Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Dustball 4000 Race 2006
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Dustball 4000 Race 2006
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Περί αυτοκίνησης
    27
    53
    190
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dimsabas last edited by

Τα Ιμαλάια;

https://cartalk.gr/

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • O
        obelix last edited by

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
        Τα Ιμαλάια;

Στην Γερμανία έγραψε
        Έτσι μαθαίνεις γεωγραφία στα παιδάκια?

• A
          aristidis_k last edited by

Ο χρήστης saudi έγραψε:
          DustBall 4000
          The Most Glamorous Race!

Με μια λαμπερή βραδιά, στην κυριολεξία glamorous, την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 20 :00 στην αίθουσα ‘Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έγινε η επίσημη παρουσίαση του DustBall 4000, The Most Glamorous Race.

Να μου λειπουν τα glamurous..Οι υπολοιποι μπορειτε να διαβασετε και 10 συμβουλες απο περιοδικα του τυπου esquire για το πως θα γινετε καλυτεροι αντρες...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
          Προτιμω παθος με την αυτοκινηση, παρα με τη χλιδα και τη γκλαμουρια..

• A
            aristidis_k last edited by

Ο χρήστης saudi έγραψε:
            DustBall 4000
            The Most Glamorous Race!

Με μια λαμπερή βραδιά, στην κυριολεξία glamorous, την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 20 :00 στην αίθουσα ‘Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία έγινε η επίσημη παρουσίαση του DustBall 4000, The Most Glamorous Race.

Να μου λειπουν τα glamurous..Οι υπολοιποι μπορειτε να διαβασετε και 10 συμβουλες απο περιοδικα του τυπου esquire για το πως θα γινετε καλυτεροι αντρες...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
            Προτιμω παθος με την αυτοκινηση, παρα με τη χλιδα και τη γκλαμουρια..

• O
              opterios last edited by

Ο χρήστης chrmes έγραψε:
              Ποια οροσειρά να εννοεί τώρα ?

Φτου, γμτ, το είδατε, ε;

Τα βουνά Eiffel, ντε!! Ποια Ιμαλάια, βρε χάφτα Δημήτρη;

• D
                dimsabas last edited by

Τότε το Καϊμακτσαλάν;

• A
                  af9pk last edited by

Ο χρήστης saudi έγραψε:

Επιτρέπεται η διαφήμιση μέσω του φόρουμ;

Cool down folks, δεν νομίζω ότι είναι διαφήμιση!

Η αναφορά για το Dustball έγινε για να ενημερωθούν κάποια μέλη του forum 4troxoi που τυχον να ενδιαφέρονται για μελλοντική συμμετοχή στο Dustball.

Όσο για το θέμα της διαφήμισης νομίζω ότι σίγουρα κάποιοι που δεν το ξέραν θα το μάθουν μέσα από το forum αλλά έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά οι θέσεις για το Dustball 4000 Race 2006 έχουν συμπληρωθεί.

Εαν σας ενδιαφέρει και όσους να δείτε από κοντά τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στο Dustball μπορείτε το Σάββατο 10 Ιουνίου να έρθετε στο Athens Hilton όπου θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα.

Αφου προκειται για διαφημιστικου χαρακτηρα ενεργεια γιατι δεν σβηνεται το θεμα? Διοτι ενημερωση ή αναφορα (οπως αναφερεται) σιγουρα δεν ειναι η δημοσιοποιηση ενος καινουργιου θεματος με 682 λεξεις (92 γραμμες στο Word)! Φυσικα ειναι διαφημιση η ενημερωση δυνητικων μελλοντικων πελατων μιας υπηρεσιας/ενος προιοντος! Αλλωστε ο ιδιος παραδεχεται την διαφημιστικη φυση του μηνυματος: Όσο για το θέμα της διαφήμισης νομίζω ότι σίγουρα κάποιοι που δεν το ξέραν θα το μάθουν μέσα από το forum!

• L
                    leipsippos last edited by

Ειμαι λιγο ασχετος με το συγκεκριμενο ειδος αγωνων οφειλω να ομολογησω, ειδικα στην Ελλαδα. Πολυ glamour, πολυ ξεφαντωμα , καθε βραδυ! Απορω πως θα οδηγουν απο πολη σε πολη αυτο οι ανθρωποι, οι οποιοι θα κανουν και αρκετα χιλιομετρα την ημερα και το βραδυ παλι θα βγαινουν; Τεόσπαντων δεν ειναι εκει η απορια μου αλλα στο εξης απλο. Ποιος ειναι ο σκοπος αυτου του πραγματος; Ειναι αγωνας; Ειναι φιλανθρωπικο; Ειναι ραλλυ; Ειναι τουρισμος στα κλαμπ της Ευρωπης;

ΙΚΕ αγορι μου μην εκνευριζεσαι!!!!

• D
                      dimsabas last edited by

Απλώς να τα κονομήσουν. Το οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου κατακριτέο. Η διαφήμιση είναι.

• K
                        kacey last edited by

Ο σκοπος του συμμετεχοντα ειναι μια εκδρομη με αλλα supercars σε αντιστοιχους μουρατους προορισμους, συνηθως με αντιστοιχο γραψιμο του εκαστοτε ΚΟΚ στα @@ τους. Λεφτα εχουν οι ανθρωποι, τι τους νοιαζει? Ο σκοπος του διοργανωτη ειναι φυσικα να βγαλει λεφτα.

• L
                          lefos last edited by

Οποιος το βλεπει σαν μια εκδηλωση με αποκλειστικο σκοπο τον τουρισμο στην Ευρωπη κανει λαθος γιατι οι μερες ειναι λιγες. Ολοι μας μπορουμε να παρουμε 3-4 φιλους/ες και να παμε 2 βδομαδες σε ολα τα μερη που θα παει το Dustball. Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απλα μια ευκαιρια για καποιον ιδιοκτητη γρηγορου αυτοκινητου που εχει και μια Α οικονομικη ανεση να ξεφυγει για λιγο απο την καθημερινοτητα του πηγαινοντας μια γρηγορη εκδρομη σε γνωστες (και πολυ ομορφες) πολεις, παρεα με αλλους κατοχους παρομοιων μοντελων.

Προσωπικα, ειχα εκδηλωσει ενδιαφερον να συμμετασχω, αλλα τελικα θα βρισκομαι στην Αυστρια εκεινες τις ημερες (εχω συγγενεις στη Βιεννη) ολοκληρωνοντας ενα δικο μου tour το οποιο θα περιλαμβανει το Μιλανο, το Μοντε Καρλο, την Ζυριχη, το Μοναχο, τη Βιεννη και την Βενετια.

ΥΓ. Tα περι 'κυριλας' και 'γκλαμουριας' τα διαβαζω και με πιανουν τα γελια.. Μηπως κανει το αυτοκινητο, το σακκακι και η σαμπανια εναν ανθρωπο καλλιεργημενο και 'καθως πρεπει'...? Ξερω πολλους 'κυριλεδες' που αν τους αμολησεις στα βλαχικα της Βαρης θα αρχισουν τα μακροβουτια στις πιατελες με τα πα'ι'δακια...

ΥΓ2. Πανω στα αυτοκινητα θα μπουν αυτοκολλητα των χορηγων?

• M
                            maxmara last edited by

Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:

ΥΓ2. Πανω στα αυτοκινητα θα μπουν αυτοκολλητα των χορηγων?

Σίγουρα.

• L
                              leipsippos last edited by

Εχουμε και λεμε:

4000χλμ / 10 ημερες = 400χλμ την ημερα! Με ferrari; Στην Ευρωπη;Ποση ωρα θα του παρει; 3 ωρες, αν δεν βαλει 6η!

Και μετα >
                              ... την Παρασκευή 9 Ιουνίου ... θα διασκεδάσουν σε ένα welcome party..

...Δευτέρα & Τρίτη 12-13 Ιουνίου ... θα περάσουν τις βραδιές τους σε γνωστά club της πόλης.

...Τετάρτη 14 Ιουνίου ... το βράδυ θα ξεφαντώσουν σε γνωστό Club.

... Πέμπτη 15 Ιουνίου ... το βράδυ θα ξεφαντώσουν στο trendy Jimmy's Club.

...Σάββατο 17 Ιουνίου ... θα κάνουν επιδρομή για shopping... το βραδυ ... εκπληξεις στη disco καραβιού ...

Δηλαδη 6/10 μερες εχει ΠΑΡΤΥ το βραδυ!!!

Καταλαβα ποια ειναι η δυσκολια στο συγκεκριμενο θεμα. Το να καταφερεις να οδηγησεις 400χλμ την μερα μετα το χθεσυνοβραδυνο ξενυχτι και τα ξυδια χωρις να τρακαρεις το πανακριβο αμαξι σου!! Α, και να εχεις αρκετη ορεξη να βγεις και για ψωνια στο τελος!!

• A
                                af9pk last edited by

Δυστυχως με αυτον τον τροπο ανεβαζω ξανα το θεμα, αλλα θεωρησα σωστο να μεταφερω εδω καποια πραγματα που ειπωθηκαν στα 'τεχνικα θεματα του forum', αφου μαλλον δεν προκειται (κακιστως κατ'εμε) να κλειδωθει το διαφημιστικο αυτο θεμα της σκονομπαλας 4000.

Ο χρήστης Af9pk έγραψε:

Γιατι δεν εχει κλειδωθει/σβηστει το διαφημιστικο θεμα του Dustball 4000 αφου αντιβαινει σαφεστατα τον κανονισμο χρησης?

ΥΓ. Bruce, σε οτι αφορα το ερωτημα σου περι χιονιου και πιτυριδας, η καθε περιπτωση οφειλει να εξεταζεται μεμονωμενα.

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα διαφήμισης στο θέμα. Ένα γεγονός είναι που σχολιάζεται. Και πέρσι είχαμε θέμα για το ίδιο γεγονός. Άλλωστε κανείς δεν ζήτησε να συμματάσχετε σε αυτό. Νομίζω πως και οι συμμετοχές έχουν κλείσει για φέτος.

Έτσι δεν πρέπει να λέμε ούτε για το GP της Μαλαισίας που είναι την Κυριακή, ούτε για τον αγώνα των μεγάρων, που ξεκινάει το ΠΠ ταχύτητας, ούτε για το WRC της καταλωνίας, αφού τους κάνουμε διαφήμιση

Δεν ειναι γεγονος που σχολιαζεται, ειναι δελτιο τυπου 682 λεξεων που διαφημιζει το γεγονος: Με μια λαμπερή βραδιά, στην κυριολεξία glamorous ... DustBall 4000, The Most Glamorous Race ... Την εκδήλωση οδήγησαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα έξυπνων διαλόγων που αντήλαξαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης & Τηλέμαχος Ταλούμης και η παρουσιάστρια της βραδιάς Έμη Λιβανίου από το STAR CHANNEL... Πρωτοποριακή είναι και η νέα υπηρεσία Dustball Consierge μέσω τις οποίας ...Ακολούθησε party στο οποίο οι προσκεκλημένοι ήπιαν σαμπάνια MUMM, κάπνισαν τα νέα πούρα της Dunhill, και διασκέδασαν με τη μουσική επιμέλεια του Μιχάλη Τσαουσόπουλου του Athens Dee Jay 95.2.... Mεταξύ των προσκεκλημένων ξεχωρίσαμε επώνυμους, όπως ο Κώστας Σόμερ, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο νεαρός επιχειρηματίας Χάρης Βαφιάς και εκατοντάδες fans του DustBall....Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: 210-331 4500 http://www.dustball4000.com http://www.dustball.gr/race2006/gallery ... .php?id=35 .... Δεν νομιζω η ιλλιγιώδης ταχύτητα έξυπνων διαλόγων που αντήλαξαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτρης & Τηλέμαχος Ταλούμης και η παρουσιάστρια της βραδιάς Έμη Λιβανίου από το STAR CHANNEL να ειναι ακακο σχολιο ενημερωσης....

Το οτι εχουν κλεισει για φετος οι συμμετοχες δεν σημαινει οτι δεν ειναι διαφημιση, αφου: Η αναφορά για το Dustball έγινε για να ενημερωθούν κάποια μέλη του forum 4troxoi που τυχον να ενδιαφέρονται για μελλοντική συμμετοχή στο Dustball

Και οτι κανεις δεν ζητησε να συμμετασχουμε σε αυτο νομιζω οτι ειναι ευλογο απο τη στιγμη που προκειται για διαφημιση και οχι ... εντολη επιστρατευσης!

Αλλωστε ο ιδιος λεει οτι: *Όσο για το θέμα της διαφήμισης νομίζω ότι σίγουρα κάποιοι που δεν το ξέραν θα το μάθουν μέσα από το forum *

Οσο για το περσινο θεμα, που ειχε ανοιξει ο maxmara, η πρωτη δημοσιευση ηταν: Εχει κανείς κάποια πληροφόρηση? Κατι πήρε το μάτι μου στο Drive. Νομίζω ότι μιλάμε για αγώνα στυλ Cannonball Αθήνα-Ρώμη-Νίκαια (στην...Γαλλία ) - Μιλάνο(?). Κάτι τέτοιο., που δεν νομιζω να συγκρινεται καν με την διαφημιστικη φετινη καταχωρηση του saudi (που εχει για υπογραφη το Dustball 4000, και για ιστιοσελιδα στο προφιλ το dustball.gr).

• H
                                  hammer_ last edited by

Έχω να πω κι εγώ ένα δύο πράγματα γα το συγκεκριμένο event.
                                  Καταρχήν το thread άνοιξε ως διαφημιστικό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ενοχλητικό, γιατί μάλλον πιο πολύς κόσμος θα θέλει να πάει στην εκκίνηση να χαζέψει τα ακριβά αυτοκίνητα αντί να συμμετέχει. Οπότε το βλέπω πιο πολύ ενημερωτικό. Τέσπα, δεν είναι αυτός ο λόγος που έκανα post.

Πριν από μερικούς μήνες, το καλοκαίρι του 2005 δηλαδή, ξεκινήσαμε μια παρέα 8 ατόμων με 2 αυτοκίνητα για διακοπές. Φύγαμε από Αθήνα στις αρχές Αυγούστου και γυρίσαμε μετά το δεκαπενταύγουστο. Αν δεν έβλεπα το θέμα περί του Dustball, ούτε που θα το θυμόμουν, αλλά ακούστε το εξής: Τη μέρα που φεύγαμε μάλλον έφευγε και το Dustball από Αθήνα, οπότε μας συναντήσανε στο δρόμο. Οι πιο πολλοί πήγαιναν λογικά για τα δεδομένα των αυτοκινήτων τους (πχ. 160 σε άδεια αριστερή της Αθηνών Κορίνθου) αλλά μας έτυχαν και 3-4 που πήγαιναν γυρεύοντας για ατύχημα. Συγκεκριμένα, δύο Cayenne ελίσσονταν με σφήνες του χάρου ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, αλλάζοντας και 2 λωρίδες τη φορά. Έτυχε να βρίσκομαι στη μεσαία με ~120 και με πέρασαν σε απόσταση ενός καθρέφτη ταυτόχρονα από αριστερά και δεξιά με (όπως μου φάνηκε) καμιά διακοσαριά! Μπορεί να πήγαιναν και με 190 οι ανθρωποι, αλλά σίγουρα με 160 δεν πήγαιναν! Η συνοδηγός τρομοκρατήθηκε, ευτυχώς όμως όχι κι εγώ αφού τους είχα δει από τον καθρέφτη και έκανα αυτό που έπρεπε: σταθερή πορεία και προσευχή να μη με πετύχουν...

Και έρχομαι στο θέμα: Πως είναι δυνατόν να οργανώνεται επίσημα ένα event pου καλεί τους συμμετέχοντες να καλύψουν 400km την ημέρα, με πολύ δυνατά αυτοκίνητα (που ξέρουμε όλοι ότι κάποιοι θα τα τρέχουν) και θα κάνουν και glamour night life, δηλαδή ξενύχτια που δεν θα τους επιτρέπουν να είναι φρέσκοι την άλλοι μέρα; Δε μιλάω για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί μας πέρασαν και πολλοί που πήγαιναν με 100% ασφάλεια (αν και πάλι πιο γρήγορα από μένα), και υπήρχε και ένα τελευταίο αυτοκίνητο που μάλλον ήταν η 'σκούπα' των διοργανωτών που πήγαινε ακόμα πιο αργά. Τον είχα στο οπτικό πεδίο περίπου 5 λεπτά και ήταν υποδειγματικός. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι κάποιοι από τους συμμετέχοντες θα πηγαίνουν σαν τους χάρους! Τι περιμένουμε? Ένα ατύχημα στην εθνική που θα προκληθεί από την απερισκεψία κάποιου?

Δεν είμαι αξιωματικά κατά της οργάνωσης τέτοιου τύπου εκδηλώσεων. Αλλά θέλω η οδήγηση να μην συνδυάζεται με χαβαλέ, ξενύχτια και άλλου τύπου αποσυγκεντρωτικές επιδράσεις. Όταν λοιπόν ένα event τα συνδυάζει όλα αυτά, τότε ναι, το συγκεκριμένο event με ενοχλεί γιατί με θέτει σε κίνδυνο!

• K
                                    kacey last edited by

Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
                                    ......
                                    ΥΓ. Tα περι 'κυριλας' και 'γκλαμουριας' τα διαβαζω και με πιανουν τα γελια.. Μηπως κανει το αυτοκινητο, το σακκακι και η σαμπανια εναν ανθρωπο καλλιεργημενο και 'καθως πρεπει'...? Ξερω πολλους 'κυριλεδες' που αν τους αμολησεις στα βλαχικα της Βαρης θα αρχισουν τα μακροβουτια στις πιατελες με τα πα'ι'δακια... ....

ΑΜΕΣΩΣ BAN ΣΤΟΝ LEFOS_WRX ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙς ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΑΐΔΑΚΙΑ, πραγμα που απ΄οσο ξερω ειναι εναντια στον κανονισμο του φορουμ

• M
                                      maxmara last edited by

Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
                                      .....
                                      Και έρχομαι στο θέμα: Πως είναι δυνατόν να οργανώνεται επίσημα ένα event pου καλεί τους συμμετέχοντες να καλύψουν 400km την ημέρα, με πολύ δυνατά αυτοκίνητα (που ξέρουμε όλοι ότι κάποιοι θα τα τρέχουν) και θα κάνουν και glamour night life, δηλαδή ξενύχτια που δεν θα τους επιτρέπουν να είναι φρέσκοι την άλλοι μέρα; ...

-Νομίζω οτι στους όρους αναφέρεται αυστηρά η τήρηση των νόμων κτλ.
                                      -400 χιλιόμετρα στην Ευρώπη (δηλ. εκτός Ελλάδος ) δεν είναι τίποτα! Μιλάμε για μια απογευματινή βόλτα!

• M
                                        mad-max-13 last edited by

οταν δεν αποδιδουν οικονομικα τα διαφορα club που κατα καιρους δημιουργησαν οι 2 οργανωτες τοτε τα κλεινουν και ψαχνουν αλλους τροπους να τα κονομησουν...δικαιωμα τους ειναι...
                                        τουλαχιστον συνταξτε ενα δελτιο τυπου ποιο αντιπροσωπευτικο του ''περιφημου'' event και οχι μια επιστολη γραμμενη στο ποδι η οποια μοιαζει να εχει συνταχθει απο παιδακι με την βοηθεια ''σοβαρων'' δημοσιογραφων κουτσομπολιστικης φυλλαδας

στο καλο

α ξεχασα να πω το 2003

α8ηνα-πατρα-ανκονα-μιλανο-(ελβετια)-μιλουζ-παρισι-καλε-ντοβερ-λονδινο-μπριστολ-ντοβερ-καλε-παρισι-τουλουζ-(ανδορα)-
                                        βαλενθια-ταραγονα-βαρκελωνη-μαρσειγ-μασσαλια-κανες-νικαια-μοντε καρλο- πιζα-ανκονα πατρα-αθηνα

ενημερωτικα: ξενοδοχειο 5* στην βαλενθια 73 το δικλινο με πρωινο
                                        ξενοδοχειο 4* στην ταραγονα 68 το δικλινο με πρωινο
                                        ξενοδοχειο στην μιλουζ 5* 70 το δικλινο με πρωινο
                                        ξενοδοχειο 4* στην τουλουζ 70 το δικλινο χωρις πρωινο
                                        γευμα με 1ο 2ο επιδορπιο και κρασι στις κανες 60

ετσι ενημερωτικα αυτα τα λιγα που 8υμαμαι

• L
                                          lefos last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

......
                                          ΥΓ. Tα περι 'κυριλας' και 'γκλαμουριας' τα διαβαζω και με πιανουν τα γελια.. Μηπως κανει το αυτοκινητο, το σακκακι και η σαμπανια εναν ανθρωπο καλλιεργημενο και 'καθως πρεπει'...? Ξερω πολλους 'κυριλεδες' που αν τους αμολησεις στα βλαχικα της Βαρης θα αρχισουν τα μακροβουτια στις πιατελες με τα πα'ι'δακια... ....

ΑΜΕΣΩΣ BAN ΣΤΟΝ LEFOS_WRX ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙς ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΑΐΔΑΚΙΑ, πραγμα που απ΄οσο ξερω ειναι εναντια στον κανονισμο του φορουμ

Μα και εγω βουταω και μαλιστα χωρις εξοπλισμο καταδυσης!

Ενταξει ρε παιδια, μην τα βλεπετε τοσο τραγικα τα πραγματα. Εξαλλου, δεν νομιζω οτι οι διοργανωτες ειχαν αναγκη το φορουμ για να κανουν διαφημιση του event.. Εδω μεχρι και ο Θεμος εκανε αναφορα στο θεμα, για να μην πω για τον Τερενς Κουικ ή τον Τσαουσοπουλο στο ραδιοφωνο..

• H
                                            hammer_ last edited by

Ο χρήστης maxmara έγραψε:

.....
                                            Και έρχομαι στο θέμα: Πως είναι δυνατόν να οργανώνεται επίσημα ένα event pου καλεί τους συμμετέχοντες να καλύψουν 400km την ημέρα, με πολύ δυνατά αυτοκίνητα (που ξέρουμε όλοι ότι κάποιοι θα τα τρέχουν) και θα κάνουν και glamour night life, δηλαδή ξενύχτια που δεν θα τους επιτρέπουν να είναι φρέσκοι την άλλοι μέρα; ...

-Νομίζω οτι στους όρους αναφέρεται αυστηρά η τήρηση των νόμων κτλ.
                                            -400 χιλιόμετρα στην Ευρώπη (δηλ. εκτός Ελλάδος ) δεν είναι τίποτα! Μιλάμε για μια απογευματινή βόλτα!

• Δεν έχει σημασία αν αναφέρεται η τήρηση των νόμων ή όχι. Αυτό καλύπτει νομικά τους διοργανωτές, αλλά όχι εμένα που ήμουν στο δρόμο τους. Οκ, εφόσον ήταν κάποιοι λίγοι και όχι η πλειοψηφία που οδηγούσε επικίνδυνα, μπορώ να δεχτώ και το επιχείρημα 'και τί άλλο να κάνουν οι διοργανωτες?' αλλά σε περίπτωση ατυχήματος δεν θα με κάλυπτε...
                                            • Εγώ τους συνάντησα σε Ελληνικό έδαφος. Θέλω να πιστεύω ότι στην Autobahn δεν θα κάνουν σφήνες γιατί θα έχουν ανοιχτό χώρο να τρέξουν όσο θέλουν (και γιατί θα τους τσούξει το γερμανικό πρόστιμο), αλλά η ΕΟ δεν είναι Autobahn. Και στην τελική, όντως δε με νοιάζει αν θα είναι 'φρέσκοι' που έγραψα πριν, παρά μόνο να μη θέτουν σε κίνδυνο άλλους οδηγούς.

Τεσπα, και πολλά που έγραψα!
                                            Το μόνο που έχω ακόμα να κάνω είναι να κοιτάω ποιές μέρες πάνε που και από ποιο δρόμο για να μην είμαι εκεί!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ