους τους αγωνες live τι το αλλάζουμε τώρα;;;;
Δεν είπε όλους εκτός αν συμπέσει απογευματινός αγώνας με τις εκλογές..Άσε που πιστεύω πως αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Χατζηνικολάου θα υποχωρήσει και θα μας αφήσει να δούμε το αγώνα
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Λοιπόν, επειδή πριν κάποιες 'δεκάδες' σελίδες (δίκιο έχεις τελικά A.Baltz) αναφέρθηκε πως κινδυνεύει η κάλυψη του τελευταίου GP της χρονιάς, του Βραζιλιάνικου δηλαδή, λόγω διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών... Τελικά ίσως δεν υπάρξει πρόβλημα!
Σύμφωνα με το 'Έθνος της Κυριακής', αν ψηφιστεί από τη βουλή ο νέος Δημοτικός Κώδικας οι εκλογές δεν θα διεξάγονται πλέον τον μήνα Οκτώβριο. Θα γίνουν πιο συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου κι έτσι δεν θα κινδυνέψει και η απευθείας μετάδοση του Βραζιλιάνικου Grand Prix στις 22 Οκτωβρίου.
Μα ο Πουρναράκης είπε όλους τους αγωνες live τι το αλλάζουμε τώρα;;;;
Δεν είπε όλους εκτός αν συμπέσει απογευματινός αγώνας με τις εκλογές..Άσε που πιστεύω πως αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Χατζηνικολάου θα υποχωρήσει και θα μας αφήσει να δούμε το αγώνα
-->Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα 'υποχωρήσει' ο Χατζηνικολάου
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη