-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Το πρόβλημα και το λάθος δεν ήταν του Alpha σε διαβεβαιώ.
Ωραία, δεν ήταν του ALPHA... σε ποιον να παραπονεθούμε τότε?
Γιατί δεν ήταν μόνο ο JV, αλλά και οι προσπάθειες των RB, OP, MW, DC. Με άλλα λόγια το 25% των προσπαθειών!!
Ποιος έκανε το φάουλ λοιπόν? -
Μα παραπονεθήκατε ήδη ρε παίδες?!!!
Τι περιμένετε?...Να έρθει ο υπεύθυνος μεταδόσεων της FIA ή του ALPHA και να μας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε?!!!
-
Η ασυνέπεια ήταν της FOM. Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση έκοψε από τη δεύτερη ώρα τα διαλλείματα ανά πέντε μονοθέσια.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Θέλουμε (θέλω) μια σχετική ευελιξία στον χρόνο που θα πέσουν οι διαφημίσεις. Με χαρά άκουσα τον Τάκη στη Shanghai να παρατείνει λίγο τη μετάδοση προκειμένου να μη χαθεί κάποια προσπέραση. Καλό και δεκτό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι κανείς δεν θέλει να χάνεται θέαμα, γιατί αυτό είναι το προϊόν που πωλείται. Αλλά τι να κάνουμε, κάποιες φορές ΟΛΑ γίνονται στο 3λεπτο των διαφημίσεων.
Αυτό όμως που ΕΓΩ θέλω περισσότερο είναι: α) η πρώτη διαφήμιση να πέφτει μετά το 1ο pit stop (με το σημερινό σύστημα), δηλ μετά τον 13-14 γύρο. Δεν είναι τόσο τραγικό, ε?
β) να τερματίζει τουλάχιστον όλη η βαθμολογούμενη 8άδα και μετά να γίνεται διακοπή. Είναι το λιγότερο άκομψο προς τους τηλεθεατές να μην βλέπουν τον αγαπημένο τους οδηγό / ομάδα να τερματίζει, για να μην αναφερθώ για αγένεια προς τους οδηγούς.Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει αυτό. Απ' όσο γνωρίζω οι διακοπές για διαφημίσεις είναι προαποφασισμένες (από άλλους) και διαιρεμένες σε πεντάλεπτα. Ο Τάκης μάλλον θα μπορεί να επιλέξει σε ποιο λεπτό μέσα στο συγκεκριμένο πεντάλεπτο θα γίνει η διακοπή. Έτσι υπάρχουν περιπτώσεις που να μην μπορεί να κάνει κάτι. Έτσι δεν είναι;
Πάντως οι διακοπές για διαφημίσεις πρέπει να είναι περίπου 750 δλ ανά ώρα μετάδοσης με κάποιο allowance (900 δλ)? Αν το κανάλι περάσει αυτό το χρόνο πέφτουν πρόστιμα.
-
Τα του καισαρος τω καισαρι.
Μπραβο αν και την πατησα. Δεν ειχα καμμια προσβαση λογω ταξιδιου το Σαββατο σε καμμια ενημερωση και σκεφτηκα οτι μαλλον θα τα δειξετε πριν τον αγωνα κατα τις 7 και ξυπνησα τζαμπα και εβλεπα ΟικονομεαΑλλα να πω και το αλλο καλο. Οταν απολαμβανουμε απο τον Γιαπωνεζο σκηνοθετη τετοια λυρικη σκηνοθεσια (εδειχνε ρομαντικα πλανα με αμαξια ολομοναχα στην πιστα την ιδια ωρα που γινοταν χαμος αλλου) τολμαμε να εχουμε παραπονα για την εδω προσπαθεια;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα παραπονεθήκατε ήδη ρε παίδες?!!!Τι περιμένετε?...Να έρθει ο υπεύθυνος μεταδόσεων της FIA ή του ALPHA και να μας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε?!!!
Η ασυνέπεια ήταν της FOM. Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση έκοψε από τη δεύτερη ώρα τα διαλλείματα ανά πέντε μονοθέσια.
Δεκτόν! Μια απλή εξήγηση kouk δεν είναι τόσο δύσκολη. Ευχαριστώ.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... it-article
Μην βαράτε τον 'πιανίστα'!!! (Βαράτε τους άλλους)
Πολύ καλό άρθρο!
-
Εγκαινιάζοντας ένα νέο Κομμάτι μουρμούρας Θέλω να πω και πάλι κάτι για το break με την πτώση της σημαίας δεν μπορεί να κοπεί και να αλλαχθεί από κάτι άλλο???????? Ρε γαμώτο θέλω να βλέπω τον MS, τον RB και τον κάθε νικητή να πηγαίνει πανηγυρίζοντας στα pits και όχι μόνο πάνω στο βάθρο..... Τα περισσότερα γίνονται στο ζύγισμα.......
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=cockpit-articleΜην βαράτε τον 'πιανίστα'!!! (Βαράτε τους άλλους)
Πολύ καλό άρθρο!
Θα συμφωνίσω με τον Castor... Τρομερό Άρθρο...... Τάκη αλήθεια γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε στους Ευρωπαϊκούς αγώνες κάτι σαν το RTL με άνθρωπο του Alpha στην πίστα??????????
-
Επειδή αν τον στείλουν μάλλον θα πρέπει να μας δείχνουν κι άλλες διαφημίσεις...
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
...θέλω να βλέπω τον MS, τον RB και τον κάθε νικητή να πηγαίνει πανηγυρίζοντας στα pits και όχι μόνο πάνω στο βάθρο..... Τα περισσότερα γίνονται στο ζύγισμα...Σε αυτό συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Επίσης εντύπωση μου κάνει ότι υπάρχουν κάποια αρκετά μεγάλα διαστήματα χωρίς διαφημίσεις και κάποια άλλα που ανά πέντε γύρους πέφτουν διαφ. διαλείμματα. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό?
-
Τάκη η F1 είναι στον τελευταίο αγώνα της.. Μετά την πτώση και αυτής της καρώ σημαίας θα υπάρξει κάποιο αφιέρωμα και κάποια παρουσίαση των καινούριων πιστών????????? Ακόμα θα υπάρχει κάποια ανασκόπηση με τα καλύτερα στιγμιότυπα???????????? Αλλά σε λογικές μέρες και ώρες????????
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Τάκη η F1 είναι στον τελευταίο αγώνα της.. Μετά την πτώση και αυτής της καρώ σημαίας θα υπάρξει κάποιο αφιέρωμα και κάποια παρουσίαση των καινούριων πιστών????????? Ακόμα θα υπάρχει κάποια ανασκόπηση με τα καλύτερα στιγμιότυπα???????????? Αλλά σε λογικές μέρες και ώρες????????Πρώτα ο θεός θα φτιάξουμε την καθιερωμένη ετήσια ανασκόπηση την εορταστική περίοδο.
-
Ξέρω τι θα πείτε ορισμένοι τώρα, αλλά σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος, υπεύθυνος ή μη, με ποια λογική βάζουν διαφημήσεις την ώρα ακριβώς που περιμένουμε ίσως το πιο σημαντικό pit-stop όλου του αγώνα;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ξέρω τι θα πείτε ορισμένοι τώρα, αλλά σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος, υπεύθυνος ή μη, με ποια λογική βάζουν διαφημήσεις την ώρα ακριβώς που περιμένουμε ίσως το πιο σημαντικό pit-stop όλου του αγώνα;;;Αν περιμένεις να πάρεις απάντηση [που να στέκει ] είσαι γελασμένος....
Εδώ βάλανε 6 γύρους πρίν το τέλος....
Έλεος ρε παίδες, έλεος...
Τελειώσατε όπως ακριβώς περίμενα..
-
Παιδια ψυχραιμια αυτη τη φορα ηταν prime time, και στο itv εβαζαν διαφημησεις καθε 5 γυρους
-
Εγώ έχοντας παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό αγώνων στο ITV φέτος, έχω να σημειώσω πως με εξαίρεση τους περιορισμούς της μη φυσικής παρουσίας στις πίστες και της γλώσσας[0], η ίδια η περιγραφή και ο σχολιασμός δεν διέφεραν αισθητά.
Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει στον Alpha είναι τα υπερβολικά διαφημηστικά που βάζει, ιδιαίτερα μετά την πάροδο της πρώτης ώρας[1], και το ολίσθημα της εμπλοκής του 'ενημερωτικού' τμήματος του σταθμού[2]. Φυσικά αυτά δεν έχουν άμεση σχέση με τον Τάκη και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την F1, αλλά με τη γενικότερη πολιτική του σταθμού και τον σεβασμό του προς τους τηλεθεατές του. Θα έλεγα πελάτες, αλλά οι πελάτες του είναι οι διαφημιζόμενοι και αυτούς τους εξυπηρετεί άψογα...Σταύρος
[0] Και στο ITV και στο RTL, που έχω δεί, έχουν εναν - δυο ανθρώπους στην πίστα και βγάζουν στον αέρα κατα τη διάρκεια του αγώνα ή πριν/μετά από αυτόν πιλότους, υπέυθυνουν ομάδων κλπ για δηλώσεις. Αυτό φυσικά είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει, ακόμα και αν οι μεταδόσεις γινόντουσαν από την πίστα, καθώς η επικοινωνία δεν θα ήταν άμεση
[1] Πρέπει να είχε αναφερθεί κάποια στιγμή πως όση ώρα διαφημίσεων βλέπουμε την πρώτη ώρα, βλέπουμε και τη δεύτερη. Επειδή όμως η δεύτερη ώρα δεν έιναι ολόκληρη, χάνουμε πολύ περισσότερο από τον αγώνα σε σχέση με την πρώτη ώρα.
[2] Αναφέρομαι φυσικά στα cherokee της αντιτρομοκρατικής στο παρελθόν και στην ιστορία με το ελικόπτερο στην χερσόνησσο του Άθω. Τα εισαγωγικά είναι εσκεμμένα, φυσικά, διότι και στις 2 περιπτώσεις η διακοπή της μετάδοσης δεν είχε απολύτως καμία σκοπιμότητα, πλην της χρήσης του μονοπωλίου που έχει ο σταθμός στην F1, και κατά συνέπεια στην αυξημένη σε σχέση με τους υπόλοιπους τηλεθέαση τις συγκεκριμένες ώρες, ωστε να φανούν -εντελώς τεχνητά- υψηλότερα ποσοστά στο τμήμα ειδήσεων. Δεν επεκτείνομαι, έχει ήδη σχολιαστεί το θέμα. -
Η απουσία του Σεϊτανίδη ήταν αισθητή πάντως όλη τη χρονιά...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αυτό όμως που ΕΓΩ θέλω περισσότερο είναι: α) η πρώτη διαφήμιση να πέφτει μετά το 1ο pit stop (με το σημερινό σύστημα), δηλ μετά τον 13-14 γύρο. Δεν είναι τόσο τραγικό, ε?
β) να τερματίζει τουλάχιστον όλη η βαθμολογούμενη 8άδα και μετά να γίνεται διακοπή. Είναι το λιγότερο άκομψο προς τους τηλεθεατές να μην βλέπουν τον αγαπημένο τους οδηγό / ομάδα να τερματίζει, για να μην αναφερθώ για αγένεια προς τους οδηγούς.Εγώ νομίζω ότι η σημερινή μετάδοση ήταν πολύ καλή, αν και είχα την προσοχή μου μοιρασμένη μεταξύ Βραζιλίας και ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον ικανοποιήθηκαν όσα είχα πει ένα μήνα πριν. Τώρα το να φωνάζουμε για τις διαφημίσεις 'στο πιο κρίσιμο Pit stop' (αν είναι δυνατόν τώρα να ψοφάμαι να δούμε τα Pit stop!) είναι λιγάκι υπερβολικό (γνώμη μου).
takisp ευχαριστούμε για την ωραία χρονιά.
-
Κ εγω θα ηθελα να ευχαριστησω τον Τακη για την πολυ καλη δουλεια που εκανε ολο τον χρονο δινοντας μας ποιοτικες αναμετοδοσεις.
Ελπιζω ο σταθμος να βοηθησει να βελτιωθουν κ αλλο οι αναμεταδοσεις εννοωντας οτι θα θελαμε να σας βλεπουμε να μιλατε μεσα απο τις πιστες τα ΣουΚου των GP.
Κ του χρονου!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη