-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
PCI σε USB είναι η κάρτα;
Ναι, pci σε 5 USB 2.0, 4 εξωτερικές και μία εσωτερική.
Δοκίμασες να αλλάξεις slot ;
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Μηπως κανεις γιατρος εχει γιατρεια για μενα
thank youΕγώ δυστυχώς όχι
-
Να ρωτησω και κατι μια που ειμαι καινουριος στη dsl?
Οταν κατεβαζω κατι με torrent, ακομα και οταν χρησιμοποιει πολυ λιγα kb για να κατεβαζει, ο firefox σερνεται...
Μηπως χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ο torrent για να μην απασχολει πορους που πιθανοτατα δεν του χρειαζονται εκεινη τη στιγμη?
ΕυχαριστωΜηπως κανεις γιατρος εχει γιατρεια για μενα
thank youΔυστυχώς αυτό ειναι πρόβλημα της γραμμής κυρίως. Μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση με ρυθμίσεις στο ΒΤ client (μείωση των ταυτόχρονων connections όπως επίσης και των max connections) αλλα πάλι λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το network αυτό η σύνδεση δουλεύει συνεχώς σχεδόν στα 100%.
Και μιας και αναφέρθηκε το θέμα αυτό, γνωρίζατε οτι στο SP2 αλλάζει το tcpip.sys με αποτέλεσμα να επιτρέπονται μέχρι 10 μονο ταυτόχρονα outgoing connections απο προγράμματα; Το restriction αυτό το έβαλε η Μ$ για να μην μπορούν να κάνουν flooding τα διάφορα malware - εξυπνότατη λύση, 'πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι'...
Αν έχει κανείς dsl αυτό ρίχνει αρκετά την απόδοση στα Ρ2Ρ, ειδικά στα torrents.
Πηγαίντε και τσεκάρετε το Event Log των Windows, λογικά μετά τη χρήση Ρ2Ρ προγραμμάτων θα υπάρχουν αρκετά 4226 events καταγεγραμμένα (max number of outgoing connections reached).
Φυσικά υπάρχει λύση, στο site του lvllord (http://www.lvllord.de). Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το patcher.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=1497
Εγώ έχω τα Windows ρυθμισμένα στις 150 max outgoing connections εδώ και ένα χρόνο και οι ταχύτητες ειναι τέλειες. Βοηθάει επίσης στο browsing παράλληλα με downloading...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οχι αυτό είναι το μόνο που δεν δοκίμασα... Αλλά η κάρτα δουλεύει ή μάλλον 'δουλεύει'... Ή ακόμα καλύτερα, ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γιατί ο card reader μου δουλεύει σωστά!!!
-
Οταν κατεβαζω κατι με torrent, ακομα και οταν χρησιμοποιει πολυ λιγα kb για να κατεβαζει, ο firefox σερνεται...
Μηπως χρειαζεται καμια ειδικη ρυθμιση ο torrent για να μην απασχολει πορους που πιθανοτατα δεν του χρειαζονται εκεινη τη στιγμη?
ΕυχαριστωΜείωσε τις συνδέσεις ανά torrent και τις συνολικές συνδέσεις στις ρυθμίσεις του client. Αντί πχ 40, κάνε τις πρώτες 20 και αντί για πχ 200 κάνε τις δεύτερες 100 ή και λιγότερο.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
[snip]Εγώ έχω τα Windows ρυθμισμένα στις 150 max outgoing connections εδώ και ένα χρόνο και οι ταχύτητες ειναι τέλειες. Βοηθάει επίσης στο browsing παράλληλα με downloading...
Μερικές σελίδες νωρίτερα είχα ποστάρει ένα fix που αυξάνει τα outgoing connections του IE/Maxthon. Δεν ήξερα ότι γίνεται και για τα Windows γενικότερα.
Χρήσιμη πληροφορία! -
Οχι αυτό είναι το μόνο που δεν δοκίμασα... Αλλά η κάρτα δουλεύει ή μάλλον 'δουλεύει'... Ή ακόμα καλύτερα, ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ γιατί ο card reader μου δουλεύει σωστά!!!
Τι ΔΕΝ δουλεύει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι ΔΕΝ δουλεύει;
Αααχχχ... flash-άκι και 2 enclosures σκληρών δίσκων...
-
Αααχχχ... flash-άκι και 2 enclosures σκληρών δίσκων...
Είναι όλα USB 2.0;
(υποθέτω δοκίμασες και σε όλες τις USB θύρες της κάρτας).
-
Όλα USB 2.0. Μάλιστα, θύρες που προχτές δούλευαν (το φλασάκι το βάζω στη μπροστά που έχει έρθει με καλώδιο από μέσα), χτες αποφάσισαν να ΜΗΝ δουλέψουν...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕυχαριστωΜείωσε τις συνδέσεις ανά torrent και τις συνολικές συνδέσεις στις ρυθμίσεις του client. Αντί πχ 40, κάνε τις πρώτες 20 και αντί για πχ 200 κάνε τις δεύτερες 100 ή και λιγότερο.
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις, μια ελαφρα διαφορα την ειδα με αυτη την μεθοδο.
-
ethnikara, επίσης μην κάνεις force upload τα τελειωμένα torrents, σου ρίχνει κι αυτό τη σύνδεση. `Αστα queued όπως είναι κι αν χρειαστεί κάποιος τότε κάνει μόνο του upload
-
Ψάχνοντας κάτι άσχετο βρήκα ένα siteπου λέει τι σημαίνουν τα beep για κάθε τύπο BIOS
-
ακολουθεί χαζή ερώτηση
αν συνδέσω εσωτερικό cdr ή dvdr σε εξωτερική θήκη για σκληρό δίσκο(ide) θα δουλέψει και θα μπορώ να κάνω εγγραφές κανονικά?
-
Χμμ, λογικά ο υπολογιστής, επομένως και το πρόγραμμα αντιγραφής θα δουν τη θήκη σκληρού, όχι τη συσκευή αντιγραφής. Δοκίμασέ το πάντως, ακούγεται ενδιαφέρον.
-
αν φτιάξω ένα image backup με το norton ghost 9, μπορώ μετά να το κάνω restore σε dos mode με παλιότερη έκδοση του ghost που είναι για dos?Και αν ναι, θα βλέπει τα ntfs partition?
-
Απ' όσο θυμάμαι και οι παλιότερες εκδόσεις ghost βλέπουν τα NTFS Partition (σε αντίθεση με το @#$% fdisk). Δυστυχώς τα image που φτιάχνεις με διαφορετικές εκδόσεις δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, τουλάχιστον σε μία περίπτωση το είχα διαπιστώσει αυτό. Δεν σε πειράζει όμως αυτό στην πράξη, αφού το δισκάκι θα είναι DOS bootable.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Απ' όσο θυμάμαι και οι παλιότερες εκδόσεις ghost βλέπουν τα NTFS Partition (σε αντίθεση με το @#$% fdisk). Δυστυχώς τα image που φτιάχνεις με διαφορετικές εκδόσεις δεν είναι συμβατά μεταξύ τους, τουλάχιστον σε μία περίπτωση το είχα διαπιστώσει αυτό. Δεν σε πειράζει όμως αυτό στην πράξη, αφού το δισκάκι θα είναι DOS bootable.μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται αυτό? `Εχοντας το ghost 9, ακόμα και αν κάνω backup drive σε dvdr δεν είναι bootable, αλλά περιέχει μόνο το image
-
Δοκίμασες να εκκινήσεις από αυτό το PC και δεν γινόταν τίποτα;
-
πες μου εσύ τι κάνεις ακριβώς σε περίπτωση που λέμε άλλα αντί άλλων
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]