-
Τυπικά (μια και δήλωσε ότι αποχωρεί) δε θα τα διαβάζει τα ποστ.
-
Εσύ αν άνοιγες θέμα 'αποχωρώ' δεν θα έμπαινες για να δεις τα παραπάνω ποστ; Τυπικά, εννοώ!
-
Τυπικά, αφού αποχώρησα, όχι.
-
O popolaros δεν κανει γενικα για forum απο οσο τον ξερω ιντερνετικα. Προσωπικα ομως δεν τον γνωριζω και ισως αλλου να εχει επιτυχιες. Καλα εκανε που εφυγε και του ευχομαστε καλη επιτυχία σε οτι αλλο αν κανει αρκει να μενει μακρια απο πασης φυσεως Forums.
-
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
O popolaros δεν κανει γενικα για forum απο οσο τον ξερω ιντερνετικα. Προσωπικα ομως δεν τον γνωριζω και ισως αλλου να εχει επιτυχιες. Καλα εκανε που εφυγε και του ευχομαστε καλη επιτυχία σε οτι αλλο αν κανει αρκει να μενει μακρια απο πασης φυσεως Forums.Αν μιλάμε ότι ο popolaros δεν κάνει για φόρουμ, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα έπρεπε να έχουν πάρει πόδι από την πρώτη στιγμή που έκαναν εγγραφή? Τώρα δηλαδή τι πας να κάνεις? Να ρίξεις λάδι στη φωτιά?
-
Μήπως είανι καιρός να κλειδωθεί το thread;
-
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
O popolaros δεν κανει γενικα για forum απο οσο τον ξερω ιντερνετικα. Προσωπικα ομως δεν τον γνωριζω και ισως αλλου να εχει επιτυχιες. Καλα εκανε που εφυγε και του ευχομαστε καλη επιτυχία σε οτι αλλο αν κανει αρκει να μενει μακρια απο πασης φυσεως Forums.Να σου πώ κάτι φίλε μου.
Ο ποπολάρος έχει ένα κακό συνήθειο,να λέει αυτό που πιστεύει στα ίσια.(σωστό ή λάθος δέν γνωρίζω)
Το κακό βρίσκεται στό ότι όλοι αρέσκονται στα 'χαιδολογήματα' καί τους κακοφαίνεται μετα.
Πρέπει (σώνει καί καλά) να παινεύεις τα τα αυτοκίνητα του κάθε κλάμπ,διότι οι ιδιοκτήτες τους είναι μαθημένοι να παινεύει ο ένας τόν άλλον.
Μετα θεωρούν τα κοπλιμέντα αληθινά καί τελείωσε.Κάνω λάθος;
-
Αντρέα, αυτό προϋποθέτει να κατέχεις την απόλυτη γνώση.
Καλό είναι να λες την γνώμη σου, χωρίς φόβο και πάθος.Αλλά, αν μου πεις πάρε το και πέτα το στην θάλασσα γιατι εγω το θεωρώ μπρίκι, θα σε διαολοστείλω και θα έχω και δίκηο!
Ο Γιάννης εκφράζεται λάθος.
-
Νίκο,εάν έπρεπε να κατέχουμε τήν απόλυτη γνώση για να μιλήσουμε για κάποιο θέμα,να είσαι σίγουρος ότι θα γεννιόμασταν όλοι μας μουγκοί.
Η εξέλιξη θα είχε φροντίσει να καταργηθεί μία άχρηστη ικανότητα -
Ναι ρε Αντρέα. Αλλά δεν μπορείς να απαξιώνεις με τόση ευκολία.
Δεν σε ήξερε και από χθες ο άλλος!Ολοι μαζί ζούμε. Αμα ήταν έτσι θα είμασταν ερημίτες.
Ο Γιάννης έχει σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς. Και έτσι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο καλό παιδί είναι! -
Πρόβλημα συμπεριφοράς; Όχι δα ...Δεν μπορώ να εντοπίσω το post εκείνο που, για ασήμαντη αφορμή, με είχε αποκαλέσει παλιοτενεκέ (ε όχι και παλιό) . Τι να πω.... μέσα στην καρδιά μου το έχω αυτό το παιδί και πολύ στεναχωριέμαι που φεύγει
Πλάκα κάνω. Είτε μείνει είτε φύγει το ίδιο μου κάνει -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
O popolaros δεν κανει γενικα για forum απο οσο τον ξερω ιντερνετικα. Προσωπικα ομως δεν τον γνωριζω και ισως αλλου να εχει επιτυχιες. Καλα εκανε που εφυγε και του ευχομαστε καλη επιτυχία σε οτι αλλο αν κανει αρκει να μενει μακρια απο πασης φυσεως Forums.
Να σου πώ κάτι φίλε μου.
Ο ποπολάρος έχει ένα κακό συνήθειο,να λέει αυτό που πιστεύει στα ίσια.(σωστό ή λάθος δέν γνωρίζω)
Το κακό βρίσκεται στό ότι όλοι αρέσκονται στα 'χαιδολογήματα' καί τους κακοφαίνεται μετα.
Πρέπει (σώνει καί καλά) να παινεύεις τα τα αυτοκίνητα του κάθε κλάμπ,διότι οι ιδιοκτήτες τους είναι μαθημένοι να παινεύει ο ένας τόν άλλον.
Μετα θεωρούν τα κοπλιμέντα αληθινά καί τελείωσε.Κάνω λάθος;
Κανεις, γιατι οταν γραφεις κατι στο ιντερνετ πρεπει καταρχην να το τεκμηριωνεις, εκτος αν εισαι ο πασιγνωστος γκουρου της αυτοκινησης
Ακομα και ο πασιγνωστος γκουρου αυτοκινησης να εισαι δεν μπορεις μπορεις να γραφεις ετσι.
συγκρινε την απαντηση σου και του ποπολαρου
-
Εμένα πάντως με εκνεύριζαν 9 στις 10 δημοσιεύσεις του....Χωρίς να τον γνωρίζω τον άνθρωπο, θα συμφωνήσω με τον κουκ...Πρόβλημα συμπεριφοράς και προσαρμοστικότητας σε ιδιαίτερες συνθήκες όπως αυτές ενός απρόσωπου μεν, αλλα δημόσιου δε, βήματος....Δεν θα μου λείψουν οι προσβολές του και οι απρόκλητες επιθέσεις του...Λυπάμαι όμως που μόνος του αναγκάστηκε να θέσει εαυτόν εκτός φόρουμ....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μήπως είανι καιρός να κλειδωθεί το thread;+1
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
+1
Τυπικά (μια και δήλωσε ότι αποχωρεί) δε θα τα διαβάζει τα ποστ.
Το ίδιο απλά με άλλα λόγια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν μιλάμε ότι ο popolaros δεν κάνει για φόρουμ, ξέρεις πόσοι από εδώ μέσα θα έπρεπε να έχουν πάρει πόδι από την πρώτη στιγμή που έκαναν εγγραφή? Τώρα δηλαδή τι πας να κάνεις? Να ρίξεις λάδι στη φωτιά?
Τιποτα δεν παω να κανω φιλε μου. Απλως θεωρω προκλητικο το στυλ γραφης του popolaros (που το γνωριζω εδω και χρονια) και το κατεθεσα οσο μπορουσα διακριτικοτερα στο αντιστοιχο thread. Οσο για το ποιος επρεπε να παρει ποδι, αυτο ειναι θεμα αποκλειστικα των admins, και εγω δεν μιλησα ποτε για κατι τετοιο. Συ ειπας.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
....Δεν θα μου λείψουν οι προσβολές του και οι απρόκλητες επιθέσεις του...Πού ρε παιδιά?? Πότε???
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
+1
+1
-
Το τόπικ κλειδώνεται, κατόπιν απαίτησης και του ίδιου του δημιουργού του.
[moderator]
αποχωρω