-
Παιδιά, ξεχείλωσε η οθόνη μου...και ήταν και καινούρια ρε γμτ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παιδιά, ξεχείλωσε η οθόνη μου...και ήταν και καινούρια ρε γμτ...Στη ξεπαρθένεψε.
-
δεν είχα σκοπό να σας χαλάσω καινούρια οθόνη βρε παιδιά...ξεχείλωσε πολύ εεεεεε?
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
sorry για τα άθλια μεγέθη η επόμενες θα είναι οκ**Aγαπητέ, το http://imageshack.us όπου και ανέβασες τις φωτό, σου δίνει λινκ για thumbnail. Είναι το δεύτερο από πάνω. Χρησιμοποίησέ το!
[moderator]**
-
Ρε τι λέτε; Οι 911 δεν κάνουν για πίστα. Το έχει πει και φίλος του Theo111R μετά από βόλτα στα Μέγαρα !
-
Αν το δούμε ότι είναι αυτοκίνητο 'GT' με την έννοια του όρου, τότε εν μέρη έχει δίκιο.
-
'Ασε μας μωρέ, ποιο δίκιο... Απλά ήταν άσχετος και μπήκε με άπειρα στη γλιστερή Κ9, που θέλει πολύ μετρημένο γκάζι, το αυτοκίνητο έβγαλε τα ατελείωτα μούτρα, απόλυτα λογικό και ο μετρ κατέληξε στην ετυμηγορία: οι Porsche δεν κάνουν για πίστα.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!Φοβερό αυτοκίνητο το S3, κυρίως με λίγες βελτιώσεις, και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το 996!!! Για να απαντήσω στην ερώτηση του dimitrios, το τελωνέιο ήταν κάτι παραπάνω από 28.000Ευρώ!!!
Απ'ότι βλέπω πάντως μπορώ να βγάλω μερικά από αυτά που έδωσα με τα κουπόνια που θα μοιράσω για βόλτα... Τι λέτε, να βάλω 1 Ευρώ την βόλτα??? Παιδιά, πολύ ευχαρίστως, όταν βρεθούμε σε καμία συνάντηση, κανένα track day (οι Porsche είναι κυρίως για track-days!!!), κερνάω βόλτες!!! Αν έχω προλάβει να βάλω και την σπορ εξάτμιση της Porsche, με τον φοβερό θόρυβο που κάνει θα ξεσικώσει πολύ κόσμο με την μουσική της!!!
Νίκος.
ευχαριστώ για την απάντηση.
τι μοντέλο είναι και τι καυσαέρια έχει? euro 3 ή euro 4?Eχω μπει σε πορσε gt3 rs σε πίστα οπότε ξέρω πως περίπου πάει....
Θέλω βόλτα το καλοκαίρι....στις Σέρρες όμως
-
Ο απαιτητικός...
-
-
-
Φίλε dgrgtc, ωραίο το Αστράκι σου, αλλά έχεις βάλει το λάθος link από το imageshack και δείχνει τη μεγάλη φωτογραφία και μας ξέσκισες
Αν μπορείς, διόρθωσέ το βάζοντας το σωστό link. Ευχαριστώ
-
Τωρα καλυτερα φιλε opterios sorry για την ταλαιπωρια....
-
-
Eυχαριστω manosk...ηδη εχω 15000χλμ απροβληματιστα....και σε σενα καλα χιλιομετρα μετο Αstra σου...
-
-
-
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ευχαριστώ για την απάντηση.
τι μοντέλο είναι και τι καυσαέρια έχει? euro 3 ή euro 4?Eχω μπει σε πορσε gt3 rs σε πίστα οπότε ξέρω πως περίπου πάει....
Θέλω βόλτα το καλοκαίρι....στις Σέρρες όμως
Καλημέρα, το αυτοκίνητο είναι 01/03 με 30,500χλμ, Full Porsche History, & αρκετά extra! Από πλευράς καυσαερίων όλα αυτά τα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι Euro 3, δυστυχώς!
Πέρσι, σε ένα event της Porsche στα Μέγαρα, είχα την χαρά να οδηγήσω όλα τα μοντέλα της εταιρίας, γρήγορα μέσα & έξω από την πίστα, από 996 απλό, μέχρι 996 Turbo με το PowerPack (450PS) & το μόνο που έχω να πω είναι ότι θέλουν χέρια & γνώσεις μέσα στην πίστα, αλλά μόνο εκεί μπορείς να δεις τι πραγματικά κάνουν τα αυτοκίνητα αυτά!
Στον δρόμο βλέπεις, κυρίως, το πόσο τόπο έπιασαν τα χρήματά σου από τις περίεργες ματιές των τριγύρω σου!!!Νίκος.
-
Νίκο για κατέβασε αυτό το video.
http://rapidshare.de/files/14447240/Por ... e.wmv.html
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!